| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 10:11
- Nahlásit
cernej caj
a to jsem si nevšimla, že to má dole poličku, jo jasně že bez ní, jak když se podíváš někde v obchodě, tak tam určitě toho budou mít mraky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 10:15
- Nahlásit
Maya
dik za postrehy, mozna ze na vanoce si skrinku nadelime peknou meli v ikee ale fakt me to prave trochu desi ze by to bylo na uraz akorat
tak uvidime.
ja budu muset odsveracovat asi miliardu veci coz me napada, nechce nekdo povleceni? takovy modrobily asi?
pac ono to vsechno ma obriii polstare 70x90 tak sem si radsi koupila s 50x70, to v ruce obsivat nebudu a dost me to prudi original zabaleny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 10:20
- Nahlásit
cernej caj
no teď jsem se dívala po netu a všude tyhle skříňky s poličkou
ale naši jí tenkrát někde sehnali, nebo kdo ví, jestli tu poličku nějak neodendalli, fakt nevím
přímo skříňka nad umyvadlem, teda kromě nějaký malý vysoko, mě by určitě dost vadilo
já mám jen zrcadlo a skříňku pod umyvadlem, takže jsem to naštěstí moc řešit nemusela
pac ono to vsechno ma obriii polstare 70x90 tak sem si radsi koupila s 50x70
si najdi nějakou švadlenu levnou, co jen zašívá oblečení a tipuju, že za takový zmenšení polštářů rovnejma stehama, co má za 10 minut hotovo, si neřekne víc jak stovku nebo dvě
malej polštářek mě taková švadlena šila za 50 Kč
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 10:24
- Nahlásit
Maya
to by sice slo, jenze aktualne pouzivam 3sady, dalsi asi 3 mam v krabici a jako to je na 15 let... navic ja nemam rada modrou
tak ja mam pod umyvadlem praci prasky a teda nevim, jeslti bych chtela pletovku, krem nebo rasenku lovit nekde pod umyvadlem a 4x denne se shybat hlavne ty skrinky pod umyvadlo sou obriii a spis to tam ztratim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 10:42
- Nahlásit
cernej caj
máme zrcadlo se skříňkou přímo nad umyvadlem, ale máme velký umyvadlo a skříňka má hloubku asi 15 cm (včetně toho zrcadla), začíná někde ve výšce mejch prsou a nikdy mě ani nenapadlo se o ni praštit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:03
- Nahlásit
cernej caj
no krémy a takový ty denně používaný blbinky mám na poličce, to ani do skříněk nedávám
hezký fotky a celkově celý ty stránky jsou dost zajímavý
http://matadornetwork.com/trips/14-scenic-rail-rou tes-europe/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:20
- Nahlásit
cernej caj
birma
Lávky jsou boží!!! Ale nevim jak moc zdolatelný se psem na bederáku. My jsme psy pustili. část lávek jde, některé nejdou vůbec, všade je spousta listí. Ale určitě za to stojej je vidět.
To ona ale vidim celá -- je tam rekonstruovanej vodojem, starej hrad (no jen skály ), pozůstatky zahrady (domov důchodců), i ta náves je super. A cesta z Dobřeně do Vidimi je neskutečná.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:33
- Nahlásit
važte si toho, co tady máte
gruzínské lanovky
http://www.k-report.net/ukazobrazek.php?soubor=104 5007.jpg&httpref=28/3478
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:33
- Nahlásit
birma
hele, tak to sou supr zpravy asi je to o zvyku
Maya
no ale to musis mit teda nekde policku, ze jo? ja nemam vubec nic
pekny
kachna_
no to se taky obavam, ze napytel se psem na bederaku ale teda supr, ze to tam znas me treba mrzi, ze sme tam byli, myslim je tam hospoda, ale nic sme moc o okoli nevedeli a tak vlastne ani nevim, co tam je
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:40
- Nahlásit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:45
- Nahlásit
fotit moc nešlo (plné ruce psů a dětí), ale je to z časného jara
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:46
- Nahlásit
cernej caj
no ale to musis mit teda nekde policku, ze jo? ja nemam vubec nic
no obvykle bejvaj na jiný zdi, třeba nad topením nebo tak, úzký poličky na tyhle věci
já mám v tomhle štěstí neb v koupelně mám velký výklenek, ve kterým je pračka i s košem na prádlo a pracíma práškama, takže nad ní jsem si nechala udělat dvě police z kuchyňských desek, takže mám mega police
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:46
- Nahlásit
kachna_
to je supr, vypada to spis jako podzim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:48
- Nahlásit
Maya
ja mam topeni zebrikovy vedle sprchce, tak vysoko asi nedosahnua splhat po tom topeni nebudu
prave ja mam dobre dostupny misto nad umyvadlem na tyhle veci, proto logickou uvahou sem usoudila, ze zrcadlo s polickama bude dobry reseni, ale prave sem mela strach o to mlaceni se hlavou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:53
- Nahlásit
cernej caj
prave sem mela strach o to mlaceni se hlavou
já jsem asi natvrdlá, ale co s tou hlavou děláš, že by ses mlátila??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:55
- Nahlásit
cernej caj
no jo, žebříkový topení my chudáci nemáme, tak to mě nenapadlo
tak podle mě skříňka u umyvadla se hodí vždycky a o tý poličce můžeš popřemejšlet, jestli by se ti někam vešla, tu tam můžeš když tak dát vždycky, to už není taková práce přidělat poličku
nebo tuším i prodávaj ty zrcadla místo se skříňkou s otevřenýma policema, to chce si obejít ty obchody, koupelnový studia a ty různý bauhausy a obi, tam toho maj mraky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:56
- Nahlásit
birma
jak sem psala v dotazu, kdyz se sklonis k baterii (tak se muze stat, ze se prastis, treba kdyz se chces napit)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:56
- Nahlásit
birma
já teda nevím, ale při čištění zubů skláním hlavu nad umyvadlo a tutově bych se o cokoliv přečuhujícího nad kohoutkem pokaždý praštila do čela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 11:58
- Nahlásit
vlastně si vzpomínám, že to moje zdrcadlo mělo skleněnou poličku dole a musela jít pryč během pár dnů, naštěstí byla odendavací
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 12:00
- Nahlásit
Maya
ale zas si treba clovek zvykne,
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 12:02
- Nahlásit
cernej caj
Maya
aha, tak já se nad umyvadlo zas tak neskláním
ale fakt je, že umyvadlo máme hodně hluboké, takže skříňka moc nevyčuhuje (fotku i se skříňkou nemám)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 12:27
- Nahlásit
birma
nase umyvadlo bude asi dost podobny, takze rikas cca 15cm OK +/-
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 12:36
- Nahlásit
cernej caj
až budu doma, tak ti to přeměřím a vyfotím
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 12:38
- Nahlásit
cernej caj
pokud budeš likvidovat povlečení nebo prostěradla tak bych je vzala na Ranč, Zuzka dělá sbírku a když toho má auto vozí to do útulku do Třebíče
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 12:47
- Nahlásit
HaZa
a v tom utulku asi nevadi treba nejaky potrhany, nebo spinavy (jakoze zaprany, nevypratelny) plachty? zadnou peknou na pryc nemam, jen mam nejaky od psich drapu trochu deravy 200x160 s gumou v rozich, pokud by to nevadilo navic...
to povleceni je uplne novy, jeste zabaleny, to by me mozna bylo lito na psy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 13:02
- Nahlásit
birma
a pořádnej dlouhej kohoutek k takovému umyvadlu ani neseženeš, žejo
ta mánie umyvedlovejch pidibaterií je fakt děsná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 13:06
- Nahlásit
Maya
jj, je priserna, kdyz sem bydlela v podnajmu tak sem si mlatila klouby prstu o umyvadlo
my sme si koupelnu udelali tak, ze nemame tu stojankovou baterii ale normalne ze zdi takze asi pro 90% lidi naprosta nechapacka, proc si do novy koupelny davame starej kohoutek trcici ze zdi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 13:10
- Nahlásit
Maya
pořádnej dlouhej kohoutek k takovému umyvadlu ani neseženeš, žejo
tady mi to ani nevadí, krásně tam v případě potřeby dosáhne sprcha
co třeba je pro mě "úraz" mnohem větší je, že se málokde vejde pidiumyvadýlko na záchod a i když se vejde, tak ho málokdo dává. My ho budeme mít v Chotěmicích a já se už na ten lukcus, kterej jsem neměla skoro 25 let, neskutečně těšim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 13:14
- Nahlásit
cernej caj
jj, je priserna, kdyz sem bydlela v podnajmu tak sem si mlatila klouby prstu o umyvadlo¨
jj, to maj naši, děsný, já mám o něco starší baterii, tak je ještě delší, tak to celkem jde, tak si jí hejčkám
90% lidi naprosta nechapacka, proc si do novy koupelny davame starej kohoutek trcici ze zdi
a to věřím
ale někde jsem to viděla a je to moc pěkný
vím že jsem na to taky koukala, když jsme dělali rekontrukci koupelen a bylo by to nějaký složitý u mě, takže z toho nic nebylo
a takový ty kohoutky starodávný otáčecí se mi moc líběj, akorát se mi to do koupelny nehodí, kdyby jo, tak už je mám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 13:16
- Nahlásit
birma
jj, pidiumyvadýlko na záchod se mi nevejde, ale má to brácha a je to fakt super, má to s baterií na fotobuňku, což už jsem si říkala, že by se šiklo i jinde
|