Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 15:21
- Nahlásit

ankaras
vy jste byly holky běhat? no ty voe, já bych to potřebovala určitě víc než Ayrina. Zase mám svoji ,,jateční" váhu - to je jako: ještě deko, tak se zabiju! Jenže s tím sázením jsem končila vždycky až potmě a to se dalo tak maximálně trajdat někde po vsi. Včera sadím poslední várku vřesů a přihopká tchýně: ,,hele, tady jsem ti naodrývala chryzantémy, tak si je někam posaď". No, do zpěvu mi teda nebylo. Část jsem tam ještě šoupla a zbytek nechala na dnes. Pře obědem si říkám:,,snad nezačne pršet jak hlásili, sjedu ještě na nákupy" - kluci už neměli kosti k obědu. Do toho zvoní pošťačka, že asi nějaké kytky. 4 růže - neozvali se, už jsem s nima nepočítala.... Než jsem přijela, začalo pršet jak kráva a leje a leje. Kdyby jen smoklilo, tak jdu honem sadit, ale fakt leje. Chjo
Ten ,,výstavní poleh" je parádní!!! - to taky umíte jo?
My taky, s Berunkem, říkáme tomu ,,žabík" (že leží jako žába )

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 15:42 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
Ty jo a to takhle sázíš celej rok? To aby si měla nožky a záda pěkně oddělaný. Byly jsme běhat, protože včera to s ní nešlo už jak se nudila, tak jsem myslela, že jí utaham, no nevim jestli se mi to povedlo. Jsou do 4 km, samo jsme je neběželi v kuse, jsme běželi, pak pochodovaly, čuchaly akorát jsem se mohla vysekat hned u baráku, protože jsme vyšly ze vrátek a proběhla kočka Ayrin je jak prase, tak je teď na zahradě a lítá tam a hází si míček Až přijede táta, tak jí hodíme do vany, opláchneme packy, aby mohla být s náma. Dorazí snad každou chvíli. Zítra jedeme na očkování. U nás snad prosim tě lilo jenom v noci, jinak je kosa, ale neprší.
Jinak výstavní poleh proběhnul na výstavě v Rokycanech vůbec jsem to nepostřehla, až podle fotek zkusim tu fotku najít a pošlu ti jí na mejlíka

Dania
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 17:36
- Nahlásit

ankaras
fotky nejsou aktualizovaný proto, že žádný nejsou, ono se blbě fotí, když máš plný ruce psa Ale nějakej cca 10 fotek snad mám.....snad!! Taky se chystám, že s tím něco udělám, Michal mi vynadal už několikrát......Když víš co-ono je to furt stejný, furt fotíš dva psy v běhu zepředu, zezadu... Naposled jsme točili video ze ZOO, to je docela dlouhý, ale je na netu. Pak už asi nic, vlastně jo, ještě "slovní" projev Whisky, to ale na netu ještě není....
worick
prosim tě, ty jsi fakt patologicky pilná, ne?

worick
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 18:04
- Nahlásit

Dania
prosim tě, ty jsi fakt patologicky pilná, ne? - no tak toho bych se nebála, to opravdu ne! Ono to tak možná napsané vypadá... Já jsem normálně líná jako veš. To jen podzim a jaro jsou takhle hektický. To se sází. A na podzim ještě něco teda zakrývá, ryje, rozváží hnůj. Všechno by bylo OK, kdyby nade mnou nevisel Damoklův meč v podobě mrazů a vánočního úklidu. Prostě ten podzim potřebuju delšíííííí! Nemohl by tady s tím někdo něco udělat? Třeba Vánoce přesunout o měsíc - na konec ledna? Tam je pak prd co na práci....A celé léto jsem se fakt dost flákala, protože před sluníčkem se schovávám a když je přes 25st tak umírám....
ankaras
Kluci od cca 11h leží chudáci ve vchodu pod sklem a tváří se hrozně ublíženě. Snažila jsem se jim vysvětlit, že za ten lejavec nemůžu, ale nevím, jestli se to chytlo. Jsou naočkovaní od páníka, který jakmile kapne začne nadávat:,,no výborně, leje! Tak tady to teď máš, pořád otravuješ s tím, že je sucho a to jsem zvědavý, co teda teď budeš dělat, když ti leje?!!"
Ono je to ale tak, že dělat nemá co on. Tedy měl by, ale do toho se mu nechce. Já můžu žehlit, vařit, dnes mi montovali zase část šatny - takže to musím povytírat od prachu a nastěhovat tam oblečení......a našlo by se nejmíň 10 dalších činností, které za mně nikdo neudělá - dyť to znáte Tak jdu na tu šatnu.... (to je místnost ani ne 2x2m, ale montujou to po skříňkách a nadělají pokaždé akorát fůru bordelu!)

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 18:05
- Nahlásit

Dania
No ale byli přeci na výstavách ! tak novinky, rychle nejvíc je, když jdeme pochod a teď leonka dva psy, do toho fotí a já s Ayrin a fotim, moc nerozmazanejch jich nemáme, proto je lepší když jde i Jarda .

Dania
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 20:30
- Nahlásit

ankaras
No ale byli přeci na výstavách
ale dyť mi tam výstavy moc nedáváme......, ale tak třeba něco vymyslim, ale to mě musí něco napadnout

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 21:05
- Nahlásit

Dania
Jooo, moc nepovídej máte to v úspěchách

Dania
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 21:14
- Nahlásit

ankaras
a jo, máš pravdu, ale koukám, Brno tam neni-to nevíš kde máme? Já jsem fakt marná

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 21:21 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dania
Tak to netušim, ale můžu to projet Jak vůbec pokračujete s farmou? Já se tam v tom vůbec nevyznam, tak jenom přijímam zprávy a pozvání

worick
Už máš hotovo?

worick
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 00:40
- Nahlásit

ankaras
Díky za optání, mám Jelikož jsem opět vytuhla už u ,,Růžovky", kuchyni jsem uklízela do teď. Normálně bych nic takového nedělala ani náhodou, ale jsem vařila prasečí nožičky a měla jsem tam hrozný bordel, z toho

casira
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 08:46
- Nahlásit

Ahoj všetci!
Včera so si vyzdvihla na pošte očakávanú knihu AKITA.Zatial som ju len tak zbežne prelistovala.Celkom sa mi to páči.Ako písala Jiřina-taká dobrá príručka pre začínajúcich chovatelov.Je tam popísané všeličo-zatial som ju komplet nečítala,ale som rada-mám prvú knihu o akitách!HuráááTí čo žijeme s akitou dlhšie,možeme porovnávat.
Inak tu u nás v kuse len prší,už ani neviem kolký den.Ani tomu psovi sa nechce čvachtat po mlákach,trochu sa prebehne a zalezie dnu.Asi má depku z počasia.

casira
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 12:30
- Nahlásit

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4563190/AMERICKA-A KITA.php
Aha,náš množitel nemože predat,ponúka hlboko pod cenu!

worick
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:01
- Nahlásit

casira
ponúka hlboko pod cenu! - toho bych se já spíš bála Jediné, co z toho vyplyne je to, že na akitu bude mít prachy kdejaký debil a následky jsou nám všem známé... Jasně, pak je ještě další sorta lidí - zbohatlíků - co si koupí plemeno protože teď ,,frčí". Ale jejich zájem se přesunul přes akity, ridgebacky, momentálně tuším na na různá cizokrajná plemena - čím neznámější a obtížně vyslovitelnější plemeno - tím líp

Dania
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:08
- Nahlásit

casira
V podstatě mě to už nepřekvapuje, i když 150 , to je fakt síla....!

AmAkita
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:31
- Nahlásit

Uveřejňuji moji reakci na jeho inzerát, PROTOŽE JE TADY DALŠÍ FENA z SK levně koupená TEĎ MAJITELŮM PŘEROSTLA NAD HLAVU.

Žádný z těch majitelů neměl nikdy jinou akitu a nechali se ulovit na nízkou cenu a kecy o medvídkovi.

Doporučuju sem ty linky UŽ NEVKLÁDAT, NEBOŤ JIM TAKHLE PŘIDÁVÁTE NA POPULARITĚ !
==================
moje odpoved:

Dobry den , PROC PROSIM CHOVATE AKITY (stenata vseobecne) , kdyz na ne nemate zaujemcov ?

Co takhle etika chovu ?

Minuly rok byly do CZ importovany TRI AKITY u kterych se zajemci NACHYTALI na Vasi nizkou cenu .....A TED NEVEDI CO S NIMI !
Oba psi jsou agresivni vzajemne i na cizi psy , dokonce jeden skoncil v utulku vypusteny majitelem.
S majiteli jsem mluvila a potvrdili mi, ze jim bylo nabidnuto od Vas dokonce treti stene S DALSI SLEVOU !

AKITY nejsou BRAMBORY aby se CPALI na mnozstvi (cim vice KOUPIS , tim levneji) .

Vzhledem k tomu , ze se tyto pripady mnozi a jsou zde nabizena stenata hluboce pod cenou (jen aby isla z domu) , budu informovat nasi clenskou zakladnu v CZ !

Momentalne jsou k darovani ZDARMA 3akity (2psi+1suka) od PODVEDENYCH MAJITELU, kteri si poridili medvidka se kterym nepocitali !

Dekuji za odpoved

Jirina Kruzikova , predseda AAK

worick
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

AmAkita
Tak to jsem na reakci celkem zvědavá....
Nepředpokládáš doufám, že se dotyčný bude kát:,,mea culpa...mea culpa". Počítala bych spíš s tím, že tě pošle někam Ale ty s tím nejspíš počítáš, že jo?

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 15:01
- Nahlásit

AmAkita
Paneboze, 150 EUR je castka odpovidajici cca 3.900 Kc!!!

Je mi z takoveho jednani zle, tato stanice si v zadnem pripade nezasluhuje oznaceni chovatelska, jedna se pouze o TOVARNU na stenata - "puppymill"!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 15:26
- Nahlásit

Zdravím všechny, ty inzeráty už jsem viděla na bazoši, docela mazec. Hlavně, když se všechna štěnda navezou sem. Frčíme k vetovi, držte nám palce, už jsme tam nebyli přes půl roku, jsem zvědavá jak pana doktora vezmeme,když jsme se ho předtim bály . Pak písnu.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 16:03
- Nahlásit

casira
Čéče, ještě u vás leje? U nás bez přestání už druhý den

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 17:11
- Nahlásit

worick
Roxana
Dania
Něco vám popíšu škoda, že jste to ani jedna nemohla vidět . Než jsme jeli k vetovi tak jsem řekla tátovi že musíme zvážit Ayrin. Tak táta se zvážil a ted že se psem Jenže Ayrin si chtěla hrát an echtěla se nechat zvednout, když na tátu skočila předníma packama, tak já přiběhla, drapla jsem jí pod zadkem a zvedla si jí přes rameno V obýváku !! A ted taková tíha, pes o půl metru nade mnou a já : "KDE JE VÁHA? NEVIDIM JÍ! ODVEDTE MĚ RYCHLE NA TU VÁHU!" tak mě táta nastavil na váhu a že má AYrin 35 kilo a já že to neni možný, že je těžká jako prase , tak jsem jí předala tátovi a 35 kilo . Tak jsme jeli k vetovi, náš vet je v AFRICE ! jo jasný, nemohl si vybrat lepší dobu tak jsme jeli ke druhýmu vetovi, tam naštěstí nikdo, vet úplně v pohodě, AYrin s ocasem dolu nenom koukala, sedla si, nechala se bodnout, vyfasovalijsme tabletky a já ho poprosila o převážení tak 35,1 . Táta řekl, že se tý naší starodávný váze budeme snad muset i omluvit . Ale ze země už AYrin nezvednu, asi jak jsem prcek tak se převažuju .

AmAkita
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 17:19
- Nahlásit

worick

LEJE VŠUDE KUDY SE VRTNU : od Břeclavi přes Kyjov, Uh.Hradiště-Vyškov-Prostějov ....a i v Olomouci.
Bléééé , akity nechtějí vytáhnout ven ani chlup.....a čůrat chodí jen v nejvyšším ohrožení.
Ráno je všechny postupně POTUPNĚ vláčím na povinnou procházku, ale dneska teda ,,maso".

Roxana
To je bohužel takový folklór....bohužel.
Když si vezmu co stojí POCTIVÉ ODCHOVÁNÍ štěňat do věku 2měsíců , tak ani v nejbujnější fantazii si nechci představit na čem byla tato štěňata odchovaná , a co všechno dostala jejich matka na přilepšenou

HLAVNĚ , ŽE JSOU V PLÁNU DALŠÍ VRHY !

worick
Odpověď nečekám, ale jdu do ,,podzemního" odboje !

Důležitý je DÁT NEVOLI NA VĚDOMÍ, i když je to možná jenom ŠPLOUCHNUTÍ.....

Dania
tady by též pomohlo určité semknutí majitelů krycích psů ....VÝBĚROVÝ CHOV (né jenom kdo zaplatí tomu nakryjeme jakoukoliv fenu , jakémukoliv množiteli).....viz.náš rozhovor v Praze.

Dania
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 17:35
- Nahlásit

ankaras
Ale ze země už AYrin nezvednu, asi jak jsem prcek tak se převažuju .
zeptej se Štočků, kde se nacházela moje prdel, když jsme k nim přijeli a já vyndavala Whisky z auta......fakt, na zemi a to v okamžiku, kdy nás přišli štočkovi přivítat. Ale fajn, z té perspektivy jsem je ejště neviděla

AmAkita
VÝBĚROVÝ CHOV
naprosto souhlasím, ale v praxi se mi to představuje obtížně. Resp., umím si představit majitele, kterým jde výhradně o zaplacení a nepřemýšlejí koho jejich pes kryje, a na druhé straně majitele fen, kteří jsou rádi, že mají nakryto "za levno"......
Takoví tu jsou a bohužel i budou

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 17:37
- Nahlásit

AmAkita
Bléééé , akity nechtějí vytáhnout ven ani chlup.....a čůrat chodí jen v nejvyšším ohrožení.
Ráno je všechny postupně POTUPNĚ vláčím na povinnou procházku, ale dneska teda ,,maso".

- tak to vám závidim !! My musíme i v dešti, teda nemusíme, ale naše akita si to vyžaduje
Odpověď nečekám, ale jdu do ,,podzemního" odboje
- A dovoz štěňat do čr může být nějak klubem ovlivněn? ASi těžko, že?

moth
# Zasláno: 11 Lis 2009 17:47
- Nahlásit

ahoj
u nas tiez leje uz druhy den

AmAkita
ahoj, vitam v "podzemnim odboji"
malo sa s tym nieco robit uz davno ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 18:04 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

moth
- co to je pozdemní odboj?

moth
# Zasláno: 11 Lis 2009 18:08
- Nahlásit

ankaras
neviem, ale paci sa mi to

AmAkita
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 18:38
- Nahlásit

ankaras
moth

podzemní odboj je ,,TERMINUS TECHNICUS"
převzatý od Ing . Petrusové !

.;..víc netřeba dodávat , moth ČÁSTEČNĚ POZNÁ.

---------------------

Samozdřejmě že export napřímo ovlivnit nejde (nevěřících Tomášů jsou všude kopy) , ale OSVĚTU nebo ,,uskřípnutí" ze strany SKJ by pomoci trochu šlo.

moth
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:01
- Nahlásit

Samozdřejmě že export napřímo ovlivnit nejde (nevěřících Tomášů jsou všude kopy) , ale OSVĚTU nebo ,,uskřípnutí" ze strany SKJ by pomoci trochu šlo.
tomu by som rada verila, ale SKJ toto podporuje, tak neviem, kto to vyriesi §!

casira
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:03
- Nahlásit

Je mi z toho na grc!Myslíte,že SKJ s nim niečo urobí?Ved ho podporuje samo vedenie klubu!Vieme čo robili nám ,aké podrazy,nejdem konkretizovat,no ale niekto nemože nič a niekto može všetko!

moth
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:15
- Nahlásit

ahoj casira

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání