Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
casira
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 17:20
- Nahlásit

Aj toto tu máme.

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 17:21
- Nahlásit

casira
A přímo vaše? Jinak s vkládáním sis poradila teda super

casira
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 17:21 - Změnil/a: casira
- Nahlásit

Jej,mne sa to podarilo už úplne.Som dobrá!

casira
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 17:26
- Nahlásit

ankaras

A přímo vaše?
Daj pokoj,ešte to by mi bolo treba!!!!!Ale dost ludí tu chová kravy,ja budem radšej psov.Kravy by sa zišli-na maso.

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 17:31
- Nahlásit

casira
Daj pokoj,ešte to by mi bolo treba!!!!
- taková kráva na gauči v obýváku, krásný to pohled . A chystáte se zase někdy do Rožnova? Já se tam byla podívat letos prvně a bez Ayrin, padl nám odvoz , ale nakonec se rozhárala, takže bych jí tam stejně nemohla vzít a moc se mi to líbilo Okolí tam je fakt krásný a atmosféra byla taky super

Daimon
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 17:45
- Nahlásit

casira
To je moc krásný pes.

Začala nám hárat sousedka, už vím proč mám dva dny psy úplně mimo, to bude zase peklo

casira
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 19:16
- Nahlásit

Daimon
To háranie nezávidim.Poznám to.A ešte ak máte dobrých susedov,ktorý tu fenu púštaju len tak von,potom sa čudujú-čo tie psi tak knučia?Takú susedu máme,má taku bielu chlpatú "pucvolu" a ked sa hára naš pes nežerie,potom je vychudnutý..no hroza.Jeden sused tu má ešte vlčiaka,ale ona chodí provokovat našeho psa.

casira
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 19:20
- Nahlásit

ankaras
Rada by som išla do Rožnova.Ešte je to daleko,uvidíme.Mala som v plane ist aj vlani,aspom pozriet,ale nestihla som pre malú vybavit pas-teraz to deti musia mat -ak ešte nemaju občiansky.Takže uvidíme čo bude,je to ešte daleko ale v pláne to je.

worick
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 19:41
- Nahlásit

Daimon
hárat sousedka

Neboj, sem to pochopila, ale napadlo mně hned tohle

casira
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 20:57
- Nahlásit

Aho čo som našla -najvetši pes na svete!

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 22:47
- Nahlásit

casira, ankaras
Czech Aurum - co moje nevelke znalosti sahaji, tak se na chovu AA u nas podileli sourozenci casiriny Agaty - vrh "D" Bear Key (Attila Bear Key x Ashirya Czech Aurum) a "A" Benkeis (Altoon Czech Aurum x Benkei Czech Jakobin) + "B" Prvni Losinska (Altoon Czech Aurum x Asazzi Prvni Losinska)
ivet, ty jsi dalsiho sourozence videla letos v Roznove - nejl. veteran Alamitos Czech Aurum

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 00:08
- Nahlásit

Roxana
Aháá, já mam teda velký nedostatky koukam, ale to bude tim, že mam projetý spíš hafany co znám a chovky co mají web a nebo ještě spíš poznávam podle vzhledu. Nej veterán to vím, to je ten vid páníček s nim byl v kruhu takovej vysmátej.

Nejsem zrovna doma, tak nevím, ale nevybavíte si z hlavy? co je to za hafany?

AmAkita
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 00:22
- Nahlásit

ankaras
,,páníček vysmátej" je pan Prekop ...a s Alamitosem plánuje časem odchovat vrh po naší ,,B"

ta flekatá fena je dcera po Benkei (byla poprvé na výstavě).

tu další neznám, ale mohla by to být omladina od p.Šedivé

ta poslední je buď p.Hebrová (nejspíšano) , nebo Mouleová.

....všechno zřídka kdy viditelní občané ...a nováčci.

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:07
- Nahlásit

AmAkita
Díky , ta prostřední fenka je z Máchova kraje.

A jaká byla klubová výstava? Ulehčete nám zvědavým

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:36
- Nahlásit

ankaras

ahoj

tak jsem se sem konečně dostala-ehm, zapomněla jsem heslo a když jsem klikla na zapomenuté heslo, tak mi to hlásilo, že mail není v databázi....až jsem si pak vzpomněla
A jaká byla klubová výstava?
byla super, moc pěkně udělaná, nádherný dekorace u čísel s pořadím, fajn rozhodčí, dobrá atmosféra, hromada štěňat-co víc si člověk může přát! Joo, a hezký ceny

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:51
- Nahlásit

Dania
No, tak paráda !! Já už koukala k Brixie na stránky, tak gratuluju z tý feňulky docela vyrostla pěkná feňule,co? A jak Aldík?

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 20:15
- Nahlásit

z tý feňulky docela vyrostla pěkná feňule,co? A jak Aldík?
holka, nebudeš mi věřit, ale já jí de facto ani neviděla Jen na dálku, ale to se mi líbila fakt moc! A Aldík byl jednak hodnej a jednak druhej, což mě fakt potěšilo
Vůbec byly oba docela disciplinovaný, takže pohoda!!!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 01:52
- Nahlásit

Dania
Vůbec byly oba docela disciplinovaný, takže pohoda!!!!!

no vida, paráda
Doufám, že máte někdo fotečky a výsledky

Dania
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 13:47
- Nahlásit

ankaras
Doufám, že máte někdo fotečky a výsledky
nooo, nemáme
A nemáme ani z dneška.......Ale dneska jsme měli tay hodný psy, takže jsem zase spokojená

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 15:39
- Nahlásit

Dania
No tak paráda ! Vy a fotky, to je něco, budu vám holt jezdit jako fotograf ještě nevím, kolik si naúčtuju. A co u vás novýho?

casira
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 16:43
- Nahlásit

Ahoj všetci.Gratulujem oceneným:up:.Akosi je tu pusto,asi všetci spia...vonku tma,u nás prší,no kto by nespal.Víkend končí,poniektorí musíme íst zajtra do práce....a sa nám ani nechce...

Dania
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 16:46
- Nahlásit

ankaras
prosim tě, včera to nešlo, jednou rukou neumím a dneska, když by to i šlo, tak jsem nechala foťák doma....jo, fotograf by se i hodil
A co u vás novýho?
já ti nevím, ani nic, minulej tejden jsem byli na dovče, tenhle jsme si odbyli chřipku, co přinese týden další je otázka
A jak u tebe? Co ayrin, co Petr?

Dania
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 17:22
- Nahlásit

casira
Víkend končí,poniektorí musíme íst zajtra do práce
tak já konkrétně bych po víkendu potřebovala ještě jeden víkend..

casira
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 17:32
- Nahlásit

Dania
To ti verím,viem že taká vystava je poriadny zaberák- ste mali dokonce dve výstavy.Škoda,že fotky niesu.

worick
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 17:54
- Nahlásit

Tak zdravím všechny vespolek, u nás taky začalo smoklit, ale to mně neodradilo, abych ještě nešla sázet stromky. Přifrčeli jsme od švagra z oslavy v 16h a Tom se chystal do haly na tenis a říká mi:,,jestli chceš jít ještě sázet ty stromky tak běž, ať to stihneš, než se ti setmí". No, než jsem si nakopala a přivezla hnůj, dala psům kost a kdesi cosi....3 už jsem sadila ale úplně potmě.....ani to nechci zítra vidět - snad to nebudu muset překopávat A ještě jsme si s klukama hráli s balonkem a krokodýlem a přišla jsem mokrá jako myš.
Dania
To je dost, že se taky ukážete - teda alespoň někdo od vás...
Než bych šla na nějakou výstavu - to radši budu v zahradě, jako prase, něco sadit
Aldíkovi gratulujem

Dania
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 18:01
- Nahlásit

worick
ty jsi sama kopala díry na stromy?? No tak to klobouk dolů!!
Než bych šla na nějakou výstavu - to radši budu v zahradě, jako prase, něco sadit
hele, tyhle byly docela pohodový, kupodivu, navíc dneska to šlo rychle.největší problém byl udržet psy ze včerejška na dnešek čistý
Aldíkovi gratulace vyřídím, díky!!!

Dania
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 18:02
- Nahlásit

casira
jak jsem psala, dneska to šlo rychle, včera to bylo dlouhý, ale dobr atmosféra
a fotky snad nějaký seženu

worick
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 18:41 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Dania
ty jsi sama kopala díry na stromy?? - jo, jo kopala. Ale za jedno to nebyly velké díry, za druhé to bylo vzadu a tam je dokonce dost hlíny, tak to šlo Minulý týden jsem sadila vepředu růže a z díry 30x30cm jsem první musela vybrat 10kilový kbelík kamení a dodat tam místo toho kbelík zeminy s hnojem - tak to byl teprve zážitek! A mimoto jsem sama kopala i tři metry plynové přípojky: metr hluboké, 50cm široké, krumpáčem...Plynař, když mně tam viděl, byl tak šokovaný, že když jsem pak jela za týden na plynárny se smlouvou, tak se na mně do té kanceláře postupně chodilo dívat snad šest lidí....

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 18:43
- Nahlásit

worick
Čouky Bédo Trávníčku

Dania
U nás dobrý všechno tak nějak při starým, teda vlastně ne, období klidu vystřídalo období - neumím pomalu ani koukat a jsme v tom zase takže na vycházkách musíme běhat, abych jí utahala trochu a nemuseli jsme jí doma všechno brát víš jak V sobotu jdeme ten pochod, tak se utahá a kdy vy dorazíte??

casira
Ahoj, u nás to s počasím docela jde je kosa, ale i občas svítí sluníčko, takže dneska jsem umyla další okna.

Dania
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 18:52
- Nahlásit

worick
Plynař, když mně tam viděl, byl tak šokovaný, že když jsem pak jela za týden na plynárny se smlouvou, tak se na mně do té kanceláře postupně chodilo dívat snad šest lidí
ale nedivíš se tomu, ne?
Prosim tě, nám psy "vykopali" 3 díry v rašelině- v tý se dobře hrabe. Já najednou koukám, že jsou tak nějak pod úrovní terénu tak jsem vylítla ven a zařvala.Aldo odskočil cca 5 metrů daleko, čímž uvolnil Whisky místo a ta do tý díry zajela komplet. Já se blížila a ona jak chtěla v panice zdrhnout, tak sjížděla furt zpátky. Nakonec se s děsem v očích vyhrabala, tvářila se, že nic, ale hlínu měla úplně všude Já se musela fakt smát, tak jsem jim jen vynadala stylem-ty lumpe, to se nedělá a šla zahrabávat. I potom, co jsem tam naházale vyhrabanou hlínu na to padl 80l pytel rašeliny...
ankaras
a kdy vy dorazíte??
no už by jsme sakra měli, co? Promyslíme to a domluvíme se, jo?

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání