| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:23
- Nahlásit
Jandula
Já už mám průšvih s tím satelitem a tohle je čistočistá pravda a nic špatného
Na ty vánoce jsem si jistá a opravdu ti doporučuju tu stopovačku, pes neběhá a přitom je vlastně na volno
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:24
- Nahlásit
Jirikovo
jen ji prosim domluv, at pred tim nezere zadny ohavnosti
To by pro tebe měla být pocta, že se s tebou rozdělí o nějakou mňamku... tak neprotestuj...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:25
- Nahlásit
Jandula
v pripade zamrzlosti zeme se nedoporucuje tuto zkouset rozpoustet za pouziti zapalovace, nebot muze dojit k popaleni rukou zapalovac drzici, protoze plamen ma nepochopitelnou touhu stoupat smerem vzhuru ...
jinak co se tyka zamrzlosti zeme, plati na to obvykle pravidlo, ktere znaji zejmena nasi silnicari: Az se zima zepta, co jsi delala v lete ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:26
- Nahlásit
Jumi
No jo, za saťák už máš jeden mínusovej bod...
S tou stopovačkou je to u nás problém, protože já s ní musím chodit po ulici a nahoře na louce (kam ještě nechodíme, protože je to dál) jsou psiska, takže to nepřipadá v úvahu, takže stopovačku nechám až na vánoce a budem trénovat doma...
|
Jirikovo
Člen |
- Nahlásit
Jandula
pro me by to pocta samozrejme byla, proto jsem taky napsal, at to nezere pred tim. pri polibku si muze chroupat co chce, to bych bral jako vyznamenani, ktere si za peci o ni takhle na dalku jistojistne zaslouzim ....
|
Garfield
Člen |
- Nahlásit
Jirikovo
Mě z Tebe trefí. Ty jsi větší magor než já.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:27
- Nahlásit
Garfield
to jde????????
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:28
- Nahlásit
Garfield
Jirikovo
Ste magoři oba dva... Sárinka si to ještě rozmyslí, jestli tě odmění...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:30
- Nahlásit
Jandula
no uprimne kdyz si prectu tve prispevky za posledni dva tydny, tak bych rekl, ze magoru tady bude o jednoho vic nez dva ...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:31
- Nahlásit
Jandula
tak to je blbé, ale na chaloupku to bude ideální, kde ji máte?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:35
- Nahlásit
Jumi
Kousek od Mníšku pod Brdy, obec s pár barákama se jmenuje Malá Hraštice... Snad bude sníh, aby si to aspoň trochu užila...
Jirikovo
Já svojí pošahanost nepopírám, ale zároveň nemůžu vynechat to, že mě tam dohání moje zlatíčko nejzlatější... Tím myslím Sárinku...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:37
- Nahlásit
Jandula
kazdeho z nas tam neco dohnalo, neb vsichni jsme se narodili jaksi rozumu mdleho. nekdo se s tim dokazal poprat a nejakou inteligenci vyziskat na sve pouti zivota a nekdo (jako treba my tri) se dokazal jenom naucit psat na klavesnici a vysledky teto zanedbane vyuky si muze kazdy zde precist ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:42
- Nahlásit
Jirikovo
Já se na klávesnici učila psát pět let a byla to teda dřina, je fakt, že když chci dneska někoho dostat, tak s ním mluvím a zároveň píšu nějakej text na počítači... Všichni šílí...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:46
- Nahlásit
Jandula
ano, jsem v tomto ohledu na sebe taky hrdy ... konec koncu, vzdyt je to jedina vec, kterou aspon castecne umim ...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 22:52
- Nahlásit
Ahojky, tak zítra jdeme na kontrolu do Klánovic. Jsem zvědavá co nám řeknou, Thorin má kloubní pouzdro pořád oteklé. Teď předchvílí se vzbudil a šel si lehnout jinam, přitom se sotva zvednul a kulhal opravdu děsně Přitom se ho snažím držet v klidu a na 1/2 hodiny ven nechodíme, i když bychom podle návodu už mohli a od zítřka se můžem navracet k normální pohybové aktivitě, ale o tom se nám může leda tak zdát
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 23:25
- Nahlásit
Jumi
Budem držet palce
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 08:13
- Nahlásit
Jumi
Držím palečky.
Sára je docela v pohodě, kulhá jen opravdu vyjímečně, ale už jsem z ní na nervy... Furt by dělala blbosti.
Včera jsem jí objevila po těle dvě boule, nejdřív teda jednu o který jsem si myslela, že jí má po očkování (i když už je to tři týdny), no a pak jsem objevila i druhou - je to na obou stranách, tam kde končí hrudní koš - dneska půjdu k vetemu, ale tak hrozně se bojím, aby to nemělo souvislost s těma kloubama, ještě mě samozřejmě napadla rakovina, ale snad roční pes by jí neměl... (dvě fenky už mi na rakovinu zemřely...) ale doufám, že se jen o něco majzla, je jak z divokejch vajec...
A propós: jak se pozná ta hnisavá artritida, se kterou dr. Vlach furt vyhrožoval...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:43
- Nahlásit
Jumi
No já jsem radši napsala dr. Vlachovi, ta boule se mi fakt nelíbí a potom, co jsem si přečetla v tématu hnisavá artritida, tak nevím - fakt mám strach.
|
Maya
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:37
- Nahlásit
Jandula
A nemůže mít něco zabodnutého pod kůží? Osinu, třísku nebo tak něco? To taky udělá pěkný boule.
Jumi
To mě mrzí, že Thorin pořád kulhá, co vám řekli na kontrole? Ale jak už jsem psala, mě pejsa kulhal ještě 4 měsíce po operaci, třeba to u vás bude podobný.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:48
- Nahlásit
Maya
Já myslím, že ne... Prohmatávala jsem to... Psala jsem dr. Vlachovi, ještě mi neodpověděl, ale tak jako tak zajdu tady na veterinu, jen se bojím, že nebudou vědět, co to je.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:53
- Nahlásit
Jandula
proc myslis, ze by nevedeli co to je?? jsou na tom se znalostma dle tvych zkusenosti o tolik hur nez doktori u nas?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:58
- Nahlásit
Jirikovo
Bojím se, že jo... Mají ještě trošku zastaralý názory...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:00
- Nahlásit
Jandula
a mas aspon digitalni fotak, abys to mohla vyfotit a poslat do Cech? protoze asi jen tak popisem ten doktor z toho moudry nebude.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:12
- Nahlásit
Jirikovo
Foťák mám, ale bouli nevyfotíš, prostě boule...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:15
- Nahlásit
Jandula
a boli ji to?? a kdy nam ukazes nejakou fotku Sary, at mame predstavu??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:21
- Nahlásit
Jirikovo
To bych jí musela umět sem dát, resp. mám jí vypálenou na CD, ale nevím, jestli pro umístění stačí, když jí budu mít vloženou (tu fotku) na pevným disku počítače...
Nebolí... aspoň se netváří, že by jí to bolelo a že jsem jí na to včera vehementně chmatala.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:23
- Nahlásit
Jandula
kdyz ji to neboli, nebude to tak tragicky ...
a fotky sem dat muzes treba tak, ze ji tady zalozis galerii na hlavni strance
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:34
- Nahlásit
Jandula
no vidis, ze to s tema fotkama jde ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:35
- Nahlásit
Jirikovo
tak jsem si galerii založila, teď jen ten obrázek...
[img][/img] - co mám vložit mezi tenhle odkaz???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:37
- Nahlásit
Jandula
mezi ten odkaz musis vlozit umisteni (internetovou adresu) toho obrazku napriklad takhle to vypada, kdyz sem chces dat Sarinku s jeji oblibenou panickou:
[img] http://www.cz-pes.cz/gallery/1133793189_foto_1.jpg [/img]
|