Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:09
- Nahlásit

grooggy
Už včera

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:13
- Nahlásit

ankaras
Sem si toho nevšimla
chce něco vytískat z toho, že je akit málo...
Jinák by to znělo: méha psa dneska navečer kousnul německý ovčák... nevíte někdo čí je??

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:16
- Nahlásit

grooggy
Když jí tam potkává, tak ať si tam na ní počká

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:21
- Nahlásit

sem jí to napsala

Vysoký
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 19:25
- Nahlásit

ankarasgrooggy

Venčit současně akitu a kočárek....slušný

Přidávám pár fotek z dnešního bublifuckování

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 19:37
- Nahlásit

Vysoký
tak já venčim současně akitu, borderku, jezevčíka a občas i bígla a taky mi to funguje...
S bobanem a s kočárkem sem taky jezdila..
Nejlepší pohold na nás dva, je když spolu brázdíme východočeské silnice- já na kolečkovkách a boban jako hodnej pes po mym boku

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 19:39
- Nahlásit

Vysoký
to je ňunísek myšákovej
jak chytá ty bubliny rozkošňák

Vysoký
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:14
- Nahlásit

grooggy

Jo, ale ty už je máš vycvičený, ten náš uvidí holuba a já i kočárek mizíme v dáli

Petrys
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:14 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

Leonkoooooo, jsme pochybily ! V Plzni dávali pohárky !
my jsme si jeden odvezli

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:21
- Nahlásit

Petrys
Já koukala na fotečky, gratuluju, hod nám sem fotečku pohárku jakej jste ulovili . Leonča sem prý dneska psala, ale nějak se jí to asi nepovedlo odeslat, takže taky závidí, pořádně si je zamkni, páč ona je z plzně a krade

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:25
- Nahlásit

Vysoký
ále, kecáš štěňátko chlapa přece neodtáhne
(já měla klacíkovou metodu- zatáhnul- jedna lehká přilítla a byl klid )

Petrys
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:40
- Nahlásit

je to ten malej červenej vlevo
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/clanky/vystav y-a-oceneni/

Vysoký
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:21
- Nahlásit

grooggy
No mě neodtáhne, jak se za něčim rozletí, tak jen pevně držím a on si zarve obojek do krku, takže si taky dává bacha Ale slečna nemá takovou sílu ani váhu, a bojim se že jí občas utrhne ruku Ale sílu má jak bejk!

Jinak dneska se nám psi zase porvali, Bettyna opět začala lízt Browniemu do misky a ládovat do sebe jeho granule (už vypadá jak kdyby čekala 9 štěňat, jak se přežírá granulí pro štěňata velkýho plemene), a Brownie ji uviděl, a vlítnul na ni, chudák je ráda že přežila Ale dobře jí tak, do svý misky Brownieho nepustí, ale jakmile se Brownie vzdálí, tak se připlíží k jeho misce a začne hltat jeho granule bez kousání, za pár minut sežere celou jeho denní dávku (skoro půl kila)...za 3 měsíce přibrala 6 kilo...tak jsme jeho misku dali k nám do pokoje, tak snad bude pokoj

Petrys
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:15
- Nahlásit

Vysoký
hmm, stejně by si ale asi neměl dovolit vrhnout se na ni ve vaší přítomnosti, když se náhodou chytnou naši psi a jsem u toho já, tak hned oba ví, že to neměli dělat-Džino jde trucovat na balkon a malá se mi plazí kolem nohou, protože ví, že to nesmí, ty jsi vůdce, tak ty bys měl zasáhnout ohledně dojídání zbytků a ne pes

Dania
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 23:06
- Nahlásit

Petrys
hmm, stejně by si ale asi neměl dovolit vrhnout se na ni ve vaší přítomnosti, když se náhodou chytnou naši psi a jsem u toho já, tak hned oba ví, že to neměli dělat-Džino jde trucovat na balkon a malá se mi plazí kolem nohou, protože ví, že to nesmí, ty jsi vůdce, tak ty bys měl zasáhnout ohledně dojídání zbytků a ne pes
100% souhlas !!

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 23:42
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_11107_0.html

jak si to sakra představuje, pořídit si z frajeřiny Akitu a vodit ji bez náhubku, když je to kretén.
- tak to je mrsk , já už chtěla reagovat, nakonec jsem si to rozmyslela, nebudu se rozčilovat , bíglů znám taky dost

Vysoký
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 07:56
- Nahlásit

Petrys

Já jsem zasáhnul, Brownieho jsem odtrhnul, dostal pár lehkých štulců přes frňák, a pak jsem ho pustil na zahradu...jenže problém je v naší babičce, která první co udělala, tak Bettynku začala litovat, a jakmile Brownie odešel, tak Brownieho misku dala Bettynce a řekla "Na Bettynko, Browniek tu není, tak to můžeš dopapat...." Co si z toho Bettyna odnese? Že může v klidu lízt Browniemu do misky, protože když on na ni skočí, tak my ho ztrestáme a vyhodíme a ona může všechno...bože jak já nenávidím když se mi důchodce, kterej nemá o výchově ponětí, sere do výchovy..:-/

Petrys
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:16
- Nahlásit

Vysoký
to já je vysekýruju oba, bez ohledu na to, kdo to začal, protože na vině je i ten druhý, protože si to nechtěl nechat líbit, jinak, když už ho odtrháváš, tak doporučuji za zadní packy odtáhnout, ono v tom rozčilení se pak může ohnat i po tobě

Petrys
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:19
- Nahlásit

ankaras
tak to jsem tedy dvojnásobná frajerka, když mám akita inu a ještě americkou akitu

Petrys
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:21 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

Dania
vypadá to, že se nám vyvede do Klatov počasí, i když teď je to na draka, mohli bychom pak zajít do nějaké hospůdky na terasu

ani teď nevím, jestli jedete ještě někdo, abych někoho neopomněla

Dania
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 11:43
- Nahlásit

Petrys
vypadá to, že se nám vyvede do Klatov počasí, i když teď je to na draka, mohli bychom pak zajít do nějaké hospůdky na terasu
koukala jsem, zas aby nebylo moc horko, to je pak taky hnusný..Ale někam si jít sednout-jsem pro všema deseti a moc se těším na tebe i na Brixie!!

Dania
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 12:22
- Nahlásit

Vysoký
za pár minut sežere celou jeho denní dávku (skoro půl kila
Teď mi to teprve docvaklo...Vy necháváte Browniemu žrádlo v misce na celej den....?
Co mu to žrádlo dávat jen v čase krmení? V tu chvíli by jste Betynu ohlídali a nemuselo by k žádnejm kolizím docházet. Navíc by to bylo lepší i pro Brownieho

worick
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 12:49
- Nahlásit

Vysoký
Hezké fotky
Bože, já už se lekla, že ten plyšák, co tam s nim Brownie pohazuje je chuděra ona Bettyna Četla jsem jen zběžně, ale Betty za to, že se chová jak chová nemůže - to panička Ani mi nemluv a starších osobách versus psi. Přijdeme k babči a mamka je rozvalená na gauči tzn. sedí s nohama dole, ale je opřená až daleko dozadu - takže skoro leží. Přijde Berry (berňák) opatrně dá packy vedle na gauč a snaží se jí dosáhnout ke ksichtu, protože chce pomazlit a ona začne ječet: Berryne fuj, nech toho, zeslez ty prase, fuj, uteč.....atd. chudák Berry neví co se děje, proč na něj ječí, když on je hodný a chce ji jenom pozdravit. Už jsem jí stokrát říkala, ať se posadí a pozdraví se s ním a neječí na něj, když on na tohle není zvyklý ani zvědavý.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:27
- Nahlásit

Vysoký
My taky měli granulky k dispozici celej den , pokud nemáš doma přežíravce, tak to neni žádnej problém. Spíš ta Betty aby se neužrala k smrti , ale snad ne. Teď už je nemáme, protože granule suchý do huby nevezmeme a krmit ptactvo z Holoubkova odmítam . Malamutka to tak měla celej život a v pohodě.

worick
čáu ženo, tak zítra letim, tak drž palce . Ty předpisy do letadla, to je teda něco . Co klucí? Jak se mají? My teď vyndali další dvě klíšťata posraný a sousedovic haskounka tady běhá s tim límcem, tak prej taky kvůli klíštěti, že měla velkou bouli a nechtělo se jí to zhojit, jak si to pořád kousala, tak je na ATB a musí mít to na tom krku.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
Čéče já nějak vůbec nestíhám - dokonce ani číst a to už jev u mne něco Ukázalo se konečně slunko, tak makám v zahradě jak šílená (ne, že by to tam bylo nějak vidět )
Co klucí? Jak se mají? - mrkni na berňákách Klíšťata nám u Berryho dělala tuto paseku vloni, letos i když měl denně nejmíň 8 přisátých - dobrý - žádná zarostlá příšera do boule Teď máme konečně 14dní spot a dobrý, je klid
Ty předpisy do letadla, to je teda něco - to si zvykneš nám to neva, lepší než Usáma jako spolucestující.... Doufám, že to tu nečte žádný muslim ale přiznám se, že když s náma po ,,11 září" letěl, nebo spíše lítalo jich hodně, nějaký muslim, či zamotaná celá familie, tak jsem je celou dobu sledovala jako ostříž
Boha, hlavně jsem ti chtěla napsat, ať si to tam užiješ a vyjde ti hezké počasí

Dania
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:22
- Nahlásit

ankaras
pokud nemáš doma přežíravce, tak to neni žádnej problém.
no já to myslím tak Ivet, že když tam bude celej den miska, tak by musela bejt Betyna svatá, aby se jich nedotkla. Takže by bylo lepší krmit v určený čas.
A pro Brownieho by to zas bylo s výhodou kvůli torzi.
Já chápu, že to takhle může některejm psům vyhovovat, to určitě jo, ale zvyšuju tím riziko právě torze a to mi přijde jako velká daň za to, že je pes happy....

Vysoký
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:32
- Nahlásit

ankaras

Browniek není přežíravec, on přesně ví kolik může sežrat, dostane ráno do misky přesně tolik kolik by měl, a on si prostě občas přijde a trochu odžere a jde zase pryč, a postupně to takhle sežere všechno, ale ne víc než by měl To letíš s Ayrin? Hodně štěstí

Dania

Bettyna tam má celej den plnou svoji misku, který se ani nedotkne, jen pokud přijde Brownie, tak k ní běží, začne vrčet a hltat i svoje granule, který dřív vůbec nežrala, ale teď jich spolyká půl kila bez kousání jen aby je náhodou Brownie nesežral...a ten se jejích nedotkne, její miska ho nezajímá, naučil jsem ho, aby žral vždycky jen ze svý misky Ale po včerejším konfliktu jsme se rozhodli, že Brownie dostane třetinu žrádla ráno a dvě třetiny večer, a u nás v pokoji, takže Bettyna se k tomu nedostane (od chvíle co nám několikrát nachcala do postele pečlivě při odchodu zavíráme dveře)..

AmAkita
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 20:20
- Nahlásit

Jak tady sleduju ,,krmící" debatu , tak přidám vlastní postup :

...už asi 6let krmím všechny naše akity 2x denně (ráno třetinu, večer zbytek denní dávky).

Začalo to s Hewuš jako malou, zbylé dvě feny záviděly že štěně dostává ,,víc/častěji" , pak Emík, Sam......, pořád někdo mladej rostl , tak byl důvod krmit vícekrát.
Snad by to mohla být i částečná prevence torze , ovšem pouze za předpokladu, že se chodí po jídle ,,spinkat" a žádné dovádění=alespoň hodinu.
Blbě se jim to vysvětluje-zvláště dorostenci po jídle ožívají mršky.

Teď Zorro je bohužel už druhá akita-pes co je tahle zákeřnost postihla .....a v obou případech přímo po krmení

Petrys
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 20:23 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

AmAkita
na torzi umřel loni v létě náš Akim, byl už starý, takže se nedalo udělat víc, než injekce

a Zorro už je OK?

Petrys
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 20:30 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

jinak vet říkal, že kdyby se to někdy ještě stalo, tak se má píchnout injekce do toho nejvyboulenějšího místa, aby šel vzduch ven, že se tím může zachránit život, tak nám tenkrát nějaké jehly nechal

a dá se tomu nějak předejít? třeba zalít granule teplou vodou a nechat je trochu nabobtnat, aby nebyly tak tvrdé? my dáváme psům ještě krmení do úrovně hlavy, aby při žraní nepolykali vzduch

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání