Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:49 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

ups, stránka před

worick
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 14:07
- Nahlásit

ankaras
No čauky, konečně jsi se taky ukázala... Jejdá, s čím zase marodíš?
Ten váš plot to by jste si nezadali s naší snědou menšinou, ještě že to tam není asi z ulice vidět Taťku naprosto chápu, že nechce tu ,,Conanku ničitelku" pustit do té krásné části vepředu, aby dopadla jako ten zadek No držím vám palce, ať tu ,,bestii" udržíte na místě

MilanS
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 14:12
- Nahlásit

ankaras

Já myslím že kvalitní železobetonový základ do hloubky metr a půl a o šířce 60cm nastavený titanovými tyčemi s pletivem ve kterém bude 240V by problémek vyřešil

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 14:17 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
"zase"??? pořád !! už tři týdny a už mi to leze na mozek! napíšu ti mejlíka , ať tady nikoho nenakazim, protože už věřim všemu
No držím vám palce, ať tu ,,bestii" udržíte na místě

- však tady na mě doma řvou že je to tady jak u cikánů, že říkali že už žádnýho psa nechtějí a já přivedu tohle !! jeden čas chtěli abych jí držela jenom v kotci, fakt to bylo strašný co dělala jsou koukala jakou má akita sílu v čumáku přiběhla, vydrbla planku, nebo proběhla rovnou a hotovo, ale ted je to dobrý, má tam překážky, který jí trvají dýl takže na ní každou půl hodku mluvim z okna a ona ví že jí hlídam a zůstává vzadu , ale jak se zpozdim už ví že jsem někde fuč a jde

- dyt boudu má už druhou , Alma jí měla 11 let a dobrý a to malý mrně jí rozložilo za rok , pak dostala boudu od Aldíčků, za což jim moc děkujeme, ale nemůžeme je pozvat na návštěvu by asi koukali
- a neni to vidět z ulice ani od sousedů, je to v rohu, kde jsou na ulici túje a hned je tam velkej stříbrnej smrk a tak to nevidí ansi sousedi, jenže nemůžeme procházet
MilanS
jináč to nevidim, pokud budu mít svoje bydlení, tak obehnaný 3m betonovym plotem ať je klid , ale zase je pravda, že je to pašák, dyť si viděl výšku našeho plotu kolem zahrady ne? to by mohla překročit a to jí ani nenapadne , teda jednou jí to napadlo , ale víckrát neodešla zatím

s pletivem ve kterém bude 240V by problémek vyřešil

a věříš tomu? já věřim, že by to dala , to ty si první radil, že to máme vzdát prostě

grooggy
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:31
- Nahlásit

Jedete někdo v sobotu na výstavu nebo pak do liteměřic?

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:19
- Nahlásit

grooggy
ani nevim co je za vystavu? budejky?

grooggy
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:11
- Nahlásit

klubovka kchmpp... Jsem se tam přihlásila, bo tam můžu mit oba psy - a u borderek tam je málo psů- na klubovce v borderkovskym klubu je tak 110 psů a tady okolo 30...

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 21:49
- Nahlásit

čau, čau, všichni

worick
Mejlík ještě neni, ale až bude, tak se pobavíš .

Jináč vám sem chci hodit fotku jasně prokazující, co si Ayrin myslí o svojí paničce

grooggy
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 22:21
- Nahlásit

ankaras
Ten pohled znám... Ježiš to je trapka, na co si hraje... Stejně mi jenom kazí fotky a ani piškot mi nedá...

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 22:25
- Nahlásit

grooggy
Jooo ale bylo to v půl třetí ráno , jsme koukaly na seriál, ona si opřela hlavu o moje rameno a já to chtěla vyfotit a to už jako ne ..... názor si uděláte

AmAkita
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:56
- Nahlásit

KCHMPP tento víkend....přihlášených AA ............POZOR až 1pes .

Kdopak to asi bude ?

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 10:20
- Nahlásit

AmAkita
kdo to může bejt?? :-D :-D
čekala jsem že nás tam bude víc-třeba aspoň tři

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 10:23
- Nahlásit

Kdo tam jede od AI?

AmAkita
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 11:27
- Nahlásit

Já jsem o tom vážně přemýšlela , ale zaspala jsem o pár dní uzávěrku.
No a po minuloročném maxi-sprdungu od p.předsedkyně jsem uvážila , že nepotřebuju totéž zažít i letos .

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 12:32
- Nahlásit

S dala pozdě přihlášku či co??
Jinak rozhodčí je pí. Pavlíková
Jo posilani prihlasky pozde se mi stává běžně-tedka jsem taky do litomeric poslala prihlasku po terminu... :-D

MilanS
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 13:04
- Nahlásit

grooggy

Zdá se že klubový vítěz je jistý

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 14:09
- Nahlásit

MilanS
abych to nezakřikla. Jak v olomouci-taky tam byla čuba VD1...
Uvidíme, uvidíme- je trochu vypelichanej tak si ho vykoupu a nakondicionéruju a to by mohlo jít...
Kruhy asi nejsou rozmístěný stejně jak na interdogu, co??
Já jen, že by bylo super bejt venku-což akity asi budou...

AmAkita
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 15:01
- Nahlásit

kruhy asi nebudou stejný jako na interdogu, neb tam bude tak 8x méně psů.

Z vlastní zkušenosti.....VŽDYCKY jsme byly v té hnusné hale

P.S.....nejdůležitější je PO KOUPÁNÍ DOBŘE VYFOUKAT !

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 15:16
- Nahlásit

jeh... nesnášim haly- je tam hroznej vzduch i když jsou růchozí jako v Bolce- v létě tam známej vystavoval pudlíky a AA naštěstí byly venku-jak v pařáku...
Psy jako Akita by měli bejt venku narozdíl od malejch psů jako joršír...
Jo a s klubovkou tam má bejt i nějakej kurz stříhání psů, tak si myslim, že budou mit jednu halu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 15:54 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

ankaras
http://www.psiutulekbouchalka.eu/?page_id=9&album= 3&gallery=5&nggpage=2

Vis o ni?

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 16:20
- Nahlásit

Fifi
čauky, nene, ani o stránkách, ale nevím, kde vzali že je to tříletá akita inu .

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 16:26
- Nahlásit

ankaras
Joo, to se me moc ptas. Ale neco akitiho v tom mozna bude, ne?

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 16:38 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fifi
Netušim, netušim, ani já fantazírista tam nic nevidim, ale hodit jí tam můžu . Díky

Jináč dneska vyšly další psí kusy

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:21
- Nahlásit

ankaras
to spíš ta jejich pseudo lajka vypadá jak akita...

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 19:07
- Nahlásit

grooggy
- to jo, tu tam určo šoupnu

Petrys
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 20:54 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

to nám se takhle nepoštěstí, abysme byli ve třídě sami, v Drážďanech nás bylo jako na potvoru ve třídě 6

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 21:20
- Nahlásit

Petrys
A jak ste dopadli? Máš fotečky? nebo jsem to tady už prošvihla?

Petrys
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 21:23
- Nahlásit

no nakonec 4.místo, Brixie se posuzovatelky bála a ne a ne stát, točila se za ní a schovávala se za mě a to byl nakonec důvod 4.místa, jinak by to prý bylo lepší, byla holt moc vystresovaná z dlouhé cesty a pak ještě to čekání, co se dá dělat, snad příště, alespoň pohárek jsme si přivezli, jinak fotky jsou na mých stránkách

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 21:31
- Nahlásit

Petrys
Tak super mrknu a gratuluju, je jedno jaký místo . Tohle se nám stalo na výstavě v Klatovech, Ayrina se bála posuzovatele a vůbec na sebe nenechala sáhnout, točila se mi kolem nohou až se jí bál zase on .
Už jsem koukla na fotky a nedivim se, že se bála

Petrys
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 21:34
- Nahlásit

no to si pak nakonec dala říct, ale to už bylo asi pozdě, posuzovatelka mi pak řekla, že kvůli plachosti dostala až 4.místo, to se nám zatím u posuzovatelek nestalo, většinou má respekt z chlapů

<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání