| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:44
- Nahlásit
Fifi
tvou strupovou story si moc dobre pamatuju
věřim, že to každej, kdo to slyšel
Klik!
ještě koko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:46
- Nahlásit
birma
ještě koko
Hazu ti merunku. Je jich fura, zacinaj teprva dozravat a prvni sberacove je uz objevili, nastesti vsichni flusou pecky, aj Troldas.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 15:47
- Nahlásit
Fifi
Hazu ti merunku. Je jich fura
jééé to bych si dala! Ve středu jich plnou tašku přinesl pan řídící, jen se po nich zaprášilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 17:02
- Nahlásit
nedocitam, feri ma hodnoty v poradku, presne 34,1 at je to cokoli, takze bud na holtera k srdcari nebo sere pes. ale poslechove az na ten pomalej se zdalo srdce dobry
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 17:07
- Nahlásit
cernej caj
feri ma hodnoty v poradku
Tak super.
takze bud na holtera k srdcari nebo sere pes. ale poslechove az na ten pomalej se zdalo srdce dobry
Jestli ti utape furu km, ktery davate, neresila bych.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 18:39
- Nahlásit
fifi
jj vnimam to asi syejne. peisla soodoma gomora. a vystupovaaaat! snad to nesplachne fajfku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 18:46
- Nahlásit
cernej caj
peisla soodoma gomora. a vystupovaaaat! snad to nesplachne fajfku
Tu se mracilo, spadly tri kvapky, zasycely a uz zase sajni puchejr. Taky na Fajfku myslim, bud hic ci des bes bourkovej.
Jinak jsem jiz dvakrat potkala wc misu, ted zimnice. Ideal se dat pres vikend do kupy. A samoze to vubec nikam dal neposilam!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2015 19:40
- Nahlásit
Fifi
samoze to vubec nikam dal neposilam!!!
odstup satane
jinak v Praze nakonec žádnej slejvák, ale doma byla prej pěkná vichřice a buřina, všude spadaný větve a pěkně zalito a ochladilo se!! kdyby to tak vydrželo přes víkend
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 05:48
- Nahlásit
tady ani kapka. Jdu vzbudit kluky, na procházku se musí brzo...
Doufám, že Fifina se smečkou (a ani nikdo další) se nuvaří, neodplave v lijavci, ani nestráví dovču na wc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 08:11
- Nahlásit
fifi
drzim palce, at je lip a na dovcu uz jako zdravej clivek
maya
tady taky vichrice, cerna clona sla proti nam od jihlavy, na vlak sme pristupovali k vero tak vichrice jak svina, vsude lital pisek. kamarad x prahy mrl autem erkeru, tak sme ceksli na nej I na to, az se prezene ten desnej lijak v cekarne a po 19h kdy dme vyrazeli peknej vzduch procistenej a prijemne. vecer spekacky, v noci prisel dest pak burina, timicek knucel pac na nej prselo, a dneska uz to zacina byt zas desny. mame sa sebou asi 10 km a jedem se dom zkulturnit a hura krtiny
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 08:29
- Nahlásit
Tyjo v osm ráno vylítnout s křoviňákem na zahradu
(jako já chápu, že začít pozdějc, tak u toho zhebne a že mu nic moc jinýho nezbejvá, ale to neic nemění na tom, že je to brutální kravál a mohl by si konečně opravit sekačku. A ostatní tu dodržují aspoň tu devátou)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 08:34
- Nahlásit
fifi
tak jen pohlidas ttolika, aby ty kobilince nezral a ssnce je mala a pokyd se to da lecit kdyby neco, tak to je pojustka
birma
na tetanovku di zajdi nebo ti jibpri nrjblizsim uraze pichnou sami ale nrvim jedtli by zabralo po te nefodrzene lhute bez preockovani.
trn oslmovej olej je ns prd, no, levny to je tsk nicej pralesy kvuli tomu, muze to byt I v kormetice
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 09:04
- Nahlásit
kachna blbej budíček... My jsme ale taky vstávací cvoci - už po šesté jsme byli v lese - dvě a půl hoďky svižného pochodu - místy schválně podmáčeným terénem, aby se psisko ochladilo. Jen je mocmoc klošů.
Jdu pod sprchu...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 09:21
- Nahlásit
Xerxová
ale jo, my vstávali v sedm, ale tady jsou ta rána tichá, romantická, zkazil ho, barbar.
Mám až do zítřka jenom Marťu, Baty a Máju, tak se k večeru někam vydáme
cernej caj
oslmovej olej
no ale von je fakt ve všem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 09:54
- Nahlásit
kachna
tak si to vecer mooc uxij, holky dou s michalem na nejsky radivanky?
jj, prave, proto rikam, ze I v kosmetice, proste vsude. I kdyz ja dlouho nrkoupila nic v cem by byl, mozna ve zmrzce ale v zrlenine, masu a mlecnych vytobcich snad nastesti jeste nee.
soused je na hlavu, tak snad to nebyde zitra zas
xerxova
ste si aspon uzili prijemnyho picasi. tady to uz v 8 smazilo.
psi doma chrapou a my se smazime v ohozu na krtiny v aute. bleee.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 09:57
- Nahlásit
Včera jsem koupila Adamovi v akci kopačák. Byl nadšen než ho prokousnul (takže asi 10 vteřin), tak vypadal jak taková ta hračka co prodávaj na staromáku až mě to vedlo k úvaze, jestli časem nepořídit ten neuchopitelnej neprokousnutelnej míč pro psy. Kdyby vás napadla levnější varianta budu vděčná nastěstí ho bavil i po prokousnutí, tak mám radost.
Dneska jsem ho vzala po skoro dvou tejdnech k vodě, byl úplně v extázi, dokonce zapomněl cůrat, jak se tam těšil, tak se vyvenčil prvně až po deseti minutách lítání jen ta noha se mu samozřejmě zas otevřela...
cernej caj
trn oslmovej olej je ns prd, no, levny to je tsk nicej pralesy kvuli tomu
Jj a navíc je prej i dost nezdravej. No poučila jsem se a fakt se snažim to složení číst, třeba to nakonec povede i k tomu, že budu jíst zdtavě
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 10:00
- Nahlásit
kachna_
ale von je fakt ve všem
Jj, prej je jeho cena poloviční než řepkovýho...
cernej caj
mozna ve zmrzce
Tam určitě - minimálně v pegasovi jsem to kontrolovala. Přešla jsem na dřeňový a vodový. A pravda včera mě potěšila vanička výborný čokoládový zmrzky z lidlu, protože tam není
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 11:47
- Nahlásit
birma
Cir tuhle našel kopačák a během naší dovolený ho prokous a oloupal. Vypadalo to jak "něco" z toho hororu Moucha.
Byl na to pyšnej. Moc
Měli jsme kdysi "míček" - hopík o průměru cca 10-12 cm. Dáje ho sebral sousedovic dobrman a pak ho sousedi vyhodili, protože jim s tim míčkem dělal díry do skleníku a pařníku (oni jsou zahradníci). Ráda na to vzpomínám, páč naše vztahy nejsou úplně dobré
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 14:19
- Nahlásit
birma
tak s packou blby
ja nevim, ja kupuju hodne tvarohacka, tam nevim, jestli to je, v principu mam hodne proti zmrzlinam ze ztuzenyho tuku, uz to ze sou blemcavy
kachna_
nebyla to moucha?
protože jim s tim míčkem dělal díry do skleníku a pařníku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 16:36
- Nahlásit
http://mawenzi.cz/fotky/bordel/2015/2015_07_17_kra lice/
je libo malinu, spekacek nebo psi gulas? dneska vedro na umreni. snad je fajka blizko cile a vero vandrotest raky dava, v tomhle hicu je to hruza I na prochazku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 17:51
- Nahlásit
cernej caj
tak super, že je Ferina v pořádku, tak jí můžeš bez obav tahat kam chceš
kachna_
souseda nezávidím teda, fakt jsem někdy ráda, že nemáme v podstatě žádný
u nás taky celej den pařák, teď se trochu zatáhlo, párkrát zahřmělo a nic a vedro furt dál
jesti fajka neodpadla někde vedrem, tak je fakt šlapka největší
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 17:52
- Nahlásit
cernej caj
ten oheń to jsou pěkný fotky, já vůbec nic nefotím teď, ono taky co, veškerá zvěř je chcíplá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 17:56
- Nahlásit
kachna_
Prosim, tu erdelku uz muzes stahnout, dneska nasla pry skvely novy domov. Diky.
Hnus fialovej, dusno jak v pradelne. Hodinu jsem ted cesala merunky, ze stromu jakoby ani neubylo. Ze smecka kradarila pri sberu z otrhanych, budiz. Ale Bazusak je jak koza, sama si stoupne na zadni, panackuje a rypakem na spodnich vetvich si detekuje nejzralejsi. Zlodejka zlodejska, mlsna.
Prsiiiiiiiiiiii! Hura. Asi jen na chvilicku...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 18:08
- Nahlásit
fifi
bazusak pobavil jak je dneska?
maya
tak otazka, jestli ji nic neni furt zustava, ale pecem na to, kdyz dava vandry
jj u nas zver taky mrtva, vcera ve vlaku meli obdivovatele a drbace a dneska taky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 18:10
- Nahlásit
cernej caj
jak je dneska?
Po ponekud zajimavy noci uz dobre.
bazusak pobavil
No jo, letos nema na ozdibovani rajcata, tak vymyslela totok.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 18:13
- Nahlásit
fifi
tak to je dobre
vim, jak muz chtel ucitvokouna, kdyz ocesava spendliky, ze by je flusal do kosiku rovnou ale zatim nefluse
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 18:29
- Nahlásit
cernej caj
A jak se libilo vero prvni spani venku?
ocesava spendliky, ze by je flusal do kosiku rovnou
Mno, ja musela bejt hodne rychla, uchranit spadly pred smeckou.
Maya
jesti fajka neodpadla někde vedrem, tak je fakt šlapka největší
Neumim si to predstavit, v tomhle nekde slapat.
birma
až mě to vedlo k úvaze, jestli časem nepořídit ten neuchopitelnej neprokousnutelnej míč pro psy.
Neco takovyho existuje? Me doted mrzi, ze nesezenu uz ragbice, klasicka rugby siska, kdysi sem ji v naky blesarne objevila. Ta drzela x let, drsny hratky rtw.
jen ta noha se mu samozřejmě zas otevřela...
Snad ne nejak moc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 18:41
- Nahlásit
fifi
to nevim, my vyrazeli po pate at stihnem krtiny, oni meli pulnoc, ale uz na ne cekame v hospudce (kamos z praglu mel pujcenej spacak) tak nasaju vsechny zazitky
jinak krtiny supr, ten knez je dobrej a I ja, prakticky ateista, sem byla celkem spokojena je takovej lidskej a neni zatvrzele zaseknutej pouze v "lasce k bohu" a ten opulentni trichodovej obed
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 18:55 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
cípáme... ale vzduch se hejbe, tak to neni tak děsivý jako minule
kachna_
Vypadalo to jak "něco" z toho hororu Moucha.
Byl na to pyšnej. Moc
Ráda na to vzpomínám, páč naše vztahy nejsou úplně dobré
a není tedy na čase pořídit nový hopík a podstrčit ho jejich psovi?
cernej caj
ja kupuju hodne tvarohacka, tam nevim, jestli to je
vypadá to, že ne
hezký fotos!
en knez je dobrej a I ja, prakticky ateista, sem byla celkem spokojena
to zní hezky
Fifi
tu erdelku uz muzes stahnout, dneska nasla pry skvely novy domov
to je rychlost! ani jsem ji nestihla strčit na teroše...
Bazusak je jak koza, sama si stoupne na zadni, panackuje a rypakem na spodnich vetvich si detekuje nejzralejsi
neni blbá, aby čekala, až jí ty nejzralejší očešeš a sníš
Neco takovyho existuje?
jo (edit: proklik), jen ta cena je prostě šílená...
Snad ne nejak moc.
Ne, chvilku zakulhal a pak chtěl zas lítat. To jsem mu zatrhla, protože Rokytka neni nejčistčí a neni třeba aby si to otevřený namáhal víc než je nutné.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2015 18:59
- Nahlásit
birma
jen ta cena je prostě šílená..
Tak to by Kremyla slehlo, doslova. Ja ji musim davkovat i ten jeji latexovej, ma z nej stresy. Ze to nejde rozbit, uzrat tomu kousky... Ale libi se mi, jak tam pisou "temer" neznicitelny.
|