Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:08
- Nahlásit

Když jsme u těch výstav... Kdopak jede do Litoměřic??

Dania
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:11
- Nahlásit

Petrys
velká gratulace!!!
díky moc!!

jestlipak se uvidíme v Klatovech?
no já myslím, že snad i jo-pokud nezačne línat Whisky....

Petrys
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:12
- Nahlásit

mi ne, ale kdyby to mělo bejt na mě, tak vymetám všechny výstavy

Petrys
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:14
- Nahlásit

Dania
já myslela, že už je přelínaná a prcka berete sebou?
jinak jaký kdo používáte hřebeny k vyčesávání srsti? jsem si všimla, že často takový ty hřebeny s drobounkým drátkama, ale to je asi jen pro rozčesání před výstavou

Dania
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:15
- Nahlásit

Kdopak jede do Litoměřic??
my asi jo - ale opět - pokud Whisky nebude línat....

Dania
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:19
- Nahlásit

Petrys
hele, línala v prosinci, ale teď po hárání by klidně mohla zas, takže jsem ve střehu
A hřebeny - popravdě, my jí fakt nečešeme, jen před výstavou vykoupeme a vyfoukáme,ale nečešeme vůbec. Maximálně při línání furminátorem, ale jinak není potřeba.
Ten kartáč nosíme sebou spíš pro strejčka příhodu a pro Aldíka
Prcka ještě nevim, jestli bereme, uvidíme

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:20
- Nahlásit

Petrys
Na ultra línání mám Furminator, jinak "finišák" na tokový ho dočesání a nebo můj kartáč na vlasy Na ocas mám pak hřeben ENGLAND (nebo jak se to jmenuje), akorád občas škube chlupy...

Petrys
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:30
- Nahlásit

a jaký typ toho furminátoru?

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:34
- Nahlásit

Petrys
Já mám large ten starej typ.com asi za 250 z Ebay (takovej žlutej... Novej typ má jinou rukojeť a nějak sám pomocí čudlíku sundává z hřebenu chlupy či co...)

Petrys
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:47
- Nahlásit

aha, tak už jsem zaúkolovala bráchu, ať mi ho taky objedná

Roxana
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 22:01
- Nahlásit

cauky,
tak nevim, jestli uz mate vystavni info z dneska (minula strana mi nejde nacist ) tak prihodim co mam ja:
Merlin LOFOI - V1 CAJC
Akim Chikarachi - VD
Ike - V1 CACIB
Whisky - V1 CAJC BOB BIG II
Bailey Chikarachi - V2
Betty Chikarachi - V3
Cessie Brontepure - VD
Pokud jsem neco spletla, omlouvam se, nemam katalog, takze jen tak co zustalo v pameti

Nejake foto bude na fcb a rajceti

worick
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 22:16
- Nahlásit

Dania
No tý jóó, takže se vám na výstavách pěkně daří a už budete jen sbírat tituly Ještě že je Whisky pořádný kus ,,baby", jinak by ty medaile ani neunesla A teď se pojede natřásat až do Anglie....tak zabodujete

worick
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 22:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
Ale písnu ti to až dostanu toho slíbenýho mejloše - dopr....sorry, já na to úplně zapoměla Sleduj, schválně nepíšu - na tebe - néééé, fakt ne, na tebe myslím každou chvíli, jak jsem v zahradě a hlavně: Tom mi včera říká:,,nezapomeň, že máš k nám volat Ankaras, napiš jí, ať přijede mezi 17.5. - 1.7." ,,A proč jako přesně v téhle době?" To prý je zahrada nejhezčí, že to má vysledované Tak že si to naplánuj a písni U nás se děje prakticky jen to, co kvákám sem a hlavně na berňáky - snad to občas čteš. Novinka je, že po tom, co jsme odčervili ty tasemnice a začal Worka kulhat - kulhá pořád, chondra nějak nepomáhají a ke všemu začal nějak zničeho nic totálně stávkovat s jídlem - prostě přestal jíst úplně. Tři dny nevzal do huby, myslela jsem, že snad to bude něco horšího - dostal uhlí. Ale vzhledem k tomu, že piškoty mu jely, myslím, že přestal jíst ty granule kvůli tomu, že tam cítil ten chondro prášek a pak už je nechtěl pro jistotu ani bez něj. Teď večer poprvé za 4 dny snědl, alespoň tedy říkal Tom, že tak 60% misky. Včera to právě nechtěl ani s kapsičkou.....a to už se i Tomovi přestávalo líbit. Myslíme, že na té noze to bude něco s prstíkem. Neměl tu někdo něco jako ,,,zlomený prst"? Jinak - myslela jsem, že snad konečně začne přibírat.....a momentálně vypadá děsně Ráno, když mi nechtěl zase vůbec nic jíst, tak jsem přistoupila ke cpaní pangaminu do krku. Zkusím to tak praktikovat delší dobu - jestli by to nezabralo On si ji jinak neveme - to ani Berry nechce.
My měli s mamčou a bráchou narozky, tak jsme včera sbalili tchány a všichni vyrazili do Brna na slavnostní véču. Prosim tě, kdepak my by jinak byli ......sem ti říkala, že nevytáhnem z domu paty

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 22:54
- Nahlásit

worick
Tak já ti zítra písnu mejloška . Jináč datumový rozmezí si píšu a dorazim . Chudinka Woriček , takovej broučínek, snad baštit začne, vim, že s tim pořád bojujete. U nás je to ted zase až moc . Ayrina by žrala celej den nejradši, dělá děsně hladovou chudinku, týrání .

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 23:10
- Nahlásit

http://www.caniscentrum.com/detail.php?id=433

Takže, fenka už je v útulku. Víte o tom někdo něco více? Aby zase nevznikaly klepy??

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 10:31
- Nahlásit

ankaras
Víte o tom někdo něco více? Aby zase nevznikaly klepy??
netusim nic, takze radeji - No comment

Dania
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:40
- Nahlásit

worick
A teď se pojede natřásat až do Anglie....tak zabodujete

díky moc za gratulace No, upřímně, zabodovat to asi fakt těžko, ale proběhnout se v pořádným kruhu to jooo Navíc, ať se holka taky podívá "domů"

A že bysme jen od teď sbírali tituly, tak to taky ne.... Ale radost z toho mám, to jo a velkou!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:44
- Nahlásit

Daimon
Připrav se na cestu do Prahy !!! Aldíkovci mají pohár s pokličkou !!

Dania
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:48
- Nahlásit

ankaras
ty seš cvok !!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:49
- Nahlásit

Dania
to až řeknu Leonce, co si udělala v Rakousku !!, tak tě zastřelí taky

Dania
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:53
- Nahlásit

ankaras
to až řeknu Leonce, co si udělala v Rakousku !!, tak tě zastřelí taky
tak dyť jsem ti říkala jak to bylo - já bych počkala, já jo.......!!!!!
Mohli jsme mít 3 poháry a medaile a máme.....nic nemáme ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:16
- Nahlásit

Dania
no !! to je fakt strašný , zkuste jim tam nechávat adresu a když s nima nebudete mít co dělat, tak čekam na poště

Petrys
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 12:53
- Nahlásit

Roxana
krásné fotky!

Dania
Whisky má na těch fotkách krásnou srst, je vidět, jak pěkně přepelichala, je to tou fotkou nebo je fakt tak bílá? to naše Brixie je teď jak prase, musíme taky počkat, až přepelichá

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:23 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Takže, co jsem tak pochopila, tak Šulcovi jsou zatlačeni do kouta a psů se musejí nějak zbavit..... hledá se domov i pro to štěndo Arlowa, nevím jak se přesně jmenuje? To, jak si nechávali. Info mám od majitelů jejich štěnda...... takže druhá ruka. S Aikou je prý problém, že je nepapírová a paní Šulcová říkala, že v chov. stanici by neměli být psi s PP a bez PP. Víc nevim

Petrys
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:35
- Nahlásit

ankaras
v chov. stanici by neměli být psi s PP a bez PP
a nebylo by tedy lepší nechat nepapíráka vykastrovat než se ho rovnou zbavovat?...jestli je to jen v tomhle

Petrys
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:45 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

nějaké fotečky
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/ruz ne/ruzne/original/147
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/ruz ne/ruzne/original/148

a další ještě lepší tady
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/ruz ne/ruzne
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/ost atni-fotky/kamaradi

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:55
- Nahlásit

jak jsem psala - nekomentuju, jen jednu poznamku -
S Aikou je prý problém, že je nepapírová a paní Šulcová říkala, že v chov. stanici by neměli být psi s PP a bez PP
ankaras, Petrys
a nebylo by tedy lepší nechat nepapíráka vykastrovat než se ho rovnou zbavovat?...jestli je to jen v tomhle
tak v tomhle opravdu je problem jen v neci hlave, protoze nic a nikdo nemuze zakazovat nekomu vlastnictvi psa bez PP nebo treba voriska z utulku, ze jo ..
Petrys
krásné fotky!
diky, jsi hodna ale prostor pro zlepseni tam je a nemaly

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:10
- Nahlásit

Roxana
Já bych řekla, že nevíme, co se děje a proč se to děje a tak nemůžeme kritizovat. Každej se může dostat do nějakých problémů. Spíš jde o to teda nějak pomoct těm hafanům.

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:10
- Nahlásit

grooggy
Když jsme u těch výstav... Kdopak jede do Litoměřic??
koukala jsem na web, asi tam obsazeni kruhu a seznam vystavovatelu ani nezverejnuji, tak tezko rict ..
a jeste z vystavniho okenka : pristi vikend je v Bratislave Spring Duo Danube, tentokrat slovenska kvalifikace na Crufts 2011

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:12
- Nahlásit

ankaras
Já bych řekla, že nevíme, co se děje a proč se to děje a tak nemůžeme kritizovat. Každej se může dostat do nějakých problémů. Spíš jde o to teda nějak pomoct těm hafanům.
komentuju informace, ktery doprovazeji sitauci.
do problemu se samozrejme muzeme dostat vsichni, otazka je, jak to kdo resi.
Spíš jde o to teda nějak pomoct těm hafanům
to jiste, ale ja si cizi fenu domu bohuzel vzit nemuzu.

<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání