Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 18:44
- Nahlásit

fifi
mioic si to uzijte!

petrak
ja te chapu s behem. takhle to mam castecne na tom vandru a proto mi nevadi jezdit bez psu a vynahradit jim to jindy. a nejde o to, ze by me brzdili nebo tak ale je to o ty roztristeny pizornosti kdy nemas cas se plne venovat tomu, vemu chces a po cem touzis. ja si vylet se psem a bez uzivam uplne stejne, ale v jinejch ohledech

vero
me zas ta madovost na akcich stve a proto radsi pojedusama jinam nez na trek

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 18:52
- Nahlásit

mám radost! Adam se vešel na termit na focení pro kalendář DogPointu Tááákže pomůžem dobrý věci (pokud pak zrovna naše fotky k něčemu použijou) a ještě budem mít krásný fotky!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 18:57
- Nahlásit

birma
skvely!

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 19:03
- Nahlásit

cernej caj
focení je na 30 minut, cesta tam skoro na hodinu, tak doufám, že bude aspoň jedna nebo dvě fakt hezký fotky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 19:07
- Nahlásit

birma
to stopro budou dkufam, ze nam je pak ukazes

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 19:11
- Nahlásit

cernej caj
dkufam, ze nam je pak ukazes
No jasně! Jsem na to hrozně zvědavá, jak to bude probíhat

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 20:03
- Nahlásit

psala Darenka na FB, že vás mám moc pozdravovat a že se jednou za týden podívat na mimifenečku a za dva týdny si ji nejspíš povezou domů!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 20:13
- Nahlásit

birma
tyjooo!

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 20:17
- Nahlásit

kachna_
tsche, vzpomeň na Cimrmana a vyraž!
to jsem zrovna chtěla napsat, takovej znalec a nezná běh s kufrem

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 20:19
- Nahlásit

birma
ty jo, budeš mít profi fotky, to se máš
tak Darenka neodolala? to je super a doufám, že se občas ukáže s fotkama

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 20:21
- Nahlásit

Maya
Darenka neodolala? to je super a doufám, že se občas ukáže s fotkama
hned jsem jí nakázala minimálně 10 fotek denně

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 20:26
- Nahlásit

birma
hned jsem jí nakázala minimálně 10 fotek denně
správně, fotek není nikdy dost

teď mě zblbli norové, koukám tam jak bude a oni tam maj Today středa, jsou fakt nějaký divný
samozřejmě má příští tejden skoro furt lejt, jak by ne když já se budu denně místo užívání dovolený trmácet do města do tý pitomý autoškoly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 20:33
- Nahlásit

Maya
aspon nebudes mit hice

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 20:47
- Nahlásit

Maya
samozřejmě má příští tejden skoro furt lejt,
Delas si prdel, vid? A norove taky.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 20:49
- Nahlásit

Fifi
já to říkala, že mám dovolenou a bude tutově nejhůř z celýho léta a vono prej fakt jo
ale tak se koukni přesně na místo kam jedeš, sem tuhle koukala na nás a Prahu, u nás hlásili déšt a bouřky a v Praze jasno a fakt to tak bylo, tudíž tobě na dovče vůbec lejt nemusí

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 20:50
- Nahlásit

cernej caj
pravda tyhle hice taky blbý, ale nevím no, řídit v dešti teda taky nic moc, i když pravda stěrače omylem jsem si zapínala furt, to mám natrénovaný

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 21:03
- Nahlásit

Maya
Nebudu koukat, proste jim neverim. A basta fifi. Ano, at si sprchne, ale chcati by celou dobu nemuselo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 21:48
- Nahlásit

Dneska byla zábavička, leč teď mrtvá je již pánčička - můžou si zpívat BubiRumíčci. V pět jsme vyrazili mezi starýma domkama k rybníčku. Cestou se stavili u veterináře a koupili si balíček zmrzlých telecích kostéček. U rybníčka nikdo nebyl a měli jsme ho enem pro sebe. Rumóš plaval jako ďábel a aportýroval tenisáka. Bubi neaportýrovala tenisáka, Bubi měla aportýrovat plovací kolečko, leč neaportýrovala, páč zas třepala hlavičkou a tudíž stále klesala ke dnu. To jí naštvalo a že teda aportýrovat nebude. Ale! Že bude honit kolečko po břehu. Rumíček ovšem musel nejdřív aportýrovací kolečko najít v rybníčku, neb to kamsi odplulo daleko od břehů. Po velikém snažení se mu to povidlo. A byl velepochválen a veleodměněn. Pak jsme si uďáli přestávku a BuboRumíčci si dali zmrzlý kostéčky a pak zas šup do vodičky. A pak procházkou k topolové áleji, kde jsme si zase sedli a BuboRumíčci si pošmákli a pak cestou necestou kopřivama a bodláčím (Koláče má tudíž tetkon velevzhledné nožky ) šli pomali domky. Zde se odložila Bubinka, aby Koláče vzalo věci pro mámu, Rumóše a ....... Xerxová ocení!! vyběhlo směr máteř páteř s Rumíčkem. Bleskurychle předalo Koláče depeši a tradááá utykaláá utykalááá s Rumóšem zpátky. Mělo pravdu Koláče, toto běhání není běhání. Lze to brát pouze jako blbej trénink. Což se taky dá, ale není v tom ten pocit. Tak když mi tetkon zakázala věda dochtorská cvičit co jsem cvičila, tak to utrénuju takhle. Ale bolej mě svinsky nohy, v tomhle vjědru je to kapek šichta. No zcela mokré Koláče vytřelo kůchňu a předsíň a přepadlo kópelku aby z něj zas byl člověk a ne vorosenej půllitr . Uďálo večeři - neboli polentovou kaši s roštěnkou a tetkon pere třetí pračku. A následně cípne. Ne necípne, má rozleštěný svoje sandálky konečně, takže je ešče musí dokrémovat a doleštit, by si je mohlo zítra vzít . Jdu si nalejt třešňovou šťávu co jsem si vyrobila na chalupě. Je krásně studená. A jdu vás dočíst.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 21:49
- Nahlásit

Fifi
Se tu opatrujte, zadny vylomeniny, zlomeniny, opareniny, opruzeniny ci jine "iny".

Heej, tak už vlastně! Tak si to tam užijte a nevypusťte Labíčko, jsem zvědavá na report, jak řádil Urugvajec pruhatý neboli Pižižupka bežžubá

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 21:54
- Nahlásit

kachna_

tsche, vzpomeň na Cimrmana a vyraž!

i sem tě i poslechla ale měla jsem jen složku s doktorskejma lejstrama a pleťovej grém zn. 21 , takže to šlo. A hlavně - jsem to prostě nepojala jako běh, ale jako trénink.

závody vesnické mládeže s kufry a v zimnících.

furt a furt to řikám, žes kretééén, hroznej kretéén. Já si tak sebe představila, jak mám ty dvě obří tašky s prádlem a běžím . Se mi kapek přitížilo. To prádlo bývá vyprané a co? Mokré. A mokré prádlo je co? Je těžké. Ale jako trénink to marný nejni, byl by ze mne Varel. Varel Frištenský

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 21:56
- Nahlásit

Fifi

proste jim neverim. A basta fifi

to dobře děláš. Jak jsme jeli ty Krkonoše, tak jsem to tu taky řešila, norové prej bude hnusně a co? A prt. Bylo úžasně.
Taky budete mít úžasně.

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 22:17
- Nahlásit

Bry kacer ve spolek, asik se vsici smazite ve vlastni stave. Jsem na tom stejne. Pomoooc. Jeste par dni a cipnu. Ten blbbecek zrzavej zas nezere pac blondata sousedka ma sve dny...tak furt beha po byte, milovnik. Pak na balkon, zamilovane zhlizi na balkon jeji a popiskava si. Ja v patek slapla na vosu. Jsme sly s kamoskou pres hriste a rikame si jeee krasna travicka. Po peti krocich ji rikam : Doufam ze me nebodne nejaka vo....a jupi. Jsem si to privolala. Sikulka. Jesteze bydlim hned u hriste hned jsem prikladala vsechny ruzne ingredience. Ledovala jsem jeste v nedeli vecer, teme cely vikend jsem kulhala na zdravou nohu, na druhe ortezu. Fakt pacos. Ted uz to splasklo jen to svedi. Njn mam na ty bodance dost blby reakce. Bylo mi doporuceno od par lidi radeji nevylejzat. Ale jinak jsme noumauni Udooo

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 22:20
- Nahlásit

Vsem vyletnikum preju super zazotky pekne pocasko a vubec

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 22:22
- Nahlásit

denyk
Po peti krocich ji rikam : Doufam ze me nebodne nejaka vo....a jupi. Jsem si to privolala.
že ty na sebe nedáváš trochu pozor

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 22:24
- Nahlásit

birma davam, myslim ze to byla jedina vosa na celem hristi....:-D blba nahoda proste.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 22:30
- Nahlásit

denyk

Fakt pacos
spíš psychouš!! ty jo fakt "prima" náhodička.

jak srůstáš? Co noga ortezowa?

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 22:30
- Nahlásit

denyk
myslim ze to byla jedina vosa na celem hristi
v tom případě chudák vosa! vybere si velký hřiště, aby se vyhnula všem kolizím a deneky prostě musí jít, vyhmátnout jí a dupnout na ní!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 22:34
- Nahlásit

birma
případě chudák vosa! vybere si velký hřiště, aby se vyhnula všem kolizím a deneky prostě musí jít, vyhmátnout jí a dupnout na ní!

neneéé!

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 22:36
- Nahlásit

Jak chudak vosa? Trubka to je. Urcite to prezila . PetraK jasan cvicim, chodim, potim se pod ortezou.Bez berli samo, ale bez ortezy ven bojim. Uz jsme s kamoskou nasbiraly vsechny (nejen) bylinky sveta, od trezalky, boruvkoveho listi pres jitrocel az lipu. Letos budu delat jitocelovy sirup jsem si vymyslela.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2015 22:36
- Nahlásit

denyk
Na svedeni a otoky prikladej sobe platky tenke, cerstve oloupane cibule. Tak rika moje babicka a pravdu di, pomuze to. Pokud nemas reakci na cibulu. S vosou lity lity, ja si vezu zyrteca, pro jistotu.
PetraK
A prt. Bylo úžasně.
Vid, hezky bude, teda bez ty lonsky burevesnikovy silenosti. V aute nanoseny nejvetsi nezbytnosti, spat pujdu asi k ranu. Protoze az ted se da hybat. I tak je to desny.
jak řádil Urugvajec pruhatý neboli Pižižupka bežžubá
Se pletes, uz si ma cim blesky vykusovat, co vypadlo, jiz dorostlo. Je divnej. Ale jinak radit asi bude, nicmene ja doufam, ze po dvou dnech treba i pres den spat.

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání