| Autor |
Zpráva |
grooggy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:12 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
Petrys
A o našem veleúspěchu nenapíšeš??
Bodie- CAC, Nejlepší pes plemene + 4-5 nejlepší dospělý pes výstavy
Endik- VN1
Hodim vám sem posudky
Taky musim říct, že mi Bobana Linda opravdu hezky předvedla
Bodie:
Dobře utvářený ps samčího typu s dobrou mechanikou pohybu, navzdory mohutnosti s dobrým pohybem, ovladatelný, dobře předvedený.
Endy:
tak nějak přelouskáno z němčiny za pomoci Pepy
5 měsíců, dobře se vyvíjející, typická hlava, dobře nesené uši, krk trochu níže posazený pevná záď, dobře nesený ocas, zadní nohy mírně strmější, dobrá srst, perpektivní
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:13 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
Doplnim
IKE byl myslim V1 a Mitchel myslim CAJC
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:05 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit
grooggy
nechci lézt do zelí, jen se pochlub
jj, Ike V1, Mitchel CAJC
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:13
- Nahlásit
Petrys
jak jste dopadli v závěrečkách??
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:31
- Nahlásit
grooggy
u dospělých fen jsme se už neumístili a při přehlídce BOB jsme obdrželi pohár za BOB
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:34
- Nahlásit
Petrys
hele kterej vořech dostal BIS??
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:39
- Nahlásit
jako BIS nejkrásnější pes výstavy? nebo těch dospělých fen? u fen nevím, ale nejlepší pes výstavy nebyl, BOBové nasoupili na přehlídku, dostali poháry za BOB a šmitec, jestli mi tedy něco neuteklo, ale pokud vím, tak o nej psa výstavy se nesoutěžilo?
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:42
- Nahlásit
Petrys
tak to je trapný...
já myslela, že bude BIS
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 23:09
- Nahlásit
a jedete také někdo i na národku za měsíc zas do Boleslavi? už jste někdo viděl v akci tu rozhodčí Chwalibóg E.?
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 23:14
- Nahlásit
Petrys
já bych tam jela... odkaď vůbec rozhodčí je??
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 08:52 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit
grooggy
měla by to být Polka
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 11:11
- Nahlásit
grooggy
Petrys
Hola, gratulujeme k úspěchu! My původně plánovali dorazit, jenže nakonec jsem na to trochu pozapoměl a pak už bylo pozdě někam spěchat, tak snad příště no
Jinak mám dotaz - jak trénujete psa na vystavování? Já třeba zkoušel včera Brownieho udržet v tom výstavnim postoji, a výsledek byl, že se pokaždý pokusil posadit, pak se začal vztekat, couvat, kroutit se a kousat, o chůzi v kruhu na vodítku ani nemluvě, pořád mi odbočoval buď pod nohy, nebo začal couvat, kousat vodítko, nebo táhl směrem z kruhu ven, ani piškoty nepomáhaly...nerad bych takhle dopadl někde na výstavě
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:05
- Nahlásit
Vysoký
napřed je třeba, aby pes ovládal povel vstáň a zůstaň, pro běh v kruhu pak povel k noze. Na upravení do postoje používám taktiku takovou, že malou chytnu pod břichem, nadzvednu a tím si jí pěkně srovnám před sebe, pak jí urovnám nejprve zadní nohy a pak přední, přitom držím výstavní podítko stále napnuté ve vzduch, aby mi se mi pes nikde nemotal, když už stojí tak jí říkám zůstaň, během úprav pak povel postoj. na upoutání pozornosti pak držím před tlamou pamlsek, ale pořád říkám zůstaň, aby mi za ním nešla
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:45
- Nahlásit
Petrys
No povel zůstaň už tak nějak ovládáme, vstaň nee, k noze právě učíme. Tu taktiku co popisuješ určitě zkusím
Jinak Browniemu se na noze na koleně objevila taková lysinka v srsti, má tam takovej tvrdej vystouplej strup a pořád si to líže a kouše, vypadá to jako nějakej exém, tak musíme zase k veterináři
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:02
- Nahlásit
máte někdo očkované psy proti klíšťatům?, já jsem dnes vytáhla z Brixie druhé klíště a u obou zůstala taková červená tvrdá boule, zítra s tím jdeme k vetovi
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:48
- Nahlásit
Petrys
My očkovali proti borelióze už někdy v březnu, stálo to asi 500Kč, očkuje se to na dvě etapy..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 16:03
- Nahlásit
Petrys
Nám ty boule zmizeli asi po 5 dnech. Dej jí na to líh a mělo by to být OK
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 16:11
- Nahlásit
ankaras
já jí to dycky desinfikuju betadinovou mastí, ale k vetovi asi stejně půjdem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:56
- Nahlásit
Jinak zdravím všechny , já ani nepíšu . Nového u nás nic, teda, máme zdrhací mánii, takže honim psa po ulici, když se zadaří . Plot bude příští týden , jakou další cestu si najde, to nevím, ale asi z Ayriny zkrachuju finančně . Jináč jsme byli v těch Benátkách, potkala jsem tam dohromady tři psy , ale krásný směsky. Lety jsme přežily s mamkou a při posledním se nám nevysunuly kola , až asi napotřetí. Samozřejmě to nám nikdo neřekl, to jsme si vydedukovaly, když nám řvaly pod nohama a nic , klesali jsme, pak zase stoupali, ale jsme tu. A jak výstava v Klatovech? Aldíci taky byli? Máte někdo nějaký fotečky? Já přihazuju z výletu pár a mějte se super.
Julie zrovna nebyla na balkoně
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:52
- Nahlásit
Petrys
Moc, moc, moc gratuluju!!!!! Jsem ráda, že se to povedlo!
My jsme byli nakonec taky úspěšní 2x res.CAC, 1x res.CACIB a res,CACIBA od Sophie Kaluzniacki, navíc oba posudky super! A od Sophie si toho prostě vážím moc!
grooggy
taky gratuluju!!
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:11
- Nahlásit
Dania
tak to je také krásný výsledek, opět gratulujem, ale počítám, že se uvidíme také na národce teď v Boleslavi, navíc my jsme teď na kchmpp poznali páníčky od Cessie Brontepure a od Agiho King for Brontepure a s Cessie a její paničkou se uvidíme i na národce v Ml.Boleslavi, takže už se moc těšíme
i nás moc potěšil posudek od p.Maruškové, hlavně: "dobře předvedena" a "dostatečně sebevědomá" i když dnes jsem byla u nás na zastávce a tam na Brixie začal mluvit starší pán no a ta z toho dostala takovej šok, že pak štěkala na všechny, takže ještě musíme trénovat, ale snad už to dopilujeme
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:22
- Nahlásit
Petrys
určitě uvidíme-noo, určitě, pokud nebude Whisky ze srsti...
Mám radost, že jsi Brixie takhle připravila, je to fakt super, vážně mám radost za vás obě!!
A je fajn, že jste se potkali s dalšíma "příbuznýma"!!!
Dneska, jak jsme šli o res.CACIBA jsme porazili fenu ze třídy šampionů, která dostala CACe. Mám fakt děsnou radost. Víš, že jsme to Německo jeli vlastně jen kvůli dnešnímu dni, právě kvůli téhle rozhodčí, měla jsem obavy....
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:25
- Nahlásit
Dania
no a nakonec jste to zvládli na jedničku...doufám, že se nepotkáme ve stejné třídě v Boleslavi jdem do mladých
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:29
- Nahlásit
Petrys
nepotkáme
prosim tě, a Ike dopadl teda jak? v1 CAC v mezitřídě?
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:34
- Nahlásit
Dania
jenom V1
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:37
- Nahlásit
Petrys
jenom V1
?????? byl ze srsti?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:38
- Nahlásit
Gratuluju k uspechum z Boleslavi, zvlast Petre s Brixie!
No a samozrejme Whisky a jejimu uspesnemu vystoupeni v Nemecku! Vyborna 2 a rCAC a rCACIB od Dr. Sophie K. je rozhodne duvod k zaslouzene radosti, dost vystavovatelu by o to hoodne stalo
Foto v priprave
Jeste pro info - CACIB Erfurt:
CACIB fena - Maroteam Oh, What A Girl
CACIB pes, BOB - Regalia´s Meant To Be
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:43
- Nahlásit
Dania
jenom V1
?????? byl ze srsti?
srst měl pěknou, ale byl teda pořádnej pařák, se divím, že jsme to tam vůbec tak dlouho vydrželi, psi sotva chodili, nebylo kam se schovat, tak byl asi vyčerpaný
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:46 - Změnil/a: Dania
- Nahlásit
Petrys
srst měl pěknou, ale byl teda pořádnej pařák, se divím, že jsme to tam vůbec tak dlouho vydrželi, psi sotva chodili, nebylo kam se schovat, tak byl asi vyčerpaný
aha, tak to pak chápu, prostě se mu nechtělo My vedro neměli a Whisky nechtěla chodit vůbec, hlavně včera, dneska byla o fous lepší
Roxana
tak já jsem ještě teď v lehký euforii
|
moth
|
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:04
- Nahlásit
Dania
euforia ti vydrzi este hodne dlouho, teda predpokladam tak este raz velke gratulace aj z SK!!! je to skutocne fantasticky uspech, uprimne povedane aj zavidim ale realne Whisky to patri, nepotrebuje to dalsi komentar! dostat take hodnotenie od Dr. Kaluzniacki, to je mozno viac ako ziskat svetoveho vitaza, znalci plemena pochopia ... mne teraz napadol jeden vyrok od rozhodcu Horaka: "... prisla jedna baba a rekla bude se to plemeno jmenovat velky japonsky pes ..." to sa udialo na FCI zasadnuti v Mexicu 1999 ... takze ti co o tom nevedia, uznaniu Americkych Akit ako samostatneho plemena pod FCI dakujeme predovsetkym pani Kaluzniacki ... plemeno chova viac ako 40 rokov
... a aby som nezabudla smekam pred Michalom, kedze predpokladam, ze prave on ako handler priviedol Whisky k takemu vykonu!
|