| Autor |
Zpráva |
moth
|
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:22
- Nahlásit
casira
noja knizka stale caka na poste, dufam, ze ju este stiham vyzdvihnut
skoda, ze tu titulku tak posrali s obrazkom od fotografa, ktory mal problem s krizami
|
casira
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:26
- Nahlásit
moth
Ahoj.Som v práci ale nedalo mi...čo nového?
|
moth
|
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:28
- Nahlásit
casira
nic noveho, hrozny cas vonku, ani sa mi nechce vystrcit nos z dveri, ale budem musiet aspon kvoli Arke, inak Max strasne place - zavija ...
|
casira
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:46
- Nahlásit
Doporučuju sem ty linky UŽ NEVKLÁDATAby si niekto nemyslel,že som to tu dala ako návod na zakúpenie lacného psa!Nie,nie-chcela som len poukázat,čo sa tu deje.Kompetentnejší ludia by sa mali do "toho" pustit,my "obyčajní" s tým asi nepohneme,čím?ako?rada by som!
|
moth
|
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:49
- Nahlásit
casira
.. chcela som len poukázat,čo sa tu deje.
na Slovensku ...
|
casira
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:54
- Nahlásit
place - zavija
chúdatko,viem si to predstavit...
Titulka je hrozná,ale čo už.Som rada,že mám aspon nejakú knihu o AA,ked pre nič iné,aspon pre porovnanie...A vnútri tie obrázky sú celkom fajn.
Ja som dnes tiež Adyho dobre že nemusela prosit,aby išiel von.Trochu si pobehal a zaliezol dnu,volala som ho,prosila..kašlal na mna.
|
casira
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:59
- Nahlásit
na Slovensku
Už sa to netýka len SK,ked ma inzerát v CZ,múti vody aj v CZ.Čo potom tí seriozni chovatelia???Viem-škoda sa rozčulovat.Svine boli,sú aj budú...
Radšej na inú tému-
Nič sa nezmenilo??Platí 21.11.?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:13 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
casira
Potom se ozvi, jak to vypadá, dopadlo a jak to bude určitě super My víme, že si to sem nedávala jako návod na odkud štěňat od nich, ono je to jedno. Když se o nich nebude mluvit, tak o tom zase nebude nikdo vědět. A když by se tady někdo ptal po štěněti tak proč neříct (teda v případě takových množitelů) - tam si ho nekupuj proto a proto. A pak už je to jenom na nich.
moth
Proč Max pláče?
Roxana
ahojky, vyrážíš s náma v tu sobotu?
|
moth
|
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:22
- Nahlásit
casira
ano plati a dufam, ze sa to nezmeni, tes sa na tigricu
ankaras
Proč Max pláče?
pretoze nas opustila Agatka - nasa velka bojovnicka Jakobinka odisla za Ajkom, ale my dufame, ze su aj tam spolu veseli a ststni aspon tak ako boli tu, je nam vsetkym velmi smutno, ale Max to znasa zvlast zle
|
casira
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:46
- Nahlásit
tes sa na tigricu
šak sa tešíme.Z našej strany-nezmení.Mám aj trošku obavy...ale ja som optimista!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:52
- Nahlásit
moth
pretoze nas opustila Agatka
tak to je mi fakt moc líto !
Snad se Max z nejhoršího brzo dostane !
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 07:36
- Nahlásit
moth
Ach jo, čtu tu zprávy ne moc veselé....Je mi to moc líto, přeju ať vás to všechny brzo přebolí..No, sama vím, že těžko
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 07:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
Tu grotesku se zvedáním Ayriny si dovedu představit. U nás to tak bylo s dostáváním Berryho do Tomova auta (je vysoké) Ten má bezmála 50kg a to se fakt nedalo. Zkoušela jsem mu zvednout předek nahoru - to jsem neuzvedla, ne tak vysoko. Tak že mám zvedat zadek. Jenže ve chvíli, kdy ho Tom za předek zvednul, tak vlastně celá váha kecla na zadek a já s ním zase nehnula. Museli jsme koupit náběhovou rampu. Moc se jim na ni taky nechce, ale nakonec se povede
Takže veterinu jste v pohodě zvládnuly...Tak vidíš, jste holky šikovné! Ale jsou to vždycky nervy, že jo? Kluci bývají hodní, ale stejně jsem příšerně nervozní, aby je nechytnul nějaký ,,rapl", protože hlavně s Berrym bych si absolutně nezaradila
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:39
- Nahlásit
moth
je nám to moc líto! jinak nejčerstvější zpráva-plyšounci u nás budou
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:35
- Nahlásit
šebina
jéé, vy budete mít mimuše? (A kdeže to bydlíte? , nebude se moct přijet pomuckat za mírný poplatek? )
To malá z toho bude na větvi - takových kámošů
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:53 - Změnil/a: šebina
- Nahlásit
worickpoplatky nebrat víš jak to dopadá nebo to byli úplatky????
Komorní Lhotka u Frýdku Místku máme ,,garden,, návštěvy jsou vítány,ted byli u nás kouknout na budoucí maminu a říct jí ať je tam i jeden kluk,chtějí no ted jsem si oddechla naše prtě vlezlo do plotu a nemohlo ven ,kvičí ...letím a teď ani tam ani sem tak jsem musela rozbít plot,ještě že ten kousek je z latěk ,uf dává mi zabrat mrně ,no prej hlídej mě a neseď u pc
|
casira
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 12:41
- Nahlásit
šebina
Držím palce,aby všetko dobre dopadlo!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 17:58
- Nahlásit
šebina
Ahoj, tak gratulujeme !!! Mam to tak daleko a Petr marodí , takže nám se asi nezadaří dorazit, ale těším se na fotky.
worick
TAk to máte dobrou nakládku do auta my naštěstí docela dobře skáčeme takže nám do kufru i do auta stačí HOP Připoutáme páskama a frčíme na ty pásy a ten potah si nemůžu vůbec stěžovat. Ayrina má děsně energie, je jak blázen, vůbec jí nemůžu utahat, ani po tý injekci nezalehla, tak doufam, že ta sobota jí trošku zmůže. Příští týden půjdu na stěry krku, nechce mi to pořád přebolet, je to už doba, takže jsem se rozhodla že jdu .
|
moth
|
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:35
- Nahlásit
ankaras
worick
šebina
za Agatku dakujem ...
|
casira
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:37 - Změnil/a: casira
- Nahlásit
ankaras
Ten výter si daj urobit čím skor.Kolegynu tiež dlho bolelo hrdlo a zistili jej,že tam má akehosi bacila-musela brat antibiotika.
No,Ayrinu musíš najako zamestnat...
|
moth
|
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:43
- Nahlásit
casira
kto to je na tej fotke?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
casira
No,Ayrinu musíš najako zamestnat... a copak je to za fotku? Jako-že Ayrině sehnat třá chlapa?
|
casira
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:52 - Změnil/a: casira
- Nahlásit
Nechcem zase načínat včerajšok,ale to je on!
|
casira
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:54
- Nahlásit
moth
Ty ho musíš poznat,nie?Našla som ho na FB.Mám ho vymazat?
|
moth
|
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:11
- Nahlásit
casira
mne sa zdal povedomi te xicht, jezis, dufam, ze sa s nim nekamaratim, teda jedine ak je pod nejakym inym menom ... samozrejme vymazat!
|
moth
|
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:14
- Nahlásit
casira
uf, chvalabohu ne!!!! ale nasla som ho, on sa nam chlapec hodne zmenil, sa necuduj, ze som ho nespoznala ....
|
casira
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:22
- Nahlásit
moth
Sranda,čo?Náhodou som to našla!Dnes som doma,rano som bola u lekara-pre vysledky-som v poriadku a poobede ešte u zubára na prehliadku.A do práce až zajtra idem.Tak som mala dnešok ulietaný.
woricksehnat třá chlapaAk to pomože....ale radšej psieho...s týmto by nevyhrala!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:28
- Nahlásit
Žádnou fotku nevidím , to už jste jí asi smazaly Ayrině chlapa néééé ještě to tak
casira
No,Ayrinu musíš najako zamestnat.
- tak to neboj mám já i ona zaměstnaný celý den, mohlo by se oteplit, to by se hned zklidnila Zítra jdeme zase běhat a v sobotu vyrážíme na další pochod s turistama, jdeme s Daimonkovýma 15 km Už se těším, snad nám vyjde počasí. Jinak s tím krkem právě něco takovýho čekám, nějakýho toho streptokoka,, nebo jinýho koka Protože jinak mi nic neni, ale lidi kolem mě marodí, takže možná něco přenášim. Půjdu hned v pondělí.
|
casira
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:39
- Nahlásit
ankaras Půjdu hned v pondělí. Chod,chod,bude to nejaký kok...
smzaly pre istotu,ak ho chceš vidiet,vieš meno-je na FB.
pochod s turistama sa máte,ja si dam pochod s Adym sama,možno s malou-suseda čo chodieva so mnou má choré deti.Nech vám vyjde počasie.
|
moth
|
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:47
- Nahlásit
casira
uz mam aj ja tu knizku Akita - he-he
citat ju asi moc nebudem, skor prelistujem a odlozim do zbierky
ked si sa stazovala na sk fore, ze nemas ziadnu Akita knihu len tuto - novinku tak ti s tigricou donesiem aj nejaky bonus, mozno dva, kuknem, co mam v zasobe
|