Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Dania
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 18:31
- Nahlásit

ankaras
Kdy že hárají fenky? po půl roce? už se těšim
zvláštní, já ne!!!!!

worick
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 18:58
- Nahlásit

Laida
Ahooooj! Tak vy jste taky marodili? A všichni tu máte kvík, kvík, prasečí? Nestrašte mně chřipajznama, já nemarodila tak 4 roky a ani rozhodně nechci!!!! Ale když už to v sobotu skolilo mamču, která marodila naposled někdy před 25 lety - tak to už je vážné....
ankaras
No, tak mi řekněte, co si myslíte, že si ze mě tyhle dvě dělají, když jsou spolu ! Já fakt nevím, co se čertíš?! Když mamči nevadí, že Ayrina skáče po sedačce, tak to bych byla taky v klidu. U nás je to zase takhle: mamka má zvířata ráda, ale jen tak, aby jí to nějak neuškodilo Hlavně aby na ní neskákali, nešahali špinavýma pacinama a když jsou mokří a smrdí psem, tak je radši nehladí Ale jinak se s nima bude všem chválit - jak jsou hodní a co umí atd. Nejvíc mně štve, že přijdem k babči, mamka sedí na gauči, Woriček přijde k ní, nos jí vrazí až do klína a ona řekne ahoj a klepne mu tak jako dlaní na hlavičku a toť vše. On chudák čeká muckání, pořád stojí, nakonec s sebou špelí na ,,mimi" a musím přiskočit já a pomuchlovat se s ním, aby mu to nebylo líto. Pak jim přinese dvě hrsti piškotů a vynahrazuje jim to, že je nehladí
A to není teda v žádném případě žádná fiflena, o zvířatech mluví pěkně, ale mazlit se s nima zase nebude. A dorazila mně o víkendu, když volala, že se mám dívat na ,,Chcete mně", že je tam pěkná špicka se štěňaty a že ,,škoda", že Alfík ještě je (to nemyslela špatně, jen že kdyby náhodou chudák stará umřel, tak zase třeba nebude k dispozici takový stejný pejsek), že by si hned vzali štěňátko. Pěkné: ona neustále vražená u babči, brácha jezdí turnusově do Brna a kdo se jako o to štěně bude starat a vychovávat ho?? Teď tam nepůjdu, ať od ní nechytím tu prasečí , ale hned jak nebude bacilonosič, tak se do nich pustím do obou, jestli se náhodou nezbláznili. Oni totiž nějak pozapoměli, že když jsme přivezli Alfíčka, tak jsem s ním byla půl roku doma a všechno jsem ho naučila já....

worick
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:04
- Nahlásit

Dania
ankaras
Kdy že hárají fenky? po půl roce? už se těšim
zvláštní, já ne!!!!!
A mě je to celkem šumák
Vlastně ne, kecám, je to lepší, Worička to dokáže upoutat od srnek

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:10 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
NO, ale mně to vadí ! Protože když tam budou samy dvě a mamka už jí na tom gauči nebude chtít a tak řve - Ivetoooo, pojd si něco udělat s Ayrinou ! A rozhodně tam nesmí když přijdou návštěvy, takže ona na gauč prostě nesmí, max. jsou vyjímky když jde pomuchlovat naší malou babču a vleze za ní až na gauč, tuhle jí tam lákal známej ale nešla, ona ani jakonechce, ale když kravne s mamkou, tak to je hrozný. Kdyby si jí uměli usměrnit, at si dělají co chtějí, ale když chtějí, tak s ní nic nesvedou a musim přijít já a tak mi vadí, když mi to kazí. Dneska ale jako vrchol, Ayrina si před 10 minutama přinesla boty tak jí to máma vzala a než si sedla tak ayrina porazila stojan se svíčkou, tak už padala do boudy a baštit !! Je dneska jako kdyby jí dal někdo povzbuzující injekci, jak labil s hyperaktivním dohromady. Zítra pojede běhat, já to vydržim a jeslti omarodim tak jí zabiju . Ale potřebuje utahat.

worick
Vlastně ne, kecám, je to lepší, Worička to dokáže upoutat od srnek
- ty si teda ! Ale bacha, prej z toho hafani můžou dostat i zánět varlat a ten se prý vrací a pes se musí vykastrovat. Nebo tak nějak to bylo, už nevím.

Laida
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:14
- Nahlásit

Roxana
Předsilvestrovská vychajda - samosebou s námi se musí počítat. Ikdyby pánik nemohl, já to prostě zvládnu, tohle si ujít nenechám.
ankaras
Děkujeme, no princezna je pořád stejná, koukám. Šikulka a panička pořád nic nechápe, vždyť ona vám ukazuje, jak vás má ráda.
Dania
Nějak jsem zaznamenala, že proběhla jakási sláva, tak moc blahopřejeme
worick
my jsme s chřipajznou nic neměli, zánět průdušek nás skolil - pánik něco přitáhnul z práce. Chjo, ta Praha.

Corrýš jinak momentálně dohárává, tak se pořád ještě mazlí, co to jde. Bude mi pak líto, až se všechno vrátí do starých kolejí. Tohle tulení je fajnový

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:27
- Nahlásit

Laida
Ale panička to chápe hodně dobře však vždycky jako na oko vynadá a pak se usmívá ale dnešek je moc . A jak se máte jinak? Ještě taková honička? Petr půjde už snad na tu operaci. Jaký název chovky jste měli původně mít? Já si to nemůžu vybavit, ale vím, že si mi to říkala.

Daimon
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:29
- Nahlásit

Ahoj všem,
gratuluju k úspěchu na výstavě.

My byli v sobotu i v neděli v lese a bylo nám tam fajn. Teda skoro, pro vysoký výskyt prasat v " našem lese" sme se přesunuli na opačný konec Plzně, do lesa, kam zaručeně nechodí psi a nejsou tam prasata, obojí je kec a ještě sme se ztratili a to sem jela sama a ještě sebou vzala, našeho důchodce Čipa

worick
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:34
- Nahlásit

Laida
To já mám tak strašné rozmazlenky asi i proto, že každé ráno máme čtvrt hodiny povinného tulení a muckání - a musí i kdyby zrovna nechtěli
Berry to moje olizování zrovna nemusí , ale Woriček ten chodí celý den - pokud teda něco nehoní či nehlodá
Včera sadím ty modříny (jo, modříny to byly) a Woriček šel kousek vedle k plotu a vrazil hlavu do živého habrového plotu. Já tam před 14dny dosazovala holá místa. Říkám si:,,asi tam jde žrát trávu" hodím po něm okem a on chlamst - a bleskurychle ukousne tomu nově dosazenému habru vršek. Já už se tomu musela i smát. Fakt tele. Ten živý plot má cca 20m, ale on tam musí vlézt a jeden stromek ukousnout S Tomem jsme se pak řehtali představě, že tam ráno přijdu a ten starý - teď už dvoumetrový živý plot, bude ukousaný jak od bobra
Teď se tomu blbec směju, ale to už by mně nejspíš odvezli do Kromclu (Kroměříže) - to je totéž jako u vás do Bohnic

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:42
- Nahlásit

worick
to je totéž jako u vás do Bohnic
- JO a u nás tady Dobřany

Daimon
No vidíš, pořád lezeš do močálů až se tam ztratíš a nikdo už tě nenajde

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:56
- Nahlásit

Laida
Nějak jsem zaznamenala, že proběhla jakási sláva, tak moc blahopřejeme
díky, ale víš co, sláva........titul v mladejch....ehm Sláva spíš je, že byli oba hodní a v pohodě!! To je de facto titul pro násankaras
hele, dyť to říkám, vy jí furt něco berete! Představuju si to tak, že Ayrin si něco najde, vy jí to okamžitě seberete, tak se celá frustrovaná vydá najít něco dalšího, situace se opakuje a pak je to už kdo z koho. Zajímalo by mě, kdo by vyhrál, kdyby jste jí nezavřeli, ale myslím, že na vítěze bych vsadila!
Daimon
nebyly pohárky, nebyly... ale byly plyšáci v sobotu, v neděli prd!

Daimon
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:57
- Nahlásit

ankaras
Tady sem našla dráhu, kde jezdí asi na čtyřkolkách, močály, veeeeelkej prasátkov kde se i krmí, jelikož tam měli hromadu brambor na zemi, naštěstí právě nebyli doma. Taky chráněný území, úžasnej rybník kterej snad nebude ani na mapě. Taky prales, to bylo na ceduli, tam sem musela Čipa nosit pro těžkej terén. Pak sem přemýšlela, jestli mám dost nabitej mobil, až mě budou v noci hledat. Takže super
worick
S našima klukama sem zahradu dávno vzdala a to sem prosím víš co??? Vyučená zahradnice

Daimon
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:59 - Změnil/a: Daimon
- Nahlásit

Dania
Tak to je děsný , na výstavě sou u nás podstatný jen ty pohárky
Taky co jinýho?? Mám je na krámu a kdybych tam dala kus papíru, jako třeba CAC a tak, což teda u nás nehrozí, tak nikdo ze zákazníků neví co to je
Takhle koukaj na pohárky a ví že mám doma dva borce

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:08
- Nahlásit

Dania
Ty si dobráček viď? Tě úplně vidim ! Řeknu Ayrin, že má v rodině Aldíkovic stálou podporu
nebyly pohárky, nebyly... ale byly plyšáci v sobotu, v neděli prd!
- plyšáci bombový, viděla jsem na fotce Jakýho jste dostali vy? A whisky neodstala nic za cajcáka? Koukala jsem jakej obří pohár opět vyhrál JEZEVČÍK !! Jsem mrtvá, protože všude vyhrávají velký poháry jezevčíci, nerozumim tomu, ale oni asi zase nechápou jak může vyhrát velkej pes a ne malej.

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:09
- Nahlásit

Daimon
Tak to je děsný , na výstavě sou u nás podstatný jen ty pohárky
Taky co jinýho?? Mám je na krámu a kdybych tam dala kus papíru, jako třeba CAC a tak, což teda u nás nehrozí, tak nikdo ze zákazníků neví co to je

MilanS
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:26
- Nahlásit

Já bych zavedl pravidlo, že pohár může získat jen pes který ho unese

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:28 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

MilanS
Tak teď si na to kápnul ! a nejlíp tak velkej jak pes velkej . A Leonka si koupí dogy

Daimon
Milan je náš CAjcák, CAcák a CAcibák

šebina
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:32
- Nahlásit

Tak teď si na to kápnul ! a nejlíp tak velkej jak pes velkej MilanS

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:33
- Nahlásit

šebina
Helen, ty mi nějak bereš věty

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:34
- Nahlásit

Daimon
a to je pravda!!

ankaras
Jakýho jste dostali vy? A whisky neodstala nic za cajcáka?
dostali něco barevnýho, takovej geometrickej útvar-nedávej mi takhle těžký otázky! A nedostala chudinka nic, jen kartičku, což jí evidentně radost neudělalo.....
Milan má pravdu, pohár jen těm, kdo ho unesou.Skoro by to stálo za petici!

Daimon
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:36
- Nahlásit

MilanS
Tak to si taky myslím, kdyby na toho jezevčíka, nedej bože spadnul, tak je po šampionovi . V Rybníkách to vyhrál taky takovej pejsek a ten pohár byl snad ještě větší, hodně foukalo a toho pejska fotili u pohárku, myslím že hodně riskovali.Ale přeju jim ho, vím jakou strašnou radost musejí ty lidičky mít, kdyby se to někdy stalo mě, tak si to neužiju, protože by mě klepla pepka

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:43
- Nahlásit

Daimon

hodně foukalo a toho pejska fotili u pohárku, myslím že hodně riskovali
- dneska se tady nasměju
Máš pravdu, kdyby si ho vyhrála, myslím, že by si skočila na záda a řvala a řvala ááááááááááááááááááááááááá a já do toho s tebou a myslím si, že tam byla taková super atmosféra, když jsme dostaly obě ty pohárky, že by řvali i Aldíci, který to prožívali s náma
Tady je ten vítěz

Dania
DAnčo koukej, to je ta malá krásná útěkářka

A hoď nám sem pohárek, co vyhrál Aldík.

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 21:02 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Vysledky - CACIB Praha 8. 11. 2009
Rozhodci Olga Dolejsova
PSI
třída mladých

Torazo´s Pearl Ike Warrior V1, CAJC, BOB, 2. misto BIG V. skupiny
Aldo Chikara Chi V2
A´Mister Big Time Goldmal´s V3
mezitřída
Akim Chikara Chi V1, CAC, res.CACIB
třída otevřená
Ausserhalb´s Leon V1,CAC
Brighit Bodie Cid-Lake V2
třída šampionů
Melodor Catch Me If You Can V1,CAC,CACIB
FENY
třída dorostu
Torazo´s Fyreproof Pearl Mitchell VN1
třída mladých
Miss Misha At Melodor V1,CAJC
Brixie Bronntepure V2
Maróteam oh, What a Girl V3
třída otevřená
Ausserhalb's Quennie V1, CAC, res. CACIB
Ballantine První Losinská VD
třída šampionů
Lord Of Odates`s Inheritance Enigma V1, CAC, CACIB

AmAkita, Laida, MilanS - Dik za doplneni snad je ted vse OK

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 21:15
- Nahlásit

Roxana
Děkujeme ! Ještě klubovku

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 21:25 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

ankaras
Ještě klubovku
tak to bohuzel tam netusim ani obsazeni, natoz vysledky, to musis na Jirinu

worick
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 06:47
- Nahlásit

ankaras
Daimon
Daimon
No vidíš, pořád lezeš do močálů až se tam ztratíš a nikdo už tě nenajde
- né, já jsem na to přišla! Láká tam i tebe?? Prd zahradnice - to už se prokecla, že jen ,,jako".....Bludička to je!!!!!!!
Hlavně tam s ní nelez, ta pivní tour městem je bezpečnější
Daimon tak ty jsi zahradnice - to bych taky potřebovala! Mamka dělala roky v teple v pálenici, ale občas museli pomáhat i u přidružené výroby v zahradnictví. A vždycky mi říkala:,,uč se nebo skončíš u zahradnic a budeš se celý život hrabat v hlíně!" Nóóó, tak nakonec se v hlíně hrabu dobrovolně a ráda a kdybych se jako zahradnice něco naučila, tak by se mi to teď určitě hodilo
Zahrada - v globále je OK, jelikož je dostatečně velká. Kdybych si ovšem promítla tu část vepředu, kterou mají kluci celkem slušně zhnusenou, velikostně do běžné zahrady u domku - tak ta by byla taktéž zlikvidovaná celá
MilanS
Já bych zavedl pravidlo, že pohár může získat jen pes který ho unese
oni to mají asi zatím - kdo do něj vleze

Dania
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 09:12
- Nahlásit

ankaras
A hoď nám sem pohárek, co vyhrál Aldík
já nemám fotku pohárku Víš, jakej mám vztah k focení......

Daimon
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:04
- Nahlásit

worick
No psala sem že sem vyučená, nic víc , nikdy sem to nedělala a za těch 22 let co od tý doby uplynulo si nepamatuju zhola nic .Jediný co mě bavilo, byla vazba, ale za minulé éry se na květinku dostali jen vyvolení.
Pak jsem si udělala další školu a státní zkoušky a nějaký čas sem se živila jako pedikérka, to dělám ještě dnes, ale spíš pro známí a nebo letitý zákazníky.
Nejvíc mě baví krám, pokecám s lidma, co mají zvířata, nikdo jinej sem nevleze, taky co by tu asi hledal, že jo .

worick
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:35
- Nahlásit

Daimon
Nejvíc mě baví krám, pokecám s lidma, co mají zvířata¨- to je snad jediné, co by mně bavilo taky, krom zahradničení
taky co by tu asi hledal, že jo - neříkej, že takový magor jsem fakt jen já?! Já všude, kde jsem viděla zverimex( i v zahraničí) jsem vlezla, abych se alespoň pokochala zvířátkama. A klidně jsem tam vydržela čumět i hodinu - na rybičky, ještěrky, hadice, pokecala s papouchama a litovala králíčky

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 11:43
- Nahlásit

Dania
NO, tak ho koukej vyfotit ! Hledam všude u vás fotky a nikde nic, ani aktualizovanej web. Zjednej NÁPRAVU šup

Lidi, jdu s Ayrin běhat, držte mi palce, at nikde nezakopnu nebo at neumřeme obě dvě někde v lese, beru si radši mobil

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 14:14 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Tak jsme zpátky, bylo to fakt super budeme chodit běhat . Ayrina je unavená !! Jupí
Jinak pokud zná někdo náš VÝSTAVNÍ POLEH
, tak tady se někomu povedl taky moc krásně

MilanS, worick
oni to mají asi zatím - kdo do něj vleze
- tak to je pravda

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání