Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Petrys
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:16 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

něco podboného se stalo bráchovi minulý rok, šel s přítelkyní s Džinem na procházku a v sousední vsi na ně vyběhly dvě dogy, které přeskočily rozbitý plot, naštěstí Džino ani nepípnul, jinak by se do něj určitě daly, a není to tak dlouho, co jsme šli s Džinem a Brixie a viděli jsme, jak je majitel zase nahání po poli a nemůže je chytit, pak se stalo víckrát i mě, že když jsem šla s Džinem na cvičák, tak v bytovce mají obrovskou dogu, která štěká dycky z balkonu, když s ní paní pak šla na procházku a mi šli proti ní, tak musela psa uvázat k plotu a přikrejt mu oči, nezodpovědnost některý lidí je fakt do nebe volající

Vysoký
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:34
- Nahlásit

A přitom není nic jednoduššího, než zajít do zverimexu a za pár stovek koupit psovi náhubek nebo ohlávku, a s náhubkem pes prostě nikoho nepokouše Jenže některý lidi nevěděj co je to vodítko, natož náhubek :-D

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 16:01
- Nahlásit

Taky prihodim jednu - meli jsme sousedku filu, velmi krasna, ale velmi nesnasenliva fenecka .. pana jakz takz poslouchala, pani nikoliv, takze ta ji vencila stylem priskoku od stromu ke stromu, okolo kterych omotavala voditko .. ted uz neni, poridili si SAO, taky fenku, ale ta je zatim megamazlicek (i kdyz uz ma skorem 60kilo)

Vysoký
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 20:41
- Nahlásit

Ten náš prďolín už má skoro 43 kilo, nevim kde to bere :-D Dnešní foto s paničkou

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 20:53
- Nahlásit

Roxana
Vysoký
Jen si z toho dělejte srandičky, z těch stromů . Já mam někdy pocit že mi vyklouznou ramena z pantů . Ayrina už mě na výšku skoro přerostla a zvážit jí budu muset, ale jsem fakt dobrá kolik mam síly .

Vysoký
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 20:58
- Nahlásit

Ten náš slečně už na zadních nohách dosáhne v pohodě čumákem na čelo, mně na nos, a to mám 183cm :-D Naše Bettynka dycky u stolu vyskočí na zadní a je tak akorát vysoká, že mi dosáhne hlavou do klína, Brownie si sedne na zadek a i v sedě mi strčí hlavu do talíře :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:03
- Nahlásit

Vysoký
Fakt jo? Tak to podle fotek nevypadá. Hezky vám roste Psala jsem ti na FB, jestli nevíš náhodou něco o Ajce, zmizela z nabídky útulku, tka jeslti má opravdu nový domov. Zatím jí na stránkách necham, než se to potvrdí. Jdu tam dát akorát tu šibičku.

Vysoký
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:17
- Nahlásit

Stejně si myslim že někde kdysi dávno nějakou akitu zbouchnul nějakej medvěd a kočka, protože od obojího to má trošku :-D Ještě jedna fotka:

Je skoro úžas vidět že ten pes má přední tlapu jako já ruku v lokti Když začne na zahradě hrabat v písku, tak to lítaj vzduchem rovnou celý lopaty písku :-D

Vysoký
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:18
- Nahlásit

Ta ruka teda není moje, ta je slečny :-D

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:31
- Nahlásit

Vysoký
Brownie si sedne na zadek a i v sedě mi strčí hlavu do talíře :-
tak mas doma misto akity kone nebo obedvate na konferencim stolku, ne??
ankaras
ale jsem fakt dobrá kolik mam síly .
no vidis, to se ti ayrin postarala o kondici, asi ti to ale nenapadlo, kdyz jste si domu vezli stenatko roztomily, ze diky ni budes mit svaly, vid?

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 23:52
- Nahlásit

Roxana
tak mas doma misto akity kone nebo obedvate na konferencim stolku, ne??
je fakt, že Ayruše položí palici na stůl v kuchyni ale jenom na kraj bradou
kdyz jste si domu vezli stenatko roztomily, ze diky ni budes mit svaly, vid?
HA !! to mě toho nenapadlo víc, co si vezu domu , ovšem, když si to jako zpátky promítneš, tak nám to mohlo všechno dojít za včasu . Když koukam na ty fotky a Ayrina tam morduje všechny sourozence, všude musela být první, nikdo nesměl zapomenout hlavně pohladit JÍ A JÍ A JÍ . Tak aspoň Danča se baví, jak si tady doma žijeme

worick
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 07:55
- Nahlásit

ankaras
Roxana
Ayrina už mě na výšku skoro přerostla - co si budem povídat......konkrétně nás dvě přeroste málem i jezevčík
Já mam někdy pocit že mi vyklouznou ramena z pantů - tak to znám perfektně Hlavně při výskytu slepic v blízkém okolí je moje nejčastější věta (povel ): ku... Woričku, ty už mě fakt nes... s tím taháním, málem jsi mi vyrval rameno!!!
Vysoký
koukám, že tahle poloha v ležmo je u vás taky oblíbená my provozujem velice často, akorát nás většinou nikdo nefotí
Brownie je pěkný macek - tlapy paráda, ty má samojed malé, ale Berrynka jsme skoro bych řekla taky vybírali podle toho, že berňák má parádní tlapy

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 08:56
- Nahlásit

ankaras
HA !! to mě toho nenapadlo víc, co si vezu domu
jsem si to myslela
ale k tobe by se stejne nejaka trdlinka nehodila

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 13:43
- Nahlásit

worick
JO, proto to píšu, že mě dorostla, já takovej prcek , si pak někdy říkam - měla sis koupit něco malýho ty trdlo , jenže já ty malý pejsky nemusim , možná tak toho westíka, to je raketa . A taky jsem takhle hezky slušná , přesně jak si to psala.
Roxana
ale k tobe by se stejne nejaka trdlinka nehodila
- to asi fakt ne

Vysoký
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 19:26
- Nahlásit

Tak dneska se ukázalo, že Brownie s kočkama nebude kamarád - málem zabil nájemníkovu kočku, kdybych ho neodtrhnul, tak by ji normálně roztrhal, ale on za to nemůže, ona první na něj začala syčet a sekat po něm drápama :-D On ji prostě jen přitlápl na zem a zakousl se do ní, ty drápy vůbec nevnímal :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 23:27
- Nahlásit

Vysoký
my taky kočky nesnášíme. Dneska bych kočičce šlápla na krk i já, páč si lehla uprostřed silnice před barákem a Ayrina byla na balkoně a řvala po ní samozřejmě a kočka si to vyloženě užívala, že může provokovat, tak já na ní vyběhla . Ony jsou to taky pěkný potvory lišácký

MilanS
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 23:31
- Nahlásit

Chtěl bych vidět akitu která si nemyslí, že kočky jsou jedlé, chutné a výtečné

Petrys
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 07:05
- Nahlásit

MilanS
no naši první dva psi na ně byli zvyklí od štěněte, takže to bylo v poho, ale co jsem přinesli toho trapiče Brixie, tak už půl roku bydlí jenom na střeše, jakmile kocour sleze, tak ho musí malá hned kousat, žvejkat a píchat do něj tlapou
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/dzi no/dzino/original/2

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 12:23
- Nahlásit

Petrys
A na tý fotce, to je Džino,ne?

casira
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 13:13
- Nahlásit

Ahoj všetkým,dlho som sa neozvala,akosi nestíham,len obačas niečo prečítam..2.5. sme mali íst s Adym na výstavu do B.Bystrice,začal plznút,ale to by sme nejako ustáli,lenže večer pred výstavov nás na vychádzke stretol pes bez majitela,nedal si povedat aby odišiel a tak sa s Adym pobili,aj Nany sa pridala..Nany bola bez ujmy na zdraví,ale Adymu tiekla krv z papule a na nose mal ranu po zube...takže výstavu sme proti svojej voli museli ignorovat.Taká som bola naštavaná na celý svet,no ved čo budem hovorit,isto si to vie každý predstavit.A to som sa tak tešila.

Petrys
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:29
- Nahlásit

ankaras
jj, to je Džino
casira
to znám, nám se stala také nehoda před výstavou v Brně, asi tři dny před výstavou si malá rozřízla polštářek o rozbitou lahev, která byla pod sněhem, měla jsem strach, že bude pajdat, ale naštěstí na to nekulhala, takže jsme se mohli výstavy účastnit

Vysoký
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:34
- Nahlásit

Náš se popral dvakrát jen se sousedovic flatcoat retrívrem, a od tý doby má respekt a nepere se, ale že by nás napadl jinej pes to zatim naštěstí ne Jinak musim doporučit výbornej server se psím žrádlem, v krámě jsme koupili ProPlan Puppy Large robust za 1900Kč a na internetu za 1200Kč a k tomu ještě ProPlan pro malou fenku - www.profizoo.cz - maj ohromnej výběr a super ceny

Vysoký
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:13
- Nahlásit

Pár fotek našeho prďoly "z mládí" :-D

Vysoký
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 17:12
- Nahlásit

Brownie dneska překonal svůj strach k vodě a naopak se do vody zamiloval, z potoka jsme ho nemohli dostat, brzo přidám video :-D

Petrys
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 18:13
- Nahlásit

dneska se mi povedla hezká fotečka s pozadím rozkvetlých kyti
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/bri xie/brixie-brontepure/original/158

Dania
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 19:24
- Nahlásit

Petrys

Hezká fotka, Brixie to tam moc sluší!!! Moc zdravím Já teď nějak nefotím vůbec a ani dneska na výstavě jsem nevytáhla foťák, spoléhám na Helenu, že má fotky.....

šebina
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 19:42
- Nahlásit

Dania
ahoj fotí máš na mejlíku

worick
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 19:46
- Nahlásit

Petrys
Hezká a to jí paní fotografka taky říkala:,,ták a teď hlavičku trochu na stranu....." - jak to bývalo za našich mladých let na doklady. Teďka už se to nemůže, musí být pěkně zepředu, žádné:,,já z téhle strany vypadám blbě, berte mně spíš z téhle!"

Petrys
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 20:07
- Nahlásit

Dania
to jste dnes byli v Litoměřicích? a jakpak? rychle se pochlubte

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 20:30 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Petrys
Fotka super

šebina
Dania
- my chceme taky vidět fotečky ! No, DANO !!!! Jakto, že se zase nechlubíš ! Ach jo

co já vím, tak Bodie od Katky - V2, Akim měl V1, cac, res.cacib, víc ani nevim, kdo tam byl

worick
čau babo, poslala jsem ti mejloše . Jak žijete? Počítáte teda se mnou na ten červen?

Házím sem Katky foto z FB, ona než dorazí, to je hrozný .

<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání