Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 18:59
- Nahlásit

Dania
no už by jsme sakra měli, co? Promyslíme to a domluvíme se, jo?
- domluvte a dej vědět, ted ten víkend jsme pryč tak od dalšího On už za chvíli zase bude konec listopadu, to je hrozný. Letí to fakt strašně rychle ! Pojedete na ten sraz Arumáčků? Slíbila jsem Aleně, že vás všechny od AA o tom informuju, prý nás chtějí vidět.

Dania
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 19:26
- Nahlásit

ankaras
Pojedete na ten sraz Arumáčků
no vidíš, ani nevim, že něco je.....kdy to je?

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 19:50 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dania
Je to vlastně VI. putovní procházka AI - http://www.aruma.estranky.cz/clanky/vi-putovni-pro chazka/sraz-akit-na-vysocine prý by to snad mělo vyjít na 16. ledna
Koukala jsem ke Štočkom na fotky z výstavy a fakt pěkný takových prcků ! A jak Aldo miluje jejich syna, uši dozadu a pusinky

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 10:54
- Nahlásit

ankaras
Aldo miluje jejich syna, uši dozadu a pusinky
no prosim tě, stál na něm fakt pořád, myslím, že ho má fakt hodně rád!

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 12:26
- Nahlásit

Dania
Brý ráno, hele, ten jak mu dává Michal piškot je zezdola jak Aldík vid

Já se dneska probudila a tak hrozně mě bolí v zádech, zalehlý uši a rýma už bych se na to nejradši vyprdla, tak si jdu udělat čaj-coldrex, ten mi zabírá hned a příští týden jdu k ušnímu protože prdlačky slyšim už jakou dobu...

Daimon
Kde si? Došel ti mejlík s info o pochodu? Je to nějaký divný, nepřijde ti to?

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 12:32
- Nahlásit

ankaras
ten jak mu dává Michal piškot je zezdola jak Aldík vid
no skoro jo, ale je to fenečka Ale holka, ty byly tak sladký!!!
Prosim tě, co furt děláš s těma nemocema-jsi na ně magnet nebo co????

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 12:45
- Nahlásit

Dania
no skoro jo, ale je to fenečka
- no fakt, koukej

zezdola jsou úplně stejný
Prosim tě, co furt děláš s těma nemocema-jsi na ně magnet nebo co???
nevim a už mě to taky rozčiluje, protože se samoléčim, protože naše paní doktorka NIC NEVÍ ! Už i hledam jinýho obvoďáka, akorát za nim budu muset dojíždět. Mě už skoro přes dva měsíce když polknu píchne v krku, ale ne pokaždý, jak kdybych tam měla afty, tak mamče známá donese penicilin a musim to zaléčit. Dneska zase záda, jsem jak před hrobem A to musim na poštu odvrákat balíky Měla jsem jít s Ayrinou běhat, protože pěkně ožila a musím jí unavovat, aby byla hodnej pejsek , no ale to nejdu, tak budu pokračovat ještě v oknech, nechápu, proč jich musíme mít tolik a tak velký, když jsme doma všichni zaprcatělý.

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 13:22
- Nahlásit

ankaras
no fakt, koukej - máš pravdu

no fakt se koukej dát už dohromady!! A na okna se vykašli-stejně voprší A my naštěstí Whisky utahávat nemusíme, jak je takhle, zaleze si na pelíšek a odmítá vstá. Včera ho Michal zapomněl vyndat z auta a ona normálně plakala, dokud ho nepřines

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 13:32
- Nahlásit

Dania
U nás se Ayrina změnila po hárání, jsme si mysleli že zmoudřela a uklidnila se bylo to fakt super období, teď začala mít zase energie na rozdávání. Zase se jí s tim vrací lepší nálada, včera skákala kolem plotu s berňákem vrtěla zadkem, že by si ho vyhodila .
Včera ho Michal zapomněl vyndat z auta a ona normálně plakala, dokud ho nepřines
- tak tohle ti věřim a dovedu si to představit, my teď měli to samý s tim jejim "miminkem" A co má whisky za pelíšek?
Okna musím dodělat než začne mrznout mamka je pořád v práci a tak když jsem teď doma to tady gruntuju a vyhazuju štáry nepotřebný všechno schovávají !

casira
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 14:52
- Nahlásit

ankaras
Asi som stratila signal na FB.
Rožnov je v plane určite!Ostatné sa ešte uvidí.
Ja som sa aj dnes uliala z prace,bola som u lekára,brali mi krv,asi som tiež prechodila nejakú chripku,len dufam,že mi nič nenájdu.Zajtra už pracujem,až poobede.Idem ešte za Adym a potom do školky pre malú.

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 15:43 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Ahojte,

Nekompletni vysledky - CACIB Praha 8. 11. 2009
Rozhodci Olga Dolejsova
Psi
třída mladých
Torazo´s Pearl Ike Warrior V1, CAJC, BOB
Aldo Chikara Chi V2
A´Mister Big Time Goldmal´s V3
mezitřída
Akim Chikara Chi V1, CAC, res.CACIB
třída otevřená
Ausserhalb´s Leon V1,CAC
Brighit Bodie Cid-Lake V2
třída šampionů
Melodor Catch Me If You Can V1,CAC,CACIB
Feny
třída dorostu
Torazo´s Fyreproof Pearl Mitchell VN1
třída mladých
Miss Misha At Melodor V1,CAJC
Brixie Bronntepure V2
Maróteam oh, What a Girl V3
třída otevřená
Ausserhalb's Quennie V1, CAC, res. CACIB
Ayrin From Arleta Garden ?
Ballantine První Losinská -nucastnila se ?
třída šampionů
Lord Of Odates`s Inheritance Enigma ?

Kdo vite vic a muzete doplnit, uvitam

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 16:04
- Nahlásit

Roxana
Ahojky, Akim toho res.CACIBA dostal, takže tam ten otazník se může smazat. Všem gratulujeme, Whisky ! Super !

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 16:06
- Nahlásit

ankaras
dik, upraveno

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 16:17 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
Nakonec si teda byla v neděli?

Casira
Asi ano, protože mi to pořád psalo, že si off Ale na první chat na FB dobré

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 16:19
- Nahlásit

ankaras
nebylo mi OK, tak jsem nebyla ani jeden den

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 16:22 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
nebylo mi OK, tak jsem nebyla ani jeden den
- že by zase začalo něco řádit? Já doufam,že já to ustojim, protože v sobotu máme jít prochajdit a chci fakt jít kvůli Ayrině. Já jsem ti stejně nenapsala kvůli tomu vodítku, viď? Musim ho objednat, to první už nějak dosluhuje.

Jinak na Haf bez Obav se už objevily kalendáře plemen FCI V. Nevím, jestli si ho někdo objednáváte, stojí 300, ale mají akitu, samojeda, malamuta, haskyho, shibu, čau-čau, basenji, norskýho losího psa, šiperku. Z akit jsou tam američani.

http://obchod.hafbezobav.cz/kat-292-Spicove-a-prim itivni-plemena.html

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 16:39
- Nahlásit

ankaras
A co má whisky za pelíšek?
Má takovej chlupatej, docela vysokej pelíšek, ale miluje ho strašně. Kam dáš pelíček, tam si lehne Já jsem ráda, že leží na měkkým kvůli loktům.
Ty gruntuješ?? Ježiš, tak to skoč i k nám!:-D Ba ne, radši zalehni..
díky za gratulaci

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 16:53
- Nahlásit

Dania
Tak to je dobrý u nás deka působí stejně, kam se položí tam Ayra zalehne. My zkoušeli taky jestli ještě ten svuj pelíšek využije a bude na něm ležet. Tak si ho učuchala, zalehla na něj a bratr si sednul k ní a váleli se tam spolu, jenže co neudělal Měl ruku pod tim pelechem a zaškrábal prstem na něj zespoda a Ayrina jako trskáč vyletěla, že je tam určitě myška, pelech hrabala, trhala, až jsme jí ho museli vzít , aby ho nerozcupovala, nenechala si vysvětlit, že tam nic uvnitř neni . Tak to pak nevíš kdo je horší, jestli brácha nebo pes . Tak je pelech zase ve sklepě.

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 17:06
- Nahlásit

ankaras
no, fakt lita asi nejaka virozka

ty chces to voditko k postroji? ted uz moc prilezitost ke koupi asi nebude, vystavy budou az po novym roce a to jsoustejne vsechno (severo)moravsky .. tak fakt asi objednat ..

a ty kalendare - myslim, ze jsou to presne ty, ktery pak jsou v levnych knihach kolem 90Kc, kdyztak se koukni

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 17:32
- Nahlásit

ankaras
tak v tomhle případě bych to viděla na toho bráchu. Ona to ta Ayrin u vás fakt nemá jednoduchý, všechno jí berete a když neseberete, tak znechutíte, chudák malá.......

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 17:35 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
JJ, to budou oni, protože vím, že se to řešilo i loni někde na foru Já jenom pro info. JJ, jdu si objednat to přepínací barvou aby bylo k postroji. Je za 250 a na Haf bez obav je za 190, tak ho objednam tam ještě s pytlošem na odměny, protože ty mi nějak ničíme ani nevíme jak . První Ayrin našla jako štěně a ukousala mu spodek a druhej, kterej jsem si vzala v Rožnově mezi dárkama mi visel na kapse a najednou byl utrženej. TEn byl od Eukanuby. Tak si zase objednam s plechovym držákem, ten vydrží

Dania
Můžu za to, že si vždycky přinese botu, polštářek, papírový kapesníky, toaletní papír...... všechno jí musim brát a zakazovat , ona ví moc dobře že nesmí ! Ale provokuje mě bestie jedna Já se snažim vychovávat americkou akitu vlastně 2x tolik, protože rodinka dělá opak! Dneska mě točí jak pes, tak máma, to je pořád nedávej jí to, co jsem ti řekla, mámo nech toho ! Nejradši bych je vyhodila na zahradu obě dvě. A nejhorší je to,dkyž je v celym baráku podivný ticho a klid, to se pak plížim barákem, co dělají a najdu mámu i psa na gauči ! DOBŘANYYYY, KDE JSTE DOBŘANY !

Laida
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 17:37
- Nahlásit

Ahojky všichni, dlouho jsem tu (vlastně nikde) nebyla. Pěkně jsme si všichni kromě Corýše postonali, doufám, že máme na další rok vybráno.

Moc gratulujeme všem, chtěli jsme alespoň namrkandu, ale prostě to nešlo.

Doplnění: Ausserhalb's Quennie - V1, CAC, res. CACIB - třída otevřená feny

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 17:45
- Nahlásit

ankaras
ty jo, ten pamlskovnik vypada radne bytelne

Laida
jeeee, ahoj, to je dost, ze se taky ukazes tak vy jste marodili, jo? Tak snad uz jak rikas, mate vybrano

Jo a gratuluju k CHS

Laida
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 17:48
- Nahlásit

Roxana
mate vybrano - to doufám, bylo to k uzoufání, jen Corrýš byla štěstím bez sebe, že nás má pořád doma

k CHS - děkujeme, ačkoli jsme očekávali jiný název, ale jaksi byl prý podobný jinému, tak naknec je to trošku komplikovanější, ale hlavně, že to je.
Pozdravuj od nás Arishku, jsme ji dlouho neviděli

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 17:53
- Nahlásit

Laida
pozdravy vyridim, dik jinak mi pripada, ze ac je neskutecny, blizi se nam nase "tradicni" predsilvestrovka prochazka, ne? Doufam, ze s vama muzem pocitat!

AmAkita
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 17:56
- Nahlásit

Roxana
DOPLNĚNÍ MV :
Ayrin From Arleta Garden NEBYLA=HÁRÁ

Ballantine První Losinská -nucastnila se ...VD

třída šampionů
Lord Of Odates`s Inheritance Enigma CAC+CACIB
------------------
řída mladých
Torazo´s Pearl Ike Warrior V1, CAJC, BOB + 2.v BIG V......super výkon v závěrečných.

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 17:57
- Nahlásit

Laida
Čauky rodino !! Jak se vede? Koukala jsem, že už máte chovku !

Roxana
JJ, byl fakt dobrej, já si ho vždycky nasunu jenom na popruh od batohu kolem pasu jak se zapíná, nebo na kapsu od kalhot, tenhle byl super, ale neodolal zubům štěněte. TEda ten pytel jo, ale to stahovadlo ne. Tak se k němu zase vrátim.

Roxana
Laida
Dania
No, tak mi řekněte, co si myslíte, že si ze mě tyhle dvě dělají, když jsou spolu ! Čert by mě vzal

MilanS
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 18:01
- Nahlásit

Roxana :
doplnění výsledků - Ayrin From Arleta Garden se nezůčastnila

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 18:16
- Nahlásit

ankaras
ale to je pořád dokola Ona si něco přinese, vy jí to seberete, musí si zákonitě přinést něco dalšího
Ty fotky jsou pěkný, mámu pozdravuj! Obě vypadají spokojeně Hele, kde myslíš, že ráno spali psi na dovolený-oba u nás v posteli. Navíc Aldík si mě začal tak nějak nárokovat -to

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 18:19 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dania
Však Ayrin taky u nás může do postelí, na gauč ne, tam jí vyhánim, ale může do postelí když nezlobí !!!!! A dneska už mi zničila poslední nitky mých slabých nervíčků To by si musela zažít
Ona si něco přinese, vy jí to seberete
- kdyby si teda apsoň uměla vybrat a neničila to a nebo kdyby to teda ničila, aby to nežrala !!!A nebo kdby mezi tim počkala tak 5 minut třeba. Zavřeš všechny pokoje, řekneš si -dobrý, už ani nemá co vzít a za chvíli slyšíš, ťup, ťup, ťup a vyběhne a už něco nese! Kdy že hárají fenky? po půl roce? už se těšim

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání