| Autor |
Zpráva |
Petrys
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:15
- Nahlásit
šebina
koukám že prcek už pěkně vyrostl od výstavy v Brně, je z ní moc pěkná akití slečna
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:34
- Nahlásit
Petrys
moc pěkná??? neee, je dokonalá!!
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:43
- Nahlásit
Vysoký
hele ,úplně se červená-jak se stydí--díky
Petrys
děkujem ,rostem do čertíkova
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 18:50
- Nahlásit
šebina
Není zač ) Tomu našemu když řeknem "A co Zaira, líbí se ti?", tak jde ke svý oblíbený hračce, a ukáže nám na ní, jak moc se mu Zaira líbí
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 19:49
- Nahlásit
Vysoký
joj
Zairoš se těší taky na kámoška ale ještě času,ted jen roste a čertovatí-zlatíčko
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 20:45
- Nahlásit
šebina
Nám by teď měl přibejt akití kámoš do Jablonce, na hafici.cz nám psala slečna, že na konci května si do Jablonce přivezou pejska, ale zatim nic nevíme, každopádně doufáme že se ozve, a půjdem je seznámit, Brownie vůbec nemá kámoše, buď před ním ty malý utíkaj, nebo na něj ty velký útočej A on by si pořád hrál, a nemá s kým..
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:02
- Nahlásit
nevíte někdo kde se bude konat ta výstava kchmpp teď v sobotu v Ml.Boleslavi? jestli venku nebo pod přístřeškem? počasí asi nebude nic moc, buď bude horko a nebo bouřka
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 15:49
- Nahlásit
Petrys
Výstavní areál "Na krásné louce", takže asi venku
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 15:59
- Nahlásit
Vysoký
Výstavní areál "Na krásné louce"
To je jméno celého kynologického areálu v MB, patří sem nejenom venkovní výstavní prostory, ale i kryté haly + psí (chrtí) dostihové závodiště
Petrys
Držím palec!
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 16:03
- Nahlásit
Roxana
děkujem, snad to tentokrát vyjde, včera jsme s Brixie seděli do devíti v restauraci a hladili si jí zákazníci a byla v pohodě, akorát když jednomu upadl na zem kousek citronu a chtěl ho zvednout, tak Brixie vyštěkla jako že by si ho ráda snědla, ale myslím, že už je to lepší, zítra jdem zase na hl.nádraží tak na hoďku než bude zase pařák
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 16:13
- Nahlásit
Petrys
myslím, že už je to lepší, zítra jdem zase na hl.nádraží tak na hoďku než bude zase pařák
uf, klobouk dolu!
tak at se dari!!
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:14
- Nahlásit
Petrys
myslím, že už je to lepší,
Super!! Držím moc palce !!!
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:23
- Nahlásit
Dania
ona má Brixie velmi přátelskou a milou povahu, ale je prostě jenom trochu lekavá a nedůvěřivá k cizím, jinak teď pro změnu zase žrala asfalt, šlápla do něj při procházce a pak si ho vykusovala z tlapky, takže má krásně černé zoubky
dneska jsme byli v rybníce a při procházce lesem oba psi nachytali tolik klíšťat, že to byl děs, jenom z Džina jsem jich sundala asi 15, ale když jsem Brixie potom přestříkala sprejem proti klíšťatům, tak už jsem z ní sundavala takový polochcíplý
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 19:46
- Nahlásit
Petrys
držíme tlapičky atˇ se daří na výstavě
Vysoký
jejda si od nás docela kus cesty,ale někdy se potkáme
mrknu na hafíky
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:54
- Nahlásit
Petrys
Určitě to spolu zvládnete, chce to abys ji podpořila a byla v klidu, sebejistá, a když ona to vycítí, tak bude taky klidnější
šebina
My určitě plánujem nějaký výstavy, takže se určitě někdy potkáme
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 05:41
- Nahlásit
Vysoký
dík, snad to bude OK, dnes jdem naposled na nádraží, doufám, že nebude zítra moc velké horko, má se to konat venku
grooggy
myslíš, že půjdou akity až na konec podle rozpisu? na národkách a mezinárodkách chodí většinou mezi prvníma
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 08:09
- Nahlásit
...to Petrys :
existuje občas používaná vyjímka=osobní domluva s vedoucím kruhu+rozhodčí , že když je Vás přihlášeno málo (myslím že je AA jen 6) A VŠICHNI JSOU PŘÍTOMNI A SOUHLASÍ , tak Vás mohou vzít hned na začátku.
Chce se to domluvit s vedoucím kruhu hned ráno (alespoň půlhodinu před začátkem posuzování v kruzích).
.....snad bude personál dobře naladěn....
.....takže přeju zítra dobré pořízení !
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:12
- Nahlásit
Čau ve spolek Děcka, ozvala se vám už někomu Ankaraska?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:36
- Nahlásit
worick
žiju napíšu ti mejloše
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 10:41
- Nahlásit
to máme najednou nadílku štěňátek, už se těším, až přibudou fotečky, Brixie má nové sestřičky a bratříčky
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:18
- Nahlásit
Petrys
Má být 26°C a s přeháňkami, tak snad se MB ty přeháňky vyhnou Každopádně přejeme hodně štěstí!
ankaras
a kam ses nám to odstěhovala? tady ti není dost teplo?
Mimochodem, máte nějaký rady nebo tipy jak psa v tomhle počasí co nejlíp zchladit? Neradi bysme, aby se nám nějak přehřál, stříkáme ho vodou z hadice, pouštíme mu větrák doma, má pořád k pití studenou vodu, ve stínu u zdi baráku jsem mu udělal takovou písečnou jámu se studenym mokrym pískem, ale stejně mi přijde že se asi brzo upeče
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:28
- Nahlásit
Vysoký
Jenom na víkend, už jsem doma . a myslim že jste pro psa ve vedru udělali maximum . My se pohybujeme jenom ve stínu a vycházka až večer. Dneska se zajedeme vykoupat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 15:45
- Nahlásit
Berry funí jako lokomotiva, Woriček chvílema dokonce kňučí A to jsou celý den zalezlí za barákem ve stínu, jenže co to pomůže, když ve stínu je 31st.!? Včera jsme sice nechtěli ani na agility jít, ale k večeru se udělali na nebi takové pošmurky, už tak nepražilo sluníčko - tak že nakonec půjdem (máme to cca 100m ) Tam jsme přebrodili potok, aby jsme se ještě schladili Kluci byli tentokrát vzorňasi - ne, že by tak parádně agilitili na to kašlou z vysoka Jednou na ukecávání přeskáčou, Woriček rád běhá tunelem, tak ten si dal dvakrát a hotovo - Berry zase skočil o jednu víc a honem se letěl pod strom chválit Workovi, ale nelítali za pejskama a nevyvolávali konflikty - nejspíš, že jim právě bylo děsné vedro. No a když jsem tedy šla s Berrym za Workou, zjistila jsem, že tam příšerně koušou komáři, v mžiku jich měl každý na čumáku po deseti
Takže sice máme doma jezírko, ale tam se nějak kluci nehrnou a chodíme se chladit na potok, který máme u baráku. Pomůže to tak na čtvrt hodiny A ráno dostali z ledničky hovězí kost, stejně ji nesežrali a nejí už tři dny ani pořádně granule
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 18:16
- Nahlásit
ankaras
worick
My dáváme k obědu půl kila syrovýho mletýho masa vychlazenýho z ledničky, to taky hned pookřeje, taková masová zmrzlinka
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:10
- Nahlásit
nám se osvědčilo vzít staré tričko, namočit ho a oblíknout na psa, takhle jsem dycky chladila Akima, když mu bylo horko a i když byly tropy, tak pod mokrým tričkem měl krásně studenou srst
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:43
- Nahlásit
Petrys
Tak to náš pes v tom triku vydrží tak minutu, za další minutu ho ze sebe serve a za další minutu už bude rozervaný na sto kousků
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 22:39
- Nahlásit
Petrys
neposouvat!!!!! BOC jsou v kruhu jako první!!! Akity první jít nemůžou!!!
i když bude ho vystavovat Milan, ale Boban na mě stejně musí vidět... by se asi pokakal
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 22:42
- Nahlásit
To bude zejtra teplo jak prase...
jenom co vylezu z kruhu, tak je pěkně vymáchám... Je tam poblíž řeka, ne?? nebo jim prostě poleju hlavu
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 11:00 - Změnil/a: Vysoký
- Nahlásit
Myslim že dnešní den stráví náš prďolín jako včera
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 18:48
- Nahlásit
tak a máme to za sebou, nakonec nám přeci Brixie udělala obrovskou radost a vybojovala CAC a BOB, musím ale říct, že to počasí byl děs, i já měla co dělat, abych tam někde nepadla, taky jsem poznali nové kamarády-Brixino sestřičku z vrhu C, která dostala VN1 a Nejlepší dorost výstavy a brášku z vrhu A, který bohužel nebyl posouzen
|