| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:08
- Nahlásit
Vysoký
tady mají stránky
www.akita-inu-chamaru.wz.cz
a my tady www.americka-akita-ayrin.estranky.cz a Milan má fotky tady http://picasaweb.google.cz/drprofa
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:10
- Nahlásit
ankaras
Aha, já myslel že ta dáma je tvoje mamka a ty akity jsou vaše
Náš prďolín právě takový kámoše nemá.. Teď zrovna mi tu u nohou ve spánku asi honí nějaký srny, páč se celej cuká a ňafá ze spaní
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:11
- Nahlásit
Vysoký
že ta dáma je tvoje mamka
- proboha, nestraš i když, brala bych jí , ale myslím, že až si to přečte, tak se svalí , ona totiž miluje děti
Náš prďolín právě takový kámoše nemá
- my máme jenom je
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:13
- Nahlásit
MilanS
Babička má špatný klouby, takže chůze ji bolí, natož běhání, srdíčko taky slabý, takže se občas bojím aby přežila jednoho velkýho, natož dva
ankaras
Dobrý, už v tom mám jasno, Milana jsem viděl na facebooku, musim přidat
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:15
- Nahlásit
ankaras
Kdyby to slyšela tvoje pravá mamka Já děti taky miluju, ale ne tak jako náš mazel, ten když potkáme mateřskou školku na vycházce, tak mi div neurve ruku
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:17
- Nahlásit
Vysoký
myslím, že v našem případě byla kastrace nejlepší možné řešení, Džino je po ní mnohem "veselejší", hravější a přátelštější, naši psi nebyli nikdy zavření, takže nechat jednoho kňučet v kotci, to bychom neunesli, navíc Džino by chovný nikdy nebyl, neměl na výstavy povahu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:19
- Nahlásit
Vysoký
Jenže Leonka je miluje právě opačně , jakože by je házela z mostů . Takže, aby měla ještě jednu dcerušku, to nevim teda
Milana jsem viděl na facebooku, musim přidat
- přidej, přidej, on to snad do týdne potvrdí
MilanS
Jsi velmi nekomunikativní člověk, Milane !!
- na tuhle výstavu se mi jednou podaří zapomenout
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:21
- Nahlásit
Petrys
Náš taky nebyl nikdy zavřenej v kotci, ani nikdy nebude, ani žádnej jinej pes. Když prší tak je doma, když je hezky tak je na zahradě nebo s ním jdeme na vycházku do přírody, ale jak ho na chvíli zavřem třeba omylem v pokoji a odejdem, tak začne dělat takovej kravál, že mu rychle rádi otevřem
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:22
- Nahlásit
ankaras
Nesnáší děti, proto si pořídila psy? Chudáčci malý...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:23
- Nahlásit
Vysoký
Psy miluje, chtěla bych být jejím psem
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:26
- Nahlásit
ankaras Je pravda, že když tě se*e malý dítě, tak moc nenaděláš, když tě nase*e pes, tak ho vyhodíš na zahradu, deset minut půl hodinky to vydýcháš, a pak ho pustíš zase dovnitř a on se bude ještě radovat, že tě zase vidí
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:29
- Nahlásit
ankaras
ano ano, jsem velmi nekomunikativní Proč chceš na tu výstavu zapomenout ? Myslím že byla ta nejzábavnější co pamatuju
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:37
- Nahlásit
MilanS
Myslím že byla ta nejzábavnější co pamatuju
to je fakt, na tu nikdo nemá , když nám z toho corgi udělala i video . No, to bylo strašný
I: Dělej Ayrino, budeš poslouchat !
A: A vsaď se, že nebudu
Já jsem právě vypalovala fotky a koukala jsem jak jsme tam seděli jak ve vláčku za sebou
Vysoký
V tomhle případě je to spíš - zmrskam dítě, psa nikdy
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:44
- Nahlásit
ankaras
Tak tenhle výraz znám moc dobře!! "Fuj je to! Nekousej to vodítko! Fuj! Ke mně! Sedni! Budeš poslouchat?? FUJ!!!!"...."žvejk...hryz...žvejk žvejk...hryz hryz..."...a nic
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:56
- Nahlásit
Vysoký
To jo, tvrdá ignorace a zároveň myslení si o hov....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 00:01
- Nahlásit
Tady se to rozjelo, nestíhám číst, nestíhám
Vemu to od začátku: jo, taky jsem byla odjakživa přesvědčená, že Maxipes Fík je bernardýn - ani nevím proč - podle fleků...?
ankaras
A jak vypadal ten výcvik kolem plotů? Moc pěkná fotka s tím vodítkem
A fakt, Leonka by vzhledově mohla být tvoje mamka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 00:13
- Nahlásit
worick
Takových fotek se u nás najde
Především si všimni pokaždé výrazů kluků
- vidíš, co zase dělají? jo, vidim
- viděl si to?
- je to prostě magor, jdeme pryč
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:22
- Nahlásit
Fakt jsem se dneska ráno zasmála.... , já vám dám tři děti . To bych se jistě zbláznila, navíc po dceři jsem nikdy netoužila, mám dva syny a to stačí na celej život.... I když kdyby byli jako Ivet, možná bych je směnila . Nejhorší je, že se časem rozrostou, myslím že mě neposlechnou a jednou budu babička sice je pořád varuju, ale jak známo děti neposlouchaj nikdy .
Vysoký
Vyhodit psa za dveře? To nikdy, jsou táááák hodný
Dáma jo??? Tak to mě neznáš, vypadám pořád spíš jako bezdomovec, ze mě asi dáma nebude ani v 60. I na úřady a do banky chodím orvaná a špinavá od psů, jelikož když někam musím, jsou kluci zcela jistě v autě, když je to hodně neúnosný, dám si na krk vodítka a doufám, že pochopí....
MilanS
Tak tahle výstava mě ve snech děsila dost dlouho, už si tam byl když jsem se válela po zemi a Daimon byl zakousnutej do tý fenky? V druhej ruce Awashi a Jarda na záchodě . Měla vodítko s amortizérem, ale takovou spirálkou a ta se zahákla Daimonkovi za obojek, proto jsem ho nemohla servat, nikdo ani fenky se mu nestrkaj pod nos .
ankaras
Počkej v sobotu, ti to asi vysvětlím......
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:27
- Nahlásit
Daimon
Tak to mě neznáš, vypadám pořád spíš jako bezdomovec, ze mě asi dáma nebude ani v 60. I na úřady a do banky chodím orvaná a špinavá od psů, jelikož když někam musím, jsou kluci zcela jistě v autě, když je to hodně neúnosný, dám si na krk vodítka a doufám, že pochopí.... - - jako bych viděla sebe V úterý jsem jela za mamkou a zastavila se v masně. A majitelka (má taky berňáka) se se mnou dala do řeči a říká: ,,jé, vy máte celé triko chlupaté!" A já hned na to, že jsem byla se psama na veterině. To, že to bylo včera a zdálo se mi zbytečné čisté triko kvůli pár chlupům vyhazovat do prádla, tak to jsem radši zamlčela, nebo bych byla za prase. K psiskám ho dotahám, ne? Většina místních paní a dívek bere návštěvu obchodů a ostatních institucí jako důvod parádně se oháknout a předvést. Já to beru tak, že prostě jen odskakuju od psů nebo ze zahrady a nestojí mi za to se strojit Většina lidí už mě má taky asi za pěkného podivouse
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 11:07
- Nahlásit
worick
Já to beru tak, že prostě jen odskakuju od psů nebo ze zahrady a nestojí mi za to se strojit Většina lidí už mě má taky asi za pěkného podivouse
a to mluvíš o sobě nebo o mně ?
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 11:21
- Nahlásit
worick
Tak to mi mluvíš z duše , jenže já už jsem v stádiu, kdy je mi celkem jedno, co si kdo myslí, já mám psy a kdo má víc?
Navíc v podstatě nepřijdu do kontaktu s lidma co nemaj psa a nebo aspoň kočku v nejhorším případě mají aspoň andulku .
Nákupy beru jako nutný zlo, který mě okrádá o čas, kdy můžu být s klukama, takže u nás to je asi takhle....jedem do lesa, unavím kluky, vypadám jako prase a pak někde zastavím, kluci zůstanou v autě. Já prolítnu obchod, naštvu se na lidi co berou nakupování jako zábavu a všude překáží a ještě se plazí jako želvy. Vystojím v nervech, že kluci jsou v autě frontu u poklady (nevím proč, ale vždy sem u pokladny kde to jde nejpomaleji) a tryskem do auta a domů do klidu
Naštěstí tohle absolvujem tak maximálně pětkrát za rok
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:45
- Nahlásit
ankaras
Přesně takhle se na nás kouká náš Brownie, když se ho pokouší sežrat malej jorkšír Jako "Nevíte jako někdo náhodou o co mu jako jde?"
Daimon
Taky už jsem přestal řešit jestli mám na nový bundě šlápoty od tlapek, když mě pes zezadu přepadne a postaví se mi na záda, nebo když hrabe na zahradě a pak přijde s hnědym čumákem a ten mi vrazí do zadku, takže vypadám jak pos...
Přidávám dnešní fotky:
Na tomhle záhoně měly původně růst gladioly a astry
Teď tam roste náš pes
Hlídač :-D
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 17:37
- Nahlásit
Brownie vyhlašuje soutěž kdo udělá lepší xicht
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 17:48
- Nahlásit
Víte co nechápu... Proč můj blb nemůže inteligentně stát na výstavě Milan to potvrdí
koukejte na to
teplí bratři Akita a jezevec-super kombinace
ještě sem se zapomněla pochlubit co se nám před tejdnem narodilo
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:03
- Nahlásit
tak s kým vším se s grooggy uvidíme na kchmpp? přiznejte se, stejně budete odhaleni
|
moth
|
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:13
- Nahlásit
ankaras
ahoj, mozes prosim tohto psika pridat na inu v nouzi, myslim, ze ho tam zatial nemas?!
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/3941002/darujem-a kita-inu.php
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:35
- Nahlásit
Daimon
Je mi to jasný , ale máš plus, že si napsala, že mě by si možná brala . Ty jo, pak by si říkala - zlatí hošani moji .
grooggy
Vysoký
fotečky krásný Já chci taky koníčka !
moth
ráda, ale ten odkaz nefunguje
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:38
- Nahlásit
ankaras
ten inzerát musel někdo už stáhnout, ještě před chvílí tam byl
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:54
- Nahlásit
MilanS
Milanéééé, taková nespravedlnost !!!! Viděl si to jo? Viděl si to? No, to snad neni možný
Petrys
Tak to jó
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:45
- Nahlásit
ankaras
myslíš to, že vanička nebude ?
|