Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / artroskopie
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . >>
Autor Zpráva
kejta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 22:12
- Nahlásit

Jumi
Jak dlouho pak nesměj skákat? Myslim tim třeba vyskočit na postel. Malá mi totiž na zemi asi spát moc chtít nebude. Je to psík postelový,polštářový.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 22:17
- Nahlásit

kejta
Rotvicky mam 2 - Dorotu invalidku a mladou prastenou, dneska ji je 8 mesicu.
Dura nemela na nejaky skakani ani pomysleni, naopak jsme ji denne nohu zatezovali ortopedickym cvicenim vice mene proti jeji vuli. A mela po operaci klidovy rezim asi 6 tydnu - ale uz si to presne nepamatuju... Fakt je lepsi s cubinkou chrnet na zemi, kdyz tam budes ty s perinkou, bude spokojena...

kejta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 22:20
- Nahlásit

Fifi
Ona sice bude asi spokojená,když s ní budu chrnět na zemi.Zato já se moc nevyspim. Jaký bylo to cvíčo? Jak často a jak?

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 22:21
- Nahlásit

kejta
Jo, tak lezení a slejzání z postele nám bylo důrazně zakázáno, Thorin to stejně nesmí, takže nevím jak dlouho ale asi minimálně 4týdny budeš ji tam muset holt vyndávat a sundávat.

kejta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 22:24
- Nahlásit

Jumi
Tak to fakt nevim,jestli je lepší,abych si oddělala záda spaním s ní na zemi nebo věčnym sundaváníma nandaváním na postel.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 22:26
- Nahlásit

kejta
Opakuju, bylo to po kompletni rekonstrukci vazu v koleni - nikoliv artroskopicky... Operovanou nohu jsme denne museli zatezovat - zvedli jsme tu zdravou a Dura se musela ostavit na zoerovanou, posleze chuze na voditku v kroku, zadny skakani, protahovat vychazky..

kejta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 22:32
- Nahlásit

Fifi
Tak dámy, to bude ještě velice zajímavé. Nevim, jestli se mám bát víc té operace nebo toho následného dodržování klidového režimu.

kejta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 22:34
- Nahlásit

Fifi
Chtěla jsem ti sem taky plesknout fotky tý mojí rotwajleří lásky,ale na PC jich mám jen velmi málo a hlavně je právě teď, když chci, nemůžu pochopitelně najít.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 22:35
- Nahlásit

kejta
Neboj se vlka nic a hlavne nam zitra hned jak dorazite domu napis, jak to zvladate!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 22:37
- Nahlásit

kejta
Moje maly rtw mimi najdes na foru plemena - hned na posledni strance... Ted uz nam to sladky detatko drobet povyrostlo. Fotku pleskni, hned jak ji najdes!

kejta
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 22:43
- Nahlásit

Fifi
Jasný,jasný,jasný. Už jsem jí viděla, je kouzelná.

Anonymní
# Zasláno: 17 Led 2006 07:52
- Nahlásit

Za chvilku vyrážíme.

kejta
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 07:53
- Nahlásit

Jandula
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 08:28
- Nahlásit

Držíme palce...

Teď jsem sem napsala taky ten náš příběh a ono se mi to celý vymazalo, půjdu vyhodit počítač z okna...

Tak se pak ozvi...

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 10:16
- Nahlásit

kejta
Myslíme na vás!

Jandula
Nic si z toho nedělej, my dvě se tady stejně budeme jenom opakovat, vždyť našim příběhem jsme tu popsali skoro 19 stránek

Jandula
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 10:24
- Nahlásit

Jumi
Máš pravdu... A že to bylo ze života...

Jinak Sára už včera nekulhala, tak do pátku vydržíme s klidovým režimem a pak zase hurá na to... Ta můra vyčůraná si normálně zvykla chrápat v posteli, když jsme byly v ČR, tak táta si jí bral do postele a já ti v neděli přijdu k sobě do ložnice a ta můra si hoví na mojí posteli... a když jsem jí chtěla vyhnat, tak kouká jak bulík, co jako je... no a včera zase, to už teda pochopila, že je zle...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 10:31
- Nahlásit

Tak vidím, že je tu další nešťastník s nemocným psem, tak doufám, že kejta napíše, jak dopadli a podělí se s náma se svými zážitky s klidového režimu.

Jandula
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 10:32
- Nahlásit

Maya
Já teda fakt nevím, proč se to nazývá klidovým režimem... Sára nikdy nebyla víc v neklidu jak při klidovém režimu...

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 10:32
- Nahlásit

Jandula
Náš pes zase nesmí do patra, spí dole na své dečce, ale od vánoc spí v noci normálně na svém místě, ale ráno se sebere, vyleze nahoru a kňučí mi za dveřma dokud mu neotevřu a nemůže si lehnout vedle mé postele! Jenže přede dveřmi mám klec s pískomilama a ty při pohledu na Thorina cítí potřebu varovat před nebezpečím ostatní pískomily z vesnice, takže začnou šíleně nahlas dupat! zvířátka jsou radost!

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 10:34
- Nahlásit

Jinak včera mi pejsu napadl pes a pověsil se mu na krk zrovna na té straně, co má tu operovanou nohu, takže večer zase po dlouhé době trochu kulhal, takže je vidět, že to nechce opravdu žádnou zátěž. Běžné jakkoliv dlouhé procházku nevadí, ale závaží, to už ta noha neustála.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 10:36
- Nahlásit

Jandula
To máš tedy pravdu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 10:44
- Nahlásit

Maya
ježíš, doufám, že se mu nic nestalo!

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:08
- Nahlásit

Jumi
Naštěstí nic, ale asi jen díky jeho špicímu chlupatému límci.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 17:27
- Nahlásit

kejta
TAK COOOOOO? Uz jste doma? Dej vedet, cely den na vas myslim...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 20:04
- Nahlásit

kejta
TAK COOOOOO? Uz jste doma? Dej vedet, cely den na vas myslim...

kejta
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 21:34
- Nahlásit

Čauves lidičky, tak jsme právě dorazili z Brna.

kejta
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 21:41
- Nahlásit

Takže vám sem konečně napíšu výsledek artroskopického vyšetření našeho malého slunka. Artroskopie obou loktů dopadla výborně. Pan doktor diagnostikoval dysplazku jen velmi malinkou cca. stupeň č.1. Vyňoumal ten kalcifikovanej sráč na straně toho jednoho lokte, ve kterym to bylo(na druhym to bohudík nebylo vůbec) , ale bohužel tam musel kousíček nechat, protože to bez velkého poškození šlachy nešlo. Pokud tam nebude vadit, tak je to OK (prý by tam vadit neměl). V tom koleni nebyla osteochondróza(naštěstí), ale taky nějakej kousek čehosi, co tam být nemělo a rostlo to tam jakoby navíc, tak to vyndal. Bohužel ale musel i vyndat jednu část předního koleního vazu, protože byl ruplej. Teď budeme čekat asi dva měsíce a pozorovat, jestli malá nebude kulhat na to koleno(na lokty by už neměla) a pokud bude, tak bude třeba další operace kolene.

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 21:41
- Nahlásit

no, jupííí!

kejta
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 21:42
- Nahlásit

Nemáte někdo zkušenost s prasklym vazem v koleni?

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 21:43
- Nahlásit

Tak pevné nervy!Tím to vše teprve začíná!

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání