Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:08
- Nahlásit

Vysoký
tady mají stránky

www.akita-inu-chamaru.wz.cz

a my tady www.americka-akita-ayrin.estranky.cz a Milan má fotky tady http://picasaweb.google.cz/drprofa

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:10
- Nahlásit

ankaras
Aha, já myslel že ta dáma je tvoje mamka a ty akity jsou vaše
Náš prďolín právě takový kámoše nemá.. Teď zrovna mi tu u nohou ve spánku asi honí nějaký srny, páč se celej cuká a ňafá ze spaní

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:11
- Nahlásit

Vysoký
že ta dáma je tvoje mamka
- proboha, nestraš i když, brala bych jí , ale myslím, že až si to přečte, tak se svalí , ona totiž miluje děti
Náš prďolín právě takový kámoše nemá
- my máme jenom je

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:13
- Nahlásit

MilanS
Babička má špatný klouby, takže chůze ji bolí, natož běhání, srdíčko taky slabý, takže se občas bojím aby přežila jednoho velkýho, natož dva
ankaras
Dobrý, už v tom mám jasno, Milana jsem viděl na facebooku, musim přidat

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:15
- Nahlásit

ankaras
Kdyby to slyšela tvoje pravá mamka Já děti taky miluju, ale ne tak jako náš mazel, ten když potkáme mateřskou školku na vycházce, tak mi div neurve ruku

Petrys
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:17
- Nahlásit

Vysoký
myslím, že v našem případě byla kastrace nejlepší možné řešení, Džino je po ní mnohem "veselejší", hravější a přátelštější, naši psi nebyli nikdy zavření, takže nechat jednoho kňučet v kotci, to bychom neunesli, navíc Džino by chovný nikdy nebyl, neměl na výstavy povahu

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:19
- Nahlásit

Vysoký
Jenže Leonka je miluje právě opačně , jakože by je házela z mostů . Takže, aby měla ještě jednu dcerušku, to nevim teda
Milana jsem viděl na facebooku, musim přidat
- přidej, přidej, on to snad do týdne potvrdí

MilanS
Jsi velmi nekomunikativní člověk, Milane !!

- na tuhle výstavu se mi jednou podaří zapomenout

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:21
- Nahlásit

Petrys
Náš taky nebyl nikdy zavřenej v kotci, ani nikdy nebude, ani žádnej jinej pes. Když prší tak je doma, když je hezky tak je na zahradě nebo s ním jdeme na vycházku do přírody, ale jak ho na chvíli zavřem třeba omylem v pokoji a odejdem, tak začne dělat takovej kravál, že mu rychle rádi otevřem

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:22
- Nahlásit

ankaras
Nesnáší děti, proto si pořídila psy? Chudáčci malý...

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:23
- Nahlásit

Vysoký
Psy miluje, chtěla bych být jejím psem

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:26
- Nahlásit

ankaras Je pravda, že když tě se*e malý dítě, tak moc nenaděláš, když tě nase*e pes, tak ho vyhodíš na zahradu, deset minut půl hodinky to vydýcháš, a pak ho pustíš zase dovnitř a on se bude ještě radovat, že tě zase vidí

MilanS
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:29
- Nahlásit

ankaras
ano ano, jsem velmi nekomunikativní Proč chceš na tu výstavu zapomenout ? Myslím že byla ta nejzábavnější co pamatuju

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:37
- Nahlásit

MilanS
Myslím že byla ta nejzábavnější co pamatuju
to je fakt, na tu nikdo nemá , když nám z toho corgi udělala i video . No, to bylo strašný

I: Dělej Ayrino, budeš poslouchat !
A: A vsaď se, že nebudu
Já jsem právě vypalovala fotky a koukala jsem jak jsme tam seděli jak ve vláčku za sebou

Vysoký
V tomhle případě je to spíš - zmrskam dítě, psa nikdy

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:44
- Nahlásit

ankaras
Tak tenhle výraz znám moc dobře!! "Fuj je to! Nekousej to vodítko! Fuj! Ke mně! Sedni! Budeš poslouchat?? FUJ!!!!"...."žvejk...hryz...žvejk žvejk...hryz hryz..."...a nic

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:56
- Nahlásit

Vysoký
To jo, tvrdá ignorace a zároveň myslení si o hov....

worick
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 00:01
- Nahlásit

Tady se to rozjelo, nestíhám číst, nestíhám
Vemu to od začátku: jo, taky jsem byla odjakživa přesvědčená, že Maxipes Fík je bernardýn - ani nevím proč - podle fleků...?
ankaras
A jak vypadal ten výcvik kolem plotů? Moc pěkná fotka s tím vodítkem
A fakt, Leonka by vzhledově mohla být tvoje mamka

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 00:13
- Nahlásit

worick
Takových fotek se u nás najde
Především si všimni pokaždé výrazů kluků

- vidíš, co zase dělají? jo, vidim

- viděl si to?

- je to prostě magor, jdeme pryč

Daimon
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:22
- Nahlásit

Fakt jsem se dneska ráno zasmála.... , já vám dám tři děti . To bych se jistě zbláznila, navíc po dceři jsem nikdy netoužila, mám dva syny a to stačí na celej život.... I když kdyby byli jako Ivet, možná bych je směnila . Nejhorší je, že se časem rozrostou, myslím že mě neposlechnou a jednou budu babička sice je pořád varuju, ale jak známo děti neposlouchaj nikdy .
Vysoký
Vyhodit psa za dveře? To nikdy, jsou táááák hodný
Dáma jo??? Tak to mě neznáš, vypadám pořád spíš jako bezdomovec, ze mě asi dáma nebude ani v 60. I na úřady a do banky chodím orvaná a špinavá od psů, jelikož když někam musím, jsou kluci zcela jistě v autě, když je to hodně neúnosný, dám si na krk vodítka a doufám, že pochopí....
MilanS
Tak tahle výstava mě ve snech děsila dost dlouho, už si tam byl když jsem se válela po zemi a Daimon byl zakousnutej do tý fenky? V druhej ruce Awashi a Jarda na záchodě . Měla vodítko s amortizérem, ale takovou spirálkou a ta se zahákla Daimonkovi za obojek, proto jsem ho nemohla servat, nikdo ani fenky se mu nestrkaj pod nos .
ankaras
Počkej v sobotu, ti to asi vysvětlím......

worick
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:27
- Nahlásit

Daimon
Tak to mě neznáš, vypadám pořád spíš jako bezdomovec, ze mě asi dáma nebude ani v 60. I na úřady a do banky chodím orvaná a špinavá od psů, jelikož když někam musím, jsou kluci zcela jistě v autě, když je to hodně neúnosný, dám si na krk vodítka a doufám, že pochopí.... - - jako bych viděla sebe V úterý jsem jela za mamkou a zastavila se v masně. A majitelka (má taky berňáka) se se mnou dala do řeči a říká: ,,jé, vy máte celé triko chlupaté!" A já hned na to, že jsem byla se psama na veterině. To, že to bylo včera a zdálo se mi zbytečné čisté triko kvůli pár chlupům vyhazovat do prádla, tak to jsem radši zamlčela, nebo bych byla za prase. K psiskám ho dotahám, ne? Většina místních paní a dívek bere návštěvu obchodů a ostatních institucí jako důvod parádně se oháknout a předvést. Já to beru tak, že prostě jen odskakuju od psů nebo ze zahrady a nestojí mi za to se strojit Většina lidí už mě má taky asi za pěkného podivouse

Dania
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 11:07
- Nahlásit

worick
Já to beru tak, že prostě jen odskakuju od psů nebo ze zahrady a nestojí mi za to se strojit Většina lidí už mě má taky asi za pěkného podivouse
a to mluvíš o sobě nebo o mně ?

Daimon
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 11:21
- Nahlásit

worick
Tak to mi mluvíš z duše , jenže já už jsem v stádiu, kdy je mi celkem jedno, co si kdo myslí, já mám psy a kdo má víc?
Navíc v podstatě nepřijdu do kontaktu s lidma co nemaj psa a nebo aspoň kočku v nejhorším případě mají aspoň andulku .
Nákupy beru jako nutný zlo, který mě okrádá o čas, kdy můžu být s klukama, takže u nás to je asi takhle....jedem do lesa, unavím kluky, vypadám jako prase a pak někde zastavím, kluci zůstanou v autě. Já prolítnu obchod, naštvu se na lidi co berou nakupování jako zábavu a všude překáží a ještě se plazí jako želvy. Vystojím v nervech, že kluci jsou v autě frontu u poklady (nevím proč, ale vždy sem u pokladny kde to jde nejpomaleji) a tryskem do auta a domů do klidu
Naštěstí tohle absolvujem tak maximálně pětkrát za rok

Vysoký
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:45
- Nahlásit

ankaras
Přesně takhle se na nás kouká náš Brownie, když se ho pokouší sežrat malej jorkšír Jako "Nevíte jako někdo náhodou o co mu jako jde?"
Daimon
Taky už jsem přestal řešit jestli mám na nový bundě šlápoty od tlapek, když mě pes zezadu přepadne a postaví se mi na záda, nebo když hrabe na zahradě a pak přijde s hnědym čumákem a ten mi vrazí do zadku, takže vypadám jak pos...

Přidávám dnešní fotky:

Na tomhle záhoně měly původně růst gladioly a astry

Teď tam roste náš pes

Hlídač :-D

Vysoký
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 17:37
- Nahlásit

Brownie vyhlašuje soutěž kdo udělá lepší xicht

grooggy
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 17:48
- Nahlásit

Víte co nechápu... Proč můj blb nemůže inteligentně stát na výstavě Milan to potvrdí
koukejte na to
teplí bratři Akita a jezevec-super kombinace
ještě sem se zapomněla pochlubit co se nám před tejdnem narodilo

Petrys
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:03
- Nahlásit

tak s kým vším se s grooggy uvidíme na kchmpp? přiznejte se, stejně budete odhaleni

moth
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:13
- Nahlásit

ankaras
ahoj, mozes prosim tohto psika pridat na inu v nouzi, myslim, ze ho tam zatial nemas?!
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/3941002/darujem-a kita-inu.php

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:35
- Nahlásit

Daimon
Je mi to jasný , ale máš plus, že si napsala, že mě by si možná brala . Ty jo, pak by si říkala - zlatí hošani moji .
grooggy
Vysoký
fotečky krásný Já chci taky koníčka !
moth
ráda, ale ten odkaz nefunguje

Petrys
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:38
- Nahlásit

ankaras
ten inzerát musel někdo už stáhnout, ještě před chvílí tam byl

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:54
- Nahlásit

MilanS
Milanéééé, taková nespravedlnost !!!! Viděl si to jo? Viděl si to? No, to snad neni možný
Petrys
Tak to jó

MilanS
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:45
- Nahlásit

ankaras

myslíš to, že vanička nebude ?

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání