| Autor |
Zpráva |
casira
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 21:13
- Nahlásit
Ahoooj.Aj ja sa teším,dufam,že mi to vyjde a stretneme sa!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 23:40
- Nahlásit
no to je super HORAAAK
- souhlasim, je dobrej
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 01:06
- Nahlásit
Tak s Hořákem se určitě nebudeme nudit
Jen krátká ukázka naší konverzace na KV v Plzni někdy v létě ..
Hořák : co to je ?
Já: pes ..
Hořák: no a dál ...
Já: americká akita
Hořák : ježíš to vidím, to mi neříkejte, teď vypadám před lidma jako blbec ....
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 09:13
- Nahlásit
Ahooój,taky se už těšíme na klubovku ,je tam krásně a taky že tam zůstanem a nepojedem domu,už ted jsem zajistila hlídání našich ostatní smečky zvířat :up ředběžně,,všechny vás zdravím
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 12:20
- Nahlásit
šebina
MilanS
ankaras
casira
moth
Ještě jsem nezmínila pár VYJEDNANÝCH ,,drobností" typu :
- za psy na pokojích NEBUDOU MUSET ubytovaní nic platit
- je zajištěné ROŽNĚNÍ+PHM na večer
- mají tam VÝBORNOU KUCHYNI a majitel ještě vlastní restauraci v Horce .
Hlavně se vaří přímo na Lovecké chatě (žádné ohřívačky).
Zrovna DNES JSOU TAM ZVĚŘINOVÉ HODY (včera zrovna porcovali divočáka + daňka na gulášek).
A POZOR , majitel je simpaťák a velmi vstřícný k pejskařům !
Všechna jednání proběhla hladce , tak se TĚŠME
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 12:24
- Nahlásit
oprava : SY !
|
casira
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 18:23
- Nahlásit
AmAkita
A približná cena izby na noc?
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 19:47
- Nahlásit
casira
cena ubytování začíná od 450,-Kč (18EUR) při angl.typu snídaně , a od 500,-Kč (20EUR) při snídani typu švédský stůl..co hrdlo ráčí.
Po poslední uzávěrce výstavy (někdy 10.7.2010) se všech ubytovaných doptám jakému typu snídaní dávají přednost...abychom to sesynchronili.
Zatím vede druhá verze
....všechny detaily k areálu, ubytování , koně, jídlo je k nalzení na : www.autodemont.cz (Lovecká chata)
|
casira
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 20:37
- Nahlásit
AmAkita
Dakujem za info.Pozerala som stranku,vyzera tam byt pekne,krásna príroda dookola...
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 23:12
- Nahlásit
Ahoj, jsem tu nová a tak bych vás chtěla všechny pozdravit...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 23:44 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
grooggy
Ahoj, taky zdravím novou duši Kdopak nám tady přibyde? Američan, japonec a nebo šibička? ááá, tak už vidím v tématu NEŠTĚKÁ , že jde o 10 měsíční AA. Jinak s tím štěkáním, moje fenka štěká a hlídá, štěká když se jí něco nelíbí, ale na povel ani nehlesne
všichni
Chtěla bych upozornit na 12-letou fenku akita inu v nabídce na inuvnouzi. Kdyby jste věděli o někom, kdo by se mohl fenčky ujmout, bylo by to super. Zbavuje se jí rodina, která se musí odstěhovat kvůli postižení prarodičů, kteří byli oba dva upoutáni na kolečková křesla. Rodina má dva psy, jednoho se ujme jejich druhý děda a vezme si ho na zahradu. Paní jsem kontaktovala s tím, jeslti by si fenečku nemohli nechat i s tim že by neměli na ní dostatek času, protože asi by to bylo lepší než chtít po 12 leté fence aby si zvykala někde jinde, ale bohužel to prý nejde. Ještě jsem paní navrhla , zda by si jejich děda nemohl nechat spíše tu fenečku, ten mladší pes by se udal lépe, tak uvidím co mi odepíše.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 00:07
- Nahlásit
ankaras
Bodie už štěká! sice nám ten povel zabral 3 roky(ale pravda je, že ten povel celou dobu ignoroval a najednou uměl štěkat za týden :-D ) Bodie už teďka taky hlídá-naučil se to od našeho Bulmastifa a Kokřice ještě než umřeli...
Teďka koukám, že jsme příbuzný... :-D
Jo a kdybys chtěla tak mám rozšířenou verzi našeho rodokmenu :-D
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 00:14
- Nahlásit
Věnujete se někdo nějakému sportu??
Já dělám sportovní kynologii, ale chci začít dělat záchranařinu, tak by se mi hodilo Know How
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 00:31
- Nahlásit
grooggy
áá,tak to jsem asi mrkla na starou diskuzi po kom je Bodie? Máš nějakou fotečku? Rozšířenou verzi určitě pošli . Sportu se nevěnujeme, Ayrin byl nedavno rok, ale začali jsme pochodovat a chceme od příštího roku zkoušet dogtrek, ale rozhodně český tůristy neopustíme to baví fakt i mě, máme na to parťáky od akit inu. Taky tady Fajka a Laida provozujou coursing a šlape jim to hodně dobře
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 00:40
- Nahlásit
ankaras Korsa x Erabor Harry
Rodokmen ti pošlu na mail... ještě to zkontroluj, aby tam nebyl nějaký nesmysl:-D
fotky najdeš taky : http://psilaska.cz/index.php?option=com_comprofile r&task=userProfile&user=768
Já jsem taky koukala na dogtrack, akorád problém je, že jsem chromá, tak víc jak 60 km najednou nechodim... spíš pak chodit přestanu :-D Tak snad až mi dají na jaře nové koleno tak si budu moct dát konečně nějakou regulérní tůru...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 01:09 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
grooggy
60 km neujdu zatim ani já , my jsme našly dobrý akce s klubem českých turistů, každý týden se konají organizovaný pochody po celé čr, tak zatím chodíme ty v tom našem plzeňském kraji, zrovna teď v sobotu máme další, vždycky si vybereš kolik km chceš jít. My zatim vyráželi jenom do 20 km. Já na treku tu 100 určitě nepůjdu, nemam na to já ani muj pes si myslim, ale takovou tu odnož - MID (40km) bych šla ráda.
-tohle je kouzelný (myslela jsem to s tim bíglíčkem, ale neukázalo se mi to tady), je moc krásnej ten tvuj hafan a i ten druhej, jmenuje se Lord?
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 01:33
- Nahlásit
ankaras
Lord je babičky-je to trošku pošahanej Bulík( takovou lásku k balónkům jsem ještě neviděla, jinak je to domácí rozmazlenej postelovej pes-narozdíl od Bodieho, kterej je sice trochu rozmazlenej, ale bydlí venku)
S Bobanem chodíme každý rok pochod okolo Jaroměře-letos jsme šli 40, protože bylo přes 25 stupňů a nechtěla jsem aby ho na 60 klepla pepka nebo aby si rezignovaně lehnul a já si musela volat odvoz..
Ta fotka s Laurou (bigl) je povedená-Bodie miluje všechny feny a šteňata u kterých si dřív lehal a nechával po sobě skákat-na cvičáku u fen asi nejoblíbenější pes :-D (Pravda je, že si teď už udržuje před nima svou hrdost-už si nelehá před nima, ale sranda je, že teď už jediná fena, které otevřeně podlejzá ho nechce a pokaždý na něj štěká a chce ho "kousnout"... :-D
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 01:36
- Nahlásit
Přišel ti mail? Já jen, že mi to napsalo chybu, tak si to radši ověřim
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 08:35
- Nahlásit
grooggy
ahoj náš příbuzný
ahoj všichni stále čekáme,a šebin jen odpočívá a nějak se jí do toho nechce
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 09:34
- Nahlásit
Ahojky vsem, tak vas zas zdravim!
grooggy
cauky, takze Brighit Bodie Cid-Lake?
Pises, ze se venujete sportovce? To me docela zajima, muzes o tom napsat trochu vic? Chodite jen na klasickou "cvicakovskou" poslusnost nebo delate vse - tj. plus stopy a obrana? A jak zkousky? Je to hodne otazek, vid ale hodne me tema akita x sportovni kynologie zajima, tak bych byla rada za nejake info od panicka, co cvici ..
šebina
mame drzime palce!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:03
- Nahlásit
Dobrý ránko,
grooggy
rodokmen dorazil, dneska na to mrknu teď frčím dokoupit dárky, už se mi nikam nechce . A odkud vlastně jste?
šebina
Držím palčáky a až to bude, nezapomeŇ utíkat na forum a nahlásit stavy
Roxana
Nazdar zahálko jak se máte s Ariškou?
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:23
- Nahlásit
Roxana
Cvičím normální poslušnost stejnou jako ovčáci... Na stopy je i lepší v čuchání, akorád má "vlažnější" zalehávání-teďka v říjnu jsme složili Fpr1. Obrany na cvičáku nedělám, protože mi to s akitou nikdo nedoporučoval a Bodie taky štěkal na figuranta a né na rukáv... Doma na rukáv skáče, ale většinou před ním přibržďuje a nikdy se mi nepovedlo, že bych se s nim otočila jak s ovčounem... Ještě k těm zkouškám-mám celkem omezený výběr, protože nemám aport a obrany, tak na jaře jdeme na FPr2 a chci zkusit RH-E a zop(akorád náš cvičák necvičí podke kj Brno, tak na zopky budu muset jet jinam)
jinak umí i takový cviky jako je prolézání tunelem-d=40 cm, skok 1 metr a skok dakeký, Áčko a jiný kraviny...
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 10:30
- Nahlásit
ankaras
jsme z Jaroměře (cca 20 km od Hradce Králové)
já vánoční dárky takticky kupuju přes net-snad to nedopadne jak loni, když jsem dávala některý dárky až v lednu :-D
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:09
- Nahlásit
grooggy
super, diky moc za info
to s obranama jsem tak nejak tusila, preci jen je to s akitou o necem jinym nez s ovcounama apod.
jste moc sikovny, FPr1 je supeeer, gratuluju!
ankaras
Ahooj, ja uz zas nezahalim, zas jsem zapojena mezi pracujici lid .. uf
Co vy s Ayrin? Jakyho ji chystas Jeziska?
|
casira
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:19
- Nahlásit
Ahoj všetci.
grooggy Sport s akitou-super.My sme skor na prechádzky,turistika.Ale u nas na ihrisku maju psičkari preliezky...tak tam občas ideme,ale moj pes je moc pohodlný,on skor tie túry.Ale čo máme fenku,tá vie aj aporovat.Len musí mat nato náladu.
šebina
Ešte stále nič?Nejako sa im nechce.Zásielka už čaká.V pondelok to idem vyzdvihnút
.Roxana ankaras
Ja ešte nemam žiadne darčeky.V sobotu a pondelok idem zhánat.Horšie je,že ani žiadnu predstavu nemám-teda skoro..Ach jaj,budem chodit a pozerat čo ma osloví.A ak už bude všade vela ludí -asi ma picne,nemám to rada.
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:20
- Nahlásit
grooggy
Vítám novou příchozí a zírám jak rychle proběhla registrace
Včera večer jsem poslala ,,vlákno" a v noci už Grooggy je tu !
K tomu záchranářskýmu cvičení ,,,,,asi sem časem hodím kontakt na Kláru Hlubockou (má už druhého AA se kterým v Pardubicích cvičí ).
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:30
- Nahlásit
casira
ahojky, jak se maji pejsani?
ja jdu na darecky az pozdeji, si rikam, ze mam jeste dva tydny cas
AmAkita
grooggy
Vítám novou příchozí a zírám jak rychle proběhla registrace
ale groogy je tu registrovana uz od r. 2006? viz profil
K tomu záchranářskýmu cvičení ,,,,,asi sem časem hodím kontakt na Kláru Hlubockou (má už druhého AA se kterým v Pardubicích cvičí ).
Jj, Gero, ze ..
skoda, ze se cvicicim akitam nedela vetsi prezentace .. nejake pekne misto na klubovych strankach by si jiste zaslouzili
|
casira
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 11:32
- Nahlásit
Dnes rano som zostala v nemom užase!Idem von s Nany,pustím Adyho,nechám ich,idem do školky,do obchodu,potom za nimi.Doniesla som im rožky,Nany svoj zhltla a Ady-sporovlivý,zobral rožok,vyhrabal si jamu a rožok do nej zahrabal.Obyčajný rožok!!!On nejako zvlašt rožky ani piškoty nemá rád,/radšej maso/ vždy to nechal tak,ale že si ho zahrabal,tak to ma dostalo!!!
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:36
- Nahlásit
AmAkita
Já jsem se opravdu registrovala v roce 2006, ale asi 3 roky jsem tu nebyla...
Ten kontakt by byl super, protože by mi někdo konečně ukázal triky jak cvičit akitu a nemusela bych na to přicházet furt sama Do Pardubic to mám asi 30 minut autem a asi 40 minut vlakem, tak by to bylo super...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 12:50
- Nahlásit
casira
to vis, potravni konkurence
grooggy
fakt prima, ze takhle cvicite, drzim palce na dalsi vycvik a zkousky!!
pokud se do toho muzu vlozit, tak kontakt na akitaka-zachranare a jeho psovodku, pani Kmonickovou:
http://www.zachranari-pardubice.cz/pes/9
http://bedigebu.tym.cz/data/osobni/Gero/gero.html
|