Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Vysoký
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:38
- Nahlásit

Dania

Hola tak to gratulujeme moc moc!! Já dneska na základě rad začal Brownieho trénovat trochu výstavní chování, a učí se setsakra rychle, po jednom odpoledni už chodil u nohy jako přikovanej, jenom ten postoj trochu zlobí, ale to bude spíš mnou, než jím, chce to trpělivost no

ankaras

A to jste letěli s Ayrin? Jinak zkus se domluvit s truhlářem, ať vám udělá zadarmo pořádnej plot, a na něj si dá reklamu, že "jeho plot ani Ayrin nezdolá, a to už je co říct!!"

MilanS
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:57
- Nahlásit

Vysoký
ankaras

Ayrin ho nezdolá, Ayrin ho sežere
Jen nevím jestli reklama "Náš plot chutná i Ayrin" bude ta pravá

Dania
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 10:05 - Změnil/a: Dania
- Nahlásit

moth
díky moc za gratulaci!!!
je to skutocne fantasticky uspech, uprimne povedane aj zavidim
jsme přesvědčená, že kdyby tam byl Dexter, tak by měl velký úspěch a jsem si jistá, že by tam zářil!!
Ke stylu posuzování - nedá se absolutně srovnat s tím, na co jsme zvyklí od českých rozhodčích. Dokonalé prohmatání, pohyb ne jednou, ale několikrát, hlava ne jednou, ale několikrát, prohmatává se i hlava, "měří" její šíře, řeší se úhlení končetin, všechno prostě opravdu důkladně a nabyla jsem dojmu, že člověk před touhle paní fakt nic "neschová". Ta se podívá a "vidí". Pes může mít srst nafoukanou jak chce a je mu to absolutně k ničemu. Těch víc, než 40 let praxe je holt znát!!
Pak je celkem tristní pororvnání posouzení psa od ní a od p.Jančíka, který se podívá ze 3 metrů a všechno ví
Michal ale dělal opravdu co mohl, zvlášť v sobotu.Whisky něco vlítlo do ucha, hodila ho do strany, nechtěla ho postavit a stále klepala hlavou. To se stalo těsně před vstupem do kruhu....

Vysoký
děkuju moc

Petrys
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:37
- Nahlásit

tak koukám na aktualizaci na stránkách brontepure a Brixie má o pár sourozenců méně, z 11 štěňátek zůstalo 7 ? to je smutné

Dania
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:45
- Nahlásit

Petrys
z 11 štěňátek zůstalo 7 ? to je smutné
já myslela, že jich bylo 9, jdu mrknout. Je to smutný, ale stává se to

Petrys
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:21
- Nahlásit

jinak na stránkách paní Kluskové přibylo foto štěňátek...gratulujeme http://akita.mkart.cz/novinky.php

Vysoký
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 23:11
- Nahlásit

Petrys

Krásní rodiče i krásná štěňátka, gratulace, hned bych si je vzal

Jinak Brownie dneska ráno měl na pravé zadní noze na koleni tu ztvrdlou bulku (strup) vykousanou a vylízanou do krve, tak jsme zašli k vetovi, a řekl nám, že by to mohlo být od vykousaného klíštěte, vyholil mu to trochu okolo, dostali jsme dezinfekci a takovou mastičku na hojení, 4x denně mažeme, ale pořád si to líže a kouše, takže budem muset nasadit límec

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 23:38 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

MilanS
podle mě, by neuspěla žádná firma možná tak za pár let
- dneska jsme byly běhat , nevim, která byla víc hotová teda

Jane13
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 15:19
- Nahlásit

Tak já také zdravím z ČB, a těšíme se s Cessií do Mladé Boleslavi...jen doufám, že už nebude takové horko, ona naám po té klubovce asi 2 dny prospala

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 15:43
- Nahlásit

Jane13
Ahojky

MilanS
worick
KOmedie !! Zadělala jsem díru, v pohodě, viď , byly jsme na vychajdě, doma, říkam si že potřebuju taky něco udělat, tak dam ayrin chvíli do kotce - asi tak na hodinku, abych mohla uklidit, vylezu s ní ven !!! a tam stojí haskounka sousedů, tak jsem Ayrin dotáhla za krk zpátky do dveří, zavřela jsem.... šla jsem s tou ahskou k plotu aby si skočila zpátky, páč ona to umí a ona ne, ona si chtěla hrát, skákala na mě, ted ayrin to viděla oknem, tak řezala do okna a vyváděla doma , tak zase zpátky pro vodítko, abych jí odvedla domu..... Mě už šlehne, když tady nenahánim svýho psa, tak zase sousedovic. A oni jsou dobrý !! Já koukam z okna a on to viděl a říká - MÁJO? CO TAM DĚLÁŠ? A co myslíš?? odešel domu a nic. TAk zvonim a on JÉÉÉ, ONA BYLA U VÁS? a já - NO ASI NEJSPÍŠ ! JEDEN DEN ! JENOM JEDEN PROSÍM ! aby byl klid.... \jestli k nám ta fena skočí až tam budu s ayrin tak já na to prdim, to nevim co bych dělala, kdyby na to měl člověk nervy.. ale ty nemam, takže nechci aby si něco udělaly

Jane13
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 16:24
- Nahlásit

Vysoký
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 16:41
- Nahlásit

ankaras

Petrys
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 18:28 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

Jane13
ahoj!
no my jsme byli taky pěkně unavení...viz poslední foto
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/ruz ne/ruzne/

přišly ti ty fotky co jsem posílala?

MilanS
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 18:35
- Nahlásit

ankaras

Ty taky nevíš co chceš Krásný jedlý pes se ti naservíruje rovnou pod nos a ty zase nejsi spokojená

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 21:46 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

MilanS
Krásný, jedlý pes? DYt jsou děsně hubený , kdyby je třeba víc nakrmili, tak by ten plot neskočili už a teď další tři jejich slečny vypáskovaný u plotu a koukaly kde tu čtvrtou mají a ještě si koupili takovýho malinkýho bílýho prďolu, vypadá to jako buldoček, mazák . Ale chápej, prostě mi neni souzeno, když je klid s Ayrin, běham tady se psama sousedů
To ted někdo hodil na FB k tématu

Jane13
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:22
- Nahlásit

jojo přišli, děkuju, taky jsem nějaké našla a poslala

Vysoký
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 13:08
- Nahlásit

Tak dneska opět na veterině, ráno jsme Browniemu našli v podpažní jamce velký krvavý flek 5x7cm, tekla mu z toho krev, bylo to nateklý jak hrom, a na podlaze leželo nasátý klíště...tak jsme jeli na veterinu, a vet zjistil, že klíště se nabodlo přímo do žíly, a krev začala vytejkat do podkoží, a vytvořil se tam velký hematom, který doslova natekl, klíště odpadlo a tím bodancem krev tekla ven...takže jsme dostali silná antibiotika, dezinfekci a jdeme léčit...za 14 dní odjíždíme do Chorvatska, tak snad se do tý doby dá dokupy

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:06
- Nahlásit

Vysoký
ach jo, tak ať jste brzo v pořádku. Klíšťata jsou fakt hajzlové. My byly dneska ráno asi na dvě hodiny už od sedmi venku. Lítala v obilí a příkopech, tak čekam nadílku. Ale ted je bez srsti skoro úplně , tak to najdu.

Petrys
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 21:46
- Nahlásit

Vysoký
koukám, že si taky s veterinářem pěkně užijete, tak ať vám to dobře dopadne

ankaras
ahojky, pls nevíš o nějaké "výšlapové" akci tady v Plzni a okolí? potřebuji s malou zase trénovat

Vysoký
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 22:12
- Nahlásit

Petrys
ankaras

Tady ještě fotka, moc tam vidět není, ale pro představu

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 16:39
- Nahlásit

Petrys
Ahojky, mrknu se ti, příští týden jsou nezvěstice, to neni daleko. Asi taky půjdeme
Vysoký
tak co klíšťák? dobrý?

Vysoký
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 18:13
- Nahlásit

ankaras

Ufff, konečně tu někdo napsal, jsem se bál, že tady chcípl pes (jen metaforicky )

Klíšťák už si užívá ráje jablonecké kanalizace, a Browniek se hojí krásně, hematom prakticky zmizel, noha už se taky zahojila, takže pohoda Přidávám nějaká fota z dnešního rána, vypadá zdravě

worick
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 18:19
- Nahlásit

Vysoký
Na třetí fotce jak leží s packama nataženýma dopředu - takhle lehává i Worick, ale ne pohodově, spíš když ho někde něco zaujme, tak nasadí tenhle poleh, kterému my říkáme ,,na Žeryčka" - poněvadž tak lehává Hurvínkův Žeryk
Jinak Brownie má tak dlouhé nohy že trošku vypadá, že si s nima ani neví rady

Vysoký
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 21:53
- Nahlásit

worick

No on takhle nelehá normálně, on se takhle poránu protahuje, dycky protáhne přední, pak se postaví, prohne hřbet jako kočka, a pak ještě protáhne zadní nohy A mezitim si asi stokrát zívne a to pořádně nahlas Jinak mně taky připadá že má nějak dlouhý nohy, hlavně že zadní má delší než přední, takže zadek má vejš než lopatky A rady si s nima asi občas neví, pořád o něco zakopává, někdy i jen tak o nic

Petrys
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 14:33
- Nahlásit

ankaras
a můžeš mi pls poslat nějaké info o té akci? kdy to je
dík

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 17:11
- Nahlásit

Petrys

a Beroun - Po stopách keltů http://www.kctnovapaka.wz.cz/propozice.html

MilanS
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 19:05
- Nahlásit

ankaras

A budete si zpívat "Kelti jdou Kelti jdou, Kelti jdou a je jich moc, Kelti jdou, Kelti jdou dneska bude keltská noc" ??

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 19:46
- Nahlásit

MilanS
joooooooooo, že váháš

grooggy
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 22:42
- Nahlásit

ZKO Jaroměř Vás srdečně zve
na
TREKINGOVÉ SETKÁNÍ NEJEN VOŘÍŠKŮ ….
Kdy? v sobotu 26.6.2010
V kolik? prezence od 8,30 hod.
start v 9,00 hod.
Co potřebujete? očkovací průkaz psa s platným očkováním
20,- Kč na startovné
dobrou náladu
A co trať? Trať dlouhou cca 4 km, značenou fáborky je možné absolvovat:
1) v co nejkratším čase
2) turistickou formou
Po absolvování tratě je na cvičišti pro účastníky připravena: ukázka agility a možnost absolvovat se svým čtyřnohým kamarádem překážkovou dráhu v 11,00 hod. veterinární poradna opékání buřtů vyhlášení dvojice, která trať absolvovala v nejkratším čase
Všichni účastníci obdrží po dokončení tratě diplom .
Důležité upozornění: po celou dobu konání akce musí být pejsek na vodítku !!! za škody způsobené pejskem zodpovídá jeho psovod!!!
http://zkojaromer.wz.cz/

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 00:46
- Nahlásit

- odpoledne
Juniorský vítěz

3. 2269 americká akita Merlin Lord of Odate’s Inheritance, maj.:Ludvíčková Monika

V.skupina FCI
4. 2269 americká akita Merlin Lord of Odate’s Inheritance, maj.:Ludvíčková Monika

Jinak nevím nic a Zaira myslím V1, cajc

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání