| Autor |
Zpráva |
Dania
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 20:42
- Nahlásit
Petrys
ankaras
my chceme taky vidět fotečky ! No, DANO !!!! Jakto, že se zase nechlubíš ! Ach jo
Fotky dám zejtra-díky Heleně!!! A jak jsme dopadli? V1 CAJC, junior BOB a už máme tím pádem i českýho JCH.
Takže jo, jsem fakt moc ráda!! A nebylo to teda fakt jednoduchý, páč jsme byli v kruhu se Zairou a Rocky a jedna je hezčí než druhá! Zaira navíc miláček
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 20:44
- Nahlásit
Dania
Neponaučitelná ! Když se neumíš chlubit, tak máš povinnost napsat mi aspoň smsku . Nikdo se mi nepokoušejte dovolat, odešel mi reprák OPĚT !! . No a já se pochlubim za tebe .
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 20:50
- Nahlásit
ankaras
Když se neumíš chlubit, tak máš povinnost napsat mi aspoň smsku
rozkaz
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 21:14
- Nahlásit
worick
Fotky paráda !! A když jsem viděla ten barák, tak mně je hamba k vám jet úplně !! Nechcete mě adoptovat, nebo něco takovýho? Budu se slušně chovati, nezlobiti, nedržkovati,. .....
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 21:56
- Nahlásit
Dania
moc gratulujeme, tak to abyste si to v Klatovech zopákli, tuším, že jste tam zase s Rocky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 22:35
- Nahlásit
Dania
Cauky, gratuluju, potres Whisky za me tlapkou Obema - levou za rakouskyho a pravou za toho ceskyho JCh!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 23:32
- Nahlásit
Dania
Tedááá, takové výsledky, vám to tedy jde!! Jsem teďka v euforii, vyhráli jsme hokej a jsme mistři světáááááá a kdo neskáče není Čech!!!!
A ještě vy takové úspěchy.....
ankaras
A když jsem viděla ten barák, tak mně je hamba k vám jet - no jo, tak barák je nový....všichni měli krásný barák, když byl nový....A na fotkách nejsou vidět nedodělky a nepovedence a hlavně ten borrrrrdel, co tu pořád všude je Stačí, když se tu po dešti popromenujou kočky - to mají nejvíc práce, polozit všechny místnosti včetně nábytku a hlavně se cárat pořád dovnitř ven
Budu se slušně chovati, nezlobiti, nedržkovati,. ..... - o tom nepochybuj víš jak mi jde výchova psů a z toho důvodu taky nemám děti. Joooo - jednou zadržkuje a je po něm
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 23:38
- Nahlásit
worick
Tak dobře, slibuju, že mě můžeš i bít . Ne, jako fakt nádhera
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 19:10
- Nahlásit
Hezký umístění, gratuluju! Ale jen počkejte až začnem jezdit na výstavy s našim prďolínem, to všechno vyhrajem :-D On si tam, jak má ve zvyku, pořádně prdne, takže všichni utečou, a on jedinej zůstane a vyhraje :-D
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 19:17
- Nahlásit
Vysoký
jak jste vůbec dopadli v HK?? Prej tam byla ta nová importovaná čuba jak byla v PPČ (teda nevim to jistě) Jinak v Litkách dostal CAC v šampionech a CACIB Leon od Michaela Wilczeka (V1 v otevřený na MVPP)
jak na tom byly čuby od Patrika Panýrka nevim...
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 19:19
- Nahlásit
Akorád mě štvala hala (asi je to tim jak jsem neschopná vystavovat psa a jak Boban neumí inteligentně běhat v kruhu) Koberec byl jenom uprostřed, takže se běhalo po nějakejch kachličkách (něco jako leštěná žula, co já vim) a Bobanoj ujížděli nohy, jak je jelito
takže žase máme hezkou větu v posudku-slabší předvedení
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 19:34
- Nahlásit
Jo to nevim čí jakej pes byl, tohle je ze seznamu vystavovatelů:
Ludvíčková Monika - mladá/pes
Vajcnerová Jiřina - otevřená/pes
Trnobradský Antonín - dorost/fena
Vajčnerová Monika - dorost/fena
My byli jen na čumendu, abysme viděli co a jak, kolik je lidí, psů, aby si pes zvykl. Dojem? Chaos :-D
Jinak s kluzkym povrchem Brownie taky bojuje, doma když ráno vstane, tak na plovoucí podlaze spíš bruslí :-D Proto dostal takovej velkej kobereček na spaní, líp se mu na něm leží (netlačí) a líp se mu na něm vstává, nekloužou mu nohy
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 19:40
- Nahlásit
grooggy
Leon od Michaela Wilczeka (V1 v otevřený na MVPP)
to asiloni, ne? Tedy jestli mas na mysli MVP Praha - ted v kvetnu byl CACIB pes Ike Markety K.
jak Boban neumí inteligentně běhat v kruhu)
tak vsadim se, ze pokud chudaci pejsani museli behat nekde po kluzky dlazbe, ukazuje to spis na ignoranci poradatelu nez nedostatky Bodieho
Vysoký
Jinak s kluzkym povrchem Brownie taky bojuje, doma když ráno vstane, tak na plovoucí podlaze spíš bruslí :-D
na tohle radsi davat pozor, plovoucka je nejmin vhodnej podklad pro rostouciho psa velkyho plemene, uvadi se, ze to to muze vyrazne prispet k rozvoji DKK ..
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 19:44
- Nahlásit
Roxana
worick
Petrys
díky moc!!! Whisky se tentokrát dobře předvedla i v pohybu, což je u ní ta nejtěžší část ( Roxana a Petrys ví )
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 19:55
- Nahlásit
RoxanaMy víme, jenže doma vůbec nemáme koberce, všude je dlažba nebo plovoucí podlaha, proto jsme mu dali ten koberec na spaní, rád si na něj lehá, bojíme se taky o klouby Ale dřív si nelehal, dávali jsme mu neklouzavej podklad, a stejně chodil na to kluzký, protože mu bylo pořád teplo a na plovoucí podlaze ho to chladilo...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 20:53
- Nahlásit
worick
Dania
- hlásim, páč vy víte , že sousedovi platit nemusim a prej mě obdivuje, že jsem tam šla
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 21:13
- Nahlásit
Dania
tak musím říct, že jsem si ani nevšimla, že byste měli nějaký problém s pohybem, možná je to i tím, že jsem dycky tak vynervená, že jsem ráda, když ukážem aspoň zuby
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 21:14
- Nahlásit
ankaras
že sousedovi platit nemusim a prej mě obdivuje, že jsem tam šla
no tak vida, tak to je dobrá zpráva !! tak už se na ní nezlobíš, vidˇ?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 21:19
- Nahlásit
ankaras
no vidíš džentlmeni nevymřeli vypadá to že soused je rozumný člověk.....a nebo má pro tebe slabost
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 21:29
- Nahlásit
Dania
no tak vida, tak to je dobrá zpráva !! tak už se na ní nezlobíš, vidˇ?
- jsem vzteklá jako amina na všechny ostatní čokli..... mi už serou, víš co nám to dá zase práce?
worick
říkal, že to viděl ale že se tam nebyl ještě ani podívat a že ho stejně bude dělat novej...
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 22:02
- Nahlásit
ankaras
- jsem vzteklá jako amina na všechny ostatní čokli..... mi už serou, víš co nám to dá zase práce?
no mně to povídej!!! Mně, která se denodenně s někým dohaduje.. A chápu, že to bude zase dřina
Petrys
ani nevšimla, že byste měli nějaký problém s pohybem
nepamatuješ se na Rožnov? Mrkni na fotky-styl "dohnat a předehnat aneb kdo je první v cíli vítězí"...Tak takhle běžela minule o BIGa.....sice jen chvíli, ale i tak děs a hrůza ( já ti pošlu fotku na mail, i když rozmazanou...)tady byla klika, že to všem klouzalo, tak brzdila
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 22:04
- Nahlásit
Dania
Vždyť to byla ještě maličká a navíc to byla fakt prča a nejvíc ta fotka s Michalovo botou, Rožnov mě fakt bavil, protože konečně pobavil taky někdo mě .
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 08:17
- Nahlásit
Dania
aha tohle, ale mi v Rožnově měli taky něco podobnýho, já měla strach, aby se právě neotáčela a nezastavovala, ale naštěstí před námi běžela majitelka fenky z Brixiino stanice a ona si ji pamatovala, tak běžela za ní
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 14:16
- Nahlásit
My byli dneska na přehradě a Brownie se do vody zbláznil, pořád tam lezl a pral se o kousky piškotů a salámu s kaprama, sranda ho sledovat :-D
Zdá se mi to, nebo je Brownie oproti ostatním AA takovej vyhublejší? Co vidím fotky jiných AA v jeho věku, tak jsou takový robustnější a i ta srst se mi zdá taková trochu jiná..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 16:37
- Nahlásit
Vysoký
takze dalsi akita vodni zivel?? Super!
Nase Arish je plavkyne telem i dusi
Zdá se mi to, nebo je Brownie oproti ostatním AA takovej vyhublejší? Co vidím fotky jiných AA v jeho věku, tak jsou takový robustnější a i ta srst se mi zdá taková trochu jiná..
Tezko soudit, zkus porovnat s fotkama rodicu v podobnym veku .. a nejlepe prijedte kouknout na prazdninovou klubovku u Olomouce, tam bude prilezitosti k porovnani dostatek!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:25
- Nahlásit
Roxana
Hlavně musíte někdo na klubovce fotiti jako o život . DANOO !
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:30
- Nahlásit
Roxana
No vodní živel to zrovna nevím, ale po ramena tam leze, snad až bude teplejc tak si tam rád vleze i celej Brownieho táta to je takovej medvěd, jeho máma je taková hubenější, tak nevíme po kom bude víc :-D O tý klubovce budem přemýšlet, i kdzž Olomouc je pro nás trochu z ruky
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:33
- Nahlásit
......to KLUBOVÁ VÝSTAVA (24+25.7.Horka nad Moravou)
..nejen že tam můžete potkat bratrance/sestřenice , ale vím mimumálně o jedné sestřičce ,která určitě dorazí (bydlí v Olomouci)......Roxana ví
Letos očekávám spoustu omladiny....., no čas ukáže.
Obeslala jsem pozvánkou VŠECHNY MAJITELE štěňat narozených v r.2009 (na kontakty dodané chovateli).
Kdyby někdo další potřeboval - stačí mi napsat....
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:35
- Nahlásit
Nám nic nepřišlo, takže hlásíme se prosím o zaslání
Nizky.vysoky@seznam.cz
Díky!!
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:38
- Nahlásit
Roxana
sem myslela loni... já tam letos nebyla...