| Autor |
Zpráva |
casira
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:13
- Nahlásit
moth
No nemám inú.Ved nikde nemajú.Ale ja viem len po sk,cz a troch porusky-ak som ešte nezabudla.Vraj tigrica- začinamsa bát!
|
moth
|
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:21
- Nahlásit
casira
tak aspon budes pozerat obrazky a Miska alebo Martin ti budu citat, to bude idylka
|
casira
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:49
- Nahlásit
moth
Tak tomu by som neverila.Martin-angl.nemusí a Miša sa radšej venuje frajerovi,ta na nič iné nema čas.A take dobré dievča to bolo!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 19:33
- Nahlásit
Ahoooj, tak už taky píšu, dneska to byl takovej fofr, ted jsem ještě zkulturnila Ayrin česaly jsme aspon přes hodinu, když se teda konečně uvelebila na dece a v klidu držela Pouštíme pořád světlou podsadu, už máme úplně černý záda. Asi máme doma fakt převlečenýho chameleona . Hodím potom na stránky jak nám ty barvičky postupně šly A jak se kdo máte při pátku? Co o víkendu?
|
casira
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 17:05
- Nahlásit
Ahoj.Dnes sme mali-aspon u nás krásny slnečný den a bez vetra.Poobede sme sa boli prejst po lúkach.Kedže som okrem mojej malej mala so sebou ešte 6ročnú susedu,nebola to prechádzka podla mojich /a Adyho/predstáv,lebo tie dve mi zahlásili,že už nevládzu!Ale aj tak sme sa fajn prešli,decká aj pes sa vyšanitli...
zkulturnila Ayrin
Ayrin plzne?Nezávidím-nekonečné česanie...Ako dopadla turistika?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 19:21
- Nahlásit
casira
Ahojky, nene, nepelíchá, ale byla jak drblína a jak skáče pořád do keřů tak tak vypadala . Turistika byla super Tam, kam jsme jeli bylo hrozně hezký počasí, pak když jsme se vrátili domu tak tady zase mlha, psiska celou cestu běhala, Ayrin si hrála s Awašim a přesto moc teda unavený nebyli. Až teď to na ně asi trochu dopadlo, kluci totiž ještě v noci byli s páníčkem na noční, tak mají dost . Daimonkovi nás vezli domu "superautíčkem" Nejdřív Ayrin seděla a kouakla mezi sedačkama a najednou vystrčila zadek na sedačku a pak jetě packy a jela mi v náručí . Přijela jsem jak to největší čuně. Pak hodíme fotečky JO a minule jsem ztratila papír s popisem cesty a ted jsem vytrousila pytlík na odměny plnej piškotů ! Ještě že už mam další na poště
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2009 21:08
- Nahlásit
casira
a bez vetra - jéžíš, bez větru jo?! Tak to nebydlíš kousek, ale někde na Marsu! (opravuju, na Marsu prý taky fučí, tak prostě na jiné planetě)...) U nás bylo taky hezky, ale dulo jako kráva!
Včera jsme byli celý den ve Zlíně po úřadech vyřídit nějaké resty, vlezla jsem do OBI, což jsem neměla dělat, jelikož měli 50% slevy na venkovní kytky, tak jsem zase nakoupila chryzantémy a dnes jsem celý den vysazovala
Kluci byly včera tedy celý den sami a kupodivu to zůstalo bez následků (nic ukousané), vzali to hlídání vážně Zato dneska snídáme a psiska už po snídani blbnou na trávníku. Za chvíli ticho, říkám Tomovi:,,kde zmiznuli?" a on že Woriček je v rohu u zdi. A já jen tak z prdele:,,doufám, že tam ta myška hryzalka něco nehlodá?" Néé, jen tam tak stojí. Což mi bylo divné, vyskočím, jdu se taky kouknout k oknu a zrovna v tu chvíli se Worka sehne a hryzne do keře před sebou. Tak rychlý pohyb a otevření okna by nezvládnul ani Superman!!! Toma jsem odhodila nejmíň metr a vyletěla ven s příšerným řevem (neboť jsem musela využít toho, že jsem ho konečně lapla při činu a za druhé tento keř je fakt vzácný) Během 5sec. byli oba v boudě a já se letěla podívat na škody (hlavně jestli už ho neporcoval předtím...) Naštěstí byla jen překouslá jedna větev a ani ne úplně, tak jsem ji zatáhla gumovou páskou a snad sroste. Teda pokud ho nebude zase zajímat ta páska
ankaras
bože ty jsi výletník....jednou ztratíš i hlavu
Hlavně, že jste měli pěkné počasí a psiska se vyblbla. My byli dnes za Argoškem a už jsem chvílema myslela, že ho Berry snad sežere. Argo se na něj pořád věší a Berčoi to fakt už celkem leze na nerva. Natvrdo po něm vyjíždí, ale to pako Argo to nějak není sto pochopit. Nakonec Berry chudák rezignuje a nechá se vojíždět a ožužlávat, protože jinak by ho snad musel zabít Divné je, že na Worička si vlézt netroufne vůbec. Asi to bude tím že prvních deset minut na něj Worka výhružně vrčí jako motorová pila
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2009 13:09
- Nahlásit
worick
bože ty jsi výletník....jednou ztratíš i hlavu
- asi nenapíšu, že ne Ale snad to tak drastický nebude. Hledám něco na příští týden, ale nemůžu nic najít. Tak je fotka jak jsme všichni jeli "superkárou" Byl to prima den.
Jinak naše mladá vlezla do každý louže, bahna, vody a nakonec se rozhodla okoupat
|
casira
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2009 16:31
- Nahlásit
ankaras
|
casira
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2009 16:39
- Nahlásit
ankaras
Ta Ayrin je dobrý borec,ked sa okúpala v takej zime!Je to otužilec.Ako prasa som bola ja dnes.Išla som do lesa s Adym-len ja a on,dieťa odmietlo ist so mnou,tak sme zašli kus dalej,aby som ho unavila,ale to skorej on unavil mna.Večer pršalo,všade bolo kopu blata....no ale čo neurobíš pre blaho psa?! Nato,že má 8rokov preč,stále má dobrú kondičku.Som tomu rada.
worick
Naozaj u nás včera nefúkalo,ani dnes!A to je čo povedat,lebo u nás skoro stále duje.Máš to doma veselé...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2009 20:57
- Nahlásit
casira
Ta Ayrin je dobrý borec,ked sa okúpala v takej zime!Je to otužilec
- to jo, hrnula se dobrovolně do každý louže ale bylo docela hezky i sluníčko nám svítilo. KDyž si zalezla do toho rybníčku tak jeli okolo cyklisti a volali - PES OTUŽILEC a jeden ještě zavolal, že to jsou přece psi ze severu .
on unavil mna
přesně tak, já jsem dneska mrtvá, bolí mě i ruce jak Ayrin občas cukla nožičky taky a jí nic neni a šla by znova
8rokov preč,stále má dobrú kondičku
- to je dobře, je to skvělé když psíkovi nic nechybí, kdby naší malamutku nemuseli uspat ve 13 letech, tak by to na ní nikdo nepoznal že už je to taková babička, lítala jak ďábel. Měla natáhnuto i na fotbalistickou dráhu
|
casira
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:16
- Nahlásit
ankaras
Ahoj,dalši den za nama,ale nám to letí...Práve som pozerafa fotky z vašich toulek - krásne! Ta Ayrin tušim vyhladáva každú mláčku?Do každej vody sa vopchá,vidno to aj na tych fotkách.
Zajtra máme volný den,uvidíme čo prinesie....
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:32
- Nahlásit
Ahojko ,pejskovníčky přejem hezký volný den plný vycházek,u nás jsou malé-krátké kvůli prdítku,jak jdem trochu dýl upadne jí tělo,prča s ní,jinak je to střela
ankaras
koupat náš pejsek???? co to je?? nenamočí ani tlapku,zato prtě bude asi vodník
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:37
- Nahlásit
casira
šebina
Ahoj, dneska jsem se vydala k doktorce ale nebyla tam, tak jdu ve středu, jenže už se mi něco rozjelo ted jsem se probudila, spala jsem po práškách. TAkže my volný den, teda aspon já prožiju v posteli. AYrin vždycky lezla do každý louže, ale poslední dobou pořád víc a víc Z vycházek se nevracíme čistý, pak vypadá mezi klukama jako čert
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 12:49
- Nahlásit
ankaras
Tak co marode, jsk si na tom? Mamka tak nějak přechází tu chřipajznu, po týdnu začala pořádně kašlat a švagrová-doktorka mně postrašila, ať radši jde na rentgen, že teď měli během týdne 20 případů zápalů plic - jako komplikaci té prasečí. A ve zprávách bylo, že je to ale virový - tudíž nezaberou ani antibiotika. No, nic moc teda. Začínám se o ni bát, ona před pár lety měla zákrok na srdci s tím, že se jí to může někdy vrátit - to bych nerada
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 17:41
- Nahlásit
worick
Ahoj, já se k doktorce teda vydala i když jsem si myslela o tom svý. Tak jsme tři lidi seděli v čekárně přes hodinu, tak jsem to zabalila a odešla. Známá mamky mi přinese nějaký ty antibiotika jak jsou jenom tři. Ted jsem se akorát probudila. Chtěla jsem ti napsat, že v časopise Pes a kočka nebo jak se to jmenuje, takovej ten slabouček je asi 6 stránek o samojedovi. Mamce držim palce, at to neni nic vážnýho.
|
casira
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 19:22
- Nahlásit
ankaras
antibiotika jak jsou jenom tři
Ahoj.Tak tie som mala aj ja.Nejako na A-sa volajú,krabičku som už vyhodila.To je u vás hrozné s tymi doktormi.Človek aby ani chorý nebol,lebo sa nedočká... Včera bol volný den,ja som ho využila aj tak,že som umyla všetky okná.Už aj my máme čisté.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 19:39
- Nahlásit
casira
Tak už mi je přivezli, díky bohu, mam SUMAMED. Jeden v sobě a jdu polehávat . Nám už chybí umejt jenom okna v obýváku Poněvadž jsou doma všichni složený tak to asi potrvá. Ani dárky nemam, ani nevim co bych měla nakupovat. Jak je u vás? Tady je fakt teplo, přes den 11 stupnů
|
casira
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 19:55
- Nahlásit
ankaras
Ja som mala teda asi niečo iné,ale tiež tam boli len tri,užívala som to 1krát za den.A vraj to posobi ešte 10 dní po zjedeni poslednej.
U nás je tiež teplo.Ráno trochu pršalo,ale potom aj slnko vykuklo.Ani ja nemám žiadne darčkeky,stále si hovorím,že mám ešte čas...a potom to tak bude vypadat- všade zhon, kopa ludí- a to nemám rada.Zatial nemám ani len predstavu,čo komu kúpit.Asi je to tým teplým počasím,že nám to nedochádza -ale o mesiac ich tu máme.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 20:14
- Nahlásit
casira
Ja som mala teda asi niečo iné,ale tiež tam boli len tri,užívala som to 1krát za den.A vraj to posobi ešte 10 dní po zjedeni poslednej.
- jj, tak to je úplně to samé
Letos vůbec taky nemám představu co komu koupit letos teda na to nemam skoro ani finance ale ono to nějak dopadne. Ayrin taky začala pšíkat, je to všude samá chřipka. TAk jak ta sobota? pořád to platí? těšíte se doma?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 07:45
- Nahlásit
ankaras
casira
Zdarec, no u vás ty choroby teda řádí....
Já pořád říkám, že než k normálnímu doktorovi, půjdu radši z nějakou svou chorobou na veterinu Tam sice zacáluješ, ale alespoň se snaží..
Já jsem teda měla včera taky den blbec. Po obědě jsme jeli s mamkou a bráchou do Hodonína vyřizovat mamce předčasný důchod a měli jsme něco koupit sestřence k narozkám. Přijela jsem domů ve 20h - nic koupené, otrávená a znechucená....Z Vánocema mě teď fakt nes.......- ty po této anabázi ruším!!!!!
S klukama jsem kvůli tomu taky už nebyla...
Tom byl na jednání v Žilině, naštěstí to zvládnul mnohem dřív než já, tak byl s nima alespoň on. Zatím jsem objevila jen ve vchodu vyhrabaný truhlík. Zbytek průserů budu hledat až teď ráno
Mamka se mi zdá, že lepší, už tak nekašlala. Jenom je ještě slabá.
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 08:39
- Nahlásit
hojky ,tak u nás řádí chřipajzny všude v okolí,tak snad se nám to už vyhne,byli jsme marod asi před měsícem, hned jak jsme přivezli prďolku ) pesanice vyžadují pozornost venku jsme ted pořád je krásně12°,i ostatní zvířetník si libuje jo děcká letos vánoce budou u nás veselošrumec, tak se těšíme!ankaraspřejem rychlé uzdravení
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 10:51 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
šebina
zdravím Tak Vánoce - veselo, šrumec - bych chtěla někdy zažít.... U nás doma (dokud byl ještě taťka) byly vždycky Vánoce ve znamení nervozity, hádek a vztekání se. Všichni šíleli - pochopitelně nejvíc mamka, jelikož (přiznejme si otevřeně) skoro všechno bylo na jejích bedrech a jak u nás hádky nebývaly, tak ovšem na Vánoce to ,,bouchlo". Nikdo nic nestíhal atd. A jelikož - jak se říká - si vžité modely neseme sebou, částečně šílím i já. Výhodou je, že nemám děti - nemusím dělat, že Ježíšek je , shánět dárky překvapující (každý má za úkol si říct co chce) cukrovím mně zásobují ty mamky a pokud něco uklizené nebude - no, já to myslím přežiju
Vy už budete mít na Vánoce ty štěníky , no jo, to bude veselo
A co budoucí matka, už tuší, že je v tom?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 12:52
- Nahlásit
Ahoj všichni, teď jsem se probudila na svojí obhajobu musím napsat že jsem šla spát v pět. Už je mi líp, teda ne líp, ale už to prostě "prasklo", pro rýmu neslyšim a necítim, ale krk už taky necítim a teplotu nemam. Ještě mam dva prášečky už se těšim na další. Já se na vánoce těšim, mamka nepeče, peče babča, ale letos už babča jenom zadělává a já peču babi dělá 9 druhů, tak se mam na co těšit. Naše nebaví NIC a když sito nechci nechat otrávit, tak si to musim udělat sama. Akorát ty dárky nevim taky co kupovat. TAk jdu najít něco k snídani TAdy svítí sluníčko , je krásně, ale ještě to vydržim a budu ležet, Ayrin to pak vynahradim.
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 13:18
- Nahlásit
worickankaras
tak jsem chtěla napsat,že je zatím všecko fajn s šebinem,ale právě jsem našla na zahradě --pěkně vyhrabaná dírečka-lochna, asi už to šebi ví,tak to začlo prča,ale nejhorší je že ta hlína co vyhrabe nikde není taky je hezký že prďolek asi na ní koukala,tak můžu čekat i někde nějaký malý hrabaliště,jsem pořád s nimi nopřivezli mi objednávku,tak byli holky samy, ale neuhlídala jsem vánoce letos- malinkatý stromeček,měli jsme vždycky velikánský do stropu,neva ozdobím něco i venku ať je co trhat i tam,cukroví upeču už co nevidět,a pak jen mazlinky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 13:25
- Nahlásit
šebina
Na strom se taky těšim, máme vždycky obří borovici až do stropu, většinou tři, čtyři patra to vlastně už naši taky nechtějí zdobit, tak letos to bude asi všechno na mě, ale to nevadí. Akorát nás každý rok u toho stromu ubývá Letos zasedneme jenom v šesti. Ale ještě tenhle rok se chystáme na vánoční pochod, silvestrovskej a novoroční prvního ledna.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 15:05
- Nahlásit
ankaras
My to pořád u vánoční večeře ještě řešíme tak, že Tom jede za jejich a já zase k našim. Oni jsou tři a pak tam sejde z patra brácha z rodinou. No a my: teď už jsme jen tři a občas ještě brácha dostane směnu, tak tam s mamčou sedíme samy dvě a snažíme se dělat, že je to jedno. Pak musíme naproti k babči - no a tam to taky stojí za starou belu - děda už tři roky není, s ním byla alespoň trochu sranda...A pak si s Tomem brnknem, jestli už jdem domů a sejdem se zase spolu doma
šebina
jó, Šebi ví.....a nebo taky prd My máme v cestě lochnu každý třetí den a na porod to fakt nevypadá, spíš na útěk do Číny
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 15:20
- Nahlásit
worick
Tak to máte takový divoký vid, přecházení a tak. Tak naši jsou jedináčkové, takže babči a dědové dorazí k nám . Jenže tátovo rodiče už nejsou, takže je to takovej divnej pocit, že on už vlastně nikoho nemá, jenom nás. A Petr ten je na vánoce doma a já taky. Ale tuhle byl kamarád na vánoce úplně sám, protože bydlel sám, rodiče rozvedený a každej svou novou rodinu a o jeho samozřejmě ani jeden nejevil zájem, tak bychom ho klidně pozvali k nám aby nás zase přibylo, ale on nechtěl, že prej je to trapný se sem vtírnout. Přitom kdyby dorazil tak nedojídáme ještě tři dny . Já a táta totiž ujíždíme na jednohubkách takže si jich uděláme tolik, že po večeři už nechceme a boucháme je do sebe až máme boule za ušima . Loni byla Ayrina prcek, ale stromu si vůbec nevšímala, tak doufám, že u toho zůstane i letos.
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 17:25
- Nahlásit
worick
jó, Šebi ví.....a nebo taky prd ultrazvuk něco ukázal taky si víc hraje s hračkama prdítka,hračky jí už moc nebraly,zato od včerejška má pořád nějakou v prádle
ankaras
šebina na stromek taky nikdy nešla ,ale malinká torpédík nevím?uvidíme
jinak jsme sami už,mají svoje a k nám další svátek,pak je rušno ale s ,holkama, se nebudem nudit stopro
|
casira
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:27
- Nahlásit
Ahoj všetci!
ankaras
TAk jak ta sobota?Práve som sa dozvedela,že platí.Takže v sobotu poobede očakávame návštevu z našeho hlavného mesta,ktorá nám dovezie darček.Aj sa tešíme,aj sa trochu obávame,ale snad to bude OK,budeme sa snažit.
Aj u nás je stále pekne a celkom teplo,až je to neuveritelné...
Vidím že už rozoberáte Vianoce.Ja mám deti,takže klasika.Teda len malá to prežíva tak detsky,ježiško a hromada darčekov,tí dvaja velký to je už niečo iné.Ale aspon si oddýchneme,budeme sa prejedat-aj ked si to zakážeme,minieme kopu penazí,no čo budem hovorit-všetci to poznáme.
|