Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 08:54
- Nahlásit

Xerxová
tak nejsou dogy lovecky plemena? z hlediska rasy jako takove by to asi pro dogu nemel byt problem, samozrejme primerene.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 09:00
- Nahlásit

cernej caj
tak původně asi dogy lovecký jsou, ale tipuju, že stejně jako většina plemen dneska už vypadají trochu jinak a budou určitě dneska mnohem větší
s tím tahacím psem nevím, možná je to o zvyk? tak když jdeš do kopečka, tak to určitě pomoc je, tahací bordera do kopečka jako pro mě byla super a stačilo to jen na vodítku, na kšírách by mě asi vytáhla nahoru smykem
Xerxová
tak já věřím, že jsou aktivní a tak, jen prostě člověk, co je osobně nezná, tomu podle toho jak vypadaj ani nechce moc věřit, klamou tělem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 09:01
- Nahlásit

Maya
jj, tahaci pes prave musi byt super, ale taky asi clovek musi byt zvyklej nebo mit psa, co nema paru jak lokomotiva, ale myslim, ze si taky clovek asi muze zvyknout.

feri prave netaha vubec, kdyz mam stesti, de i na natazenym voditku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 09:04
- Nahlásit

jinak ty mapy osmand vypadaji zajimave, to si mozna doma zkusim, i kdyz seznamacky sou taky dobry

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 09:33
- Nahlásit

cernej caj
no mě taky psi netahaj, holt špic není pes tahací, ale čuchací.
s těma mapama já neumím vůbec, takže co je blbý a co ne nepoznám

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 09:41
- Nahlásit

Maya
Batyna tahá, je to naučená

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 10:05
- Nahlásit

kachna_
tak asi naučit se tahat dá každej pes, ale samovolně asi tahat nebude a taky proto mi připadá, že často ani nebejvá problém naučit je netahat na vodítku, že jako nejsou tahací

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 10:21
- Nahlásit

kachna_
kdyz ja si rikam, jestli ma smysl ucit tahat psa, kterej mi de zdechle u nohy, si myslim, ze kdyby mela silu na to tahat, tak by to delala (obcas to dela, ale tak 3metry a dost

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 10:50
- Nahlásit

tak něco k pobavení
http://www.buzzfeed.com/summeranne/americans-try-t o-place-european-countries-on-a-map?bffb#.vk9zYADW Q

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 10:56
- Nahlásit

ale abyste se jen nesmáli
76% za 2,49 minut, děsný
http://www.purposegames.com/game/countries-europe- quiz

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 11:02
- Nahlásit

třeba by se někomu hodilo jako dárek
http://www.uwingu.com/mars/

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 11:06
- Nahlásit

zajímavý, asi hlavně pro Pražáky
http://www.dveprahy.cz/

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 11:24
- Nahlásit

brýdéén,
dneska aspoň fouká, tak je snesitelno.

ad. šlapka a běhna Fajfka - žencký, víte co je nejhorší??? voni vůbec nevypadaly utahaně, šlapky jedny!! já byla víc zdrchaná než ty dvě po 83 resp.93 km dohromady

Fajka
snad vám vyjde ještě jedna návštěva, za lepších teplotních podmínek protože o víkendu oni byli fakt akční jen ráno v 5 a pak večer v devět ...
ale i tak jsme vás rádi viděli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 11:30 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
mam 77% ale rekni mi, co je to montenegro za stat cerna hora asi? sem to tam tipovala, pac sem vubec netusila co to je, tak sem oklikala asi 6 ruznejch statu

Janiii
voni vůbec nevypadaly utahaně, tvl to snad nee?
a co vorvani, uz dneska zase zijou?

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 11:31
- Nahlásit

jak se vyrábí džíny
od 8 minuty jak se vyrábí obnošení
a pak to tady zachrańujeme přírodníma mejdlama
https://www.youtube.com/watch?v=nJ1hkoDE4T0

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 11:33
- Nahlásit

cernej caj
Černá Hora, asi překladatel nečekal, že se tomu u nás říká jinak než ve zbytku světa
mě se popletly ješt Litva a Lotyšsko, jako to se mi plete furt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 11:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
a co usa? treba ja tusim, jestli ten stat je na zapade, vychode, uprostred ale... 26%

ja mam na litvu a lotyssko uz od stredni pomucku pamatovaci ELOLI - TARIVI: estonsko, lotysko, litva - talin, riva, vilnius
odzhora dolu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 11:57
- Nahlásit

nebo jezera sveta du na ne ted

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 12:28
- Nahlásit

Maya, Čaj hrůůůza - povedlo se mi zaměnit Slovensko se Slovinskem Jinak chyby nemám - neb zeměpis Evropy mě baví - a hodně států jsem navštívila. Koneckonců naše doginy taky obtiskly tlapky ledaskde...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 12:30
- Nahlásit

Xerxová
tak to je i tou anglictinou, ze to mate ses dobra

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 12:37
- Nahlásit

cernej caj
USA 46, ale teda fakt tipovačka, člověk je rád, že pozná Kalifornii, Texas a Floridu
Aljašku a Havaj nepočítám, ty jsou jasný
Xerxová
to jsi dobrá, je vidět, že jsi cestovatel

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 12:41
- Nahlásit

jezera 42, jezero vostok je teda pěknej chyták a ten jsem věděla, jen že o něm bylo v knížce, co jsem teď nedávno četla
jinak samo to ukazuje ty názvy, takže v druhý půlce už si to člověk pamatuje a ví, i když vlastně původně nevěděl, to by tam nemělo bejt

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 12:42
- Nahlásit

Doháním práci nestíhááám ..

cernej caj
náhodou my jsme si taky dávali dvacet..dost často

http://fajka.rajce.idnes.cz/serak/#P1100931.jpg
http://fajka.rajce.idnes.cz/serak/#P1100934.jpg
tech pár fotek ode mě zde:

http://fajka.rajce.idnes.cz/serak/

Janiii
taky jsme rádi že to klaplo..a Staník a už aspoň bude příště vědět kde Vás má hledat doufám že to klapne i s tím čífem ..

žencký, víte co je nejhorší??? voni vůbec nevypadaly utahaně, šlapky jedny!! já byla víc zdrchaná než ty dvě po 83 resp.93 km
nááááhodou..víš jak mě dneska bolej......ramena !!??

jak má čék jen tenký tričko a nemá mikču tak ty popruhy od báglu těžkýho fakt tlačej fest..

ale teda se přiznám že nohy mě fakt nebolej...
jako mě se teda do toho stavu co popisuje čaj zatím nikdá nepodařilo dostat...příjde mě že mám pořád rezervu

A s tahounem jsem di to vyzkoušela s blondýnou a to bylo tak akorát ani moc ani málo, plynulej stabilní zátah a to jako musím říct že jít s něčím takovýmhle co pomůže do kopců, tak to by se teda chodilo jedna báseň !!

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 12:48
- Nahlásit

Tak jsme přišli domů z "ranní" procházky. Po dlouhý době bude asi spokojenej co se množství pohybu týče a velice mile mě překvapil, protože jsem ho vypustila na stezicce k rybníčkům a čekala jsem, že se s ním shledám až asi o 200 metrů dál právě u rybníčků a on byl naprosto vzornej a chodil mě kontrolovat co pár vteřin pak nesežral bezdomovce, co si přišel k rybníčkům nabrat vodu a v závěru se nechal přivolat i když šel okolo ridgeback a pak si zaplaval - to mám natočené, tak až to sestříhám, bude odkaz na videjo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 12:55
- Nahlásit

Maya
mam jezera 41, taky treba vim, ze je titicaca v jizni americe, ale kde tam

Fajka
pekny
tohle je ta lapina nebo nejakej chodak ?

jinak co utulna mates, sli ste kolem ni? jak to vypada?

nááááhodou..víš jak mě dneska bolej......ramena !!??
silence!

mam dycky na ramenech monclaky, kdyz nemam druhou vrstu, takze soucitim

nevim, cim to bylo, jestli taky tim, ze sem ten den snedla asi tak dve tycinky a kus syru ale fakt sem teda nemela pocit, ze bych jeste mohla, a priznam se, ze nebyt to 5 ale 15 tak to fakt asi vzdam, protoze to bylo hrozny

a jelitko vubec netaha? tyjo, budu muset nekdy si pujcit blondynu

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 13:03
- Nahlásit

cernej caj
fakt sem teda nemela pocit, ze bych jeste mohla, a priznam se, ze nebyt to 5 ale 15 tak to fakt asi vzdam,
Jestli to nemělo něco do činění s tim, že tě posledních 13 km bolelo koleno?

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 13:30
- Nahlásit

zde plovající Adam

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 13:39
- Nahlásit

birma
a to má Adam pěknej bazének

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 13:49
- Nahlásit

Maya
To jo jen má vždycky trauma z toho, že se tam bojí vlézt a zároveň tam strašně chce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2015 14:06
- Nahlásit

birma
ale i tak, koleno me bolelo, ale to me nekdy taky boli ale fakt takovej stav, ze fakt nemuzu, neznam. se mi stalo poprve, ze sem uz nemohla (nepocitam ze "nemuzu" krz bolest kolena, to je fakt fyzicky nerealny doslapovat uz, jak to boli, ale tohle bylo proste jiny). Ale mohlo to taky prispet. Jen ze sem se fakt poprve v zivote na toulovci dostala do stavu, ze "uz nemuzu"

tvl mas vydru doma?

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání