| Autor |
Zpráva |
MilanS
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 21:59
- Nahlásit
Petrys
Ježíš, to bych utekl i já, nejen pes
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 21:51
- Nahlásit
Ale né...
Je to smutný, že spadlo letadlo, ale kvůli tomu mi nemusí rušit soutěže-sestra se tak těšila na dítě a pes :-/
Poplatky za závěrečné soutěže budou vráceny přihlášeným do soutěží o nejlepší pár psů a chovatelskou skupinu ve výstavní kanceláři. Děti si svoji odměnu za soutěž dítě a pes mohou vyzvednout také ve výstavní kanceláři. Výdej veškerých cen bude probíhat od 11 hodin ve výstavní kanceláři.
Děkujeme za pochopení
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 18:08
- Nahlásit
Tak, razíme za hodinku na aprílovou noční dvacítku , držte palce, ať tam i když vycházkovým tempem nenecham plíce chatrné, ale doma už nebudu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:48
- Nahlásit
ankaras
Tak, razíme za hodinku na aprílovou noční dvacítku - tak noční jo?? Hele, po tom, co jsi tu párkrát popisovala, jak jste kufrovali ve dne...doufám, že tě tu ještě někdy uvidíme Já totiž pořád vyhlížím toho mailíka, co jsi babo, slibovala onehdá Tak ne, že tam ,,zdechneš"!
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 23:22
- Nahlásit
Noční pochod řikáš??
tak až se nevrátíš domů, tak budem rozvěšovat letáky- ztratila se blondýna, její fenka se vrátila domů a nechce prozradit kde blondýnu hledat...
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 23:41
- Nahlásit
je to vůbec pes, natož Akita?? Co to mám doma...
a tady u vypadá normálnějc
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 00:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
grooggy
tak až se nevrátíš domů, tak budem rozvěšovat letáky- ztratila se blondýna, její fenka se vrátila domů a nechce prozradit kde blondýnu hledat... -
Jé, my už nefotili snad dva měsíce, nějak ani nebylo co
V neděli se chystáme taky konečně koupat, tak doufám, že si vzpomenu je blejsknout!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 11:26
- Nahlásit
Jsme doma , ale ztratili jsme se v lese po tmě . Zeptejte se Leonči . Se světlama na hlavách s Jardou jsme vypadali jak ztracený světlušky . Odkaz na fotky pak hodíme
Tady je jedna fotka z kontroly, kde jsme se zakecali a pak jsme nestihli tu druhou . Já neměla tentokrát ani foťák, takže všechno je od Daimonkových. Ayrina po třech týdnech bez vycházek, kdy panička si hrála na hypochondra už odmítala jít, byla nasraná, unavená, až nasrala i paničku a ztrkala mi hlavu do dlaně pořád, čímž mi chtěla říct, že už teda NEJDE !!! A to jsme šli jenom 10 km ! Ale největší zážitek byla jízda autobusem. Awaši a Ayrin jeli prvně a super to zvládli, vůbec jim to nepřišlo a Daimonek se usadil prostě na sedačky, proč by si sedal na zem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 17:16
- Nahlásit
Tak lidi, zamyslete se. Mám na mejlu jednu paní, která by si chtěla adoptovat akitu z útulku nebo nějakou "daruji". Koukala na stránky, do Prahy do útulku to prý nestihla, ale ten pes americký akity by měl být ještě nabízen, ne? Nevím jak to s nim dopadlo....
Psa Akima z nabídky nechce, protože z toho samého útulku si už psa brala a byl ve strašném stavu jako zbytek umístěných, kteří se tam nacházeli a spolupráce prý strašná, takže tam už sáhnout nechce.
Napadá vás něco?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 17:22
- Nahlásit
ankaras
Čauky, spěchám na prochajdu, tak jenom:,,mrkni na naše koupací fotky na berňákách"
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 17:28
- Nahlásit
tady se někdo nepochlubil, že má nový přírůstek, tak já vás prásknu
http://aldicek.rajce.idnes.cz/Sherry/
PS:moc roztomiloučké
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 17:57 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Petrys
ŠPIÓN
worick
Jdu na to a ráno ve tři jsem ti poslala mejlíka
Co si tam s nima dělala? Si je mučila ? Tak to je moc fotka
Ale je vidět, že ti to oba odpustili
Krásný fotky !
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:42
- Nahlásit
ankaras
ahojky, nocni pochod musel byt zazitek, jste s leono sikulove!!
nejak presne nerozumim pozadavkum na akitu v utulku, kazdopadne pokud by byl problem s dopravou Praha - jinam, rada pomuzu!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:57
- Nahlásit
Roxana
čauky, no zážitek to byl teda , jináč čelovka parádní věc a Jarda ještě koupil krokoměr, protože podezírá pořadatele že chodíme víc a včera o 1,8 km víc !! . A mě z toho přestal bolet nosohltan .
Požadavek na akitu je jednoduchej, sháníme prostě akitu z útulku nebo akitu k darování, který by mohla rodina nabídnout domov.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:01
- Nahlásit
Petrys
tajnej agent > Vypátrej co je to za štěndo
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:06
- Nahlásit
ankaras
Co si tam s nima dělala? Si je mučila ? - no, mučila... Tak upřímně řečeno, že by výskali radostí to tedy zrovna ne (Worku jsem tam tradičně musela odnést v náruči), ale zmučená jsem z toho byla hlavně já Vždyť to znáš, koupání psa je celkem záhul a ještě dvakrát...Mokrá, celá chlupatá a zpocená jako dveře od chlíva
A mě z toho přestal bolet nosohltan - no vidíš To chtělo ,,protáhnout" na zdravém luftě
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:32
- Nahlásit
ankaras
no a pani uz nekam zkousela volat? jinak preci v sekci "v utulku" je krome Akima z Lukavic (odtud tedy pani psa nechce?) i "Rex" a "Joki" a v "daruji" bilej Akim, Chico a krizenec AI .. nebo ne?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:42 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Hele agenti Aldíci se tedy rozjeli cóóó?! Každý rok jedno štěndo....
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:42
- Nahlásit
grooggy
Vypátrej co je to za štěndo
tak daleko mé oko nedohlédne, určitě nějaký importek
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:44
- Nahlásit
...taky bych chtěla zase muckat štěndo, u Brixie jsme si takovýho prcka neužili, jí bylo už pět měsíců, když jsme si jí brali, ale štěněčí chování má furt, když nám tak úspěšně likviduje zahradu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:54
- Nahlásit
Roxana
Nemam tucha, ale řekal bych že jo, když mi psala i když ví o stránkách. Psala jsem jí, že jsem je aktualizovala a ona písala, že ví a že budu hodná, když zjistim info o tom amíkovi, jestli je ještě k mání.
worick
Aspoň mají doma veselo . Já koukala jak si udřená na tý fotce, to víš když máš doma dvě telátka do sprchy . Taky bojujeme, máme dole v prádelně moc vysoko vanu a Ayrin do ní nechce, tak jí tam musíme narvat a pak jí zase vyndat. A jednou jsem jí musela vyndat já a špatně jsem jí chytila a jak jsem jí pokládala na zem tak mi vyklouzla a pleskla sebou na bok, vstala, já se jí omlouvala, ona nic koukla na mě stylem - TAK TO BYLO HOLČIČKO NA POSLEDY a odešla
Petrys
Taky na Ayrušu prťavou pořád vzpomínam, ale když oni rostou tak rychle
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 22:37 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
ankaras
jo miminka... takový kouličky to byly
nemůži už ani věřit, že byl menší něž holínky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 22:59
- Nahlásit
grooggy
Jééééé, tak ten byl fakt božovskej !! Krásnej špunt, taky hodim fotous a ještě o nějaký se poděl , ty FB jsou super
Já když jí vidim pod tou sedačkou, tam už nestrčí ani zadek
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 23:30 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
ankaras
to je myšáček
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 23:42 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
na tuhle jsem zapomněla
Boban tam vypadá jako otesánek
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:33
- Nahlásit
Petrys
tady se někdo nepochlubil, že má nový přírůstek, tak já vás prásknu
njn, když já nejsem chlubivá ( Ivet ví... )
worick
Aldíci se tedy rozjeli cóóó?!
no že jo? Ale je fakt, že se doma opravdu nenudíme Ale fakt, neni to tak zlý. Oni jí oba prakticky hned přijali, takže s tím nemáme žádný problém
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:38
- Nahlásit
Dania
no že jo? - takže zahradu už jste prakticky odepsali....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:44
- Nahlásit
ankaras
Majlíka jsem samo hned četla, díky moc, něco spísnu taky
grooggy
teď zjara se to samýma ,,mimčama" jen hemží a my nic a my nic my už všechny plánované máme Taky jsem si to mohla dávkovat 4 roky sákryš Jedině, že bych objednala Workovi třeba kuřátka....? Než bych je dala na zem, tak by vydrželi....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:38
- Nahlásit
Joooo, já jí to taky říkala, ať se chlubí. Takovou krásnou holčičkou . Příště podam hlášení prostě já a hotovo .
grooggy
Fotky božovský
worick
Já jsem teď v práci zrovna, tak písej, písej, ať mam komu odepisovat, sem se často nedostanu . Mejloše mam připojenýho. Za chvíli vyrazim na oběd. Je tu kossáááááá, ale jenom u nás v kanclu. To je zákon schválnosti prostě, někdo chce, abych zase marodila či co . Jináč je tady dneska hezky a mně už je taky líp, tak zase musim Ayrin obnovit pravidelný vycházky .
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 12:35
- Nahlásit
worick
takže zahradu už jste prakticky odepsali
hele, taky to neni tak strašný.my už jsme s Aldem a Whisky vyměnili "křehký a netrvanlivý" keře za průžný a odolný. Vlastně za celou zimu zničili jen azalku. Pak odešlo 6 leucothoí, ale jen 3 s nechtěným přičiněním Alda ( čůral na ně ), no a trávník je po zimě v hajzlu, jak na tom běhali. Ale zahradníci nám to trošku už "spravili" a za barákem jsem včera dosívala ...to už máš jedno, jestli 2 nebo 3
grooggy
fotky jsou skvělý! Škoda, že tak rychle rostou......
ankaras
Ta malá Ayrin byla sladká!!! Ale už tehdy měla v očích ty čertíky a to jí zůstalo
|