| Autor |
Zpráva |
bramboracka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 16:06
- Nahlásit
Neznáte někdo majitelku bílé akity, psa, na Chodově? Paní má kočárek a akitu, včera napadla mého psa a rány jsem si všimla bohužel až navečer, proto bych byla ráda, kdyby někdo věděl, kde třeba daná paní venčí, abych si ji mohla odchytnout a říct jí, co si o ní myslím, zjistit, jestli má psa očkovaného a v případě zanícení rány jí předložit účet od veterináře. Děkuji moc za pomoc.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 08:12
- Nahlásit
bramboracka
...myslíš tím Chodovem Prahu 4?????
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:19 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
bramboracka
Hele předpokládám, že když má paní dítě, tak bude na 100% očkovanej...
A když víš, že má kočáek, tak proč sis s ní nepromluvila už na místě??
A když sis tý rány všimla až večer doma, tak asi nebude tak vážná...
Anyway... co máš za psa??
(tímto nechci obhajovat to, že něčí pes napadl jiného psa, ale proč sis to nevyřídila hned, když si viděla tu paní- soudim z toho, že víš že má kočárek...? )
|
bramboracka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:32
- Nahlásit
Ano, Praha 4...
grooggy - na místě jsem na ní křičela, jak si to sakra představuje, pořídit si z frajeřiny Akitu a vodit ji bez náhubku, když je to kretén.
Není moc vážná, ranka je to malá, ale docela hluboká. Na místě jsem ji prohlížela zběžně, pospíchala jsem, musela jsem stihnout tchána v práci. Zrovna jsme šli od veterinářky, čuba má akutní zánět anální žlázy.
Jen jsem křičela, byla jsem v hrozném afektu, sama mám čubu, která jiné psy občas napadá a právě proto nosí zásadně náhubek. Kdybych si té ranky všimla hnedka, tak řvu víc. Bohužel, moje blbost.
Jde o bíglici. Měla náhubek a byla na vodítku, šli jsme po chodníku a předcházeli jsme zmíněnou paní s kočárkem a její doprovod, jinou, která vedla toho psa na vodítku. Když jsme procházeli okolo psa, tak ta s kočárem jen řekla na druhou ženskou "Drž ho!", ale prd platné, nasranou akitu člověk jen tak neudrží.
Kdyby ten čokl měl aspoň náhubek, neřeknu ani slovo. Kdyby se ty ženštiny omluvily, tak také neřeknu ani slovo. Ale prostě ne, já na ně hulákala a ony dělaly, že mě neslyší a vykračovaly si dál. Ta arogance mě pěkně naštvala. Po zběžné prohlídce jsem usoudila, že čuba je v pořádku a až doma jsem objevila ranku. Moje fenka má teď silně oslabenou imunitu, má antibiotika a bolesti a jestli se jí to zanítí, tak si to paní pěkně schytá.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 06:56
- Nahlásit
pokud je pod antibiotikama, tak by se ranka zanítit neměla - ale pro jistotu výplachy betadinou - ty nikdy nezaškodí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 07:32
- Nahlásit
bramboracka
Hele, co zkusit kontaktovat na místním úřadě úřednici od registru psů, aby ti na ní dala kontakt (asi nesmí, ale budeš-li dost přesvědčivá, třeba nějak uspěješ). Akit inu na Chodově moc nebude.
Třeba by to s ní mohli řešit jako přestupek?
Fenečka bude v pořádku, uvidíš
|
bramboracka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 16:05
- Nahlásit
moll: v to doufám, snad to není lokální... Betadinkou jsem to vzala hned, jak jsem to objevila, tak snad to bude dobré. Ale stejně mi vadí, že potom ječela na každého psa preventivně a teď se mi zase psů bojí, je to bojácná holka a sotva jsem pokročila, tak tohle...
kachna_: Můžu to zkusit, za zkoušku nic nedám. Bylo by fajn, kdyby se to aspoň nějak řešilo, protože mojí čubince se sice skoro nic nestalo, ale pokud ta ženská takhle venčí psa bez náhubku denně, tak by to jiný pes mohl schytat víc a tomu bych ráda předešla.
Snad bude v pořádku, teď máme úplně jiné starosti, už jí to prasklo, takže pláče, má límec a je celá nešťastná.
|