Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / artroskopie
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 28 . 29 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:38
- Nahlásit

Jandula
dal jsem tam schvalne mezeru mezi to img a odkaz, aby se tady neobjevila fotka, ale abys videla, jak to ma vypadat. takze to takhle vlozis bez mezer mezi ty img a mas hotovo ...

konecny efekt:

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:38
- Nahlásit

takže zkouška, nemlaťte mě, když to nevyjde.

[img]http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=3950[/img]

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:40
- Nahlásit

znova a lépe

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:40
- Nahlásit

Jandula
no tu chybu jsem delal taky. takze musis tam dat primo odkaz na tu stranku s fotkou a ne na nahled fotky. a tu stranku zjistis treba tak, ze na fotku kliknes pravym tlacitkem, das vlastnosti a zkopirujes sem cely umisteni fotky, tak jak je tam napsany.

tak to zkus znovu

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:41
- Nahlásit

byla jsi rychlejsi ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:43
- Nahlásit

Jirikovo
trvá mi to dýl než to pochopim, ale už ten proces ke mě skočil...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:45
- Nahlásit

Jandula
no hlavne jestli si to budes pamatovat i zitra ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:46
- Nahlásit

Jirikovo
Víš co se říká: co se v mládí naučíš, ve stráří jako když najdeš...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:47
- Nahlásit

Jandula
jen jestli jsi se to stihla naucit jeste v mladi ... otazka je, kde se nachazi ta hranice pro mladi a stari ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:51
- Nahlásit

Jirikovo
Já se cítím ještě mladá...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:52
- Nahlásit

Jandula
citit se muzes, ale zub casu nezastavis ...

Jumi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 18:40
- Nahlásit

Tak pan doktor byl s námi spokojený, kloub prý není vůbec oteklý a nádherně se zahojil. To co jsem já považovala za otok jsou svaly a podkožní jizva. Kulhání prý také není důsledkem ulevování si tzn. bolesti, ale ještě stále zkrácených vazů, které ho táhnou, tak zkracuje krok, aby mu to nebylo nepříjemné(tedy doufám, že to takhle chápu správně ). Takže k Thorinově velké radosti pokračujeme v rehabilitačním cvičení! Procházky už máme dělat normální prý néé na 2hodiny v kuse, ale třeba 3x na 45 min. Mám šílenou radost!!!
Ale s těma prochajdama to nebudem raději moc přehánět a budem našich 20min. prodlužovat pozvolna.

Thorin se jinak zase předvedl - dostal tyčinku, tak ji raději vyplivnul, aby si v Klánovicích náhodou nemysleli, že zapoměl...

Jo a taky mám dojem, že tam budu muset začít pokaždé chodit s kýblem a hadrem na podlahu, protože když jim celou čekárnu neopatláme krví, tak ji alespoň zadupem blátem
je mi z toho poněkud trapně.

Jumi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 19:01
- Nahlásit

Jandula
Doufám, že je Sárinka v pohodě a že ty boule nic neznamenají. Co Vám řekl vet?Podle tvého popisu jsem přesně nepochopila, kde přesně jsou, ale může to být lecos a nejspíš snad nic vážného.

Hnisavá artritida snad opravdu néé! Mě pan doktor taky vždycky něčím děsně vyděsí (dneska kupodivu ne ), ale to bude asi tím, že to moc prožíváme, ty naše miminka

Jumi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 19:03
- Nahlásit

http://www.zlatejtorda.wz.cz

Jandula
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 08:32
- Nahlásit

Jumi
Jééé, tak to je super. Už se taky těším až budeme moct prodloužit procházky, začnu příští týden.

Takže rehabilitační cviky stále trvají? No ani mě to nebaví.

Já jsem ještě včera psala dr. Vlachovi, co si o těch boulích myslí, jestli by to mohla být hnisavá artritida, tak mi napsal, že to pravděpodobně s klouby nesouvisí, že se o něco majzla. Kdyby to prý byla hnisavá artritida, tak by měla kloub oteklý a bolestivý a trpěla by apatií a nechutenstvím. Nechutenstvím skutečně trpěla, ale to bylo kvůli falešný březosti o apatii mluvit nebudu, protože mě tím svým věčným skákáním a lítáním přivede ne do Bohnic, ale do hrobu.
Jinak jsem byla tady u veteho, ten taky říkal, že buď se praštila nebo jsou to podkožní tukový bulky, mám jí dávat teplý obklady.

Do Klánovic jdeme 24. 12. - na štědrý den, tak doufám, že budou jen a jen pozitivní zprávy a že jí budu moct vypustit trošku i na zahradu.

To že Thorinek tyčinku vyplivnul - ty se mu divíš, takhle mu ubližovali a on si pak od nich bude něco brát - co kdyby to bylo otrávený...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 09:13
- Nahlásit

Jandula
jo, kdyz jsem to rikal ja, ze ty boule budou v pohode a to jsem to ani nemusel videt, tak se mi neverilo ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 09:18
- Nahlásit

Jirikovo
Ty si půl doktora, viď??? Ještě bych se neradovala, uvidíme, jestli se to nebude zvětšovat, jinak by musela pod kudlu...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 09:21
- Nahlásit

Jandula
no ja asi budu pul vseho. takovy vseznalek ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 10:47
- Nahlásit

Jandula
tak uz je to vyreseny. ted jsem tady neco rekl sefovy, co se ji moc nelibilo, tak mi rekla, ze jsem napul zvire a napul clovek ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 10:53
- Nahlásit

Jirikovo
No vidíš, teď jen, abys zjistil, co je Ronie a budeš mít klid.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 11:01
- Nahlásit

Jandula
Ronie je celkovy pes, jen tu rasu zatim nemam uplne vymyslenou ...

Anonymní
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:33
- Nahlásit

Jandula
Tak to je dobře, že to nic není!!!

Na zahradu ji podle mého rozhodně budeš moc vypustit!!! Ta rehabilitace je kříž, Thorin dělá scény a hlavně ráno se mi to dost blbě stíhá, když teď máme stihnout i prochajdu i cvičení.

Mikuláš včera Thordoušovi přinesl uzené ouško!

To ordinují i na Štědrý den!!!! To abys jim tam sebou vzala alespoň nějaké cukroví, chudákům

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:36
- Nahlásit

to jsem já

Jandula
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:45
- Nahlásit

Jumi
dr. Vlach má službu a pak bude až po novým roce, tak to chci udělat na ten štědrý den, aby pak Sárinka mohla v klidu na zahradu.

Já teda po ráno cvičení nestíhám, takže po práci a před spaním (to musí stačit, víc není v mých fyzických silách) a zvlášť teď, když musím dávat teplý obklady i na ty boule...

Jak jinak probíhala kontrolo? Bylo nějaký rentgenování?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:54
- Nahlásit

Jandula
jak dlouho jsi v Chorvatsku?? ze mas problemy se sklonovanim

takze: nerika se po ráno ale po ránu a nerika se: Jak jinak probíhala kontrolo ale
jak jinak probihala kontrola

Garfield
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 14:01
- Nahlásit

Jandula
Máš vkus. Vždycky si volíš barvu oděvů v souladu se zbarvením psa? Dokonalé mimikry.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 14:02
- Nahlásit

Garfield
ona to dela opacne. zabarvi psa dle sveho momentalniho obleceni ....
pokud nevyjde tento postup, necha Saru pustit nejaky ten chlup a z cerneho svetru je hned bily ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 14:06
- Nahlásit

Jirikovo
V tom případě na uvedené fotce zapomněla obarvit dolní 1/3 hrudních končetin na modro a totéž u steheních kostí končetin pánevních. Když mimikry, tak pořádně.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 14:09
- Nahlásit

Garfield
mas zjiste pravdu, ale zrejme se jedna o fotku focenou narychlo, tak zvanou rychlokvasku. kdyz si poradne prohlidnes Sarin vyraz, je jasne, ze ji prinutili odejit od jidla a ted se tim smerem smutne diva. nejsem si jist, zda by vydrzela hladovet jeste po dobu, kdy panicka bude kvuliva sve dulezitosti a ochrannemu zbarveni prebarvovat casti jejich dolnich koncetin na barvu modrou, kterazto se jevi pro psy pomerne neprirozenou ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 14:13
- Nahlásit

Jirikovo
Modrá barva jest pro psy dosti nepřirozená, leč já jaktožto čistokrevná blondýna modroočka, taktéž spatřuji nepřirozenost v kombinaci paniččiných hnědých očí a mořským sluncem zlatavě prozářených vlasů

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 28 . 29 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání