| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:46
- Nahlásit
Roxana
komentuju informace, ktery doprovazeji sitauci.
jj, vím, proto jsem psala, že nejsou ověřený
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:19
- Nahlásit
Petrys
prosim tě, Whisky je fakt takhle bílá a ani když se zaprasí tak není tak "žlutá" jako Aldík. Ale ona má i na pohmat jinou srst, takže to asi taky hraje roli.
A koukala jsem na odkazy, Brixie to tam moc sluší, zvlášť na druhý fotce má strašně pěknej kukuč!!
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:20
- Nahlásit
Dania
jo to ona se umí dobře koukat, nejlíp, když vytáhne leknín z jezírka a jdu jí hubovat, to je učiněné neviňátko
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:34
- Nahlásit
Petrys
když vytáhne leknín z jezírka a jdu jí hubovat, to je učiněné neviňátko
to si umim představit ale neumim si představit, že bysme měli doma jezírko .....resp.umím, ale umim si představit, kde by byli psi, co by dělali a jak by vypadali oni i to jezírko
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:22
- Nahlásit
Dania
Museli byste tam nasadit masožravky
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:39
- Nahlásit
Museli byste tam nasadit masožravky
no nevím jestli by to pomohlo, Brixie mi loni snědla skoro půlku sbírky kaktusů
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:21
- Nahlásit
Petrys
jo, to si pamatuju že si psala a Ayrin v tom týdnu pak přišla s kaktusem, kterej mi spadnul průvanem z okna , ta jsem si na tebe vzpomněla
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 21:45
- Nahlásit
tak furminátor na cestě, do konce týdne by mohl dorazit, podám zprávu o výsledku, snad to bude pro mě i pro Brixie příjemnější, protože pokaždé když ji češu, tak odcházím rovnou dát věci do koše na prádlo, neboť jsem pokousaná, pokopaná, poskákaná a hlavně špinavá
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 01:01
- Nahlásit
Petrys
neboť jsem pokousaná, pokopaná, poskákaná a hlavně špinavá
Co při tom česání proboha děláte
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:54
- Nahlásit
Petrys
MilanS
neboť jsem pokousaná, pokopaná, poskákaná a hlavně špinavá - jo, co to tam děláte, ty nevíš jak se češou psi?? Přece takhle: - bez násilí
Dania
tak u nás se v jezeře taky sem tam něco přišlápne, ale žádné devastace neprobíhají
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:41
- Nahlásit
No, prosim !!
http://hobby.idnes.cz/brazilske-fily-vybojovaly-v- zapase-se-zranenym-divocakem-sve-pani-zivot-144-/h obby-mazlicci.asp?c=A100502_110906_hobby-mazlicci_ mce
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:05
- Nahlásit
ankaras
hezkej clanek i kdyz psat o file jako "stihlem psim tele" no nevim .. i kdyz - ve srovnani s divocakem asi jo
jinak jsou tam pekny pribehy. ta asistencni rotvice byla i v PPC
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 18:07
- Nahlásit
Roxana
copak fila, ta mě nezajímá , hlavní je PRASE , já už je vidim všude, v lese jsme pořád jak na jehlách
- tuhle jsme šly zase do Rokycan a kus musíme jít přes les a jdu pořád se staženym zadkem, všude vidim prasata a zrovna hnojili pole, tak jsem je všude i cítila
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 20:09
- Nahlásit
worick
MilanS
no je to fakt boj ji vyčesat, ono se jí to moc nelíbí a navíc musí pořád něco kousat a zrovna při česání jde po kartáči a když nemůže kousat ten, tak kouše mě do nohy, takže česání probíhá asi tak, že se na ní buď pověsím a nebo jí zalehnu a snažím se rychle vyčesat co se dá, než mi uteče
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 20:15
- Nahlásit
Petrys
Zkuste to jako my , táta chlácholí a drbe břicho a já fofr, fofr češu, co můžu
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 21:05
- Nahlásit
ankaras
zkoušeli, tak pro změnu kousala do maminy
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 21:38
- Nahlásit
Petrys
Jo, tak s tim se samozřejmě počítá . Do toho roka držela krásně, pak jsem jí nějak zanedbala česavě a už se jí nechce. Takže to beru v klidu. Uvařim si kafe, jdu na zahradu s dekou a nástrojeme na vyčesávání a trávim tam půl dne, protože pidi sekundu drží a pak uteče a nebo když drží pod nátlakem, že prostě musí a hotovo, tak mají všichni napilno procházet kolem zahrady a to musí hlídat, že jo, to by jinak nešlo . Takže fakt tam těch pár hodinek strávim .
Jináč, tady vám dávám fotku naše nejmenšího šoumena, kterýho jsem kupovala těm prarodičům. Je to celá Ayrina v malym provedení. Řídí a organizuje u babi s dědou domácnost a běda, jak neni po jeho . Nikdy jsem netušila, co taková andulka může dokázat . Je naprosto dokonalej, 100% ochočenej, nikoho se nebojí, takže když vyvádí nějaký nepatřičnosti a chcete ho odehnat tak prostě nééééé . Je skvělej. Ayrin ho dřív brala, od tý doby, co vypreparovala na zahradě kosa se při naší návštěvě musí Rikoušek zavřít do ložnice, kde chudáček zvoní na zvonek o pomoc
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 21:41
- Nahlásit
ankaras
ten je ale hezkoučkej, taky jsem babče loni kupovali anduláka, pak se tedy ukázalo, že je to ona, ale i tak je z ní babi celá na větvi
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 21:54
- Nahlásit
Petrys
Ono je to super, když se to povede a jsou ochočený . Chodí za nima i po zemi jako pejsek . Kupovala jsem ho teda od chovatele ve třech týdnech. Neuměl ani lítat a bylo to takový kuře . Teď už je zabarvenej a byl mu rok.
Teď už si hraje na velkýho předsedu .
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 23:50
- Nahlásit
ankaras
Nádhernou barvu má, předseda
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 01:24
- Nahlásit
worick
je to naše andulka "fialová straka" a straka to fakt je a miluje pivo a neponocuj
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 00:19 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
Porád koukám na maily a nic, nic
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:32
- Nahlásit
worick
ty vado, já zapomněla tak dneska
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 23:50 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Mrkněte mi prosím na toho hafana. Je tam šiba?
http://www.kszv.sk/podr.php?ID=858
Jinak více info k Jokimu ze stránek:
Pejsek JOKI (Akita Inu) hledá hodného pána, ke kterému by se mohl nastěhovat, nejlépe v Olomouckém kraji! Je to hafan povahy veselé a hravé a to i ve svém věku 10 let. U původního majitele bydlel v bytě, u druhých majitelů na velké farmě. Bohužel se mu tak stýskalo po původním majiteli, že utekl novým páníčkům a několik let se toulal, až našel cestu z jižních Čech zpět do Olomouce. Cestou oslepl na jedno očko a nepotkal vždy hodné lidi, proto prosíme každého, kdo by měl zájem o tohoto hodného a milého pejska, ať se nám ozve. Rádi mu budeme přispívat na jídlo a veterináře po celou dobu, co bude u nových páníčků.
Kontakt: 603 878 000
Úplně jsem zapomněla, kdo mi dával echo na tu tosu-inu. Ozvěte se mi prosím, zda ještě inzerát platí.
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 11:12
- Nahlásit
tak včera nám přišel furminátor, ale vyzkoušela jsem ho až dnes, protože jsem se vrátila až večer a navíc pršelo, tak byli psíci mokrý
funguje to dobře, nejlíp na Džina, ten se teď rozlínal, Brixie zas tak moc nelíná, ale taky z ní toho jde dost, takže funkčnost furminátoru ověřena, ovšem problém s česáním zůstává, malá ne a ne držet a když už teda chvíli drží, tak musí furt kousat a vrtět se, takže to nakonec dopadlo tak, že jsem jí dalá náhubek aby mě furt neštípala a nekousala do hřebenu a přivázala k boudě, abych jí mohla trochu vyčesat, ale bylo to o nervy...těch kotrmelců co bylo a nakonec bylo víc chlupů na mě než na psech
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 12:17 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Petrys
Koukám, že si doma užíváte
Já měla mrtviční stav dneska a i v sobotu, kdy nešťastná Ayrin za mnou vzala čáru od baráku..... naštěstí se vrátila a lehla si k našemu autu . NO ! Je prostě v pořádku doma. Dneska mi popisovala prodavačka v krámu jak jí půl Holoubkova nahánělo na silnici Takže panička si nadává a vyčítá a Ayrin už jsem toho naslibovala tolik, že nevím kde na to vezmu čas a finance .
Jinak, jak jsem psala v diskuzi o psích kusech, kdyby ste o někom taky věděli, tak mi písněte. Zkopíruju to sem:
Zdravím všechny ! Jak jsem psala, dostali jsme nabídku na zveřejnění odkazu www.stene-v-nouzi.estranky.cz v časopise PSÍ KUSY (dneska vyšlo nové číslo)
Redaktoři vymysleli (pokud by to šlo) nezveřejňovat pouze odkaz, ale přihodit i pár článků například nových majitelů, kteří si svého psího kamaráda našli přes tyto stránky. Takže, pokud by měl někdo zájem a má takovou zkušenost, nebo má známého i neznámého , kdo by takovým článkem mohl přispět, napište mi na i.krejdlova@gmail.com .
Předem díky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:25
- Nahlásit
ankaras
brej den,já jen že se ztratila tadle šibička,tak abyste to věděla dyby něco(ale asi to víte bo ste velmi schopná )
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-3124-q-Shiba-inu-
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 15:58
- Nahlásit
davidkova renata
dobrej , tak to jsem netušila, za chvilku jí tam hodím
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 18:51 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Joki už našel nový domov a mrkněte do DARUJI, je tam krásnej šibí kluk.
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 19:00
- Nahlásit
ankaras
Zrovna jsem ho sem chtěla hodit )
|