Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 15:08
- Nahlásit

worick
Ahojky, poslala jsem Aldíkom tvoje telefonní číslo, aby jste se domluvili . Jim tak závidim návštěvu u vás . Dneska jsem u maroda Péti, večer se ozvu.

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 21:49 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Ahojky,

jen rychle info z vystavy, rozhodne to bylo zajimavy, organizace trochu zmatecna (napr. zacatek se zpozdil o hodku a pul), ale bylo teda na co koukat ..

A konkretne - pokud se nepletu, tak titul Svetovy vitez a zaroven 3. misto v BOG V. ziskal Senseo All Eyes On Me (Redwitch Turning Heads x Echo Star's. Brilliant Baroness)

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 22:44 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
Ahojky, něco už mi volala Danča doufám, že mšá nějaký fotky. O tom hafanovi jsem nikde nic nenašla. Se mi nezadařilo, tak pak mi písni kterej to je.
Jo tak se mi s nim povedlo najít nějaký krytí, je to on?

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 08:34 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

ankaras
Cauky,

nn, to neni on, to vpravo je jeho plna sestra, jinak je to tehle psik:

Jinak s fotkama u me tentokrat asi zadna slava, ale uvidime, jestli neco zachranim ..

Kazdopadne jsem sledovala jen kruh 38, kde byly dorost a mladi psi a feny, vse ostatni bylo ve vedlejsim kruhu 37 a dost dobre neslo byt u obojeho, ponevac to samo probihalo soucasne, jen jsem taktak stihla jeste psy sampiony ..

Daimon
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 09:58
- Nahlásit

http://kattes.rajce.idnes.cz/SVETOVA_VYSTAVA_PSU%2 C_BRATISLAVA_2009/

Ahoj, tak tady je pár fotek ze světovky o AI .

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:38 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Kompletni vysledky - Americka akita:

http://www.skj.sk/wds_09/php_vysledky_plemena/zobr az_vysledky.php?plemenovyber=344

Svetovy vitez - BOB:

Dansky pes, odchov Dansko (zalozene na Redwitch)

Akita inu:

http://www.skj.sk/wds_09/php_vysledky_plemena/zobr az_vysledky.php?plemenovyber=255

Svetovy vitez - BOB:

Spanelsky pes, odchov Spanelsko

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:27
- Nahlásit

Tak všem gratulujeme

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:29
- Nahlásit

ankaras
Jsem na FB,tak jestli máš chvilku,pojď na chat

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:11
- Nahlásit

Roxana
Jsou nádherný oba dva Fotky máš určo dobrý, je blbý, že to bylo ve dvou kruzích, to tak měli všichni? Muselo to být dost zmatečný.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Čauky všichni, tak Aldíci nás zkontrolovali a vyrazili směr Praha, snad dorazí v pořádku
Nevím jak ty Roxy, ale Danča z toho byla schvácená jak Hirošima. Bylo to prej dost náročné. To věřím, mě by tam nikdo nedostal a ještě se dvěma - to mi bohatě stačí prochajda.
K večeru bych ráda vyrazila do lesa na houby (václavky), s klukama pochopitelně, Tom a mamka, ale vázne mi organizace. Tom nemůže teď, mamka zase nechce k večeru. nad to nějak vyjde. Na zítra prý už hlásí pršet a ještě větší zimu, tak bych radši ještě dnes.

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:22
- Nahlásit

ankaras
ne, fotky fakt nemam dobry, mela jsem nejakej problemna karte

je blbý, že to bylo ve dvou kruzích, to tak měli všichni? Muselo to být dost zmatečný.
zmatky trochu panovaly, rozdeleni do dvou kruhu bylo i AI, jak jsem si vsimla, u ostatnich plemen nevim

worick
ahojky, promin, ze jsem se neozvala na milou nabidku, ale cetla jsem to az po prijezdu, no stejne bych to asi nezvladala casove, kazdopadne moc dik
narocne to jinak samozrejme bylo, me se to vejska, kdyz jsem byla jen jako divak
je to sice strasnej cirkus, no bohuzel to bez toho nejde ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:27
- Nahlásit

worick
No čauky !! Tak už tam byli? Musí bejt vycucaný a co kluci? Snesli se ? Tady houby už vůbec nejsou, v noci už je kosa. Sme to letos prošvihli, ale jako kdo může vědět, že se období hub u nás přesunulo na červen !

worick
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:39
- Nahlásit

ankaras
Ha, ha, snesli - za plotem.... Chudáci, museli zůstat zavření v autě. U nás je to v tomto ohledu blbý, nemáme kotec ani žádný oddělený prostor Whisky by se s nima určo dala do party, ale Aldo by žárlil a byla by mela

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 21:30
- Nahlásit

Katka - moth už má fotky ze světovky, tak mrkněte . Já jdu brzo chrupat, zítra jdeme s Leončou na další pochod, teď 12 km - Prazdrojský korbel, tak se pak ozvu jaký to bylo

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 21:33
- Nahlásit

ankaras
no tak to mrknu

uzij si korbel, snad v nem bude i nejaky to pivco a bacily nebrat

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 21:44
- Nahlásit

Roxana
Zdarek babo, nekdy se taky ozvi. Nebo se doraz.

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 21:48
- Nahlásit

Fifi
no cuuuuus, ja sem bestie, vid ale jestli sem si to nepolepila defintivne, tak bych prosim dorazila, pokud me pak nedorazis ty teda ti pisnu na maila, jo

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 21:48
- Nahlásit

Roxana
Pivčo nevim jestli bude bacily nevim jestli jsou každopádně je mi divně, ale ne nemocně, tak už nevim, co se mnou je každopádně je mi to jedno už . Jinak jsem byla v tom hotelu a není prej s hafanama žádnej problém. Po téhle větě mamka řekla panu hospodskýmu že ti hafani jsou hodný .

Fifi
čauky, koukam, že štěndulata jsou všechna pryč jo? A co ty , co se měli narodit? jak to vypadá?

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 21:55
- Nahlásit

ankaras
A co ty , co se měli narodit? jak to vypadá
Spiclici se urodilo 6 kousku (to je des, porad stenda), zatim jsou to holatka, az budou co k cemu, zajedem a nafotime.

Roxana
ti pisnu na maila, jo
Vlk taky sliboval...

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 22:01
- Nahlásit

Fifi
Vlk taky sliboval...
vsak na to taky ale dojel ... uz spisuju

ankaras
Jinak jsem byla v tom hotelu a není prej s hafanama žádnej problém
tak supeeeer

moth
prima fotky, Agatce to s Buddym moc sekne

Jo a koukala jsem, ze tajemne cislo 20tisic cosi je odhaleno tajemny psik je rusky Archibald, byl uz loni na te madarske specialce s Kaluznicki ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 22:06 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
Tak nevim, chcete se projít ještě letos? Třeba v tom listopadu? Když neni hospoda problém.
Viděla si jaká zvláštní, krásná princezna se narodila v Gabrithu? přijde mi jak mládě medvěda v tom čumáčku.

worick
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 07:10
- Nahlásit

ankaras
Viděla si jaká zvláštní, krásná princezna se narodila v Gabrithu?
Jé, ta je krásně čokoládková! Kdyby nafotili jen tu hlavičku, tak by na toho ,,míšu" asi skočila většina z nás
Aldíci poslali ještě jednu SMSku 20km od Prahy, z kolony teda Ale pak už se snad došourali domů

moth
# Zasláno: 10 Říj 2009 08:39
- Nahlásit

ahojte
po dlhom case sa znova ozyvam no a tak trochu z poslednych sil, nakolko tie prudke zmeny pocasia ma dostali ale este musim vydrzat :-D

Roxana
ahojky, tak ty si uz odhalila foto z WDS? no ja som ich vcera nakopirovala, ale uz som tu nedala vediet, musela som utekat so psami vcera sme cely den stravili na klubovej vystave samojedov, vratili sme sa az vecer uplne zniceni, ale bolo to nieco fantasticke, tak kvalitnu klubovku neviem, ci som uz niekedy zazila! bolo tam 150 Sammies, skutocne vysoka kvalita a perfektna uroven posudzovania - rozhodcovia (manzelia) z USA a na rozdiel od WDS sa neposudzovalo vo 2 kruhoch ale v jednom, rozhodcovia sa striedali! Dnes tam ideme znova, sme pozvani na miting a veceru, ten miting to bude nieco - prednasky o DKK, autoimunnych ochoreniach, Samojed v minulosti, sucasnosti a buducnosti, vyklad standardu atd. no moc sa tesim ... vsetko bude simultanne prekladane, nakolko prednasajuci su zo zahranicia - USA, NZ, UK, B atd. vcera sme nieco pofotili, dnes hadam dame tiez nejake foto, potom to hodim do albumu

ankaras
to hnede stenatko je fakt rarita, ale mam pocit, ze to je neziaduce v ramci AA - dominantny hnedy gen pre zafarbenie vtedy budu aj oci svetle - jantarove, ako u labradora napriklad, u AA musi byt nos cierny (okrem cistobielych jedincov) a oci hnede cim tmavsie, tym lepsie ...

a tu je link na foto z WDS’09:
http://picasaweb.google.com/mexicanothoorn/WorldDo gShow2009#

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 20:17
- Nahlásit

Čauky !

Jsme doma z výletu ! Teda jsme doma už od jedný hodiny , ale píšu až teď. Dneska to bylo fajn, akorát se šlo převážně městem, za což jsem i ráda, protože to nemáme moc příležitostí, takže Ayrin se otrkala a ještě se k nám přidal pán s holí, který nesnášíme a i tu jsme vydýchaly, takže super . Jinak jsem po cestě ztratila propozice s našima číslama, ale vyřešily jsme to . Takže jako navigátor jsem se neosvědčila Fotky s Leončou hodíme, zatím tady jedna

moth
ze to je neziaduce v ramci AA
- aha ale to je jedno, stejně je to z vrhu nejkrásnější prinzecnička. Budete mít fotky i ze samojedů?

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2009 11:07
- Nahlásit

Roxana
Aldíci
Lidičky, nechystáte se s turistama na pochod v Praze? Jmenuje se to - Radotínské kolo Jardy Baráka a je to 24.října

michal1
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2009 12:07
- Nahlásit

Zdravím všechny,

stále ještě relaxujeme po náročném výletu do zahraničia, jak Katka trefně poznamenala "najdrahšia krajina EU"
Naše cíle po ostudě v Rožnově byly jasné - neudělat ostudu Aldik jde od zdi ke zdi, zatímco v Rožnově chtěl sežrat všechny včetně rozhodčí, v Blavě se tak trošičku všech bál. Whisky potěšila, neběžela sprint ani steaple, ale běhala výstavním klusem. Takže cíl splněn - ostuda nebyla ale díru do světa jsme samozřejmě neudělali
Možná kdybych nastoupil podruhý do kruhu jako jeden již jednou vyřazený ital (a paní rozhodčí si toho nevšimla) tak jsme mohli dopadnout lépe
Worickovým díky za kávu a odpočinek při cestě, nádherný dům s nádhernou zahradou - tam by se vešlo nejmíň třicet akit

S tůristama určitě nepůjdeme, tou dobu budeme v našem oblíbeném hotelu Peršlák

Jinak Aldík relaxuje po svém, ten blázen se asi rozpomenul na svoje ranné mládí, Whisky se rozhodla pomáhat a dneska jsme na zahradě našli tohle:

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2009 13:38 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

michal1
Ahoj Aldící, čtu , že odpočíváte, ale psiska řádí, tak asi nejsou moc unavení . Zase ten "bordelík" vypadá tak čistě, odvedli super práci . Jak je u vás? Tady leje, takže Ayrin je zalezlá s náma doma a odmítá se jít podívat i na balkon.

Worickovým díky za kávu a odpočinek při cestě, nádherný dům s nádhernou zahradou - tam by se vešlo nejmíň třicet akit

- zahradu jsem viděla jenom na fotkách a byla krásná, tak pak musíte povykládat jaký to tam fakt mají

worick
nejmíň třicet akit
- vidíš to jo ? ! dva hafani k vám jsou málo, tak který plemeno bude další?

Roxana
- kde váznou ty fotous?

Nemáte někdo zkušenost s někým, kdo dělá kalendáře podle fotek?

worick
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 08:11
- Nahlásit

Roxana
ahojky, promin, ze jsem se neozvala na milou nabidku, ale cetla jsem to az po prijezdu, no stejne bych to asi nezvladala casove
Je mi to jasné, já už radši návštěvy taky moc neslibuju, protože nějak nestíháme nikdy a pak se musím omlouvat a kát
Příště to snad vyjde i tobě
michal1
Jsme rádi, že se vám líbilo a rádi vás uvidíme kdykoliv zase. Jenom je blbý, to s těma psama, že museli být chudáci v autě mně mrzelo
tam by se vešlo nejmíň třicet akit - jen si nechte svých 30 akit, vidím ten bordel, co zvládli vaše dvě
Dělám si prdel, u nás to tak vypadá alespoň jednou do měsíce taky Co to bylo původně?
ankaras
Znáš to, kdo si pořídil svoje psiska s rozmyslem s tím, že zrovna tuto rasu chce, tak si myslím, že ji bude mít zas a znova
Akita je strašně krásný pes, ale ostrý jak břitva a to není na mně. Já prostě fakt nemám obavy, že mi po někom pes chňapne, dokonce ani po psu. Teda rozhodně ne jako první. zahradu jsem viděla jenom na fotkách a byla krásná, tak pak musíte povykládat jaký to tam fakt mají - jo tak to buď v klidu...na fotkách to vypadá vždycky krásně a idylicky, tam ty detaily nejdou vidět a to hnusné si tam nikdo nevyfotí

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 12:32 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
čauky, tady leje ! Lepší zůstat v posteli, ale to nejde, skočim pro Ayriňáka .
bude mít zas a znova
- my třeba už nikdy nebudeme mít asi malamuta, protože bychom ho pořád srovnávali s Almou
- akity nejsou zase takový "břitvy" jenom si podle mě vybírají a musíš být pořád ve střehu . Jinak včera tady byla návštěva a ostuda prostě !! Vlezla by jim na hlavu, pusinky, pomuchlovat, hrůza , pak jim ležela celou dobu pod nohama, ale třeba cizích lidí se teď bojí, nenechá se moc pohladit, ale prý se ještě bude měnit. Četla jsem, že Aldík se teď taky bál, jsou to blázni, nikdo jim ani nedává důvod. Jako samojed-malamut to bude v chování co jsem tě četla naprosto to samý, pověsit se na plot a kdo mě pohladí? Akita taková neni, Ayrina si svojí zahradu fakt hlídá a když přijde ke vrátkům někdo cizí, koho nezná, tak to poznáme. Ale jako zase vztah k rodině se mi u ní líbí víc. Malamutka nás milovala, ale vždycky chtěla mít takovej menší odstup, když si lehla tak 3 m od nás a pozorovala nás. Ayrina se ti nalepí na nohy, úplně nejlíp aby ses nemohla zvednout a utéct jí a pořád si nás hlídá. Ovšem máš pravdu, že vztah k fenám je zajímavej

Daimon
Leončoo, čau, včera mi J poslal fotky jakto že chodíš tak brzo spát, nebyla si nemocná?

Jinak mam žhavé novinky od Šebiny
- bylo se krýt, vypadá to dobře a mají novou kámošku

http://sebina.rajce.idnes.cz/nase_malinka_kamaradk a_ZAIRA/

worick
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 14:13
- Nahlásit

Šebina
a mají novou kámošku ...jé, co to jééé, u Šebiny mají malou pupinu?! A k tomu budou těhotný? Teda, vy jste se tedy rozšoupi... Gratulujem k přírůstkám, tedy i k těm co teprve snad budou
ankaras
vždycky chtěla mít takovej menší odstup, když si lehla tak 3 m od nás a pozorovala nás - tak to je teda přesné! Woriček přijde, mrskne sebou na záda a :,,já jsem mimi a všichni mně hlaďte". Když zjistí, že už teda nic, odšourá se opodál. Když si ho dám k sobě na lehátko, tváří se jako bych ho násilnila a při nejbližší příležitosti zdrhne pryč. Že by se teda přitulil a jen tak ležel, to nikdy. Je to víc samorost. Akita je myslím na svoji rodinu vyloženě majetnická. Ale Woriček je taky žárlivka a když už mu připadne, že Alfa muchluju už moc dlouho, tak na něj začne povrkávat něco ve smyslu,,vypadni" a nacpe se ke mně sám Berry ne, ten všechno bere s rozvahou a nadhledem

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání