Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 14:41
- Nahlásit

pigie
Roxana jela na dovcu, ale myslim, ze ho najdes tady - http://www.akitarescue.org.uk/ a pesan Ghost.

pigie
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 15:00
- Nahlásit

Fifi
Dik, aj ked uz som nasla nieco v jeho bydlisku. Uvidim, ako sa to vyvinie a ktory mu padne do oka

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 16:31
- Nahlásit

pigie
Ještě jeden hafan je nabízen k "DAROVÁNÍ" na www.inuvnouzi.estranky.cz

pigie
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 16:46
- Nahlásit

ankaras
Vdaka. Vsetko mu to posuvam a on sa rozhodne, dam potom vediet Momentalne tomu brani este jeho mama, ktora smuti najviac za starou akitkou, ale myslime, ze najlepsie bude, ak jej proste nejaku privedie domov

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 17:13
- Nahlásit

pigie
Dobrá, dej potom vědět, jak vybral

Lidičky, Hagurovi mají v novinkách upozornění na knížku o akitách která vyšla na českém trhu. Nemůžu jí nějak najít, můžete mi nějak poradit? Nebo hodit link? Děkuju

AmAkita
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 17:47
- Nahlásit

ankaras

LINK : http://knihy.abz.cz/prodej/akita

Přijde mi v pondělí poštou

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 18:39
- Nahlásit

AmAkita
Díky moc, hned si jí objednám

casira
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 20:59
- Nahlásit

Ahoj,som majitelkou AA-pes,8 rokov.S niektorými sa "poznáme" z FB,s niektorými osobne a dobre /moth s spol./.Ak možem,rada by som sa pridala k vám do "skupiny" akity.Na SK je forum o akitách o ničom,ako keby ich tu nikto nechoval.Tu je to také živé.Zaujala ma kniha o akitach.

moth
# Zasláno: 25 Říj 2009 07:30
- Nahlásit

casira
ahoj, tak ta tu vitam, dufam, ze si dobre pokecas, su tu fajn ludia Novu knizku o Akitach si urcite kup, uz len z principu, aj ked podla mna to bude hodne utiahnute za vlasy Ja som uz davnejsie hodila sem link - vydavatelstvo Fortuna Libri, ak sa nemylim, ze v oktobri ma vyjst konecne preklad knihy o Akitach, no a teraz je uz na svete

šebina
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 08:48
- Nahlásit

Ahojte všichni,vítámcasira taky AmAkita
díky za tip na knížku,i když jen ten přehled ,jak prezentují knížku se mi nezdá,no přijde mi příští týden ,tak jsem zvědavá-snad na ní budu mít čas ji přelousknout
ještě k našemu mimije to tryskáč a mají se s šebinou rádi,tak doufám že se to nezmění

casira
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 10:39
- Nahlásit

Ďakujem za privítanie.Tú knihu by som rada zohnat,už len zo zvedavosti čo tam píšu ,Není to ten pravý pes do rodiny s dětmilebo už toto sa mi nepáči.Ja mám tri deti a ani jednemu žiadna moja AA nikdy neublížila ani ho nejako neohrozila.Viem,že sú aj vínimky,asi je to výchovou a celkovým prístupom pes+človek.
moth
Že sú tu fajn ludia som si už všimla.Niečo som si tu už prečítala,tak ja ich vlastne poznám.Niektorých aj z fotiek/napr.Rožnov./

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 22:56 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Ahoj, všechny zdravím, konečně jsem se taky dostala na fórum, teď jsem akorát doupravila štěňata v nouzi, ufff, fuška.

casira
Těší mě a na FB nejde náhodou o Soňu?

Jinak se na bazoši objevily tyto inzeráty

- opět další na tu žíhanku:

Prodam 13 mesicni fenu s PP,americka akita,zihane barvy,zdrava,perfektni kondice,velmi spolecenska,miluje'svoje'lidi,rada spolupracuje,miluje pohyb,nejlepe znalci plemena ci aktivnimu cloveku.Fena je hodna,zvykla na deti,pobyt venku i v dome,dobre take hlida.Vhodna jako mazel,na vystavy ci do chovu.Jen vaznemu zajemci.Pri koupi do konce mesice cena 6999,-UL

- a dvouletý pes z Olexova dvora Attila

PREDAM 2 ROCNEHO CHOVNEHO PSA AMERICKEJ AKITY S PP ZA VYHODNU CENU.INFO NA ati.tattoo@gmail.com +421918839586

- tady nějaké štěndo Akita Inu,ale nevím jestli tou barvičkou sedí, třeba je možná AA

Hledám nového pána pro 3 měsíce starou fenku, je žíhaná s bílými znaky.

Jméno:
Telefon:
Lokalita:
Cena: Jiří Drexler
602978859
Jihlava
1 000 Kč

- další pes :

mladý 2letý pes
, vychovaný. Bohužel se stěhujeme. Pouze na zahradu
a do dobrých rukou !!!
Roman Peutlschmid
Adresa: J. Žižky 223, Dolní Rychnov, 35604
Telefon: 725121543
E-mailová adresa: peutl@centrum.cz

http://www.inzerce-psu.com/akita-inu/28442-daruji- akita-inu/

casira
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 10:26
- Nahlásit

ankaras
Ano,som oficialne Soňa.Dúfam,že si možeme tykat.
Akosi tých psov v inzerátoch pribúda.A nemenovaný SK množitel má zase inzerár,že bude další vrh.Hroza.

casira
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 11:35 - Změnil/a: casira
- Nahlásit

Dúfam,že sa mi podarí to sem dat .
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/237993 ... -akita.php

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 14:47 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

casira
Koukám, že tam toho máte taky dost. Určitě si můžeme tykat Moc se na FB nepohybuju, ale už se do toho začínám dostávat. Máš nějaké stránky? Nebo fotky tvých hafanů?

Koukám, že na slovensku někdo nabízí bílýho krycího psa a na první fotce má Leonky Awašiho a bráchu Šira AI

http://zvierata.bazos.sk/inzerat/2425360/AKITA-INU -Velky-Japonsky-pes.php

casira
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 10:51
- Nahlásit

ankaras
Ked pojdeš na FB,tam je adresa stranok.Len nedavno som to začala robit,pomaly sa učím.Ja na FB chodím len tak,po anglicky neviem,len také základy,tak je to sranda..
Máš pravdu,AA v inzerátoch máme dost,ved sa má kto o to zaslúžit.
Hafana máme teraz len jedného,už veterána ,ale životaschopného,dúfam,že mu to vydrží.

AmAkita
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:56
- Nahlásit

ankaras

Kniha AKITA mi už dorazila !

Zevrubně prohlédnutá .....a konstatuju že je to takový ZÁKLADNÍ MANUÁL pokud uvažuju o akitím štěněti ( péče o srst, jak krmit , trochu výstavy , hodně z historie , fotky se jmény zakladatelů chovu v USA , ....).

Doporučila bych ji všem chovatelům jako ZÁKLADNÍ PŘÍRUČKU k prodávanému/KUPOVANÉMU štěněti...třeba...

Bohužel je znát , že to překládal ne-kynolog , někdy drhnou souvislosti .

Kniha je zaměřená na AMERICKOU AKITU , přesto tam chaoticky pletou čísla standartů , urajiro u am.akity , část textu o chovu akit v CZ ,,vykradli" bez mého svolení z mého článku pro Svět psů , druhá část je dokonce vymyšlená ( neshodují se jména se skutečností a ani s děním) .
Část o výstavním řádu je stará asi tak 5let (chybí třídy a věk byl též jiný).

shrnuto+podtrženo ........MOHLO TO BÝT I HORŠÍ , buďme rádi za první knihu o AMERICKÝCH AKITÁCH v CZ jazyce .

P.S.knih mám několik , vezmu ji do Prahy na klubovku zájemcům k nahlédnutí , asi tři mám ještě volné .

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 17:50
- Nahlásit

casira
Já se teď na FB nedostanu, jdou mi pouze stránky .cz a skype, jinak čekám až si to dají provozovatelé dohromady, snad to bude brzy . Tak mi kdyžtak tu adresu na tvé stránky písni.

AmAkita
Tak s popisu bych řekla, že teda vůbec nic moc, ale jak píšete, alespoň nějaká knížka, než žádná. Už jí mám také objednanou, tak snad dorazí a nikdo si jí nezabere " k vánocům" .

moth
# Zasláno: 27 Říj 2009 18:45
- Nahlásit

ahoj,
no prave, bolo na case, aby vysla nejaka kniha o Akitach tu "u nas", ja len dufam, ze nevyvola rozbroje, ten nazov Akita, ale mozno to je dobry kompromis, ani AI ani AA :-D

AmAkita
nic si z toho nerob, ze ti ukradli cast clanku, ono to tak byva, ked niekto nieco zverejnuje :-D

este sa vratim k diskusii o cistobielych AA, ja viem tiez o jednom - Ajute Wi Ranch Baška ... (*18.11.2005, Ampersand One Mexican O’Thoorn × Ajuko Dog-Wait)

moth
# Zasláno: 28 Říj 2009 18:46
- Nahlásit

ahoj,
no dam druhy prispevok za sebou, o tom istom case

kedze nasa kynologicka organizacia neriesi, ktore stanice ako a kam predavaju svoje odchovy, pridam sem jednu sokujucu realitu, pricom nebude to az tak neaktualne, nakolko pan nemenovany chovatel O.... , inak pomocny poradca chovu AA na SK sa tu uz parkrat v negativnych vlaknach spominal ...
jeho stranky s aktualnymi stenatami, inak v inzercii su ponukane za 300 eur
http://www.akita.estranky.sk/stranka/stenata

tie iste stenata ponukane priekupnikmi, za ine ceny samozrejme, mala poznamka plemeno Akita Inu:
http://www.europuppy.com/dog_for_sale/akita_inu_fo r_sale_1.php

prosim vas, povedzte mi, ze toto nie je proti FCI pravidlam - predaj steniat prostrednictvom priekupnikov!

ak to nahodou cita tento "clovek" bez svedomia, alebo niekto z jeho dobrych znamych, odkazujem, nech chova radsej slimaky alebo zizali a najlepsie by bolo ak by sa zameral na plysaky, tym nemoze ublizit!!!

casira
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2009 19:35
- Nahlásit

Ty kokso,tak to je už sila!Treba mu nejako klepnút po prstoch /asi by bolo lepšie po hlave/ .To mu tí jeho prívrženci tolerujú /možno to robia aj oni/a my sme museli znášat tie ich výmysly / napr.spermogram/.Ja nemám slov...

casira
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:11
- Nahlásit

moth
Včera ten tvoj príspevok ma normálne pohoršil,že som sa neovládla a aj ked som bola v práci,musela som sa vyjadrit..Len aby sa nás tu nezlakli,ked sa tu nik neozýva!Daj to aj na SK forum,uvidíme tie reakcie /ak nejaké budú/.
Šebina
Všetko najlepšie k narodeninám,vela zdravia,štastia,osobných úspechov a radosti z hafanov!!!

šebina
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:31
- Nahlásit

casira
Ještě jednou děkuji za přání radost z našich hafínu máme,nás udržují ve formě :updocela)

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:54
- Nahlásit

Zdravím, dostala jsem se na net až teď k večeru, byla jsem za nemocnym páníčkem a net pořád zlobí.

casira
moth
My neříkejte, že s tim nikdo nemůže nic udělat?!

Každopádně teď aktualizuju štěně v nouzi a myslím si že něco jako ŠTĚNĚ V NOUZI by se mělo zřídit i na slovensku, páč těch prcků v těch pár útulcích zveřejněných je přes třista !

šebina
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 18:01
- Nahlásit

ahoj všichni-jak není ANKARAS-tak je tu mrtvo::::::citace ANKARAS -když tak tam napiš že se ukážu že mi vzali net a mam závisláckej třas u nás je docela živo,šebi je hodná teta nedá už na urviše dopustit,i hračky už pujčí,

worick
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 20:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

šebina
Ahoj, no právě tohle jsem sem chtěla taky napsat - že asi spadla bomba, když už ani Ankaras se neukáže....Ale u nás se taky nějak nic neděje - tím myslím na berňákách, ale i doma. To bych konstatovala: bohu dík...
No neděje......kluky chytla zase nějaká ,,lumpačí" - takže okousali (zakrátili) pár keřů, polítali kytky - což už nevadí, jenom aby v tom nepokračovali i z jara a hrabou myši - zatím naštěstí jen v oranici. Ovšem dnes se ,,vyznamenali"! Ale může za to stejně páníček. A já nebyla doma. S Tomem jsme se potkali u našich - já jela ze hřbitova a on čekal na bráchu, že jedou na tenis. A hlásil mi: vyjížděl z brány a kolem šla rodinka s dítětem, druhým v kočárku a pidipsem. Naši kluci na stanovišti v rohu. Chtěli přeběhnout do druhého a ejhle - otevřená brána! Tak šup ven za pejskem. Rodinka v šoku, psisko zvednuli nad hlavu - to ovšem Berču zajímalo ještě víc. Tak chtěl vyskočit a skočil i na kočár! Ani nevím jak to vlastně dopadlo a co bylo dál, protože to už jsem Tomovi začala nadávat do debilů a on radši odjel. Nic se nestalo, naštěstí (nemyslím, že by psi někomu ublížili, ale mohli převrhnout ten kočár, lidi zašpinit atd.) a já tu teď nejspíš budu chodit kanálema.....
Tak to vy máte s prďolou jenom veselo Teoreticky by trochu rozuného psa mohlo napadnout, že když budou dva, budou si moct hrát a bude veselo Já jsem onehdá pozorovala jak Berry leží jak ,,lata" a Woriček mu snášel pod nos hračky na tahání: první gumové prase, potom krokodýla (ten je teď populárnější), potom stál u něj a šťoural do něj packou a nakonec přinesl provaz s balonkem a bimbal mu s ním u nosu a to konečně zabralo

šebina
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:15
- Nahlásit

worick
jj s prdítkem je veselo ,i jinak lenoch šebi se nechá vyburcovat ke hraní tak vždycky spozorním myslím si že můžu věřit šebinovi,ale přeci,ale škádlej se hezky obě-šebi se zatím pořád chová fajn,má ocásek který se zaiře mooooc líbí a šebi se nechá okousávat,jen s jídlem každá zvlášť,ale to nevadí,máme to rozdělený,,máme ted dost návštěv tak jsou obě hodně společenské-tulí se ke každému,-no běžíme něco potrénovat ať umíme to co šebi jo-gumová hračka nová pro zairu tu stopila šebina,zaira trochu nedůvěřivě,ale už je její šebi jí ji nechala

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 16:09
- Nahlásit

Čauky lidičky, jsem tady na skok, cz-pes se mi ještě naštěstí společně s e-mailem otevře byli jsme zablokováni poskytovatelem, prej od nás odcházeli spamy a blokli nás i amíci na nic se mě neptejte, nerozumim tomu, te´d se nám přeinstalovávají počítače a až je vyčistíme, tak se musíme nahlásit a oni nás zase zprovozní. Jinak Ayrin má štěně je to vzorná matka prcka čistí, nosí po baráku, ukládá do pelechu, nejlépe bráchovi do peřin a chodí ho kontrolovat, jestli někam nevzalo čáru . Je to samozřejmě adoptovaná pískací hračka od Leonky, ale Ayrin o tom nechce ani slyšet Až dáme pc dohromady, tak se ukážu.

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 09:17 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Cauky,
zdravim po dovce, byla to parada, misty sice vic adrenalin, nez jsme cekali (na Rysy by se nam byly macky teda jako doost hodily ), ale bylo to fajn

No a protoze se dost nudim, tak zase nejake vystavni info:
CACIB Ceske Budejovice - vysledky
Psi
Mezitrida
V1, CAC AKIM CHIKARA CHI
Trida mladych
V1,CAJC, nejl.mladý TORAZO'S PEARL IKE WARRIOR
V2 ALDO CHIKARA CHI
Trida sampionu
V1, CAC, CACIB MELODOR CATCH ME IF YOU
Feny
Trida dorostu
VN MISS MISHA AT MELODOR
VN TORAZO'S FYREPROOF PEARL MITCHELL
Trida mladých
V1 GALAXY DE GABRITHO
Trida otevrená
V1, CAC BLACK SAMANTHA KOKOŠAN
V2, res. CAC AYRIN FROM ARLETA GARDEN
VD3 BALLANTINE PRVNÍ LOSINSKÁ
Trida sampionu
V1, CAC, CACIB, BOB LORD OF ODATE'S INHERITANCE ENIGMA
V2, res. CACIB ERABOR HEWIA

No a taky jsem vyzobala to obsazeni kruhu na CACIB Praha, neni to sice vse, ale tak pro predstavu (a bez zaruky ):
Psi
třída mladých
Torazo´s Pearl Ike Warrior
Aldo Chikara Chi
A´Mister Big Time Goldmal´s
mezitřída
Akim Chikara Chi
třída otevřená
Ausserhalb´s Leon
Brighit Bodie Cid-Lake
třída šampionů
Melodor Catch Me If You Can
Feny
třída dorostu
Torazo´s Fyreproof Pearl Mitchell
třída mladých
Maróteam oh, What a Girl
Brixie Bronntepure
Miss Misha At Melodor
třída otevřená
Ayrin From Arleta Garden
Ausserhalb's Quennie
Ballantine První Losinská
třída šampionů
3327 Lord Of Odates`s Inheritance Enigma

Pigie
Tak jak to vypada s akitakem pro brachu?

ankaras
Coze, Ayrin ma falesku??

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 09:57
- Nahlásit

Roxana
Čauky, nemá falešku jenom se tady trochu stará o pískací míček s nožkama . Včera si na něj hanebnice vzpomněla až večer, šla pro něj k bráchovi do peřin, odnesla ho na deku, chvíli pozorovala, oblízla a nezájem .

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání