Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / artroskopie
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 20:32
- Nahlásit

Tak Thorin včera zase prohnal zajíce - blb jeden! a od tý doby pokulhává. Dneska jsme šli na krátkou prochajdu a lítal jak blázen. poslední dobou se pohybuje pouze přískokama nebo sprintem takže zítra asi nastolim vodítkový režim

kejta
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 20:41
- Nahlásit

Holky, to je teda fakt v řiti s těma našima miláčkama. Hned zítra žhavim Musilovi do Brodu a uvidíme, co nám řekne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 20:44
- Nahlásit

kejta
Ti nic jinyho nezbejva... Sama jsem zvedava, co vet rekne.. Asi te hlavne serve! za nedodrzeni klidovyho rezimu, ale to ty sama vis.. a sypes popel na lebku.. Dulezity je, aby se fence ulevilo.. Dej vedet!!!!

kejta
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 20:55
- Nahlásit

Fifi
Jasný. Hned jak mě zjebe, tak to sem písnu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 21:01
- Nahlásit

kejta
Pojeb asi bude.. hlavne mu to rekni.. zes ji neuhlidala.. jen aby nemela s tim loktem nic strasnyho, nejakej zanet a tak... drzim PALCE!!

Jandula
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 07:49
- Nahlásit

Jumi
Sára se přískokama pohybuje od tý operace... Vlastně nikdy nebyla moc skákací a po operaci začala dělat na vodítku blbiny a skákala kolem mě jak koza...

Jinak se neděs toho kulhání, Sára si taky občas zakulhá, většinou se mi to zdá, že hned jak vstane, ale zase to hrozně rychle rozchodí...

Tak nevím...

kejta
Držíme palce, ale jak psala Jumi, přikláněla bych se k těm lékům proti bolesti a zánětům. My měly Movalis čtyři týdny.

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 10:36
- Nahlásit

Jandula
Já se těším až bude teplo a budem zase chodit plavat. Už to opravdu moc a moc potřebuje. A to taky hlavně na ty jeho chabrusácký kyčle. V létě jak hodně plaval, tak mohl lítat klidně 3 hodiny a vůbec nekulhal a teď......... škoda mluvit. Ale já doufám, že to co nám Vlach řekl byla další z jeho prognóz, jak mě vyděsit k smrti a ta noha se přeci jen ještě alespoň trochu zlepší.

S tím skákáním a lítáním mám u něj pocit, že ho v 6-ti letech chytla druhá puberta

Vydrbej za nás Sárinku!

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 10:39
- Nahlásit

kejta
Myslíme na Vás a čekáme, co Vám Musil řekne - hlavně jak píše Fifi, důležité je ať to není zánět.

Musilovi bych řekla že zdrhla sama jen na pár minutek!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 19:49
- Nahlásit

KEJTA
Tak jak jste dopadly na kontrole?????!!!!!

Jumi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:22
- Nahlásit

AHOJ hOLKY!
tak jak se těm vašim pesanům všem daří? Už jsem o vás dlouho neslyšela. Thorin pořád na konci procházek pokulhává a mám pocit, že ho zlobí i levá zadní! Tak čekám na jaro abych ho už konečně mohla nahnat do rybníka a pak plavat, plavat plavat - ať má nějakou fyzičku.

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:26
- Nahlásit

Jumi
Pre nas jar zacala minuly tyzden. Uz krasne denno-denne zase plavame . A pes tu teraz spi este mokry z rana

Jumi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:39
- Nahlásit

pigie
takže už chodíte plavat! Tak to je skvělý, já se ještě bojím pustit ho do vody, když byl celou zimu zavřený doma v teple, aby se nenastydl.... ale na neděli hlásej už docela teplo, tak uvidíme!

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:47
- Nahlásit

Ahoj. By mne zajimalo, jak dopadla Kejta s cubinkou.. se neozvala uz pekne dlouho.
Jinak nase starsi rtw je s operovanejma nozkama v pohode, asi ji svedci teplicko doma.. nekulha, a obcas vymejsli dost slusny kraviny.
pigie
Teda plavat se u nas rozhodne neda, to bych nejdriv musela na rybnik se sekyrou, abych holkam upravila plaveckou drahu!

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:53
- Nahlásit

Fifi
U nas je jazero tiez este zamrznute, ale mame tu "kanal" = stojate rameno dunaja a to uz sa roztopilo nastastie Inak, Hugo ak treba sa stava ladoborcom a svoju drahu si vyseka sam (ak je to v jeho silach) Co je s Kejtou by som aj ja rada vedela...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 12:57
- Nahlásit

pigie
tak to bych rada videla nejaky foto - Hugousek coby ledoborec!
jinak ja td resila akutni problem s terierkou, vcera jsem myslela, ze bude po ni... behem par hodin mela straslive problemy. Bud ji nekdo priotravil, nebo chytla nejakou podivnou agresivni infekci.. dneska uz je z nejhorsiho venku, ale mela jsem o ni hrozny strach..

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:00
- Nahlásit

Fifi
Vazne? A co sa stalo? Hnackovala? Zvracala? Drzim palce, nech sa to stale lepsi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:06 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

pigie
mela trosku prujem, tachykardii, zuzeny zornice, horecku, strasne bolesti v brise. nezvracela.. stravili jsme vcera na veterine cely odpoledne, dostala x injekci a dve kapacky, dneska uz je o neco lepsi, aspon se sama dojde vyvencit.. myslim, ze se z toho vyhrabe.. ale fakt neni nic horsiho nezli nemocnej apatickej pes.
A co se stalo? - nikdo nevi.. bud ji nejaka dobra duse hodila neco na dvur, nebo infekce neznameho puvodu...

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:08
- Nahlásit

Fifi
Tak to je fajn, ze sa venci. Nech to bolo, co to bolo, hlavne, nech sa to uz nevrati

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:15
- Nahlásit

pigie
Tak tak.
A co ty fotecky plavajiciho Huga v ledu? Nerikej, ze zadny nemas!!!

Jumi
A jak ho zlobi leva zadni? Aby nemel prasklej kolenni vaz..

Jandula
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:30
- Nahlásit

Jumi
Ahoooj,
no Sára si taky občas zakulhá... jen nevím, jestli to dělá schválně, ona vždycky když vstane, tak jakoby cupitá a vypadá to, že si pokulhává... Už jí ale neomezuju, hraje si s psiskama. Jen před třemi týdny se mi stalo, že po delší procházce na vodítku druhý den kulhala tak, jak ještě nikdy...

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:44
- Nahlásit

Fifi
V lade veru nemam. Tento rok som ich chcela urobit, ale zase lad bol prilis hruby A ked bol tak akurat, tak sme boli mimo Bratislavy

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 13:48
- Nahlásit

pigie
Ale to je veru chybka Tak posli aspon nejakou zimni, at se trosku potesim.. pleasinky, pleasinky..

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:02
- Nahlásit

Fifi

On to vazne tak chcel To urcite nebol nevydareny skok

A tu si to sinie snehom v akom jazvecik nemal sancu

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:16
- Nahlásit

pigie
Diky moc Hned mam lepsi naladu.. Hugous proste nema chybu. Kdyz ne ledoborec, tak aspon "snehoborec" !

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:27
- Nahlásit

Fifi
Rado sa stalo

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 16:21
- Nahlásit

Ahoj, můj pejsa je v pohodě, dokonce už přeskakuje zídku k želvám, to nikdy předtím nedělal, takže mu už asi nevadí ani meníš skoky, takže já jsem šťastná, že to takhle dopadlo.

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 17:13
- Nahlásit

Maya

Super!

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 15:19
- Nahlásit

Fifi
To není vaz to je kyčel... nemá ji moc dobrou a ulevuje si ji občas i při sezení!
Jandula
To asi nedělá naschvál. Thorin po ležení taky pokulhává než to "rozchodí" a pak už je to OK.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 15:24
- Nahlásit

Jinak my už jsme se přestěhovali, takže si teď Thorin zvyká na velkoměsto a střídavou péči. Vždycky když si ho přivezem tak se tu může pominout a musí všechno očuchat - hlavně holuby ho k mé nevelké radosti dosti zaujali a tudle jsme po půlce sídliště honili igeliťák
Ale co je nejlepší! Že už jsme si sem konečně zařídili internet

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 15:25
- Nahlásit

Jumi
No já že bych byla ze Sářiných kyčlí nějak nadšená, to taky nejsem... je vidět, že jde takovým strnulým krokem... a když jí chci utřít packy, tak jí křupá v koleni...

Jinak to s tím vstáváním - já už jí asi moc pozoruju...

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání