| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 16:59
- Nahlásit
ankaras
Jokimu preju spokojenost v novym domove!!!
A ten sibak je tedy nadhernej, fakt kus fesaka, urcite si brzy najde novyho panicka!!
S temi pribehy - nejjednodusii bude asi obeslat prave nove majitele umistenych pejsku??
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 18:34
- Nahlásit
Roxana
S temi pribehy - nejjednodusii bude asi obeslat prave nove majitele umistenych pejsku??
No, ale tak ty samozřejmě nikdo nezná . My dáváme jenom stránky s Jitkou dohromady, zařazujeme a vyřazujeme štěnda ze stránek útulků. S nikým nepřijdeme do kontaktu. Napsala jsem to na úvodku stránek, tak uvidíme, ale redaktorce jsem psala, že si myslím, že to nedopadne. Každopádně zakladatelka slíbila něco málo o tom co jí k tomu vedlo a jestli to nebude, tak nám vypíchnou aspon info o těch stránkách, což mi teda bohatě stačí.
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 20:04
- Nahlásit
Zdravím všechny kdo mě ještě neznají, konečně jsem se zaregistroval a moderátor mi povolil se vyjadřovat Od 27.prosince jsme s přítelkyní pyšní majitelé AA mužného pohlaví, tady nějaký to foto:
19.května mu bude 7 měsíců, jmenuje se Brownie
Jinak co se týče vyčesávání - moje taktika je vyčesávat brzo poránu nebo pozdě večer, to už je Brownie tak ospalej, že se zmůže jen na rezignovaný zafunění a občas se převalí, jinak se nechá vyčesat od čumáku k ocasu, obzvlášť ocas je mu ukradenej, na ten mu můžu najet válcem a on si toho ani nevšimne :-D Je pravda že od malička mu denně kapeme kapku do oka (od malička s ním marodí, viróza při otevírání očí, teď má lehký zákal), takže je zvyklý nechat si dobrovolně (za úplatu ) dělat nepříjemný věci bez vztekání
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 20:17
- Nahlásit
Vysoký
ahoj, je to krasavec, mě se u naší Brixie osvědčilo dávat jí při vyčesávání pamlsky, jinak mě pořád štípe a nevydží chvíli v klidu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 20:37
- Nahlásit
Vysoký
No, ahoooj ! Tak se konečně povedlo? Já si pamatuju, že když jsem se sem registrovala, tak mi to trvalo snad týden. Super, že sem zavítal další akiťák - fejsbůkovskej Jste ve styku se sourozencema? Nebo píšete si nějak?
Petrys
čauky , my taky uplácíme a nebo čekam až si Ayrin někam doma lehne, zasednu vedle a češu dokud drží. Teď vypadá jako koště, protože panička jí "kartáčovsky" zanedbává .
Jináč u nás nic novýho, zítra vyrážíme na pochod v Rokycanech, tak snad nebude lejt tolik jako dneska. Ayrina si minulý týden užívala výlet s babčou a dědou na chalupě za sluníčka a teď takový hnusný počasí zase. TAdy házim fotečky:
Dorazim se na vás asi podívat do Klatov.
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 20:39
- Nahlásit
Taky dostane pamlsek, nebo žvejkat sušený vepřový ucho, to miluje Rádi bysme s ním složili canisterapeutický zkoušky, takže potřebujem, aby si nechal líbit cokoliv, hlavně od malých dětí, který ale úplně miluje, stačí potkat mateřskou školku na výletě a může se zbláznit :-D
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 20:42
- Nahlásit
S Brownieho sourozencema bohužel v kontaktu nejsme, oni prý majitelé těch dalších štěňat tak nějak nekomunikují ani se Šulcovými, a co se týče Arla, tak čekáme zda se ozve jeden z těch dvou zájemců co máme, ale zatim nic Jinak zítra jedem na výstavu do HK (jen jako diváci), a jsou tam hlášeny 4 AA, tak jsem zvědav Jedno štěně, dva dorosty a jedna otevřená
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 20:45 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Vysoký
Fakt? , tak to máte super, protože Ayrin malý děti nesnáší . Od malička se jich bála a po hárání se jich bát přestala, ale ne tim správnym směrem. Malý dítě prostě ne-e. A to už když byla malej prďola, tak jedna holčička si jí chtěla pohladit a já teda že to zkusíme a malá byla fakt děsně trpělivá, říkala jsem jí co má dělat a tak a ona fakt na Ayrin pomaličku a NE, prostě ne. Když jsem holce držela ruku ve svojí tak se Ayrin nechala pohladit, ale jak chtěla malá sama, tak neexistovalo. A ono je to těžký trénovat to s dětma, to máš prostě strach, aby se něco nestalo... Takže na velikonoce, když k nám děti vbíhaly na zahradu a řezaly nám do dveří metlama , tak se z toho mohla zvencnout, co si to dovolujou.
ježiši já jsem trubka !!! Dneska mi psal pán, zda nevím kde by sehnal štěně AA, tak já mu běžim hned napsat o Arlovi !!
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 20:51
- Nahlásit
No...štěně...Arlovi je 7 měsíců jako Browniemu, na stránkách Šulcových jsou ode dneška nějaká aktuální fota, vkládám 1 kde je se svou mámou:
Šulcovi maj doma malou holčičku a on s ní vyrůstal do tří měsíců, naši nájemníci maj měsíční holčičku a sousedi roční holčičku, a dycky je může ulízat, ale nikdy se nestalo, že by je kousl nebo jim udělal něco zlýho Zítra jedem na rodinnou oslavu a tam budou 3 malý děti, takže bude v sedmym nebi :-D
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 20:54
- Nahlásit
Vysoký
No, tak to víš, to je super, my jsme s dítětem nepřišly do styku. U chovatelky ty možnosti taky neměly žhavý. Nejhorší je, že tady nejsou ani žádní hafani, má svoje kámoše, co zná a s ostatníma psama máme někdy problém. Zase se nedivim, protože kluky má v Plzni a tady se potká jenom se řvoucíma čoklama za plotama. Ale máme rádi berňáky, s těma má jenoom dobrý zkušenosti, takže je jí fuk jestli je to fenka nebo pes , hlavně, že je to berňák.
worick
VAši hoši by jistě měli plný počet bodů .
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 21:21
- Nahlásit
ankaras
Dorazim se na vás asi podívat do Klatov.
tak to by bylo fajn, co jsem tak koukala, tak by měli dorazit i Aldo, Whisky a prcek s páníčky
doufám, že nám Brixie před panem rozhodčím neuteče jako v Německu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 21:59
- Nahlásit
Petrys
Nám v Klatovech utíkala, to si pamatuju Ale nevim jak už se jmenoval, byl to veterinář a ještě v čapce a bál se taky . Zkusim se tam dopravit a přijdu se mrknout s kamarádkou a budu fandit.
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 23:51
- Nahlásit
ankaras
To byl MVDr. Šimek. A nebál se. Jen jí nemohl dohonit ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 07:31
- Nahlásit
ankaras
VAši hoši by jistě měli plný počet bodů - jenom nechval dne před večerem...
Kolikrát se jim snažím vnutit nějakého sympatického (tedy mně ) ) pejsu a ti na sebe řvou, jako by se chtěli zabít - tím myslím Worička, Berča na psy za plotem moc neřve Uvědomila jsem si, že s velkýma psama se prakticky nepotkáváme a nebo je majitelé táhnou pryč v uctivé vzdálenosti - asi právě proto, že Worick štěká Jenže on štěká prostě pořád a na všechno, je to jeho způsob vyjadřování
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 09:23
- Nahlásit
Náš Brownie má doma jezevčici Betty, nájemníci maj pudla Miu a sousedi flatcoat retrievera Candyho, takže se umí chovat jak k malejm, tak k velkejm psům (od Candyho dostal dvakrát nakládačku), a chodíme na cvičák, a tam se k ostatním psům chová taky skvěle, jenom boxery, pitbully a stafordy nemůže vystát, tuhle měli na cvičáku boxera, a Brownie na něj vlítl tak jak jsem to ještě neviděl A co je hlavní - vůbec neštěká, jenom když odjíždím od domu nebo přijíždím domu, to stojí u brány a štěká, jinak doma ani na zahradě ani nemukne, jen si kontroluje kdo chodí kolem plotu, ale ani na psa nezaštěkne
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 11:47
- Nahlásit
MilanS
- ty kecáš , ba ne to taky, ale jak viděl jak couvá tak pak natahoval ruku jenom pomalu a to je ještě horší
worick
- joooo, vim o čem mluvíš, Ayrina řve jak magorka ! Si vždycky právě někomu stěžuju, že kdyby je chtěla vraždit aspoň potichu . Takhle to vypadá, že je to zabiják č. 1
Vysoký
My přímo nenávidíme ty ridgebacky (píše se to tak? ), podle mě moje chupatka nemá ráda krátkosrstý psy
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 09:01
- Nahlásit
My přímo nenávidíme ty ridgebacky
jestli to není tím, že ridgebackové mají ten proužek prostisrsti a na druhého psa to může působit dojem úmyslně zježené srsti
naše Brixie tedy startuje po všech psech, ale na výstavě si nevšimne jediného, soused má taky velkého ridgebacka a to se dycky naši psi můžou zbláznit, když jde kolem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 10:31
- Nahlásit
Petrys
jestli to není tím, že ridgebackové mají ten proužek prostisrsti a na druhého psa to může působit dojem úmyslně zježené srsti
- myslim že určitě ne páč řveme, že vidíme sotva psa natož proužek
naše Brixie tedy startuje po všech psech
- taky to tak máme , ale jsou někteří, kteří se jí líbí, ale jsou to vyloženě typy berňáků, novofundlanďanů...
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 16:43
- Nahlásit
Petrys
Mám dotaz - jak často Brixie vyčesáváte? My totiž nečešeme vůbec, jen když koupeme nebo při tom línání. Tak se nad tím poslední dny ( když vás tady tak čtu ) docela zamýšlím......
ankaras
Petrys
jinak my startujeme taky po všech, ale na výstavách je taky klid
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 17:05 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit
Dania
no my jsme pořádně začali česat až teď, protože teď prvně přelínává, ale s tím furminátorem to na ní není skoro poznat, že by nějak pelichala, jinak jsme česali akorát před výstavou
nejedete také na krajskou teď do Plzně? že bychom pak někam zašli
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 17:13
- Nahlásit
My startujem akorát na tyhle bullteriérovitý psy, jinak s jinýma psama nemá problém, od malička jsme ho zvykali A co je nejvtipnější, když po tom našem medvědovi vystartuje sebevědomej jorkšír, začne řvát a běží k Browniemu, vyskakuje na něj a ňafá, a Brownie jen stojí, klidně kouká, vrtí ocasem, pak jorkšíra jednou tlapou přimáčkne k zemi, očuchá, a pak s nezájmem pokračuje dál :-D
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:28
- Nahlásit
pro ankaras:
z hafici.cz, 16.5.2010
Zach - Shiba Inu (čistokrevný, bez PP) matka - čistokrevná s PP, otec - čistokrevný bez PP narozen na severu Čech, 10. 4. 2008 je zvyklý na byt, ale bylo by lepší kdyby měl možnost být i na zahrádce a myslím si, že by si zvykl i jen na ten venek inteligetní, bystrý, zvídavý, mazlivý tvrdohlavý, venčení pouze na vodítku typická shiba
Umístění: Jablonec nad Nisou
Kontakt:774673223
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:32
- Nahlásit
Vysoký
Víš, tvůj hafan je ještě mrňous u nás se tohle zlomilo po roce a měnit se to začalo po hárání a můžu říct že mam psa "rozmazleného" ještě do toho.
Díky za šibičku, hodim jí tam
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:16
- Nahlásit
Petrys
aha, tak to joooo, já už jsem přemýšlela, že snad taky začneme, skoro jste mě zblbly
Do Plzně nejedeme, bohužel... A jak píšeš, že bysme pak někam zašli, tak mě to fakt začlo mrzet...tak v Klatovech?
Vysoký
jinak s jinýma psama nemá problém, od malička jsme ho zvykali
no což o to, to my taky, a všechny Ale u Alda se to zlomilo kolem roku a Whisky byla domina od malička, každýho srážela na zem, bez ohledu na velikost. Sherry si zatím se psama celkem hraje, ale vím, že se to taky zlomí, je to jen otázka času...
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 21:09
- Nahlásit
Mimochodem, když máte doma víc akit, jak to zvládáte? My bysme rádi k Browniemu pořídili třeba ještě jednoho akiťáka, ale on je hrozně žárlivej, a myslim že by to mohlo bejt chvílema dost divoký, zvyknou si na sebe vůbec?
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 21:11
- Nahlásit
Teda spíš akiťačku :-D
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 21:38
- Nahlásit
Vysoký
zvyknou si na sebe vůbec?
Aldo si na fenu zvyknul hned s druhou mu to chvíli trvalo, ale už je to taky ok
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 21:39
- Nahlásit
Dania
tak v Klatovech určitě někam zajdem, snad vyjde i pěkné počasí, koukala jsem, že se bude vystavovat venku
Vysoký
určitě bych doporučila fenu, s tím by problém být neměl, protože pokud vím, tak psi si od feny nechaj lecos líbit, já osobně už bych dva psy raději ne a když už jo, tak až bude Džino dědula, mi jsem k našemu devítiletému psovi pořídili místo fenky psa, protože chovatel už měl fenku zamluvenou a k pár potyčkám došlo, ale nebylo to nic drastického, protože starší už si nechtěl dělat na starý kolena zle, ale věřím, že u dvou stejně starých dominantních jedinců by to nic pěkného nebylo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 13:04
- Nahlásit
Lidičky, tak já tu výstavu v těch Klatovech nezvládam, jedeme do Benátek, ale budu držet palce i tam
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 13:31
- Nahlásit
ankaras
to je škoda, ale možná bys mohla zajít kouknout teď do Plzně, my tam budem
|