Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Petrys
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 13:35
- Nahlásit

http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/ost atni-fotky/kamaradi/original/10
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/dzi no/dzino/original/2
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/dzi no/dzino/original/1

Brixie ani Akima takhle maličký vyfocený nemáme, Akima akorát na normálních fotkách, ale Džinečka už jsme fotili

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 13:55
- Nahlásit

ankaras, Petrys
Joooo, já jí to taky říkala, ať se chlubí. Takovou krásnou holčičkou
PS:moc roztomiloučké
roztomiloucke stenatko? spis hryzalina, pozor na brady, palce u nohou a ponozky

worick
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 14:45
- Nahlásit

Roxana
roztomiloucke stenatko? spis hryzalina, pozor na brady, palce u nohou a ponozky -

grooggy
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 17:45
- Nahlásit

Se tu na cz-pes objevilo...
Mezi Modřanama a Cholupicema běhá Akita - pes. Kamarádky ho tam nahánějí, chodí za nima, protože tam mají feny, ale k lidem se nechce přiblížit. Nehledáte někdo??? Nevíte o někom, kdo by psa postrádal? Pronásleduje je už tak hodinu a půl, ale žádný člověk v nedohlednu. Na krku má černej obojek hills bez známky.
Zmizel někam do lesa...

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 18:18
- Nahlásit

Petrys
Krásnej špuntík
Dania
To jo, u nás se nic nezměnilo, malá sviňucha vyrostla ve velkou sviňuchu , ale miluvanou .

AmAkita
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:18
- Nahlásit

to groogy

pes identifikován, majitelé osloveni, snad ho tam jedou hledat !
Více snad co nejdřív ve specializovaném fóru.

Bohužel zadavatelka na sebe nemá NIKDE žádný kontakt, tak si to snad brzy přečte..

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 20:09 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Kdo by se chtěl pobavit a mrknout, co jsme předváděli v pátek v noci v lese , tak může získat představu tady

http://ankaras.rajce.idnes.cz/AND/#album

a tady

http://daimonek.rajce.idnes.cz/duben_2010/

Leonka jak hledá urputně cestu a já zase buzeruju psa byli jak vysavače, chytali stopičky

worick
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 00:51
- Nahlásit

ankaras
Kdo by se chtěl pobavit a mrknout, co jsme předváděli v pátek v noci v lese , tak může získat představu tady - čéče, mě vůbec nedocvaklo, že v noci je taky tma Až když jsi tu psala, že jste šli s čelovkama....Já si nějak představovala, že jste šlapali po nějaké třá osvětlené cyklostezce..Ani měsíc vám pořádně nesvítil, že by jste taky trochu viděli bez baterek? To by mi snad i vadilo, takovou štreku čučet jen s baterkou Fotky jsem prošla, vždycky když vidím záběr Ayrin zepředu, vybaví se mi jako fotbalistka v těch trenclích. Ty bílé ,,štulpny" mi evokujou - ,,připravena k zápasu"!

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 09:15
- Nahlásit

worick
čáu , vycházeli jsme samozřejmě za světla a i po tmě jsme se viděli, ale aby sis nevypíchla oko a měla lepší pocit v lese, tak jsme museli vytáhnout baterky já a Leony Jarda jsme měli čelovky jak blázni a Leonka tam pobíhala s baterkou , psiska zajímali stopičky a to bylo něco, ted okolo určo běhalo děsně prasat , ba ne, bylo to super. Byl to úsek lesem a pak louky a Plzeň . Nebyla tma, že by se dala krájet. Bylo to super.
Ty bílé ,,štulpny" mi evokujou - ,,připravena k zápasu"!
Ty si blázen , Ayrina neni vůbec žádnej hráč, teda ona si se mnou nechce moc hrát, jenom s chlapama , asi ví, že se mnou je prd zábava, že es hned unavim , to Alma, to byla spešl hráč

Ayra má odehráno, když míč dostatečně rozcupluje , aby byl nepoužitelnej a jde šmírovat, co se děje v okolních zahradách a na ulici. Nejlíp zalehne na balkon, aby měla přehled a když se něco děje, tak řve, řve a řve.

worick
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:48
- Nahlásit

ankaras
Ayrina neni vůbec žádnej hráč, teda ona si se mnou nechce moc hrát....Ayra má odehráno, když míč dostatečně rozcupluje - není náhodou nějaká Woričkova příbuzná? Ten se vydrží 5minut o něco přetahovat, jednou přinese a jde si po svých Balony u nás mají životnost cca 2 minuty, než do něho jeden z nich zatne tesák Ještě, že na benzince loňský rok dávali za tankování míče zdarma. Měli jsme dost velkou spotřebu Teď mají jeden házenkářský namaděru - o ten se taháme, jeden fotbalový píchnutý - ten jim hážu na tahání jen občas a jeden házenkářský, který ještě drží - ten si přehazujem s Tomem a oni lítají mezi v naději, že ho dostanou

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 11:28
- Nahlásit

worick
Jo, tak to u nás taky vypadá NIČIT, NIČIT, NIČIT a všechno . Alma taky nechtěla třeba pořád běhat pro míč, stačilo 4x a pak už sis pro něj musela dojít sama, ale Ayrina třeba stojí, jí jí hodim míč a on aby jí nááááhodou netrefil, tak kouká, kouká a když padá dolu tak uhne .

Petrys
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 12:49
- Nahlásit

koukám že je tu zas nějak mrtvo, holt všici na zahrádkách, já po letošní kalamitě v jezírku, kdy jsem přišla po tuhé zimě o všechny rybky v jezírku a Brixie navíc vytáhla a zničila filtr, jsem koupila nový rybky a nový filtr, tak se vsadím, že až přijdu domů, tak si bude Brixie hrát na potápěče

corgi
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 19:43
- Nahlásit

ankaras
Pojď na icq, jestli jsi tu

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 20:07
- Nahlásit

corgi
Akorát jsem se vrátila z Dalešic , to umíš načasovat

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2010 18:08
- Nahlásit

Zdravím všechny, víkend byl náročnej. Potulovala jsem se kousek od Brna a teď přišla z "kouta" . Byla jsem dát jednomu krásnýmu chlapáčkovi dort , když se nám tady kousek kamarádce narodil. Ayrina to samozřejmě hned musela zkontrolovat, jestli se to už může zabalit .

worick
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2010 20:32
- Nahlásit

ankaras
Já se z tebe picnu! Tak ona se motá u Brna a ani se neozve! To už jsi mohla dorazit až k nám Já tě zatím nesháněla, neb zahrada je ještě ošklivá, teprve se to klube, ale když už jsi se vypravila naším směrem - to si zaskočit mohla

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2010 20:52
- Nahlásit

worick
čauky, vůbec nemohla . Jela jsem s šéfovou do Akciovýho pivovaru v Dalešicích, ona tam vedla kurz, dorazily jsme v pátek a odjížděli v sobotu navečer....takže hotová a zaject jsem si nemohla . To já dorazim pak sama v klídku.

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 08:49 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Všechny zdravíme .

AmAkita
Děkujeme za balíček ! Hned takhle po ránu potěší

Jinak lidičky, žijete? My žijeme, ale panička jak ve špatnym filmu, Ayrin se má dobře. Dneska vyrážíme s prarodičema na chalupu, kde budeme celej den vegáčovat, tak se těšíme . V pondělí jsme k nim šlapaly 14 km a jak to teď flákáme, tak ani jedna nemohla skoro dojít . Po příchodu do města Ayrin zalehla do řeky u okresné správy soc.zabezpečení a už nechtěla vstát .

A potřebovala bych poradit. Něco kolem 5 dní jí smrdí z čumáku, to se nikdy nestalo. Mrkala jsem jí na zuby, jestli nemá zubní kámen.... no nepřijde mi to. Jenže je pravda, že ona něco jako uši a větší věci, kterýma by plak sedřela, tak ty nechce, je s nima moc práce. Včera jsem ještě nakoupila na pokus další dobroty, tak uvidíme. A co si budeme povídat, kartáčkem vyčistíme tak čtvrt tlamy a už nechceme . Mohlo by to mít i nějakej jinej důvod? Přijde mi to v roce a něco na zubní kámen brzo.

Máme darování akity:

Akutně hledáme nový domov pro 3,5 roku starou fenu Akita inu. Fena je zvyklá žít
# na zahradě, je mírně bojácná, nesnese kočky. Jinak je hodná, neútočí, pouze si
# brání svoje území.
# Majitel jí do týdne potřebuje dát pryč.
# Kontakt: sulc.zdeneksulc@seznam.cz
# Prosím, rozesílejte dál.
# Díky

Petrys
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:14 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

Am Akita
rovněž děkujeme za balíček, dnes dorazil, obojek je moc hezký

worick
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 12:57
- Nahlásit

ankaras
Přijde mi to v roce a něco na zubní kámen brzo - mě to taky připadlo kór, když náš Alf ho neměl do 13let. Ale Berry už povlak na zubech trochu má, on naštěstí i trochu hlodá, tak se mu snažím dávat uši, kosti atd. Hlodací hračky ho vůbec nezajímají. Někdo, myslím, že to bylo na špicích psal, že je dobré dávat patky suchého chleba - ale fakt usušený na kámen, že se o to zuby dobře čistí.....tak už suším Berrymu jsem včera koupila maxi hovězí kost. Až začne hlodat, tak ti ho vyfotím. V řeznictví se mi smáli, jestli mám doma tygra usurijského

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:22
- Nahlásit

worick
Já nějakou tu kost taky koupím, ale musím u ní teda sedět, aby to nežrala, ona je na tohle děsná. S ušima je pro ní moc práce ! Takže to schová někde po baráku a nechce. Dovalila jsem kartáček a pastu od sklepa, kde jsme ho měli v krabici od vánoc a musíme holt začít čistit. Alma právě taky na zuby nikdy netrpěla, jenže ta aspon vzala do čumáku granule ! No nic, tak holt táta bude držet psa a budeme čistit zuby. Dneska jsem o tom akorát četla v psích kusech že se i lidi bojí toho uspání, ale mnohdy zbytečně a psali tam o druhách narkoz, tak se na to podívam, ať vim.

AmAkita
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2010 17:46
- Nahlásit

ankaras
Petrys

....není zač , když slíbím, tak polu

ROGZy jsou fakt moji oblíbenci . Cenově sice násobek obyčejnýho obojku (Čína/ nebo jiná Asie) , ale ta kvalita zpracování+materiálu z nich doslova ,,sálá"

Momentálně s dovozci vyjednávám možnost sponzoringu do Horky (a další adepti už jsou na cestě).

Kdyby jste měli tuchu o nějakém NETRADIČNÍM SPONZOROVI ( třeba wellnes / restaurační+ubytovací služby/nějaký praktický řemeslný výrobce....pekaři/uzenáři...) , tak sem s ním , ať je to trochu pestré .

Nabídek psího krmení mám dost....,bude každý den někdo jiný. Stejně tak sušená masíčka (Rinti ....celý sortiment).

Dík za tipy a nebo přímé nabídky !

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 13:34
- Nahlásit

Aldíkovci
Gratuluju !!

worick
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 16:54
- Nahlásit

ankaras
Aldíkovci Gratuluju !! - co, co, jako k čemu, co mají, co vyhráli???

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:28 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
Co jsem pochopila, tak toho šikulky mají dost. Danča nám snad podá report sem na forum.

A jak se máte ?! Já mam novinky . Budeš valit oči a už mi to asi nebudeš ani věřit . Ale písnu ti to až dostanu toho slíbenýho mejloše. A jak májka? Byli ste někde? My jsme jich s kamarádkou pár objely a bylo to fajn . Akorát mam šlic přes záda . Zvrhla se se mnou a kamarádem houpačka . Oni jí neměli přidělanou do země a my se drobet zhoupli, houpačka se postavila a padla s náma dozadu . Nic mě nebolelo, až druhej den jsem zjistila že mam modřinu na noze a na zádech . To víš, já se smála na celou vesnici, nemohla jsem . Pro představu, byla to tahle malá houpačka :

Árný podle mě nevěřil

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:36
- Nahlásit

Dneska jsem byla s Endikem pást ovečky!!
ze začátku se bál, ale pak se v něm probudili ovčácký pudy a pěkně je pohonil pak na něj naběhnul beran, ale Endik ho vyštěkal a beran utekl... Nakonec je nahnal do roku a lehl si před ně... chudinky ovce z toho byly tak vyjukaný, že tam byly ještě tak 10 minut i potom co byl pes už pryč tak jsem je musela vyhnat aby se šli nažrat trávy

Dania
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:42
- Nahlásit

ankaras
Gratuluju !!

Ivet, díky strašně moc!!!!!!!!

Jdu se chlubit Jakože to normálně nedělám, tak dneska jsem v euforii
Whisky dneska dostala CAJCe, BOBa a BIG 2. Zároveň se kvalifikovala na CRUFTs
Aldík byl doma, protože je totálně vylínanej a právě mu odpadávají zbytky srsti z hlavy...

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:47
- Nahlásit

Dania
Dobře ty!!!
Anglie se už klepe strachy!!!

Dania
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:58
- Nahlásit

grooggy
Anglie se už klepe strachy!!!
to asi ne ale za ten zážitek to stojí!! Aspoň mně se tam letos fakt líbilo!!

Petrys
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:05
- Nahlásit

Dania
velká gratulace!!!
jestlipak se uvidíme v Klatovech?

pro změnu jsme teď mi vylínaný, ale do příští výstavy to snad vyčešu, i když je to boj na život a na smrt

<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání