| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:19
- Nahlásit
ankaras
Ayrina je na fotce ještě prďola
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:29
- Nahlásit
worick
Viď, bylo jí tenkrát 3 měsíce a tamto je Awašík a Daimonek, s Awašim jsou o tři měsíce. To jsme byli tenkrát prvně mezi psy a já čekala jak se Ayrin bude chovat, nejdřív seděla jako puk a jenom koukala, co to je kolem ní a pak se začala mordovat s Awašim bráchou a když jsem viděla, co tam s nim dělá s půlročnim psem tříměsíční fena, tak jsem si říkala - NO, POTĚŠ KOŠTĚ .
Daimon
Leonko, dostala jsem mejla od - S přáním hezkého prožití večera
četnyčtí braši Ravnogorac René a Divočáci!
Hned ti ho přepošlu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:34
- Nahlásit
ankaras
Jé, mazlinky! To je něco na mně, sleduju doma pořád ty naše dva - jak se muconí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:38
- Nahlásit
worick
Já bych taky sledovala, jenže Ayrina když byla malá tak byla na psy moc hrrrrr, ona si neuměla hrát jako - teď ti dam packou, ty dáš zase mně, ona musela toho hafana okamžitě srazit, pomordovat . No a teď už si zase těžko vybíráme s kym bychom si pohráli, první hafan s kym se mordovala, on si to nechal líbit a pak spolu hezky leželi byl Akim MilanaS . To jsem jako zažila prvně, co jsem jí měla Jenže Akim, to je asi andílek a ne pes, to je brouk . NO vidíš, máš nový fotečky? Koukej zaslat .
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:38
- Nahlásit
worick
Nevím jak dlouho trvalo, než sem se dověděla podrobnosti, ale dle mě věčnost, zažila sem takovou hrůzu už jednou, syn se vyboural v autě, neřídil, ale bylo to děsný až tak, že to bylo ve zprávách na Nově, dopadl neljíp ze všech co tam seděli.
ankaras
Vzpomínám na ten den co si našla, to bylo ještě vše OK, byl to super den ( ten prášek je super ) doporučuju, ale nevím co to bylo
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:39
- Nahlásit
Daimon
cauky, no teeda, to jste meli sakra adrenalinovej vecer! Tak hlavne ze se nakonec nic nestalo! Doufam lidickove, ze uz budete mit taky chvilku klid!
worick
Já mám Fabii a když jsem naposled vezla Worička v kufru na veterinu, tak mně po cestě taky napadlo, že je tam jako sardinka a kdyby mi někdo vpálil do kufru, tak ho zabije. Už je ve svém autě nepovezu, je to moc nebezpečné
prosim te a ty mas kombika nebo obyc hatchback ci jak se to pise (no proste tu kratkou)? ja uvazuju o fabce v kombiku, aby se mi tam vesla Arish + dalsi .. puvodne jsem chtela oktavku, ale asi je to na me zbytecne velky ... jinak pokud se bojis ty nehody, daji se do kufru navarit takovy "klece", pri narazu by to melo vydrzet, nekde tu na foru jsou jiste fota .. a nebo na sedackach v tech autopasech ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:44
- Nahlásit
Daimon
Viď, máme doma placku za nejmladšího pejska pochodu Hele, přečti si toho mejla a písni mi jestli nás mam teda hlásit nebo ne, ani nevim kde, hlavně aby se to konalo , ale oni jdou taky, takže snad jo. Akkorát co jsem pochopila budeme mít problém najít tu klubovnu, možná bychom mohli jet za sebou, abych tam s tátou nebloudila, by mě zase vytočil do nejvyšších otáček a vydýchávala bych to hodinu . Do toho by mě ještě srandila Ayrin a bylo by to zase super . Doufám, že vezme J foťák. Blbý, že nám nedal ten chlap vědět o tom pochodu 28.října viď.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:53 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Roxana
Krátkou, v kufru nemám nahoře ten ,,dekl", takže tam Woriček vleze sedět s hlavou čumící ven na mne a nebo ležet, ale mu bývá blbě, tak leží nerad. Berry už si nejsem jistá, jestli by tam vlezl. Když byli menší a jeli oba, tak jsem jim nechávala skloplé zadní sedačky, ale tam to nejde na vodorovno, tak to bylo tak napůl a oni nevěděli, kde vlastně mají být a pořád se motali jeden přes druhého a snažili vlézt až ke mně, tak to teď řeším takhle. Tom mi chtěl přenechat svoje auto a koupit si nové, ale za jedno je moc velké (moje je malé a šikovné, všude se vleze.. ) a za druhé přišla krize a budem rádi když bude na chleba a ne tak nové auto
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 22:03
- Nahlásit
Lidičky, jak se vypořádáváte s chlupama co rostou mezi polštářky, někdo tvrdí stříhat, aby tam nevznikaly námrazy ze sněhu a někdo nechávat. Mam to Ayrině ostříhat?
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 22:17
- Nahlásit
ankaras
Na meil sem koukla, ale moc nezkoumala, ale ostříhej to dělají to všichni.
Roxana
jo tak v to taky doufám, že něco takovýho se někdy stane
worick
neumím sem poslat foto, jak vypadá naše auto, ale je srandovní, pro psy je ideální, pro lidi už méně, poprosím Ivet, pošli foto našeho autí nemá chybu a ještě se na tebe budou všichni cestou smát.
ten prášek je fakt bezva
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 22:27
- Nahlásit
Tady je
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 22:34
- Nahlásit
Jo to je ono, je srandovní, má na sobě hvězdičky a lidi se smějou když ho viděj, akit by se tam vešlo víc než dva a dokonce se tam s nima i vyspíme
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 22:37
- Nahlásit
Daimon
Hlavně k vám tak zvláštně patří - Daimonkovi znamená = červenej, bílej, ženuša, chlapík, auto se samolepkou akity.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 22:53
- Nahlásit
Daimon
nahodou, auto mate prdacky, subaaaaru ;) imprezka to sice neni, ale je o to roztomilejsi
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 22:55
- Nahlásit
Roxana
nahodou, auto mate prdacky, subaaaaru ;) imprezka to sice neni, ale je o to roztomilejsi
- jooo, co ty víš, mají třeba auto-robota, transformers v noci se jim přestaví a lítají s Jardou po Plzni jak blázní
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 22:57
- Nahlásit
ankaras
takze misto jarda + leona je to pres noc loeb a hirvonen, jo ??
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 23:00
- Nahlásit
ankaras
No hlavně před tím sem měla renauta 5 a tohle je delší jen o 5 cm než ten bobík co sem měla . Všude se s tím zaparkuje, nemá jak já říkám nos a sedí se vysoko, takže je rozhled a je to úzký.
A všichni se na tebe smějou, když tohle auto vidí, mám ráda veselí lidi .
Ten prášek si už nevemu. A jdu spát, byl to děsnej den
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 23:03
- Nahlásit
Roxana
takze misto jarda + leona je to pres noc loeb a hirvonen, jo
- úplně je vidim v těch ulicích
Daimon
Dobrouuuuu, zítra napiš !
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 06:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Daimon
To se fakt jinak než ,,veselé autíčko" nazvat nedá U nás ho mají ,,rybníkáři", ale v staré verzi - to už je křáp, ale srandovní stejně . Oni mají ten rybník v horách, v takovém ďolíku a právě tam s tím jezdí pro pstuhy a krmit divočáky. To nikdo nechápe, že se tam s tou ,,škatulkou" někde nepřevrátí...
Ale vy máte krásňučké, novou verzi, přesně jak říkáte - pro převážení psů je ideální. A tam jak je vyfocené z profilu s klukama - člověk by řekl, že oni si s ním i sami přijeli
Připomíná mi to: Červený traktůrek - tu pohádku myslím, ráda sleduju
P.S.Doufám, že se dnes probudíš do ,,růžového rána" a nebude ti z toho happy prášku jako po opici
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 08:46
- Nahlásit
Caute,
pokud by vas zajimalo, par jmen z Akita National Specialty:
BOB Crown Royals Start'n A Revolution
BOS Moonlight's Gypsy Queen
AOM winners:
Stardust sherob Georgia on my mind
Sondaisas seize the moment "Score"
Takaras right up my Ally
Minda Fuji svs violets are blue
Mt joys fear this
Wiccas cr leathal weapon
Big Benz tequila rose (veteran)
Takaras cousin cogs (veteran)
Dunes bark at the moon
|
casira
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 16:21
- Nahlásit
Srdečne zdravím všetkých zo Slovenska.Tu to ale žije!!Aj u nás je zima a snežoprší takmer celý den,ale dneska aspon nefúka vietor.Mojmu hafanovi-Adymu to ale nevadí,ked som prišla z prace,skákal,lietal ako divý.A to on je celkovo velmi kludný.
Daimon
Náhodou mate pekné auto,a hlavne že je praktické a zmestí sa tam toho vela,ešte aj vy sa tam vyspíte.To vám poniektorí možeme iba závidiet.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 17:32
- Nahlásit
AHOOOOOJ, JSEM ZPÁTKY, MAM KOMPLETNÍ NET
Dneska jsem po cestě domu viděla v Borku tu americkou akitu o který jediný se tady blízko ví. Nevíte náhodou, co je to za fenku? VEterinář mi říkal, že prý už je to veteránka, má takovou tu béžovou barvičku ale krásně hezky sytou a má barvu ohraničenou tmavě Myslím, že znalci barev AA by mě teď móc pochválili
casira
Ahojky, naše Ayrin už se taky vzpamatovala a má zase moc elánu
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 17:44
- Nahlásit
ankaras
Jak kompletní??? Nevidím tě na skype .
casira
Auto je super, ale spíš pro psy, není moc pohodný na dlouhý štreky.
worick
Toho traktůrka sem jednou náhodou viděla , jinak veselej prášek byl dobrej, neměla sem kocovinu, ani sem neviděla růžový slony, ale rozhodně doufám, že ho hodně dlouho nebudu potřebovat . Stejně sem měla jen jeden.
Roxana
Po nocích se nehoníme autem, ale běhám se psy, když zavřu, je už tma
|
casira
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 17:47
- Nahlásit
má takovou tu béžovou barvičku ale krásně hezky sytou a má barvu ohraničenou tmavě
Velmi pekne si to opísala.
Gratulujem ku kompletnému netu,určite máš radost,budeš zase v kontakte so svetom,len pozor na spamy!!!
Moja mala 5-ročná dcera pozerá rozpravky,dookola tie isté,mna ide porazit,tak ja si sedím pri PC.Aj ja už mám knihu o Akitách-na pošte,zajtra alebo v pondelok skočím pre ňu,som zvedavá ako bude napísaná-po česky alebo po slovensky.Nevadí mi ak bude po česky,to zvládam.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 17:49 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Daimon
Už jsem ONLINE i ICQ , bože, jsem tak šťastná . Muj a mamky příchod domu vypadal zhruba takhle
1) u vrátek - myslíš, že už to jde?
2) mamka : doufam, že jo, jinak nevim
3) u dveří - no doufam, že už nám to pustili
4) mamka - no to taky doufam, jinak jim volam
5) na schodech prochází brácha a my obě - UŽ TO JDE?? a bratr - jo a my - HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ , mamča už sedí u noťasu, jenom bratr je otrávenej, protože ten nemá počítač tomu ho dovezou snad zítra
casira
To teda jsem Nevadí mi být bez pc, vadí mi, když mi nejde Tak potom taky písni jaká je Mně by měla taky už dorazit.
Jo lidi, jdu objednat z manmatu vodítko, kdyby někdo něco chtěl, tak písněte.
|
casira
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 18:00
- Nahlásit
ankaras
Vy ste poriadne počítačová rodinka. My máme len jeden PC,ale ked príde syn,asi sa naň už nedostanem,musíme sa delit.Keby mal každý svoj,asi by som nič moc neurobila a zanedbávala by som čo by sa dalo.Takto s jedným je to asi lepšie.Akitku asi nikto nepozná...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 18:06
- Nahlásit
casira
My měli jeden, pak bratr začal s klukama hrát hry, na to už ten muj nestačil a chtěl SVŮŮŮJ, protože jsme tady doma všichni rozmazlení jedináčci, naši jsou tedy jedináčci a my s bráchou o 6 let, což už je skoro to samé, tak dostal svůj, já si jedu pořád na tom starším a on si vylepšuje ten svůj. Jenže mamka změnila zaměstnání, kde vyžadovali a byl potřeba noťas, tak si ho musela pořídit a má taky svuj . Tím u nás skončili hádky o jeden pc a u všech vznikla závislost .
Na tvé stránky jsou koukala
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 18:15
- Nahlásit
k PC se rychle ukryju,když prdítko spí ,jinak vyžaduje moji nebo šebiny pozornost tak trochu ještě hlídám,nic neudělám buď s nimi nebo tady taky zhltne co najde tak jsem hlídač na plný úvazek ale ráááda
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 18:42
- Nahlásit
šebina
Ahojky ! Co u vás nového? Už se můžeme mrknout na ty stránky jestli budeš chtít Máte nové fotky Zairy? Jak to vypadá se štěníky?
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 18:44
- Nahlásit
šebina
Miminka sou super, ovšem pouze ty psí, lidský nemusím, jelikož mám dva a všichni vyrostou .
Jak dlouho to štěňátko máte doma???
My máme Awashiho už 16 měsíců a nějak z toho miminkovskýho ještě nevyrostl, myslím že on je věčný dítě a už jinej nebude, asi je to tím že Daimon je starší,ale vlastně jen o 9 měsíců. Jsou prostě každej úplně jiná povaha
|