Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 00:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

grooggy
ještě sem se zapomněla pochlubit co se nám před tejdnem narodilo[/i] - aháááá koník, pěkné ale to není z téhle kombinace??!: teplí bratři - Akita a jezevec-super kombinace

Dneska jsme přišli na náš ,,cvičák" (v uvozovkách, neboť už cca 20let nefunguje) - protože jsme dostali echo, že se tam začne s agility, tak že mrknem a zkusíme. Hlásím všem, hlavně Ankarasce že jsme se hééézky předvedli - a tuším je konec s našima ,,mírumilovnýma pejskama" neboť k nám přiběhnul šeltiák - já držím kluky, snažící se dostat očichat jednu fenku, mrknu okem po Berrym a mezitím uslyším jen vrrr (a tuším to byl Worick jako první :smirk a hned byli s šeltiákem v sobě a Berry okamžitě vystartil věrně svému druhu na pomoc - tak byla na dvě sekundy mela
Pak se Woriček ještě snažil obskočit šeltku paní cvičitelky....
Ale jinak byli kluci celkem šikovní, Woriček přeskákal překážky a zvládnul i tunel a když jsem ho pustila z vodítka, tak se na něj zase poslušně vracel a nezdrhnul Berry skáče doma moc hezky - tady byly překážky nastavené pro jorkšíra, tak o ně spíš zakopával a nakonec chudák nevlezl (velikostně nevlezl ) do tunelu. Plížením by to zvládnul, ale to on neumí

moth
# Zasláno: 28 Kvě 2010 05:47
- Nahlásit

ankaras
a tento odkaz:
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/3939143/Dzery-KS- ZV.php

Roxana
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 09:17
- Nahlásit

ankaras , moth
pridavam info z odkazu:
-------------
Džery je 2 ročný psík rasy Akita, vysoký 60 cm, vhodný do exteriéru, milej, priateľskej a hravej povahy, nie je agresívny a hľadá si domov. V KS je jeho pobyt obmedzený lehotou 1 mesiaca, potom bude utratený
Ak vám záleží na jeho osude a viete o niekomu komu by postrážil dvor, tak sa ozvite na čísle
0918 505 254 Za veterinárny poplatok 10 eur

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 12:12
- Nahlásit

Roxana
moth
Já to tam dám, ale hledala jsem ho na stránkách té karanténí stanice a nebyl tam.... Nesnášim tohle - jestli vám záleží na jeho osudě !!! bych fakt vraždila
worick
to se stane , hlavně, že pěkně cvičili, nám snad zítra dorazí Daimonkovi, tak se půjdeme s nima projít

AmAkita
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 08:20
- Nahlásit

grooggy

dojet vlakem se dá do stanice Horka nad Moravou , doporučuju vyhledat patřičné spojení pomocí www.cd.cz

...najde to trasu , dobu jízdy , přestupy ,cenu .....

stanovat se v CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI NESMÍ , ale řeším náhradní variantu .

Roxana

,,sparťanská varianta" je druhá možnost (před spaním venku pod stanem) . Bude to chtít vlastní spacák a karimatku/skládací lehátko/nafukovačku....

Máme k dispozici taneční sál v 1.patře , s výhledem do lesa i ke kruhu prosklenou stěnou , vlastní socálka (pro ten sál).

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 09:45
- Nahlásit

AmAkita
to zni dobre tak to beru - teda pokud do salu muze s nocleznikem i pes

AmAkita
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 16:12
- Nahlásit

Roxana

Se psem se samozdřejmě počítá jako s nocležníky
, ale je nutný nějaký spací domeček/ohrádka se střechou kde by hezky všichni spinkali ...... a v noci se tajně nedružili

P.S. Vážně bych se toho nebála s jedním psem=pohoda .

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 22:12
- Nahlásit

Roxana
AmAkita
kde by hezky všichni spinkali ...... a v noci se tajně nedružili
- teda ! vy jim taky nic nedopřejete

My jsme si dneska užili krásnej den s Daimonkovýma. Potřebovaly jsme ho jako sůl a povedlo se. Lovilo se, plavalo se, koupalo se v močálu , válelo se v prasečincích , Ayrin chudák dostala kamenem do hlavy, když jí je panička házela do vody . No ! Moc prima den a naši hafani byli šťastní

Tady přikládám fotečky, o které se zase postaral Jarda

http://ankaras.rajce.idnes.cz/Kluci,_29.kvetna_201 0/

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 23:13
- Nahlásit

AmAkita
domecek mame, takze se hlasim jako nocleznik
ankaras
moc hezky fotky, dnesek byl asi vsude ve znameni vyletu

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 23:16
- Nahlásit

Roxana
dnesek byl asi vsude ve znameni vyletu
- no, tak šup, šup, info, fotky...... kde jsou? už tady měly být

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 23:34
- Nahlásit

ankaras
fotky budou byli jsme v ceskym raji, v udoli plakanku a u hradu Kost - moc fajn den

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 00:21
- Nahlásit

Nezapomeňte se do zítra nahlásit na akití minidogtreking u Fajkýšů a Hagurů !

Termín: 4.7.2010

Místo: Jizerské hory, Bedřichov, Josefodolská přehrada

Délka trati: Výlet – cca 20 km

Procházka - cca 8 km

Časový limit: Dokud nedojde poslední

Startovné: 100,- Kč ze team páníček/pes; pejsci do 5 kg - 50 Kč

Platby: na místě při převzetí itineráře

Uzávěrka přihlášek: 30.5.2010

Přihlášky a eventuelní dotazy posílejte na email:

akita.feiko@centrum.cz nebo sanydenny@seznam.cz

Trasa výlet: po turistickém značení délka cca 20 km, horský terén v lesích kolem Josefodolské přehrady...

Určeno pro všechny sportovní nadšence a jejich akitky, přátele akit a jejich chlupáče.

Trasa procházka: po turistickém značení délka cca 8 km, ač v horách tak v mírném terénu, po asfaltových a štěrkových cestách, v lesích i kolem vody...

Určeno pro štěňátka, veterány, pejsky s nějakým handicapem a pro maminky s kočárky.

Prezence: 8 - 9 hodin u Prezidentské chaty

Meeting: 9:00 - 9:15 předání itineráře, mapky s vyznačenou trasou, informace k záludnostem na tratích

Start: 9:30

Po celý den možnost občerstvení a odpočinku v Prezidentské chatě.
Ubytování: zamluvit si nocleh před nebo po treku je možné na Prezidentské chatě, ubytování ve dvou nebo čtyřlůžkových pokojích (cena max 230 Kč dle pokoje + 50 Kč za psa). Kontakt http://www.prezidentska.cz/ Je zamluveno několik pokojů, ale rezervaci je potřeba potvrdit co nejdříve!

Výstroj: plastikové láhve 1 litr s pitnou vodou pro psa, miska pro psa, 1x obvaz , 5x náplast s polštářkem, pláštěnka, funkční a nabitý mobil s číslem, které uvádíte v přihlášce, očkovací průkaz, turistická mapa Jizerské hory - okolí Bedřichova (pro případ, že zabloudíte), svačina pro psa i psovoda + rezervní šála, rukavice, čepice, ponožky, mikina - nedivte se, hory jsou hory a po zkušenostech z VII PP nechceme nechat nic náhodě

Červeně označené položky jsou povinné!!!

Kontrolní body: Na trati budou 1-2, více informací k nim se dozvíte na meetingu před startem
Ceny: pro každého něco - za vítězství, za rychlost, za statečnost, atd....

Vysoký
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 09:35
- Nahlásit

Roxana
Ne, včerejšek byl u nás ve znamení broušení a tmelení - opravovali jsme auto
ankaras
Jo tak to máme za barákem, na tu túru bysme šli, jenže 3.7. odjíždíme i se psem na 14 dní do Chorvatska, takže budem trochu mimo

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 15:12 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Máme opět zpátky v útulku Sakiho

Pejska, americkou akitu, si majitelka brala z útulku před zhruba dvěma lety, kdy byla v částečném invalidním důchodu. Momentálně se paní dostala do plného invalidního důchodu a nemuže se o pejska již dále ze zdravotních a finančních důvodů starat . Pejsek se nachází v Bystřici pod Lopeníkem - u Uherského Hradiště (map...a zde)

Dnes má Saki kolem 5-ti let a je v dobrém fyzickém stavu. Má trochu problémy se psy,
pokud na něj zaštěkají, nechá se snadno vyprovokovat. Má i tendenci
utíkat ze zahrádky, pokud ho někdo vyprovokuje. Je potřeba, aby se
dostal ke zkušenému člověku. Základní výcvik nejspíš prodělal. Povely sedni, lehni, zůstaň zvládá. Kamarádka majitelky měla pejska týden na čundru a prý je to pes, se kterým se dá pracovat. Je dominantní. S dětmi nemá problém.

S majitelkou jsem v kontaktu, bohužel
už musela 31.1.2010 dát pejska do útulku. Momentálně je v útulku v
Kopřivnici. Podrobnosti zijšťujeme. V případě zájmu o pejska nás prosím kontaktujte. Zajistíme setkání a pomůžeme s formalitami.Zdroj, info - zde : <a href="http://www.pesvnouzi.cz/utulky-nabidka/saki/
" target="_blank" rel="nofollow">http://www.pesvnouzi.cz/utulky-nabidka/saki/</i></a>

Vysoký
Nám to asi taky nevyjde, ale přihlásim se, kdyby vyšlo mohlo by to být fakt super, pěkná akce .

Vysoký
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 15:49
- Nahlásit

ankaras

My tuhle šli výlet lesem na Horní Černou Studnici, a v lese byl takovej lesní potok mezi skálama...jak tam ta voda zurčela, to se mohl zbláznit

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 17:01
- Nahlásit

Ahoj všichni po víkendu . Dneska jsem si udělala kafe, zalezla si na zahradu s Ayrin, že jako budeme odpočívat a já se u toho budu v klídku učit a koukam,že si Ayrin pořád vylízává jedno místo na pacce a vypadalo to jako malá hnisavá ďura, za chvíli se kousala na zadní noze, tak jdu znova a boule, vylízaná a uprostřed klíště,ale pod kůží ! Koukal jenom kousek prdele, tak jsme jeli na veterinu,protože já bych jí to stejně nedokázala vyndat a bála jsem se těch bulek. Vet nejdřív nevěděl, jestli to vůbec dokáže vytáhnout, nakonec to vyšlo. Cituji - "TY KLÍŠŤATA JSOU OPRAVDU KURVY" . Přední packa to samý, klíště pod kůží, ale to bylo už mrtvý, páč nám prej pěkně působí ten BOB MARTIN...., takže jí píchnul ATB a ted musíme hlídat ten otok, ten se mu totiž nelíbil . Ale bude to dobrý . Prý je to s klíšťaky rok od roku horší..., narazili jsme na to s Milanem akorát dneska, že další nemoc od klíšťat je BABELIOZA, psali o ní v psích kusech. Zatim se drží na jihu.
Ayrinka tEď chrupe se svýma dětma. Přišlo na nás zase jarní, kňourací období a naše pískací hračky se opět proměnili ve štěníky a Ayrin pláče a pláče, poctivě omývá a usíná s nima u mě v posteli Je to bláznivka, šmudlina . Jak u vás? Co novýho?

moth
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:10
- Nahlásit

ankaras
s tvojim vetom na 100% suhlasim, klistata su velke kurvy fakt, mozu zaniest fatalnu infekciu do krvi - bakterie! tak poriadne straz Ayrin, ako oko v hlave!!! akakolvek zmena musi byt podozriva! babelioza je znama, len sa v nasich koncinach zatial hojne nevyskytuje, dneska som si kupila nejaky novy casopis Muj Pes a pisu tam o dalsom ochoreni, ktore sposobuju klistata - piroplazmoza ...
u nas mame jednu novinku - priaznivci FB, alebo navstevnici nasho webu vedia o takom malom uspechu Dexterka - moc sa z toho tesim a hlavne z fotiek, ktore sa nam fakt podarili

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:47
- Nahlásit

moth
Má další za hlavou nejde vůbec ven, ale vůbec !!! Vyndaváme ho už půl hodiny a nejde to, je tam skoro celý zase . To jsme se procházeli někde, kde se jim asi daří. Musíme to dneska vydolovat. Jsem tak moc nasraná . Ale fakt moc.
K úspěchu gratuluju, na fotky už jsem koukala, mně se stejně nejvíc líbí tahle fotka

moth
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:03
- Nahlásit

ankaras
tak to je katastrofa, dalsie kliste!!! myslim, ze by mali proti tymto parazitom postrekovat prirodu minimalne v rovnakej miere ako proti komarom!!!
tak sleduj, ci Ayrin nebude nejak smutna, ci nestrati chut do jedla, nedaj boze aby mala horucku!
no jo, mne sa tiez paci aj ta fotka, co si pridala, ja som len dala taku standardnu fotku 7-mesacneho stenatka to Dexter robi vselijake xichtiky, no ved ked ho uvidis budes sa smiat

Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:20
- Nahlásit

ankaras
fuj, klistata jsou previti nechutny, doufam z ebude vse OK!
Ayrinka tEď chrupe se svýma dětma. Přišlo na nás zase jarní, kňourací období a naše pískací hračky se opět proměnili ve štěníky a Ayrin pláče a pláče, poctivě omývá a usíná s nima u mě v posteli Je to bláznivka,
ajaj, faleska? ucinny bejva jakoze mamine nemilosrdne sebrat deticky a nenechat ji se v "materstvi" presprilis vyzivat .. taky hlidat, at se nenaliva vodou jak zok a zajistit vic pohybu ..
moth
moc hezky!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:39
- Nahlásit

Roxana
čauky nene, to neni faleška podle mě, loni to tak taky bylo, přešel týden a pískáči jí nezajímaly , ona je jenom uschová mně do postele a občas na ně jde mrknout a očistit. Nevím jestli se to za falečku dá považovat, ale nejspíš jo, začátek? TEd je unavená po ATB, jízdě v autě, vetovi..... chrupe tady a odmítá se zvednout. Já frčim pryč a naši jí zkusí vytáhnout to klíště nejde to prostě..... ani silou ....

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 15:00
- Nahlásit

ankaras
nene, to neni faleška podle mě,
OK
TEd je unavená po ATB, jízdě v autě, vetovi..... chrupe tady a odmítá se zvednout.
a jak je Ayrin ted? snad uz lip!! a to zavrtany kliste??

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 15:12
- Nahlásit

Roxana
čauky Dneska přiběhla nahoru, zkontrolovala děti , já jí je sebrala potom, protože bulela, ale nevydržela jsem to dlouho , jedno jsem jí musela vrátit, protože ten pohled - PANEBOŽE, KDE JSOU? JÁ JSEM TAK ŠPATNÁ MATKA, PANIČKOOO se nedal vydržet. Tak ho má u mě v posteli a chvílema sem přiběhne omrknout, zda něco prcek nepotřebuje a válí se pak sama na balkoně . Ven jít nechce, ale je ok, teď se nabaštila. Ráno jsem dezinfikovala ty včerejší bulky, už tam skoro nejsou a udělal se stroupek. Za tou hlavou jsem ho hledala a našla už vypadlý, umřelo a odpadlo a nic tam po něm nezůstalo, ufff, takže je venku. Ten Bob Martin na ty klíšťata nám fakt zabírá. Museli jsme prý proběhnout místem, kde jsou pěkně agresivní sviňácí . Jenže to může být prostě kdekoliv, kort tady u nás, všude lesy a louky. Jinudy jít ani na vychajdy nemůžeš. Já teda nemam ani jedno a všechny byly stejně velký, tak to vypadá z tý soboty od toho Habru. Takže se mu teď chvíli vyhneme.

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 15:23
- Nahlásit

ankaras
PANEBOŽE, KDE JSOU? JÁ JSEM TAK ŠPATNÁ MATKA, PANIČKOOO
ty ses fakt cvok
Za tou hlavou jsem ho hledala a našla už vypadlý, umřelo a odpadlo a nic tam po něm nezůstalo, ufff, takže je venku. Ten Bob Martin na ty klíšťata nám fakt zabírá.
tak fajn, to vypada, ze spot funguje, tak aspon tak! Ja porad nevim, jak je to s dobou prisati a ev. nakazeni - nektere zdroje uvadeji, ze je to od 12h vys, jiny uz ale od 4h ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 15:31
- Nahlásit

Roxana
ty ses fakt cvok
-no fááákt, to by si musela normálně vidět, ona ty pohledy zvládá tak dobře
- s tima klíšťama nevim, vet mi řekl že už se nedá říct najistotu o nich nic....

Vysoký
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 05:44
- Nahlásit

moth
7 měsíců?? Náš je stejně starý, a vypadá proti tvému jako štěně..

ankaras
Klíšťata jsou svině, my letos vytáhli taky jedno úplně nacucaný, pak jsme pořídili obojek a je klid..;) Jinak s tou faleškou...někdy mám pocit že jí trpí i ten náš A pohledy to jsou jeho specialita, obzvlášť když potřebuje čůrat, to je takový "No tati co je, já už to dlouho nevydržim, prosim prosim!"

Přidávám pro srandu fotky našeho z 12.1.2010 a z 1.6.2010

Úplně dokonale vidí a slyší zvířata v televizi nebo v laptopu, tady jsme mu pustili na youtube video s kozičkama, a mohl se zbláznit

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:08
- Nahlásit

Vysoký
čauky, hezký fotečky . My taky čučíme na telku

Daimon
Leonkoooooo, jsme pochybily ! V Plzni dávali pohárky !

MilanS
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 13:39
- Nahlásit

Vysoký

Kima kozy ani ovce moc neberou, zato miluje filmy kde jsou vlci. To pak vždycky obchází televizi a kouká, kudy by se tam za nimi dalo vlézt

Vysoký
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:13
- Nahlásit

MilanS

No tak pokud běží televize a objeví se tam pes, tak ten náš startuje, letí k televizi a začne čuchat, pokňourávat a obcházet okolo televize

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:04 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

hele teďka si někdo stěžoval tady na foru trochu nevim, co ta paní chce... Když ví, že má kočárek, tak ji buďto viděla, tak proč si to s ní mohla vyřídit nebo asi ví kde venčí...
+ to zranění asi bude fakt "vážný" když si toho všimla až doma...
bramboracka:
Neznáte někdo majitelku bílé akity, psa, na Chodově? Paní má kočárek a akitu, včera napadla mého psa a rány jsem si všimla bohužel až navečer, proto bych byla ráda, kdyby někdo věděl, kde třeba daná paní venčí, abych si ji mohla odchytnout a říct jí, co si o ní myslím, zjistit, jestli má psa očkovaného a v případě zanícení rány jí předložit účet od veterináře. Děkuji moc za pomoc

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání