Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
AmAkita
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:45
- Nahlásit

OPRAVA :
mimumálně = MINIMÁLNĚ

O focení bude postaráno , zejména o reprezentativní foto se bude snažit oba dny firma REN a spousta amatérů .

Holt dálka-nedálka , je to každoročně největší sraz AA v CZ každý rok.

---------------

Ubytování mohu ještě zajistit přímo v Horce = penzion.

Lovecká chata má už komplet plné všechny pokoje , spacáková ,,sparťanská" varianta je volná !

grooggy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:01
- Nahlásit

dá se tam píchnout stan a nějak dojet vlakem??

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:08
- Nahlásit

Vysoký
No vodní živel to zrovna nevím, ale po ramena tam leze, snad až bude teplejc tak si tam rád vleze i celej
Nase Arish zacala plavat tehdy, kdy jsme ji vsichni zmizeli do rybnika, chvili knourala tam, kde stacila, pak se vydala za nami "na cubicku" a od ty doby je milovnik koupani (nikoli samponovani ve vane )
AmAkita
o jedné sestřičce ,která určitě dorazí (bydlí v Olomouci)......Roxana ví
tusim tusim - bila akitanda
O focení bude postaráno , zejména o reprezentativní foto se bude snažit oba dny firma REN a spousta amatérů .
super! praci renaty hofman mam rada! ja se prosim vetru mezi ty amatery
spacáková ,,sparťanská" varianta je volná
to me zajima, co to obnasi??

moth
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:09
- Nahlásit

ahoj po dlhom case
Prazdninovu double klubovku velmi odporucam, skutocne sa tam oplati ist! My to mame kazdy rok ako jedinu dovolenku v roku :-D Zucastnujeme sa od roku 2000 Zasadne to nebereme ako rivalske podujatie, vystava je pre nas druhorada, vzdy si ideme v prvom rade oddychnut a stretnut milych ludi, ktorych po cely rok nemame sancu vidiet nazivo Tak do toho pan Vysoky, dufam, ze sa stretneme aj s Brownie, zdate sa byt velmi mily clovek !

šebina
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 20:20
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=h9qubUiTcxU

šebina
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 20:21
- Nahlásit

tady se chlubím
na klubovku se mooooc těšíme,ať vás všechny zase uvidíme

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 20:58
- Nahlásit

šebina

Hezky jí morduje . Fešááááááááááák

Vysoký
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 23:49
- Nahlásit

šebina

Dokonalost, už chcem taky k Browniemu nějakýho prcka, nejlíp slečnu

worick
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 00:07
- Nahlásit

šebina
já jsem možná úplná skleróza a doufám, že už jsem negratulovala ke štěňátku... ale: kdo je Kasper?!! Kdepak jste vzali kluka???

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 09:10
- Nahlásit

worick
Asi se k nim zatoulal :-D Bejt akiťákem a uvidět Zairu, tak se hnedka nastěhuju :-D

šebina
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 09:47
- Nahlásit

worick
Vysoký
ankaras
Kasperek je se Zairou nejšťastnější,takhle řádí celý dny ,musím ho odchytávat,aby taky trochu spinkal-miminko malinké,čekali jsme na kluka dlouho,podařilo se narodil se jeden a JE NÁš
tak se jdem mazlit ahoj

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:18
- Nahlásit

šebina

Gratulace a závist :-D

Petrys
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:54
- Nahlásit

grooggy
Hele Akiťáci a šibiny jedete někdo na KCHMPP??
my se chystáme

Petrys
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:57
- Nahlásit

šebina
roztomilé

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 14:17
- Nahlásit

Tak jsme se vrátily z vychajdy, lezeme kolem plotů a čoklů a cvičíme u nich. Jsem úplně vyčerpaná, ale u třetího vzteklýho čokla už jsme měly jenom hřbet a v klidu si sedla, lehla, vnímala. Chodíme ráno, aby nás nikdo neviděl . Snad se zase zklidníme, dneska už to bylo lepší. I když nevim, co po tom psovi chci, když sama bych to mlátila. Jenže pak na ulici máme prostě problém, takže musíme.....
šebina
Taky vám ho závidím, za rok už nebudu . Já bych chtěla tu maličkou kuličku Hod ještě nějaký fotečky, nebo máte na rajčeti?
No, nic, my se jdeme obě najíst a napít a odpočinout.

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:51
- Nahlásit

Zajímavost:

Víte, že MAXIPES FÍK byl bobtail? .

Předlohou pro populární kreslený večerníček Maxipes Fík byl skutečný „maxipes“ - bobtail Elster. Podle námětu Rudolfa Čechury ho stvárnil výtvarník Jiří Šalamoun, kterému pes patřil. Seriál vznikal v 70. letech a tehdy toto plemeno bylo i v pražských ulicích raritou.

- mu někdo nedomaloval ofinu

Petrys
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:04
- Nahlásit

a já dycky mylsela, že je to bernardýn

grooggy
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:06
- Nahlásit

Petrys
bereš na výstavu i čubinu??

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:36
- Nahlásit

Petrys
Já taky i když to by mu určitě hned domalovali sud

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:58
- Nahlásit

grooggy
Kdybys o tom KCHMPP řekla dřív, jeli bysme
ankaras
Já nikdy neuvažoval jaký je MF plemeno, prostě to je Maxipes Fík, to je plemeno samo o sobě :-D

Petrys
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:23
- Nahlásit

grooggy
se ví, denně trénujem

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:31
- Nahlásit

Vysoký
My měly takový dohady dneska s kamarádkou, tak jsem to hledala na google.
grooggy
Už i Milan napsal, že dneska díky němu vyhrajeme auto?

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:39
- Nahlásit

Poraďte mi, jak babičce vysvětlit, že Brownie prostě potřebuje do domu ještě jednu AA, nejlépe fenečku? :-D Bojím se, že kdybych dalšího pejska přivezl stejně nečekaně jako Brownieho, tak by mě asi zabila, stačí že po domě utíká před jedním velkým psem :-D Jenže já prostě k Browniemu chci nějakou krásnou fenečku (a nepříbuznou ) aby si měl s kým hrát a s kym blbnout

Petrys
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:44
- Nahlásit

Vysoký
ono mít pejska a fenku není zase jenom o hraní, musíš taky přemýšlet o tom, co s nima, až fenka začne hárat, protože je pak musíš mít odděleně asi měsíc a to není zrovna lehké, náš Džino nám přelezl plot přes metr a půl vysoký, nakonec jsme neměli to srdce nechávat jednoho nebo druhýho měsíc zavřenýho, tak šel Džino na kastraci

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:46
- Nahlásit

To jsem tady jediná, která nechce ještě jednu akitu?

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:00
- Nahlásit

No právě to hárání jediný mě trochu trápí, naše fenka Bettyna je kastrovaná takže je klid, ale my máme tu výhodu, že máme jeden barák s velkou zahradou v Jablonci a druhej barák s velkym pozemkem o kousek dál, takže na měsíc bysme je ubytovali odděleně, každej ve svym baráku se zahradou, jen by se musel na ně trochu víc dělit čas, jinak není problém Kastrovat bych nechal jedině kočku, psa nebo fenu nikdy!

Vysoký
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:01
- Nahlásit

PS: Bettynu vykastrovali dřív než jsem přišel do rodiny :-D
ankaras
A není to tím, že kromě AA máte doma ještě dvě AI?

MilanS
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:02
- Nahlásit

ankaras

Auto jo ? Prdlajs. Vaničku vyhraješ!

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:04 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Vysoký
A není to tím, že kromě AA máte doma ještě dvě AI?
- cooooo??? Já mam jenom Ayrin

- ty vlastně nevíš , na fotce je Jarda, Leonka, Daimon, Awaši a Ayrin, ale mně patří jenom Ayrin a zbytek jsou naši oblíbencí z Plzně . Daimonek snese jenom Ayrinku a Ayrinka snese Daimonka, takže společně výletíme, turistujeme s turistama . Leonča tady píše pod přezdívkou "Daimon" .

Daimon
Leončo, představ se

MilanS
- tak podstatný je, jestli se do ní vejdu

MilanS
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 23:07
- Nahlásit

Vysoký

prostě babičce vysvětli výhody utíkání před dvěma velkejma psama oproti jednomu ! Víš jak se babičce zvedne kondice ?!

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání