Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Daimon
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 12:23
- Nahlásit

Ahoj všem

worick
Kluci spolu vycházejí perfektně, strašně sem se bála, aby se vždy snesli .Zatím je to v pořádku, nikdy nebyl problém ani u jídla ani pro pamlsky. Jen jsou na sobě závislí, to se dalo ale čekat .Oba jsou totiž povahově rozdílní a tím pádem to klape. Daimonek je hodně dominantní a nesnese někdy ani fenu taky někteří lidé mu dělají problém . Awashi miluje vše, lidi i psy. Pochopil, kdo je doma vůdce a tak to funguje, i když jsou od sebe jen 8 měsíců.
Toho pejska je mi líto, ale dožila se krásnýho věku. Taky jsme jich už hodně pochvali, za ta leta co nás provází čtyřnozí kamarádi .

Laida
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 16:52
- Nahlásit

Zdravím Vás holky
Daimon
spolu vycházejí perfektně - tak tohle je věta, kterou chci taky za pár let říkat. Pánik u jedné akitky nezůstane ani náhodou - to už mi s Corčou jasně vysvětlili.
worick
Tak až mě ti moji nakrknou, balím a rezervuju si jeden pelíšek
Včera jsme koupili nemytý držky a Corrýš se olizovala až za ušima. To si woricek nechá taky ujít?
ankaras
chybí mi pár řádků na stránkách k popisu cesty - úžasné netahání do kopce a tahání z něho dolů atd... Žeby Ayrinka neměla o čem psát?

worick
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 16:56
- Nahlásit

Laida
nemytý držky - nemytou držku mám půl dne a ujít si ji nenechá - líže a líže
Nééé, teď vážně, tak držky jsme po pravdě ještě nezkoušeli...Musím zakoupit.

Laida
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 17:27
- Nahlásit

worick
Pozor!!! Podávat tu pochoutku venku, jinak budou Woricek s Berrym jediní obyvatelé domu a klidně se odstěhujete do boudy

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 18:14
- Nahlásit

Laida
Už se na to chystam čekam až dam dohromady všechny fotky, teď jsme byli ještě u babči jsou to závisláci na Ayrin, pak taky hodim fotku.

Laida
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 18:42
- Nahlásit

ankaras
No na to se těšíme . A že jsou závisláci? Tomu se vůbec nedivím
Corča si teď povídá přes plot se sousedkou. Ačkoli ji zná a dostává od ní dobroty, stejně hudruje. Sousedka jí řekne větu a Corrýš sedí, hlavu vytaženou jako by chtěla výt a jen tak brumlá, jak nastartovanej harley. Jejich dialogy vypadají dost směšně

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 18:55
- Nahlásit

Laida
Jen ať si to hlídá Já bych nejradši dala lopatou tý hasce vedle, kvůli ní máme problém s hafanama řvoucíma za plotem Táta má přivézt plech a budeme ho muset mezi ploty dát, aby na ní nemohla, páč už jí mam i dost, slyšim to až do pokoje. Tak tady jsou :

u nich můžu Ayrinka všechno a běda, jestli paničko budeš mít řeči.

Daimon
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:00
- Nahlásit

Laida
A to chce páníček ještě jednu holku , dobrovolně bych do dvou akit nešla, u nás si trochu pohrál osud , vím jak je to těžký vychovat dva.

Jinak ty dršťky většina psů miluje, ale je to opravdu pekelnej smrad hlavně ty nepraný, jsou v tom v podstatě ..... Vozí mi je zmrzlí a smrdí to i tak děsně . Už jenom otevřít mrazák kde jsou, je pro otrlé povahy. Nedoporučuji v žádném případě vařit.

Laida
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:02
- Nahlásit

ankaras
Jo, špatný psí sousedský vztahy, to je naprd - ještě že nemáme žádný sousedy .
u nich můžu Ayrinka všechno a běda, jestli paničko budeš mít řeči. - tak to je Ayrinin ráj - gaučík a obletování

Laida
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:07
- Nahlásit

Daimon
No ahojky,
A to chce páníček ještě jednu holku - no, pokud holku, tak štěndo Corči a stejně nikdy není jistý, že i přes vztah máma - dcera to vyjde. Odjinud bych povolila pouze kluka.
A držky vařit? - To až mě pánik omrzí, koupím si plynovou masku a budu ho chtít vypudit z domu. Stejně nechápu, jak jim to přes ten smrach nebo kvůli němu může chutnat. Já bych osobně nestrčila do pusy ani syrečky, ačkoli věřím, že to může být dobrý, ta silná "vůně" mi to nedovolí.

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:14 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Laida
Do toho ještě může všechno, co jí podstrčí, může si vybrat hračky , odtáhnout jí záclony, aby mohla koukat z okna no...... beru jí tam jenom občas . Nejlepší je pozorovat dědu a Ayrin. Ayrin někde stojí, děda chce aby šla s nim a ona nechce,ale děda to prostě chce, tak jí tam došťouchá jak děti. Čekala jsem jak se bude tvářit na anduláka, ale dobrý, nejdřív chtěla skákat na klec, to jsem jí vysvětlila že u něj musí sedět, tak tam ležela a hlídala vražda, smrt, zabití papouška se nekonala
Jo, špatný psí sousedský vztahy, to je naprd
- spíš zabedněný sousedský vztahy. soused prostě nechce pochopit, že když ta fena řve na ayrin od mala, že ona jí chce prostě vidět nohama nahoru, oni pořád říkají že si chce hrát a nebo že si chrání misky. Ale prd !! Známe to všichni, ne? Prostě jí má zafixovanou a hotovo, nenaděláme nic.
dcera to vyjde
- já myslím, že by to to mohlo klapnout. Je dobrý, že jste dva, každej jednoho, Leonču obdivuju že zvládá dva najednou.

-táta ted přijel a říká - volal mi Jirka, že prej potkal 3 blondýny v nákupní tašce tím myslel mě, ayrin a mamku

Daimon
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:30
- Nahlásit

Laida
No ty nepraný jsou i s ho....., tak proto, ale ti mí nevezmou dršťky v žádný, ani praný, ani nepraný, myslím že sou poruchoví, to co milujou ostatní psi, tak oni nechtějí.
Asi hodně záleží na povaze, aby se snesli, ale matka s dcerou to by snad mohlo klapnout, ale nejsem expert. Sama se snažím, jak to jde, ale oni si prostě sedli, měli sme velký štěstí .
Zase se dvěma je o moooc víc legrace, hlavně je zkrotit , rozhodně se se dvěma nudit nebudeš , taky ustát lásku dvou je velká zábava, kolikrát sem se už válela na zemi . Nedávno odjížděl kamarád a já šla sebrat nějakej bordel co udělali na dvoře, skočili mi na záda a začali po mě rajtovat až sem upadla, nemohla sem se zvednou, měli z toho velkou radost, že sem na zemi a válim se tam, pak jsem vždy samá modřina. Kámoš se řehtal za plotem doufám že se z toho nepřipo...... .A to mám díky nim celkem kondičku

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:35
- Nahlásit

Daimon
díky nim celkem kondičku
- já to závaží na tu sobotu radši vezmu
Kámoš se řehtal za plotem doufám že se z toho nepřipo..
- já bych se taky řechtala Hele, už mam opravený brejle paní se mi ptala - jste si na ně sedla? a já že ne, že to jsem udělala hlavou

Daimon
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:45
- Nahlásit

ankaras
Já sem řehtala taky , chtěla bych se vidět, muselo to být boží.
Tak super, už zase můžeš brejle ničit vesele dál

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:48
- Nahlásit

Daimon

chtěla bych se vidět, muselo to být boží.
- já taky takhle rychle jsem se ale nikdy nepostavila, jak na tý louce aby mě nikdo neviděl z aut a hned jsem to volala Aldíkom byla jsem jak bezďák
Tak super, už zase můžeš brejle ničit vesele dál
- to nemůžu, protože při posledním rovnání mi pán vzkazoval že to bylo naposledy, že ted už to prdne , ale paní to neprasklo, tak snad ještě něco vydrží. Jsou drahý jak blázen. TEda ne ty moje, ale taky vyšly něco okolo 3500. KOukala jsem tam na obroučky a jenom obroučky tam měli od 2800 do 15 000

Laida
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:49
- Nahlásit

Daimon
ankaras
No, my se sešli dva pejskaři a řešíme spíš problém typu: Když budeme mít oba volno, kdo půjde na trek, když máme jen jednoho hafika? Ronča huš je starší a rozumí si mnohem více s babičkou na jejich vycházkách, než s námi opouštějícími pohodlnou stezku při první příležitosti.
Co se týče sousedskýho kamaráda, řehtala bych se s ním a ankaras.
A kondička? Jéje, přestala jsem kouřit, abych to udýchala a ušlapu taky mnohem víc. Bez psa bych byla pecivál u PC.

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 19:57
- Nahlásit

Laida
Když budeme mít oba volno, kdo půjde na trek
- tak takový problém bych taky ráda řešila, bohužel řeším opačnej , takže závidim.
Bez psa bych byla pecivál u PC.
- tak to já asi taky protože jsemkonečně našla něco, co mi opravdu baví a taky můžu říct že mam psí kámošku, chtěla jsem mít takovej vztah s Ayrin jako má Ariška s Markét a vypadá to, že to tak dopadne Ayrin je prostě moje Beruška. A mezi hafanama se fakt odreaguju.

Daimon
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:15
- Nahlásit

Laida
No já kouřím dvě krabičky denně a to startky bez filtru, jiný mi nechutnaj , štve mi to, ale nedokážu s tím nic udělat. Jinak i přes to mám lepší kondici, než když mi bylo 25 , když mí děti dostanou blbej nápad a jdou se mnou a s akitama, tak nás nestíhají, a to oba hrajou fotbal leta letoucí . Vždy říkají, že je to silnej zážitek a nikdy by neřekli, že uvidí někdy mámu běhat
Jinak Jarda je línej a nechce chodit, ale kvůli svýmu miláčkovi se překoná, ale hudrá celou cestu . Všem v práci minule vykládal, že šel 102-105 km, vůbec netuším co jim řekne teď, šli sme dýl, počítal to a prý sme pochodovali 6 hodin

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:21
- Nahlásit

Daimon
No já nevim, ale i mně to tentokrát přišlo nějak dlouhý ovšem s našima zacházkama je to pochopitelný

worick
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 07:34
- Nahlásit

Daimon
Jinak Jarda je línej a nechce chodit, ale kvůli svýmu miláčkovi se překoná, ale hudrá celou cestu
Tak, to je přesný. Oni chlapi se rádi předvedou a honí si ego při tenise, fotbálku atd, ale proč jen tak šlapat se psem sem a tam?
Udělá pro ně kde co, jen aby byli spokojení, ale zase aby až tak moc nemusel slevit ze svého pohodlí...Tuším, že tak to má i většina rodin ve vztahu otec-děti.
A to chce páníček ještě jednu holku
Tak do toho já bych právě nešla, protože bych se bála, že tím můžu pokazit (rozhodit)ten dobrý vztah mezi nima. Možná, že by to bylo úplně v poho, ale co pak, kdyby ne? Nerada si komplikuju sama život a nechtěla bych ho komplikovat ani jim. Taky jsem si 100x říkala, že k nám by klidně ještě nějaký psí chudák z útulku vlezl (jakéhokoliv pohlaví), ale nechci rýpat do něčeho, co jsem ráda, že funguje.
My když se začnem se psema válet a blbnout, tak ve chvíli, kdy vyjeknu něco jako,,áááá, vy příšery, vy jste mně zavalily", tak se Woriček postaví nade mne a začne vrčením bránit. Na což já ječím",,vy volové ne, že se začnete rvát mně nad hlavou!"(ještě se opravdu neservali) Ale řehtám se taky celou dobu.
Laida
Matka s dcerou by asi problém být neměl. Znám jich takhle plno. I když tam nějaké usměrňování probíhá, není to až na hranu.
Woriček brumlá prakticky pořád. Když přijdem na náštěvu k LR Argoškovi - jede jak motorová pila nejmíň 10minut - asi než si zase ujasní mantinely. Když se hodí na záda ať už nám nebo bráchovi a chce pomazlit, začne povrkávat hned jak se přiblíží Berča. Ze začátku se brácha lekal, že je to na něj - než jsme mu to vysvětlili. To dělá i když přijde návštěva. Woriček si ji chce uzurpovat pro sebe a na Berryho povrkává. A návštěva se bojí na něj šáhnout

worick
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 07:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
Babička je mamčina mamka? Že tě tam dost vidím To už máte čtvrtou blondýnu do party...
Doteď jsem si pořádně nevšimla, jakové má Ayrin bílé štulpny

Hele a jak to, že vy sběratelky pohárků nejedete na světovku do Bratislavy??? No chápu, že by tam mohla být hooodně konkurence a získání pohárků by se mohlo ,,dost zkomplikovat"
Ale tak když jste začaly tu výstavní kariéru, mohly jste alespoň na čumendu. Koukala jsem na slovenskou tv a tam organizátor říkal, že to bude bomba - je tam přihlášených bezmála 30000! psů!!!

Daimon
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 10:55
- Nahlásit

worick
30 000 psů , to je moje noční můra. Loňská mezinárodka v Praze mě ještě dneska děsí ve snech. Kruhy super, ty byly velký, ale uličky, kde chodí lidi to byl děs. Proplétat se s Daimonem 10 cm od psů, někteří zcela volně . Sice chápu, že jejich čivava mého psa nezakousne, ale kde lidi berou tu jistotu, že vrčící čivavu nezakousne on, tomu teda nerozumím.
Na čumendu bych jela ráda a nebyl by ani problém s ubytováním, kousek od Bratislavy pochází Awashi a máme tak dveře vždy otevřený, ale nemůžu tu nechat psy samotný a hlídat je nenechám. To jsem udělala, jen jednou a nějaký dobráček mi je pustil ven .Nechci ani pomyslet co všechno se mohlo stát, bydlíme u frekventované čtyřproudé silnice, jezdí nám pod okny tramvaj a Daimon není přátelské povahy. Zařekla jsem se, že už nikdy nebudou sami, tehdy tu byl s nima syn. Takže důsledkem je, že i když jedu nakoupit na půl hodinky, tak psi jsou v autě.

worick
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 11:15
- Nahlásit

Daimon
30 000 psů , to je moje noční můra
No neboj se, že my by jsme tam mohli! Woriček se naparuje s vrkáním na každého druhého psa a Berry se chce hned zkamarádit - tak, že se s kňučením plazí na napnutém vodítku ke každému psu - mně pochopitelně táhne za sebou
Když jsem byla s vašima akiťákama v Rožnově, tak jsem koukala, že jsou fakt dost nepřístupné(krom Corči ) k psům i lidem a není to teda s nima v tomto směru lehké...
Zařekla jsem se, že už nikdy nebudou sami - tak to jsi se tady dosud nepřiznala, že jsi stejný ,,magor" jako já
Já jsem doteď dokázala z domu odjet jenom na necelý den. Ráno v 10 odjet a do půlnoci doma A to už cestou přemýšlím, co kluci chudáci celý den dělali, co vyvrbili a hlavně abych je našla v pořádku. Ti taky vítají, jako by jsme se vrátili po měsíci No, jsme na sobě všichni až dost závislí, řekla bych přehnaně dost. Ale nemůžu si pomoct. Tom vždycky začne vyhrožovat dovolenou někde daleko - teď už ho v tom ani nenechávám rochnit a zrovna mu říkám, ať se sám zamyslí a uzná, že odjet nedokážem. I když on odjížděl do léta na pravidelné služebky, max.na 5dní a to věděl, že jsem s nima já a stejně měl nerva, co vymamlasíme

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 11:27
- Nahlásit

Brý ráno právě jsem se probudila.
worick
Daimon
Zdárek JJ, babča je mamky mamka. Když jsme chodily takhle na taneční, tak nám říkali, že jde jeden člověk ve třech generacích . Musim teď zjistit kde mam Ayriňáka. Ponožky má no Všichni sourozenci je mají

worick
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 12:20
- Nahlásit

ankaras
Né, Ayrina má podkolenky, ponožky má Berča.

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 12:25
- Nahlásit

worick
To je pravda ale on má taky takový ty pod kotníky . Jak je u vás? Tady teda jako teplo, ale chvílema prší Ayrin si přelezla z boudy na balkon a vychrňuje, ale kolem pátý jí vytáhnu ven teď bych měla poklidit, ale to se mi tááááák nechce. Ještě bych měla upravit štěně v nouzi. Co si mi to písala o těch botách? Že se ti utrhaly ty ďurky na tkaničky?

worick
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 12:57
- Nahlásit

ankaras
Že se ti utrhaly ty ďurky na tkaničky? - jo, tak nějak. Nejsou tam ďurky, ale poutka, kterýma je tkanička provléklá. A tři mi normálně rupnuly
A protože nejsem sketa, nebudu je ani reklamovat, jelikož je v tom e-shopu neměli v mé velikosti a chlap mi je schválně poptával v UK a sehnal A nemůže za to, že jo...nešije je.
ale on má taky takový ty pod kotníky - už jsem ti hodila fotku do maila
V noci rádoby pršelo, což u nás znamená cca 10kapek. Nepršelo od 20srpna a i to nestálo za nic. Potok má koryto široké 15m a teče v něm metrová stružka - 20cm hluboká Začíná to sucho tady nabívat dost katastrofických rozměrů....
Ráno vysvitlo slunko, tak jsem uklízela barák - jelikož jsme byli ještě včera oba doma a my dva dokážeme tak totálně nasvinit, že si to z těžka dovedeš představit. Tom mně podezíral, že jsem, když on byl venku, pustila dovnitř psy. Ale ne, fakt, ten svinčík jsme sem nanosili na hadrech my dva. Teď slunko zalezlo, tak doumývávám okna, co jsem včera nestihla. Taky ti připadá, že pořád umývám okna?
Vždycky si ráno po letmém shlédnutí baráku říkám:,,dnes na to s...u, nebudu zase všechno smýčit a jen poklidím kuchyň. Pak:,,no, ještě trochu musím i obývák". Přijdu blíž a:,,ježíš, ta sedačka je podrobená jak prase, musím ji vysát alespoň ručním. No, ale ten nevysaje celou zem, to musím stáhnout aspoň hadrem. A když stáhnu obývák, to už mi tolik nedá sjet celý spodek tj. Tomovu pracovnu, halu, vchod, jídelnu, kuchyň i moji pracovnu. A že bych teda sjela i patro, je tam jistě na podlaze nanošený binec od koček". Mrknu,,no jo, budu muset". A lítám na metle půl dne

Daimon
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 14:22
- Nahlásit

worick
Jo jsem cvok, strašně se o ně dva bojím, aby se jim něco nestalo a na druhou stranu se zase bojím, aby oni někomu neublížili .Toho se už ale asi nezbavím.
Jinak ukízet bych mohla neustále, máme poměrně dost koček a ty můžou ve dne v noci ven a psi mají otevřeno taky celý den, v podstatě je to neukliditelná domácnost .
ankaras
Ayrin nemá ani ponožky a ani podkolenky, jak se dostanou s Awashim k sobě, tak Ayrin ponožky zmizí a Awashi je naopak získá, ale bahnitý

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 14:44
- Nahlásit

worick
Tak to si uklízecí maniak. U nás teď začíná období - "utři jí packy" A pokaždý když umyju okna tak do konce dne určitě zmoknou i kdyby hlásili tropy . Fotky jsou super, klucí jsou fešácí.
Daimon
tak to je pravda. Ale Awaši je má určo značkový pokaždý, protože nemají chybu

worick
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 16:16
- Nahlásit

Daimon
v podstatě je to neukliditelná domácnost - kočky máme dvě a je to to samé - cárají si sem a tam, jak se jim zachce. Gucci má systém - zaškrábu na okno však on mně někdo uslyší. Leon trpělivě čeká a jak uvidí někoho projít po baráku tak letí mňouknout pod okno, což je ale v jeho případě hurónský řev.
Kluci(psiska) do baráku nejdou, jenom když je pustíme, což se snažím neudělat alespoň den po úklidu. Nejvíc z toho šílí mamka, protože ví kolik nás který kus vybavení baráku stál (máme nový barák)a ječí, že nám zvěř všechno zlikviduje. Ale oni se běžně chovají slušně - jen jednou z radosti Tomem
vyhecovaní proběhli dům a neubrzdili v obyvču k sedačce, tak že jsou tam parádní rýhy v dřevěné podlaze
ankaras
Tak to si uklízecí maniak
Tak to jsi vedle jak ta jedle! Já jsem totální bordelář snad od narození...Věci ve skříni mám víceméně naházené, zatím co Tom má všechny svoje věci vyskládané, roztříděné...Jenže on si zase absolutně nic neuklidí v kuchyni a různě po baráku, jen dělá všude svoje hromádky a do kuchyně mi neustále snáší kde co a vyskládává na linku. A jelikož jsem já bordelář, tak tam třeba 3 petky stojí dva dny. Tchýně z toho šílí, jelikož ona okamžitě letí umýt každý jediný hrníček, talířek i kdyby mělo být 10 večer. No a udržet ve velkém baráku trochu pořádek je v této sestavě - dva bordeláři, dva psi, dvě kočky takřka nemožné...Chválabohu, že do toho nejsou ještě děti. Jak mi vždycky říkával taťka ,,schnili by jste ve špíně". Samozřejmě měl pravdu.

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání