| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 14:02
- Nahlásit
Terri
Od KarelB:
opravdu skvělá analýza, mě by třeba zase zajímalo, jestli je více těch, co si léčí komplexy vlastnictvím silného psa nebo těch, kteří si léčí komplexy třeba pedofilií nebo násilím na manželce......nemyslím ale, že by zde byl prostor pro takové sociologické analýzy a hlavně vím, že moderétor na veřejném fóru by se neměl dopouštět tak fatálních chyb, jako je prezentace dohadů a to ještě zavádějícím způsobem.....opravdu je vidět, že úroveň českých diskuzních fór odpovídá hnoji...prostě nejsme schopni komunikovat mezi sebou, tak proč chceme mít odpovědnost ještě za nějaké zvíře potažmo proč se divíme, že ta zvířata nezvládáme, když nezvládáme sebe......
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 14:04
- Nahlásit
Terri
Myslím, že by bylo lepší moderovat besídku v jedličkově ústavu nebo mít nějaké znalosti o psech..
KarelB Ostrava
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 14:06
- Nahlásit
jana33
Podle fista je velký nejspíš i SBT......fiste, ty chytrolíne a kolik potkáváš zvládnutých pudlů a NO?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 14:08
- Nahlásit
Vladimir
Vladimíre, super, jak Vás čtu, až se divím, že máte sílu na takováto fóra přispívat.
KarelB Ostrava
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 14:10
- Nahlásit
Eimy
Eimy, pozdrav psici K.xxx a chci ti povědět, že máš úplnou pravdu, víš, ale je to ve stylu:
Nejlepším řešením by bylo, aby už nebyly války.
Promiň a pááááááááá
KarelB Ostrava - to nejsem jáááá
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 14:15
- Nahlásit
Anonymní
Stejně mysim, že seš to ty, ale to je fuk
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 15:09
- Nahlásit
opravdu skvělá analýza, mě by třeba zase zajímalo, jestli je více těch, co si léčí komplexy vlastnictvím silného psa nebo těch, kteří si léčí komplexy třeba pedofilií nebo násilím na manželce......
Třeba jsou správně všechny možnosti - jen někdo si na manželku netroufne
A je docela zajímavé, že urážky apod. vyvolávají ZROVNA příspěvky na téma "bojový pes" - to už také o něčem svědčí.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 17:13
- Nahlásit
Terri
Milý vážený moderátore,
pokud se Vám zdá, že to o něčem svědčí, napište přímo o čem, neboť takovéto provokačně zaváděcí naznačování ke slušnému průběhu diskuze nenapomáhá......kdybyste neměl(a) u svého nicku napsáno "moderátor", má reakce by byla určitě mírnější, ale takto váš minulý příspěvek(ten, na který jsem reagoval), a jeho styl, považuji za zcela nevhodný vzhledem k k vaši funkci zde.
KarelB Ostrava
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 19:21
- Nahlásit
Myslím, že by bylo lepší moderovat besídku v jedličkově ústavu nebo mít nějaké znalosti o psech.. atd. atd.
tohle fakt sedí do úst člověka, který si stěžuje na špatnou komunikaci mezi lidmi a dovolává se slušnosti a zodpovědnosti
|
vrana
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 20:20
- Nahlásit
FiSt
nie ZOP, ale skúška doprovodného psa BH/VT: (Ovládateľnosť na vodidle ( prechod skupinkou osôb ku konci cviku ) 15
Ovládateľnosť bez vodidla 15
Odloženie v sede za pochodu 10
Odloženie v ľahu za pochodu s privolaním 10
Odloženie dlhodobé 10
Spolu 60 ( 42 )
Skúška v pouličnom ruchu a doprave
Stretnutie so skupinkou osôb
Stretnutie s cyklistom
Stretnutie s autom
Stretnutie s bežcom alebo jazdcom na kolieskových korčuliach
Stretnutie s iným psom
Krátkodobé chovanie pripútaného psa na vodidle v doprave a chovanie k iným zvieratám)
Lepšie? A je to medzinárodne uznávaná skúška..
Takže vrátim sa k tomu, čo som napísala pred pár stranami:
správna výchova a výcvik je nutnosťou pre každeho psa
len tak môže byť na ulici pokoj..
jasne jasne,,ťažko sa to bude dodržiavať, ale myslim,že je to pre mnohích psíčkarov prijateľnejšia alternatíva-dokonca aj pre dôchodcov. To by už tak vyzeralo, aby boli "trestaní"len psi nad 30 cm. A malí krpci si môžu robiť,čo chcú,však? Napríklad zapárať do veľkých psov, ale aj beztrestne terorizovať svoje okolie.
Všetko je veľmi ťažké udržať pod kontrolou, tým viacej, čim bude zákon viac obmedzovať- o to usilovnejšie sa budú tí,ktorých sa to týka snažiť o jeho obídenie.
-len sa bojím, že tým hore nebude záležať čo za zákon to schvália a neprberú si ho ani zdaleka, tak ako my to na fóre..
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Kvě 2005 08:04
- Nahlásit
nefer
Zdravím pěkně, sedí, protože to nemíním některým "oným" vysvětlovat stále slušně dokola.
Jestliže je někdo moderátor na veřejném boardu a píše na něj sám dohady a navíc věci svědčící o hrubé neznalosti, tak je někde evidentní chyba....takže o co se snažit.....budeme hlavou bourat zdi....proč ne?...ale někde kde opravdu o něco jde a ne tady na takovémhle bazaru. To už mě fakt přešlo. Třeba paní Nohelová se chová jako moderátor super, myslím, že takhle fatální věc by nikdy nedopustila......jinak Vás Nefer zdravím
KarelB Ostrava
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Kvě 2005 08:09
- Nahlásit
vrana
No proč ne?......ale má to jeden velký předpoklad, že první budeme my jako lidé zvládat sebe .... a k tomu máme hodně moc daleko......takže zákony o chovu psů nemají skoro žádný smysl, protože všechno je to v nás a dokud budeme taková hovada, jaká jsme, tak se ti co nejsou, mohou třeba na hlavu stavět a stejně jim to bude na prd.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 08:56
- Nahlásit
KarelB Ostrava
Asi toho moc nevíte o funkci moderátora. Hádat se nechci, ale názory své zde budu dávat stejně tak jako dosud. Nejsem zde kvůli tomu, abych usměrňovala "odbornost".
Vyhazuju anonymy, které nějakým způsobem pouze hrubě narušují diskusi - tj. vyskytlo se zde pár takových co chodili jen provokovat a nebo to bylo úplně mimo mísu.
Pak také když se zdvojí téma nebo příspěvky - tak je mažu. Případně když někdo požádá o vymazání či změnu svého příspěvku.
Takže nevím, co máte proti mým "dohadům" - nevidím důvod proč je nepsat. Jsem člen diskuse jako jiný. I administrátor zde sem tam napíše i co si myslí, nejen odborné informace.
A už vůbec nechápu, co jsem napsala takového, že to svědčí o "hrubé neznalosti". A i kdyby - k tomu tu diskuse je - aby mě přesvědčil svými argumenty někdo jiný. Za své chyby se totiž nestydím, ale snažím se z nich poučit.
Tak mě prosím neurážejte a vraťte se k diskusi o bojových psech.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Kvě 2005 10:06
- Nahlásit
Terri
Holt moderátor moderuje diskuzi, to mimo jiné znamená, že by měl jít nejspíš příkladem i vtom, jak se taková diskuze vede.
Jestli je to zde jinak, tak se tu mějte pěkně.
KarelB Ostrava
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 10:08
- Nahlásit
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 10:30
- Nahlásit
KarelB Ostrava
že by měl jít nejspíš příkladem i vtom, jak se taková diskuze vede.
To máte pravdu.
Ale kulturu diskuse si udělají lidé sami - a každá má jiný styl (můjpes, ifauna..) - odmítám dělat cenzuru víc než je nutné.
Zatím se mi zdá, že to tu není tak hrozné, jak se stalo právě na jiných fórech, kde poté utvořili moderované fórum.
Zde se to právě spíše týká jednotlivých témat. Např. tohoto, které je více emocionálnější než jiná témata.
Nemyslete si, že by se zdejší neozvali...
Na svém příspěvku nevidím závadnosti, snad mimo větu - páneček debil - to je pravda, mohla jsem se vyjádřit méně diagnosticky, příště si dám větší pozor a nenechám se strhnout.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 10:46
- Nahlásit
Terri
Nááhodou, jsi dobrý moderátor ať si říká kdo chce co chce. Nemáme tu žádné vulgarity, občasné ujetí nervů, taktéž pochopíš a že říkáš své "dojmy"? A kdo ne? Diskuse je přeci také o názorech, ne jen o faktech. A kdyby se pan Karel B. zajímal alesoň trošku jak skvěle umíš usměrňovat "skoro hádky", nemohl by ti vyčítat jednoho "debila", že
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 11:15
- Nahlásit
Terri, buď v klidu a nenechej se vytočit. Pán nás navštívil a zase opustil. To je běžné a pokud se mu tu nelíbí, tak ať si jde jinam. Jsi fajn.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 11:53
- Nahlásit
nefer
Evicka
Děkuji za podporu
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Kvě 2005 13:51
- Nahlásit
Všichni:
Myslím, že jste tu všichni moc fajn, tak si fajn pokecejte.
papa
KarelB
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Kvě 2005 13:52
- Nahlásit
Všichni:
Myslím, že jste tu všichni moc fajn, tak si fajn pokecejte.
papa
KarelB
|
jana33
|
# Zasláno: 12 Kvě 2005 14:04
- Nahlásit
Hele stejně i když nějaký zákon nebo vyhláška budou, musí tu být někdo, kdo bude jejich plění vymáhat a tou naše policie nená. Dneska ráno jsem jela metrem do práce a do vlaku nastoupil mladík s pitem. Pes byl navolno a bez košíku. Ve stejném vagonu jel i policajt. Samozřejmě nic neudělal, co by se namáhal, že? Když vidím takovýhle hovada, tak se mi otvírá kudla v kapse. Psy miluju, proti pitům nic nemám, včera odpoledne mi zrovna jedna amstafka "myla" obličej, ale každýmu kdo má v MHD psa navolno a bez náhubku bych dala pokutu tak 10 tis., aby si to příště rozmyslel.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 14:09
- Nahlásit
jana33
přesně tak, zas to budem dodržovat a platit jen my poctiví blbci a bordel bude pořád stejnej, z hovada žádná vyhláška či zákon slušňáka neudělá, ti bohatší si to podplatí a na ty ostatní v našem "plně fungujícím právním státě" nikdo nemůže.......
|
Beagle_009
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 14:23
- Nahlásit
FiSt
To s tima ZOPkama jsem napsal nad to co jsem psal tobě= takže na přehlédnutí to máme 1:1
Kdo asi bude prohlížet ty videozáznamy???
A přinuť ty hovada o kterých se tu bavíme ať to zaplatí...
A když má někdo 8 psů tak zaplatí 160000 na dřevo to je celkem hustý
|
Beagle_009
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 19:25
- Nahlásit
FiSt
Stim souhlasim že jsem to jednou napsal ale nechápal jsem, že si na to reagovel 2krát...
Nenapadlo mě že slovíčkaření bude taková zábava... Tak se braň ty.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 19:29
- Nahlásit
FiSt
Beagle_009
Potvory chlapi! Moc jedinců vašeho pohlaví tu není, tak bacha aby se do vás nepustily ženské, mírněte přestřelky nebo z vás někdo udělá bojové psy!
|
Beagle_009
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 19:35
- Nahlásit
Terri
Tak z tohoto se mi rozklepali kolena!!
Je fakt že tu chlapů moc neni...
Bojoví psi?? Já ven chodím zásadně jen s náhubkem a na vodítku v doprovodu dospělého člověka... Přeci jenom za mě ještě zodpovídají rodiče!!
|
vrana
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 21:46
- Nahlásit
takze čuně tak ze sme pri zrode správne vychovávajúceho pso(voda), zlaté
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2005 22:55
- Nahlásit
Beagle_009
no fakt, já mám 8 psů a takovej majlant, to pak naběhnu na Fista a těch 160 000,- z něj vytluču
A ZOPky já teda ani s jedním se svých psů nemám, to jsem hergot nezodpověda
|
Beagle_009
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2005 11:04
- Nahlásit
Ebony
No jo, FiSt to navrhl jak by to vyhovovalo jemu ale okolo něj se svět netočí.
ZOPky se v našem kraji(Plzeňským) moc nevedou.
FiSt
Stim souhlasim že jsem to jednou napsal ale nechápal jsem, že si na to reagovel 2krát...
Na to jsi mi ještě neodpověděl takže se nemam zčeho kroutit!
|