Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / artroskopie
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 28 . 29 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2005 01:43
- Nahlásit

Lenny
Tak to je supééér!!!!To je od nás opravdu kousek, tak se třeba budeme moc někdy navštívit

Anonymní
Já bych retrívrovi nějaké chondroprotektivum jako prevenci jednou za čas určitě dávala a je asi jedno které konkrétně si vybereš. S chondrosulfem konkretně ale zkušenosti nemám.

Lenny
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2005 09:56 - Změnil/a: Lenny
- Nahlásit

Jumi
celé tohle téma jsem hltala protože ve 4 měs. začal Monty (berňák) kulhat a nikdo nevěděl proč. Teď už nekulhá ale pravá přední se mu vždy po námaze třese. Ale uvidíme je mu teprv 8 měs. tak se to třeba srovná
Podrbej vašeho krásného pejska a ať je to jen lepší a lepší

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2005 13:44
- Nahlásit

Lenny
Tak to budem Montymu držet palečky ať je zdraví jak rybička, s těma velkýma plemenama je to s pohybovým aparátem trochu kříž Berňáčci jsou nádherní pejsci, děsně se mi líbí!

Lenny
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2005 15:00
- Nahlásit

Jumi
To jo, mě taky
s těma nohama jsem počítala, ale doufala jsem že se nám to vyhne. Ale co se dá dělat. Jinak to jsou opravdu úžasní psi i povahově. Ale vy máte doma taky poklad!!!

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2005 22:02
- Nahlásit

Lenny
Poklad tak to na něj opravdu sedí!!!

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 08:19
- Nahlásit

Jumi
Já mám taky doma poklad... ale já jí stejně zabiju... včera, jindy to nikdy neudělala, ačkoliv tam chodíme denně, přeskočila takovej živej plůtek... no na zabití a na konci procházky kulhala, nevím, jestli to bylo z toho skoku nebo z toho, že jsem cvičily a já už jsem šla na nemilost (Sárině se to přestalo líbit, takže se pokouší zdrhat, hajzlík mrňavej...)...

Já už fakt nevím, jak jí mám hlídat...

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:08
- Nahlásit

Jandula
Vydrž!!! A obal si pořádně nervy tukem nejlépe z čokolády. Já jsem dokonce musela schovat tu svojí slavnou stopovačku a vytáhnout staré flexi. Na stopovačce vždy chodil jen pomalu, poslouchal jak hodinky a v životě neutekl. Zdrhnul, neviděla jsem ho víc jak deset minut a našla jsem ho jenom díky tomu, že byl sníh a stopovačka v něm zanechává charakteristickou stopu, po které jsem šla.Jelikož teď stíhám procházky jen za tmy, tak ho mám raději na flexině!

Jednou bral antibiotika, na kterých psali, že po jejich užívání už nesmí být maso zvířete nikdy konzumováno - to jediné mi brání v tom, abych ho strčila do guláše!

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:13
- Nahlásit

Jumi
Já jí asi dám do polepšovny... To bude nejjistější...

Fakt jsem jí včera málem přizabila, nejdřív předvádí své herecké umění, když s ní chci cvičit, tj. to bolí, au au, rve mi nohu z ruky a snaží se zdrhnout a pak přeskočí venku ten živej plot (nebyl sice nějak velikej, ale i tak...)

Kdy ti řekl Vlach, že ho budeš moct pustit? A to tak, že se o něj nebudeš muset bát, jak bude lítat, že konečně je volnej???

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:34
- Nahlásit

Jandula
Thorin zase nohu zasekne a já mu ji musím lámat.

Mně řekl, že už můžem na normální procházky, takže to chápu i s lítáním, ale ještě se ho snažím trošku usměrňovat.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:46
- Nahlásit

Jinak bát se o něj budu už asi vždycky. On si je schopen s tou nožkou vyvést cokoli!

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:49
- Nahlásit

Jumi
Víš, mě by zajímalo, kdy jí prostě budu moct pustit a říct, tak si lítej, máš to dovolený...

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 20:43
- Nahlásit

Jandula
Uvidíš, co ti řeknou toho 24.12. ono se to děsně špatně takhle odhaduje, já myslela, že nám řeknou tak max. na půl hodiny a domů a ono néé. Tak snad už budete moci lítat taky, tak těch 12 dní ještě vydržte!

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 13:20
- Nahlásit

Ahoj holky, tak mám doma 2kg pytel Hills j/d, tak uvidíme, jak to pejsovi pojede, ale když jsem se dívala na složení, tak mi připadá, že jsou to obyčejné granule, navíc s velkým množstvím soji, hodně ochucené rybím tukem. Nevyšly by potom levněji normální granule zalité rybím olejem.
Zdůvodnil vám to pan doktor, proč jsou tyhle granule dobré?
Já myslela, že tam bude hodně přípravku na klouby a ono nic.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 13:21
- Nahlásit

Nevyšly by potom levněji normální granule zalité rybím olejem
tady měl být na konci ?

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2005 18:23
- Nahlásit

Maya
Já jsem se ptala! Tento přípravek je založen na jiném principu, neobsahuje chondroprotektiva, ale velké množství nenasycených mastných kyselin, které působí protizánětlivě a tím po operaci zlepšují hojení a v normálním režimu, tím že brání zánětu, zpomalují poškozování kloubu artrózou(což je vlastně zánět!)

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2005 18:25
- Nahlásit

Nevyšly by potom levněji normální granule zalité rybím olejem
Vyšli, máš pravdu to mě nenapadlo!Asi by stačilo přidávat mu rybí olej!

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2005 18:27
- Nahlásit

Jandula
Přišel ti ode mne ten mail s tel. číslem?

Jinak u nás napadlo spousta sněhu, víc jak po kotníky a stále sněží!!! Je to super, konečně nějaké to doporučené rehabilitační cvičení!

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2005 00:16
- Nahlásit

Tak pejsa Hills první den s radostí snědl a druhý den to odmítl vzít do tlamy. I s konzervou toho snědl jen půlku. Takže do něj nacpu ten zbytek ze 2kg a vracíme se zpět k EP. Raději zkusím ten rybí olej, vloni jsme měli lososový od Kronchu a bylo to v pohodě, tak snad mu to pojede.

U nás napadlo sněhu po kolena a taky pořád sněží. Nejspíš máme po procházkách v přírodě.

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2005 17:40
- Nahlásit

Maya
Uff. Po kolena tak to jsou pak prochajdy značně fyzicky náročné

Já chci teď taky koupit něco levnějšího než Hills, tak zkusíme taky rybí olej.Kde ho kupuješ?

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 08:24
- Nahlásit

Jumi
Mail mi nepřišel... psalas na jana_viskova@yahoo.com ??? tak radši napiš ještě jednou...

Jinak začínám rezignovat, Sárina je k neutahání, pokaždý, když na vycházce potkáme psa, tak začne lítat jak kretén okolo mě dokola... to udělá asi 10x než jí zklidním (v tu chvílí je nám veškerý výcvik naprd...)

Maya
Jumi
Hills už mi dochází, já fakt nevím, jestli mám pozorovat nějakou změnu... ale zatím, Sára to žere, vydržím. Až se vrátím do čech, k platu státního úředníka, tak bude muset Sárinka zvolit levnější variantu krmení...

Tady je prdlačky a ne sníh... i když ve čtvrtek vyrážím do ČR, tak kéž by cesta byla v pohodě (mám z toho strach)

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:28
- Nahlásit

Jandula
Tady si sněhu užiješ, zase padal celou noc.

Jumi
Já měla vloni koupený tenhle olej
http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTM3Mw==&akce=rubrika&id oddeleni=4505

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:45
- Nahlásit

Jandula
Tak jsem to poslala znova!

Do soboty to ještě zvládnete a pak už bude mít k lítání požehnání. Jsem přesvědčená o tom, že vám pan doktor už normální lítání dovolí. Vždyť to tak bylo i v návodu, že během 6 - 8 týdne návrat k normální pohybové aktivitě!

Jo výcvik je opravdu na nic, no uvidíš, jak bude reagovat až ji zas začneš pouštět. My chodíme na stopovačce, protože se nám jaksi zmršilo přivolání, ale na šňůře poslouchá dobře.

Příjde mi, ale že fyzičku Thorin stratil a velmi rychle se na prochajdě unaví, po hodině už se táhne jak med.

Sněhu nám také připadlo přes noc dost a dost a už i u nás to začíná volat po sněžnicích

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:46
- Nahlásit

Maya
Díky za tip!

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:56
- Nahlásit

Jumi
Díky za mail, máš ve svý schránce odpověď.

Jinak Sára taky ztratila kondičku, v neděli jsem s ní šla na delší procházku a po půl hodině už zvolnila a pak upadla doma téměř do kómatu...

A je i vidět, jak má ochablý svaly..

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:35
- Nahlásit

Jandula
Včera jsme byli dopoledne i odpoledne na 1h a Thorin pak celej večer ležel uprostřed kuchyně a odmítal se hnout, takže jsme ho museli všichni přeskakovat!

Akorát tu nožičku pořád ještě úplně nerozcvičil a neohne ji jako tu zdravou, navíc si na ní dává pozor, včera jsem mu jí pohladila a on s ní hned škubnul, uklidnil se až když zjistil, že ho jenom hladim a nehodlám ho mučit cvičením

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:41
- Nahlásit

Jumi
Sára je taky neohne jako normální zdravý pes. Tuším, že dostaneme od p. dr. Vlacha vynadáno. Jinak jsem to zkoušela na kamarádčině labroušovi (to ohybání nohy), taky se netvářil nadšeně, ale aspoň vím, kolik nám ještě zbývá do klasickýho ohybu (já to nemám s čím porovnávat)...
To já zase když Sárinku zavolám, tak ochotně přiběhne, ochotně sebou plácne na zem, já jí chvíli češu, což zbožňuje a pak začnu cvičit, což nenávidí...

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:53
- Nahlásit

Jandula
Česání Thorin taky miluje, vždy když vidí kartáč tak se může zbláznit! Akorát se mu musí česat jen vybrané partie - na ocásek se nesmí ani chmátnout

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:57
- Nahlásit

Jumi
Sára taky česání ocasu nemusí, takže ho dělám nakonec, protože si jí tím rozhádám...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 11:05
- Nahlásit

Jandula
nemelo by to byt obracene? nejdriv ocas a potom si ji udobrit cesanim zbytku??

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 11:05
- Nahlásit

Jandula
A jak vám rostou chlupy! Thorin už má takovýho 1cm pankáčka v oblasti bývalého praporu a nejvtipnější chlupoútvar se mu dělá na lokti.Je to tak legrační, že ho za to(k psově velké radosti)musím neustále tahat! I ta o 3 čísla větší kůže na lokti je fakt dobrá. Ale on má o 3 čísla větší kůži všude, když je rozdávali tak si asi stoupnul do špatný fronty

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 28 . 29 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání