Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:12
- Nahlásit

Ahoooj všichni U nás nic nového, jen Berry nám už delší dobu průjmuje, tak musím zkusit zase změnit granule. Začal, když jsem jim pravidelně dávala k obědu maso, přestala jsem - nepomohlo. Tak ještě ty granule. My fakt jen na maso přejít nemůžem, syrové přestali jíst úplně a ovařené - no taky nic moc. Když mi plival z vařených brambor (na tu srajdu - jak radila někomu Dania) plivat ven králičí, tak to mně fakt dojal. Zato Woriček vymetl misky obě. Mám psy exoty (no, ono kdo zná mně osobně, tak se asi ani nediví )
casira
To s tím rohlíkem, dělá náš starý špic Alf taky. Rohlíky má fakt ád, ale když zrovna nechce, tak ho hned letí zakopat - na potom asi
Roxana
Čauky, potravní konkurencí to nebude, on je tam Alf sám

worick
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:18
- Nahlásit

Kruciš, vždycky si říkám:,,no to je pěkně blbý, akiťácké fórum a tobě to vyjde tak, že jim otevíráš stránku" No a už je to tady zas

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:20
- Nahlásit

worick
prosim te, ty mas opravdu teda poradny exoty no hlavne aby byli zdravotne OK, jinak at jsou vybiravi jak princezny jak jenom chteji, ze jo
potravní konkurencí to nebude, on je tam Alf sám
tak jasne, ale on to dela asi tak vzdycky, ze jo .. kdezto casirin Ady s tim zacal az ted, jak jsem pochopila ..
a nebo to samo tak byt nemusi

worick
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:31
- Nahlásit

Roxana
casira
Že si ho jako vyhrabe a sní v klidu, až tam holka nebude Dost možná...Ale aby se mu taky nestalo, že až tam nebude on, tak mu ho zblajzne kámoška
Čekám už naštvaná týden na granule, neměli je a pak mi je zase zapoměli poslat
Taky jsem začala dávat Yuccan - přírodní prostředek proti giardiím (či jak se ty brebery přesně jmenují) někdo mi to doporučil, je to z lékárny a je to zároveň i probiotikum, tak si říkám, že by to uškodit nemělo (jestli ty brebery nemají) a možná pomoct i na ten průjem. Jí to cca týden a zlepšení průjmu zatím není. Máte to někdo taky tak, že zprvu je to tulich i když ne moc tvrdý a končí to totálním sračkojdem? (ono Berry toho nakadí hooodně)

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:33
- Nahlásit

Tak jsem paní Kláře Kmonickové napsala vzkaz na její stránky, tak si to snad v nejbližší době přečte

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:48
- Nahlásit

Tady přidám fotku jak o ní mluvila ankaras...

A tady ukážu jaký jsme měli počasíčko na zkouškách :-D

Snad to bude fungovat

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:50
- Nahlásit

tak to nefunguje :-D jak se sem vkládaj fotky??

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:52 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

worick
a jaky davas ted granule? udajne dobry vet diety ma hills, snad i/d rada? ale mam pocit, ze jsou k sehnani jen pres vetrinu,ale to nevim jiste
jeste s tim kralikem - je to prece trochu sladsi maso, takze mozna to jim vadi?
grooggy

cvicicim akitakum zdar nazdar

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:54 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

grooggy
k tem fotkam - navod zde:

http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html

ty jo, to pocasko teda byla fakt "nadhera" !

MilanS
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:30
- Nahlásit

grooggy
Ahoj, jestli hledáš někoho kdo cvičí s AA záchranařinu, tak napiš na mail o.sturc@seznam.cz, cvičí záchranařinu s hasičema v Pardubicích. Posílal jsem mu odkaz na tvůj profil na "psilasce.cz"

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:42
- Nahlásit

MilanS
ze se tak ptam - hasici maji svoji vlastni zachrannou kynologickou brigadu? To jsem jeste neslysla .. ale tim nerikam, ze to nemuze byt, jen mi to prijde zvlastni ..

Laida
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:48
- Nahlásit

Ahoj všichni,
dlouho jsme se neukázali. Práce nad hlavu.

Zdravíme s Corčou nováčky Casiru s Groogy.

Casira: přejeme tobě i Nanynce, ať Vám to klape

obasek1
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:54
- Nahlásit

Roxana
Jo maj sice těch hasičských kynologických jednotek neni moc ale jsou hlavně teda dobrovolný . Používaj se hlavně při vyhledávání osob v sutinách nebo na plochách.

Laida
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 15:54
- Nahlásit

Roxana
Chojky, tak už taky v pracovním pochodu?
Plánujeme pořád nějakou tu předsilvestrovskou prochajdu?

worick
ankaras
Holky, na Vaše příspěvky se vždycky opravdu těším. Dokonce některé předčítám dětem ve škole a to si pište, že se válejí na lavicích smíchy. (Samozřejmě to mám zapracované do osnov: např. Přírodověda - téma: lesní zvěř; Ankaras a prase divoké,....

Šebina
Těšíme se na novinky a držíme všechny tlapky

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:00
- Nahlásit

Zdravím!

Tady je dneska nějak živoučko Zdravíme taky všechny nové i "staré"
Dárečky máme nakoupený, dneska jsme pořídili dekorace, tak kde je ten Ježíšek, sakra?
worick
Roxana
Od Hill´s jsou dietní opravdu i/d, fungujou vážně skvěle a dají se koupit i jincde než u veta.
K těm giardiím - Yucca je dobrá, ale pokud by tam giardie byly, tak je sama nezlikviduje, je to spíš pomocný lék.

grooggy
moc pěknej pesan!!! A ještě jak jsem pochopila poslušnej, to jde??

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:35
- Nahlásit

obasek1
OK, zachranarina neni muj obor, jen jsem nekde cetla, ze hasici z pardubic spolupracujou s kyn. brigadou, na kterou uz tu je odkaz na minuly strance, tak me prekvapilo, ze maji jeste nejakou svoji vlastni, ale proc ne

Laida
jj, pracovni proces
no ja teda porad planuju pokud ma nekdo konkretnejsi navrh, tak sem s nim!

Dania
aha, tak dik za doplneni u hillsu

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:44
- Nahlásit

Dania
Bodie je poslušnej po svým :-D Můžu s nim chodit po městě bez vodítka a pustit ho skoro všude-akorád mi třeba asi před 2 měsícema vzal roha za fenkou (sprint na 500 metrů v rekordnim čase a když jsem tam přišla tak tam seděl u plotu a dělal jakože nic... Nebo v poslední době se mi strašně loudá když má povel k noze nebo co mě extrémně točí už 3 roky je to, že se chtěj s Cesarem a Cedrikem (NO) na cvičáku vzájemně sežrat :-D Ale to jsou asi kraviny... :-D

MilanS
To by bylo super-mu napíšu. Totiž oni záchranáři z Pardubek trénují i u nás v Josefově-což je cca 2 km od mého domku
Ondrovi Sturcovi napíšu na facebook :-D Snad to nějak vyjde a neřeknou nám, že patříme oba do salámu :-D

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:56
- Nahlásit

grooggy
vis, co me jeste napadlo? v USA jsou akity velmi sikovne v Obedienci, tusim tahle disciplina uz relativne zdomacnela i u nas, tak to by mohlo Bodieho taky mozna bavit

obasek1
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:58
- Nahlásit

Roxana Jo tos četla asi správně tohle je ale dobrovolná jednotka hasičů která má i kynologickou jednotku. grooggy Jo jasně napiš, ale jak víš že jsem Ondra a ne Třeba Olda ? A jak víš že mám facebook? Jasně že mám hehe. Můžeš pak i zkouknout nějaký fotečky Sushi a ostatních psů z jednotky.

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 17:00
- Nahlásit

obasek1
tohle je ale dobrovolná jednotka hasičů která má i kynologickou jednotku.
OK, tak to mi uniklo, ja myslela, ze MilanS ma na mysli pardubicky hasice, myslim jako ty oficialni zahada vyresena

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 17:43
- Nahlásit

obasek1
google je mocná zbraň :-D
Roxana
Obedience je skoro to samé jak sportovní kynologie: Sedni, lehni, aport a žádný vzrůšo :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 17:51
- Nahlásit

Ahoj všichni, teď jsem dorazila, všechno přečetla ale už nevím co se mě kdo na co ptal

worick
- ahojky ! chlapící jsou mlsný vid? my taky vaříme každej den ke granulím a nebo rejži, těstovinám.... když vidim že už mi granule nedožírá, dam jeden den rejži a další den už zase baští a co stromky? drží?

Laida
Jééé, ahooj, zrovna včéra jsem ti chtěla napsat na skype a pak jsem se k tomu nějak nedostala. Ty nás čteš ve škole? PANEBOŽE !! v sobotu máme jít na pochod do zbůchu tak třeba zsae něco přibude . Děti pozdravuj a rodinku taky

Roxana
- já ani nevím co vlastně vy děláte s Ariškou? TAky chodíte cvičit?

obasek1
- čáu hasič !! No vida, budou tady dva záchranáří !

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 18:29
- Nahlásit

grooggy
Obedience je skoro to samé jak sportovní kynologie: Sedni, lehni, aport a žádný vzrůšo :-D
Jj, to vim, ale prave je to bez obrany, ze jo ..
ankaras
nooo, my jsme teda chodivavavavaly cvicit ale pak jsem byla pryc a ted uz jsme liny .. obe snad jedine ty prochajdy (nebo treky no

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:01
- Nahlásit

Roxana
snad jedine ty prochajdy
- však to hrozně baví i nás stejně prostě když je to organizovaný tak je to jiný než když si sama vyjdeš třeba na 20km, víc to člověka baví, teda aspoň nás . My jsme chtěly zkusit ještě ten coursing, ale já nevim, na to jsme zase líný my, nebo teda spíš já moc se mi na to nechce.

Teď jste měli vidět naší poslušnost, AYRIN SEDNI ( v obýváku u dveří) Ayrin hroznou radost a místo sedni na mě skočila a mrštila se mnou do těch obývákových dvěří, samo rána o zeď jako z děla

casira
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:17
- Nahlásit

worick
Na tu hnačku si neskúšala čierne uhlie ako mi poradila Amakita?Nany to vtedy pomohlo a je klud.

Laida
dakujem.zatial sa držime ok.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:47
- Nahlásit

Laida
Ahojkýýýý, to byla doba než jste se ozvali....Teď budem všichni ještě bláznit s Vánocema a pak bude doufám alespoň dva měsíce klid, než vyrazíme zase s motykou
Co Corýš, pořád je tak ,,veselá a hravá"? A co bydlení, pokročili jste, máte hotovo? Né, že bych si to tak úplně myslela, bydlíme 3 roky a hotovo stále nemáme
Ankarasce a sviním jsem se taky pěkně nařehtala, pokaždé když teď jdem lesem, tak si na ni vzpomenu

worick
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 20:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
Že babo, taky si vždycky jak vytáhneš paty z domu na ty svině vzpomeneš, viď ?!!! Ty tě myslím budou strašit ještě pěkně dlouho....
Ani nemám odvahu to písnout, že se to tím změní, ale kluci (Worka konkrétně teda) už cca 3 týdny nic neohryzali - tak jsem neměla ani co psát Mám teď jednu čerstvou neveselou story, ale právě čekám na zprávu od sousedů, jestli snad nebude mít nakonec happyend. Pak to vypíšu.
casira
No právě jak jsem vás tu četla, hned jsem všechno zkoušela, ale uhlí pomohlo na dva dny a pak srajda znova. Dala jsem mu ho na zkoušku jen jednou. Možná jsem měla dávat alespoň 3 dny po sobě. Ale pak jsem začala s tím Juccanem, tak uhlí už ne.

Dania
Ahoj Danii - tak kde je ten Ježíšek, sakra? - myslím, že ten chudák teď lítá a shání něco pro naši family, poněvadž já absolutně nevím
Ten Yuccan jsem koupila jen tak co by - kdyby to náhodou bylo ono? Protože to sbírání hovínek x dní a vezení na veterinu aby někam poslali, je při naší veterině 30km vzdálené a potom jak najít a zjistit které ho.... je čí? - no zkrátka je to složité. A na NETu nějaký vet a i v návodu jsem četla, že likviduje dobře. Tak čekám, jestli Worka třeba nepřibere
Ta Berunova srajda mě fakt děsí. Doteď alespoň s ním nebyli problémy a najednou tohle A to jenom doufám, že to není nic horšího, než blbé granule...

worick
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 20:11
- Nahlásit

grooggy
Ahoj, já se sem jenom pravidelně vtírám - mám totiž samojeda a berňáka
Ta fotka ,,velkej a malej" - je paráda, krásňučká

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:01
- Nahlásit

worick
- no prosim tě, do lesa jsme ještě od tý doby nešly , bud se touláme po louce a nebo večer v ulicích, jenže je mam fakt potvrzený, chlapi tady z firmy co máme prý říkali že ty prasata běhají fakt na louce tady nad náma nad barákama u dálnice. Táta to říkal myslivcovi, kterýho zná, jestli by je nemohli postřílet, protože jestli se tady upíchnou, tak to bude na jaře asi problém velikej a oni prej ted tady sice pořádají hony, protože kolem naší vesnice je to prý masakr přemnožený, ale musí ty prasata sejít ještě 100m tak já nevim, já bych je postřílela a pak bych je tam dotáhla nebo jim je půjdu nahnat a nebo půjdu za návnadu, protože dokud nebudou pryč, tak naše vychajda nebude bez strachu, sice nezaútočí, ale nevíš co je vyprovokuje, kdyby to bylo aspon kus od nás ale tohle je fakt už nad barákama. Ptala jsem se táty, dědy, že už mají něco odžito jestli někdy potkali prase, co myslíš? NE-E, to musim vždycky odsrandit já. Myslim, že by po mě zbyli tak boty s mojí vejškou.

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:22
- Nahlásit

worick
Díky oni jsou prostě roztomilý, ale jak si Laura na Bodieho dovoluje-furt ho kouše nebo tahá za ocas... :-D
ankaras
Koukla ses na ten rodokmen? :-D

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání