| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:51
- Nahlásit
Fifi
To mozna pojedete aj kousek od nas
ahááá no joo to vlastně joooo nechceš Janii taky přepadnout ??? voni maj doma moře kaféééé
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:51
- Nahlásit
Fifi
Cacorkaaaa juuu
jojo, vyhrála. k nelibosti okolí (teda okolí by jaksi volilo i jinou čubu, ne jen jméno )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:53
- Nahlásit
Fifi
a vy kdybyste pani chtěla přijet, tak taky můžete. jen preferujem všední dny víkendy jsou ˇponěkud nabité a tím pádem i zabité
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:54
- Nahlásit
Janiii
bude tu návštěva, ale zahrada velká a štěňat dost
to je mě jasný že tam ted máte furt někoho..ale tak kdyby nevadily dvě ušly šlapky který zdechnou ve stínu a nechaj se chvíli vokusovat od mrňat taky bych se i ráda stavila..bo je to na půl cesty dom a to kafe se bude hodit ))
ale taky bys mohla vyvézt Páju! neslibovali jste to náhodou??
no jooo víííš jak to je s náma..krz ty přestavby pitomý... uvidíme bo já právě nevím essi to s Pájou výjde tak bych rači využila tudle možnost a Staník se jistě zlobit nebé že k vám musí dvakrát
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:56
- Nahlásit
Janiii
vy kdybyste pani chtěla přijet, tak taky můžete. jen preferujem všední dny víkendy jsou ˇponěkud nabité a tím pádem i zabité
já vím já vím ale tak my budem tak zdechnuté, že o nás nebudete ani vědít a fakt jen na chvilkůůů
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:56
- Nahlásit
Fajka
tak jen písni nebo cinkni až se budete blížit
a s Pájou máte šanci do 10.8.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:57
- Nahlásit
Janiii
tak jen písni nebo cinkni až se budete blížit
a s Pájou máte šanci do 10.8
okáááá my se třá budem moc urvat pak některej všední den, doufám že bude v práci taky trochu dovolenkově mrrrtvo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:58
- Nahlásit
Fajka
tak hlavně dobře došlapejte!! a budem se těšit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 23:02
- Nahlásit
Fajka
ahááá no joo to vlastně joooo
Tak to ja myslela, ze bys videla smecku zdejsi, samoze za janii bych se pak potutat stenata svezla vlastnim vozidlem? To bude mit radost, tolika kafe .
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 23:05
- Nahlásit
padám do peří, mrňousové mají budíček nastaven jaksi jinak než my
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 23:08 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
tak hlavně dobře došlapejte!! a budem se těšit
dííky my téééž )
Fifi
Tak to ja myslela, ze bys videla smecku zdejsi
tak pani uvidíme v kolik se budem vraceti, dala bych vám eventuálně včas vědít nevim jak daleko bydlíkujete od toho hlavního tahu ? essi kousek tak by se to zvládnout dalo, ale moc daleko se mě zajíždět asi chtít nebude bo vite jak... čék je po tom 100 kilometrovým treku dycky zmamlanej víc než po celonočním tahu v knihovně
EDIT: ale jako vidět pruhy na vlastní voko je velký lákadlo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2015 23:09
- Nahlásit
Janiii
padám do peří, mrňousové mají budíček nastaven jaksi jinak než my
dobrou tak essi to klapne tak ahoj v nedělu persoonlich
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 06:05
- Nahlásit
janiii
to je cumacek roztomilej fesanda
fajka
tak si to uzijte!
fifi
a nrokiusuje I tak nic kdyz uz prezubuhe nespravnyho?
xerxova
aspon mel s lym politat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 08:33
- Nahlásit
Janiii
pěkný štěnít a ty bílý tlapičky jsou super
Fifi
Trolda už přezubuje? to budou mít tetky radost, až bude mít konečně normální zuby a ne ty jehle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 08:37
- Nahlásit
Maya
jako myslis, az je bude vokusovat az za usima, jo
jinak jako to stenatko je tak roztomily, ze by clovek i zapomel, ze jako velkej pes to neni tak uplne jeho salek kavy (a to hlavne proto, ze s necim takovym jezdit autobusem k veterinari, az to bude treba stary a malo pohyblivy musi byt fakt zazitek)
hele, vis ze byl stalker zfilmovanej?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 08:42
- Nahlásit
cernej caj
jakože okusování normálníma zubama není až tak hrozný jako těma štěněčíma
berňáky dospělý taky moc nemusím, protože na mě už je to obr pes, ono nejen jezdit k vetovi, když si představím, jak by s takovým obrem probíhalo něco jako s Kimem ty operace, tak to mě jímá hrůza, už s Kimem to bylo na hraně
teda ten film neznám a napůl ruskej i když nevím, jestli jako film by to nebylo trochu nudný v tý dýlce filmu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 08:50
- Nahlásit
Maya
jen rikam, ze jako stenatko je to ale naprosto luxusni a roztomily
ja zvazuju, ze to nekdy zkusim, narazili sme na to nahodou u denyky kdyz kamoska hledala jakysi herce
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 09:21
- Nahlásit
Tak se mi zdál sen, co jsem si říkala, že je zajímavej a musim si ho pamatovat... tak už vim jen to, že se mi v tom snu motala hlava a nakonec jsem omdlela a bylo to strašně živý...
Fifi
obcurava s nohou zvedlou jiz stale
hel je ti jasný, že teda bude dominantní a měla bys ho vzít zavčasu traverzou, jinak tě sežere?
Janiii
jezuskotéééé to je slaďoušek!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 09:26
- Nahlásit
birma
brr to nezni moc zajimave
tak to ma fajfka stesti, ze jelito dominantni teda neni
hele za obci vidim ze bychom to nekdy spojili s kokorinskym vandrikem?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 09:30
- Nahlásit
cernej caj
to nezni moc zajimave
tak mě vždycky zajímalo, jaký to je, když člověk omdlí, tak teď už to vim
ze bychom to nekdy spojili s kokorinskym vandrikem?
hele je ti jasný, že vážim víc než průměrnej chlap, takže je reálný, že mě to neunese, já se zřítim do hlubin a ty, jakožto původce toho nápadu zdědíš Adama?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 09:32
- Nahlásit
cernej caj
tak pak poreferuj, jestli je to koukatelný
teď čtu tohle, fakt sranda
http://www.cbdb.cz/kniha-1484-dobra-znameni-good-o mens
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 09:36
- Nahlásit
Maya
čtu tohle, fakt sranda
to je od Pratchetta snad všechno, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 09:43
- Nahlásit
birma
já Pratchetta nikdy nečetla a tohle jsem si koupila jen proto, že je autor i Gaiman
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 09:44
- Nahlásit
koukám na stránky dopravního podniku jak je to s tou výlukou metra a čtu, že psi už jezděj v Praze zadara, kdybyste to jako někdo nevěděl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 09:44
- Nahlásit
birma
ale proc by te to neuneslo
no ja kdyz zkousela pratcheta tak sem to ani nedocetla snad ani do pulky
Maya
on je jeden taky prej zfilmovanej a je to supr
jinak mam dotaz na ty, co maj v koupelne nad umyvadlem nejakou skrinku - mate ji hodne vysoko, kdyz se treba sklonite hlavou k umyvadlu, at se neprastite, nebo si na to clovek v pohode zvykne? pac jen zrcadlo by mi bylo k prdu, s tou skrinkou je to asi uzitecnejsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 09:57
- Nahlásit
cernej caj
no naši mají na umyvadlem zrcadlo se skříňkou bokem, skříňku přímo nad umyvadlem si ani nedovedu představit, to byych asi měla hlavu omlácenou furt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 09:58
- Nahlásit
cernej caj,
asi něco takovéhodle http://www.luxo-koupelny.cz/cs/eshop/zrcadlove-skr inky/21393-zojakeramia-fresh-galerka-s-halogenovym -osvetlenim-60x60x14cmdub?item=34021
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 10:00
- Nahlásit
Maya
jj to sem cetla ze do prazske mhd psi zadaco
hmm, tak rekni jaky to bylo, to by na zkousku pratchetta mohlo byt dobry, kdyz je to mixnuty gaimanem
jakoze primo nad umyvadlem je zrcadlo a skrinka je jakoze soucast zrcadla ale na strane, ne centralne?
my prave doma meli dycky jen zrcadlo u nasich, v byte co sem bydlela v blansku sem mela skrinku, co ted mam na wc a ta byla nizka a byla dana vys, takze nezavazela, takova ta stara plastova se 3ma sklama ale to se snad dneska nic takovyho ani nedela..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 10:08
- Nahlásit
Maya
jj tak sem myslela... ale asi bez te spodni policky, ne? pac uz je jedno jestli mas policku nebo tak hlubokou skrinku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 10:09
- Nahlásit
cernej caj
, tak rekni jaky to bylo, to by na zkousku pratchetta mohlo byt dobry, kdyz je to mixnuty gaimanem
no zatím se mi to líbí, ale P. jsem nikdy nečetla, tak nemůžu říct, jak moc je to P. nebo G., teda jako G. mi to zastím moc nepřipadá
jakoze primo nad umyvadlem je zrcadlo a skrinka je jakoze soucast zrcadla ale na strane, ne centralne
jj, jako na tom odkazu, nebo mají i se skříňkama s obou stran, hořejšek se dá využít jako polička, je to dost široký kvůli světlu nad zrcadlem
|