Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 12:27
- Nahlásit

cernej caj
nemuzes behat s psama? jinak ses teda dobra, zacit zas a v tomhle pocasi...

no to nechci moc právě - protože to je pak čas, kdy se jim nevěnuju a já mám ráda ten společně strávenej čas, to je jedna z nej věcí, která je pro mě důležitá -společný procházky, kdy máme společnou aktivitu, běh je takovej prázdnej čas - není to nic společnýho.. A na Bubi by to mohlo být hodně. Spíš přemýšlím, že půjdu s oběma, Bubi pak vrátím a popadnu Rumenigeho a popoběhnem /a on mě při tom přizabije, páč bude hopikat /
Včera to nebylo moc, jen kiláček a půl, v tom horku by to nešlo.

zverinove dny evokuji spis plny pupky neceho dobryho

to je fakt

ze ferinka ma hdnoty hormonu stitne zlazy v norme, ..

tak to gratuluju, moc moc. Máš radost viď?

takze jeji extra pomalej tlukot znaci neco jineho, netusime co, ale holtera asi resit nebudeme, kdyz poslechove se mu problem nezdal.

s ten pomalejší tlukot srdce - bylo to opakovaně???
Zas ale když s tebou dává ty treky?

birma
no jestli by vůbec ploval, když by mu ta voda třeba nechutnala...

ploval, páč už to má jako drogu

schopná se sama vynořit, není třeba zachraňovat

snad jo i když to tak nevypadá , když to vidíš poprvní, už se svlíkáš a skáčeš do vody

no konečně!

zatím je to spíš sexuální revoluce , i když uši taky někdy vypne.

tak je vedro, do toho hormony... se mu nediv

jojo, to je mi jasný, však se tomu přizpůsobí krmná dávka a bude.

Maya

Rumíček je teda megahodnej, když dá i zajíce

jo, tím mi udělal velkou radost, na to, že fakt nemáme natrénováno, protože není kde a není s kým tak je dobrej, dobrej. a ještě ušetřím za odměny, protože teď je vůbec nechce

takže krom šlapky tu budem mít i místní běhnu?

no zatím jen tak nesmělou běhnu

máte asi s Fajkou vnitřní chlazení nebo c
ono to včera až tak hrozný nebylo, šlo to. a zvolila jsem velmi něžnou trasu.

Maya
a na co že má být ta deska?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 12:28
- Nahlásit

Vero

jéééé Kytičkovito-kýčovitej Buldozérek

moc hezký fotky

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 12:33
- Nahlásit

PetraK
na co že má být ta deska?
abych na to mohla nalepit papírovej obrázek a dát si ho na zeď

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 12:33
- Nahlásit

PetraK
kýčovitej

jakej kýč:-D :-D to takle prostě bylo! cípala jsem vědrem a svezla se na kraji cesty a dívala se, jakýho mám pěknýho pejska...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 12:34
- Nahlásit

PetraK
no on prave rekl, ze ten pomalej tep bude stitnice a kdyby nebyla, dostane holtera. ale sme se s fifi shodli, ze kdyz dava vandry a vylety, asi zbytecny, kdyby to bylo neco echt, tak asi o tom vime davno...

takze sem skoro i doufala, ze to ta stitnice bude, pac bys mela duvod pro tu frekvenci

jj, to sem si myslela, ze nebudes chtit behat s nima skrz hrani, ale treba nejakou aktivitu s tim spojenou by se vymyslet dalo? nebo aspon s rumickem, at si zahopika

tvl on je hodnej a zadarmo, joo? bez odmen

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 12:45
- Nahlásit

PetraK
kdy máme společnou aktivitu, běh je takovej prázdnej čas - není to nic společnýho.

tyjo..já teda zrovna todle vidím teda úúplně opačně..ale jak kdybych tu nebyla a nic neřekla...

já jen sem ti chtěla dát vědět že dneska konečně hodím na počtu ten balíček..tak abys sis ho v práci pohlídala..já už to v tom zmatku minule týden nestihla...pardoon

Vero + čaj
jak vůbec dopadlo to vaše vejletění a bivak venku o víkendu? sem to nějak nepostřehla..

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 12:46 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fajka
vaše vejletění a bivak venku o víkendu?

perfektně :-D jen dvě bouřky, jen jedna v noci :-D

jinak foto zděs. bez Buldozéra, upekl by se mi.

http://hohol.rajce.idnes.cz/Kralice_-_Kravi_hora_- _Oslavany%2C_18._7._2015/

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 12:46
- Nahlásit

PetraK o nežravcovi mi vyprávěj... Já toho mizeru asi brzo přerazím. Stavovala jsem se minulý týden na veterině pro "protiklíšťáky" a schválně si ho nechala zvážit. Sice nabral (za tři měsíce tři kila - má 75 kilo) ale i paní doktorka viděla, že ještě něco by nabrat mohl (všechna žebra jsou mu vidět). A potvrdila mi, že by opravdu měl (vzhledem k plemenné příslušnosti) žrát dvakrát denně. A posmívala se mi, když jsem jí líčila jeho momentální vztah k jídlu. Po mně fakt není - já můžu i ve vedru

Ráno mu dám syrové hovězí masíčko (stejné večer vyluxoval i s plnou dávkou granulí). Ne - ráno je syrové maso jed. Dobře, uvařím na druhý den kuřátko. Vařené kuřátko by prý šlo i snídat. HURÁ... ale druhý den už je vařené kuřátko nepoživatelné. Tedy ráno... V poledne se z misky (ukryté od rána v lednici) ihned vyžere. A večer žere normálně. Sice bez juniorského nadšení - ale žere. Ráno vůbec, v poledne to, co mu fakt chutná... Pamlsky nemusí... Nežebrá. A nemusí ani ochucené potraviny typu zbytků rohlíků se šunkou po dítkách (to všichni předchůdci milovali)
Jsem na něj zvědavá, jak přežije 16 dnů dovolené... Asi přivezeme radiátor... Neb v poledne se domů vracet na krmení nebudeme a když se něco děje, tak nemá čas na nic - natož na jídlo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 12:47
- Nahlásit

Vero hezké fotky

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 12:47
- Nahlásit

Fajka

co dělají nejkrásnější psiska na světě?

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 13:00
- Nahlásit

Vero
perfektně :-D jen dvě bouřky, jen jedna v noci :-D

a spalo se jak? venku bivak dobrý?

koukám na ty fotky..krásný a jak je vidět podle tý trávy jaký je strašný sucho

co dělají nejkrásnější psiska na světě
chrněj... voba ..jelito dospává víkend a Fajuška se chladí bo je hic... včera jsme se byli cachtat v hasičský nádrži ale blbka sem nevzala foťák..tak snad dneska nebo zejtra..Fájuška měla z vody velkou radost a chladila se docela dlouho, a jelito bylo nakrknuté že sem nevzala nic na házení žádnej míček..tak přitáhl kus košatý větvě a chtěl házet tu prej když nebudeš nic házet do vody nepudu...

XerxováPetraK
o nežravcovi mi vyprávěj
a není to tím vedrem??? já totiž se za normálních okolností dožírám po treku dycky a tentokrát tudle potřebu vůbec nemám... a myslím že je to tím hicem..

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 13:02 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fajka
venku bivak dobrý?

dobrý, naštěstí ne všichni byli nevybaveni na déšť jak já. a bylo teplo.

edit: tož jsem slíbila jet na "pravej" vandr a uvidíme co bude

prej když nebudeš nic házet do vody nepudu.

buldozér taky hodně často čeká, že pude, jen když něco hodím. ale až takto to nedotáh... holt vodní pes

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 13:11
- Nahlásit

Vero
dobrý, naštěstí ne všichni byli nevybaveni na déšť jak já. a bylo teplo
to jsou zkušenosti no
jo je fakt že pro mě to byla taky nejkrásnější bivakovací noc temná obloha a nebe plné hvězd..a ráno nás taky vzbudil deštíček

tož jsem slíbila jet na "pravej" vandr a uvidíme co bude
a další levl bude trek?

taky hodně často čeká, že pude, jen když něco hodím. ale až takto to nedotáh... holt vodní pes
no ono jelito baví furt něco tahat z tý vody, tak prostě čeká a hejká že nemá co z ní tahat....a čeká a čeká a hejká ..blb je to...no

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 13:11
- Nahlásit

Fajka to vedro to možná horší... ale on blbě žere od doby, co dorostl. Všechny dosavadní dogy v jisté době (když dorostly na výšku) vynechaly z ničeho nic oběd a přešly na dvě menší dávky - ráno a večer. On ve stejné době vynechal oběd a snídani a chce jen větší večeři. Nechci mu to povolit (velká dávka najednou se s torzí kamarádí statisticky významně) - a tak jsem se dopracovali na stav: ráno něco malého dobrého, v poledne malá porce s něčím dobrým a večer je to v pohodě - to klidně sežere i suchý granule
Cíl bych chtěla dosáhnout - ráno klidně i menší porce a večer větší večeře. Nedaří se zatím - snídat nebude a nebude

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 13:15
- Nahlásit

Xerxová
Nechci mu to povolit (velká dávka najednou se s torzí kamarádí statisticky významně)
to jo no to chápu ..

Nedaří se zatím - snídat nebude a nebude
tak těhotněj asi nebé aby měl ranní nevolnosti tak je to možná tím teplem..až se ochladí a pak začne nabírat před zimou tak bude určo rád za snídaněčku a ještě bude chtít nášup

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 13:21
- Nahlásit

Fajka
a další levl bude trek? tak mida by mohla, otazka co psi dedecek

Xerxová
jj teplem to byt taky muze

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 13:28
- Nahlásit

Xerxová
a dostává až po procházce ráno? jako že mu nemusí chutnat nějak brzo po probuzení

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 13:37
- Nahlásit

Maya nežene se k misce, ani když přijdeme po třech hodinách ranního víkendového lítání po lese - upozorňuji, že je velmi živý již od rána, netrpí zažívacími potížemi, je veselý ... jen prostě smyslem jeho žití není žádná poživatina. A na to nejsme zvyklí. Aronka byla vlastně na tom podobně - ale to už je dávno. Xerxes byl žravec a Betka kyselina děsivá...

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 13:38
- Nahlásit

Fajka
a další levl bude trek?

se bojim, že na to nemám psa

Xerxová

tipovala bych horko, uvidíš, až bude líp, třeba se to změní

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 13:50
- Nahlásit

Vero
tak budeš kupovat druhého psa?

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 14:00
- Nahlásit

Maya
tak budeš kupovat druhého psa?

já si ňákýho dyžtak pučím

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 14:00
- Nahlásit

Vero
se bojim, že na to nemám psa

no a dyk čaj psal že jí je líto že nemůže vzít voba špicouny...tak kdyby jste šli spolu tak může ..a pro její koleno bude ten mid asi taky stačit
jen je otázka jestli ti má kdo na jeden den Buldozérka pohlídat

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 14:01
- Nahlásit

No a on by to buldozér na podzim asi i dal, toho mida. teoreticky kdybych chtěla další životní experiment, ehm

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 14:01
- Nahlásit

Vero

jakej kýč:-D :-D to takle prostě bylo! cípala jsem vědrem a svezla se na kraji cesty a dívala se, jakýho mám pěknýho pejska.

no máš máš právě! pěknýho psejka! Je to moc pěkný - tak až pěkný až kýčovitý - myšleno v tom nej. slova smyslu

zbytek fotek až doma-na rajče jako takový nemožu
Maya

abych na to mohla nalepit papírovej obrázek a dát si ho na zeď

a to fakt myslíš, že by to ten korek nedal?

cernej caj
kdyby to bylo neco echt, tak asi o tom vime davno...

já si právě taky myslím, jasně, že oni klamou tělem, ale to by nebylo takhle dlouhodobě.

akze sem skoro i doufala, ze to ta stitnice bude, pac bys mela duvod pro tu frekvenci

já vím, ale...

tvl on je hodnej a zadarmo, joo? bez odmen

no ano. Za pochvalu a radost, nebo za hození žužlomíčku (kterej ovšem teď nemáme, protože nám ho ukradla Foxlice Avanka a jaksi páníček ji nemohl přivolat a já musela do práce a .... no nemáme

nebo aspon s rumickem, at si zahopika

no ano,tak nějak to vidím, ale právě krz to hopikání čuju problém budu víc na zemi, než na nohou

Fajka

tyjo..já teda zrovna todle vidím teda úúplně opačně..ale jak kdybych tu nebyla a nic neřekla...

no jasně, chápu ale tak - víš co - prostě běh - volnej běh, to není aktivita, která vižlu a i mě zaměstná:.-)

á jen sem ti chtěla dát vědět že dneska konečně hodím na počtu ten balíček..tak abys sis ho v práci pohlídala..já už to v tom zmatku minule týden nestihla...pardoon

juj, díky za avízo, musím to tu nahlásit předem, aby mi to povolili, a nechtěla jsem kvůli tomu už otravovat a tak si říkala, že budu prostě riskovat.

Xerxová
. Po mně fakt není - já můžu i ve vedru

ano to já taky. jsem si na Tebe právě vzpomněla, když tak nějak dělal ofrky s jídlem. Páč jsem si říkala, jojo, jsou to bráchové ale u nás to zatím není tak mnoho, začal tím, že fluše obyčejné odměny (tam to vidím hlavně na tu pubertu, ale! Piškot jo, piškot, ten furt boduje+plus odměny lepšího kalibru) no a v některým jídle se nimrá, plus teď prej ne zeleninu. Tak nedostávají nic /páč ani Bubu nechce/ a trošku mu uberu dávku.

Jsem na něj zvědavá, jak přežije 16 dnů dovolené... Asi přivezeme radiáto

: jehehééé, to stejný si říkám

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 14:02
- Nahlásit

Fajka
no a dyk čaj psal že jí je líto že nemůže vzít voba špicouny

tvl
ale Tim už je taky trochu starší ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 14:06
- Nahlásit

PetraK
a to fakt myslíš, že by to ten korek nedal?
no napadlo mě že jak je ten korek porovitej, tak aby nevcucnul to lepidlo a obrázek se za čas neodlepil
ale asi nezbyde než to zkusit, protože to je jediný co jsem našla v požadovaný velikosti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 14:08
- Nahlásit

Vero
tim ma 8-11, tak ja myslim, ze v pohode

ale jako muzem si davat nejaky 30 bezne vylety a na podzim si misto mida smiknout 40tku po vlastni ose

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 14:10
- Nahlásit

cernej caj

pokud by dal 30ku i letos na podzim, 40 by dal taky. pokud bych ju dala já

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 14:11
- Nahlásit

a tohle mám taky na zdi, sem to nikde neviděla a teď na to náhodou narazím, jsem to dostala jako dárek, taky je to prostírání

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 14:13
- Nahlásit

Maya
jao doma v obyvaku?

Vero
ono proste na mida nema smysl jezdit nekam x hodin vlakem s nutnosti prespavat z patku a na nedelu

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání