Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 12:59
- Nahlásit

michal1
Ještě, že nemáme žádné sousedy. Já Worička při zavýjení nemusím okřikovat a ráda pozoruju s jakým nasazením ,,vyzpěvuje" a jak se vrací do té vlčí podoby, ke které mají ti naši špicovití fakt blízko...je to romantika
No ale teď už fakt valím něco dělat nebo mně Tom přerazí....

šebina
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 14:31
- Nahlásit

ráno jsem psala ,jak mám hodnýho pejska,jako naschvál už nemámuhonila perličku,která nestihla přeletět zpátky ze zahrady,tak a je teďzalezla šebinisko do rohu zahrady,aby náhodou nechytla mr-ha

worick
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 15:08
- Nahlásit

šebina
To mně teda nijak nepřekvapí, posledně to bylo kuře u tchýně, které doufalo, že se procpe okem v plotě a Woriček mu tuším pomáhal... Já taky vždycky, když je klid nebo mně dokonce překvapí něčím pozitivním, už trnu, že je to jen klid před bouří....
Kutala jsem na skalce, nevím jak u vás, ale tu je celkem dost vedro.

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 17:47
- Nahlásit

Ahoj lidi, od hárání mam doma novou fenku (opět) celý den chce být s námi a spí kde si kdo sedne. Doma vydržela tak půl hodiny a ted přijde v deset a v 16 hodin jí vyhazuju ven at si jde taky na zahradu aspoň. Nikde nelítá, nic neničí a nekouše, je to nějaký divný

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 17:49
- Nahlásit

ankaras
...a mluvíš pořád o Ayrin?????

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 17:50
- Nahlásit

ankaras
Mas doma najednou psiho andela

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 17:53
- Nahlásit

Dania
.a mluvíš pořád o Ayrin?????
nevěříš vid, já taky ne , kdyby nežrala tak už mi to bude hodně divný

Mas doma najednou psiho andela
- no, tak to zase zdaleka ne spíš od anděla ke klidnému ďáblu

worick
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 18:37
- Nahlásit

ankaras
Já chování fenek před prvním háráním a po neznám, ale třeba dospěla v rozumnou ženskou (feňulu teda)

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2009 18:48
- Nahlásit

worick
- no nevim a jak vy a ta Praha?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:44
- Nahlásit

ankaras
hele ispidich ti to psal u mě,ale aby ses nemjusela prodírat tim bordelem,rači ti to zkopčim
ahoj to je ode mě a já ti nějak nevím, naposled jsem mluvil s kolegou, kterého se to týká o psisku v úterý, měl dodat normální fotky a číslo tetování a domluvit vše ostatní. Sice se v kanclu dost mijíme, ale přesto jsme se párkrát potkali a on nic. A já se mu jako tak úplně vnucovat nebudu ........
Teď tady není a volat mu nechci, myslím, že by to měla být především jeho starost

bud se do zejtra vyjádří nebo at si trhne

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:57
- Nahlásit

davidkova renata
Dobrá, dam teda paní vědět. Díky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 18:35
- Nahlásit

ankaras
tě bůch,taxme trošku zaprudili,večer by měl emilem poslat foto,tak když jo,přepošlu ti je,taky díík

worick
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 06:41
- Nahlásit

ankaras
Praha padla, ale z praktických důvodů. My totiž zapoměli, že tchyně má plánovanou operaci oka - tudíž by nebylo zajištěné pro zvířectvo hlídání a krmení...Teď už je zoperovaná, dnes jede na kontrolu.

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 08:53
- Nahlásit

worick
Ahojky, my byly zase s babi v úterý na operaci šedýho zákalu za tři měsíce jde na druhý oko a nemůže se dočkat, protože na to jedno už krásně vidí a na druhý nic. Objednali jí až za tři měsíce.

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 09:53
- Nahlásit

Leon, něco pro tebe mam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:22
- Nahlásit

ankaras
helejte sem vám ráno poslala tu šibku na meila

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
Vim,už jsem ho přeposlala tý paní. Prý se musí domluvit s manželem, jeslti půjdou do 10-letýho psa a prej kam v případě zájmu by si pro něj měli zajet?

Lidi, byla jsem nahlásit na všeobecný zdravotní pojištovně, že jsem tedy teď hlášená na pracáku, vlezu do toho kanclu, dam jí to potvrzení a ona : "jéé, já vás znám" a já jako : "joo? a odkud" a paní : "no vy jste od Ayrin" Mam dost

Laida
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 15:35
- Nahlásit

ankaras
Ahoj,
no vy jste od Ayrin - tak je jasný, kdo je tady slavný Ty vlastně na procházce nevenčíš, ale děláš garde
Právě jsme přišli z lesa s hřibama, který jsme málem rošlápli. Corča je špinavá až za ušima, rochnila se zase v potoce a válela se v listí. Je tady tak šťastná, v lese je jak u vytržení, ještě snad tak spokojená nebyla.

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 15:48
- Nahlásit

Laida
U nás je jasný, kdo je pán a kdo je pes . Hřiby? Já chci takyyyy . Je paráda, že se tam Corče bude tak líbit . Nám tady vyschl i potok, přitom se mi nezdá, že by bylo nějaký velký sucho. Zítra jdeme s Leončou Přes ten Krkavec do Plzně, snad dojdeme bez úhony, já mam nějakou teplotu a Ayrin pořád zívá

Laida
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 16:46
- Nahlásit

ankaras
Zítra jdeme s Leončou Přes ten Krkavec do Plzně tak holky a (kluci vlastně taky), přeju báječný zážitky, snad vám nebude pršet
My jsme si teď s Martinem promarodili týden a nebylo to nic moc, protože bylo potřeba pořád dělat , ale už dobrý.
A já jsem nedávno hnala zase všechny na trek a nakonec jsem vypátrala, že mám toho dne zápis. Tak jsem fakt nadšená .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 18:44
- Nahlásit

ankaras
kam v případě zájmu by si pro něj měli zajet?
no je to v Praze,adresu či foun holt dodám až dodá ispidich ,kerýmu to dodá majitel..už su unavené...,řikala sem to asik stokrát

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 19:05
- Nahlásit

Laida
My jsme si teď s Martinem promarodili týden a nebylo to nic moc, protože bylo potřeba pořád dělat , ale už dobrý.

čauky, vy jste tu sobotu fakt odmarodili jo? to je divný, čekala bych že budeme spíš marod my ale my to přežili v poho ... tak hlavně že už je vám líp

A já jsem nedávno hnala zase všechny na trek a nakonec jsem vypátrala, že mám toho dne zápis. Tak jsem fakt nadšená zápis? do první třídy??

Laida
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 19:08
- Nahlásit

Fajka
No achoj, na tebe taky natrefit, to je tedy štěstí. Jo, posílám ti maila.
do první třídy?? se mi směj , však z toho už šedivím jak Corrýš, náhodou už do třetí
Co Fajuška a pánik?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 19:17
- Nahlásit

Laida
No achoj, na tebe taky natrefit, to je tedy štěstí. Jo, posílám ti maila.
no já sem uplně ale uplně fprdeli s časem pardon za výrazivo ale lepší se to nazvat nedá

Co Fajuška a pánik?
žijou..... zatím voba....sem je ještě nepřizabila

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 19:18
- Nahlásit

Laida
hele zejtra se zase uvidíme s těma Leonovic, tak jestli jim chceš něco vyřídit tak napiš

Laida
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 19:39
- Nahlásit

Fajka
uplně fprdeli s časem - to vy jste ale porád pani
žijou - no to je to nejdůležitější

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 20:03
- Nahlásit

Laida
to vy jste ale porád pani
no ještě ty začínej stačí že to slyším furt doma

no to je to nejdůležitější
jo to joo akorát nevim jak dloho páč někdy bych je přizabila voba dva a nejlíp jednou ranou

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 22:28
- Nahlásit

ankaras
cauec, tak zitra peknej zazitek! Na Krkavci jsem kdysi byla, zajimavy misto ..
Laida
Cauky, tak jak je na novym miste? Corca evidentne spoko, tak vy taky, ze jo

worick
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2009 06:48
- Nahlásit

Laida
Ahojky, to jsme fakt rádi, že jste na novém spokojení a že Corča - to věřím, určitě je to pro psa zajímavější než ve městě. My byli s klukama ve čtvrtek konečně zase trochu ,,musherkovat" (běhat)v lese a byli fakt nadšení. Celé léto jsme se jen šourali - to vedro jim moc nesvědčilo, ale teď jsme chtěli zase začít(neb neunesu prdel )
Roxana
Čauky, já ti nevím, jak s tím běháním.....Psi jdou běhat s nadšením, vypadají spokojeně unavení, jenže pak mi odmítnou jíst jak večeři, tak snídani a jí až za 30h! od předešlého jídla. To mi s tím výkrmem na zimu dost hapruje a Tom (on dává večeře) byl pěkně naštvaný a jen nadává ať toho nechám Ariška ti po běhání normálně jí? Nemyslím zrovna, jíst šli až za 3 hodiny..
Zase to jídlo....pořád dělám s nima pokusy, na co bych je tak nejvíc nalákala....no, zatím jsou nejspolehlivější granule a syrová vepřová žebra. To tak víceméně jí. Naposled to byla kuřecí srdíčka. Syrová jsem vmíchala do rýže s mrkví. No měla jsi vidět ten odpor, jak je plivali, když je vzali do tlamy. Jako by žrali slimejše! Bylo to až komické To se mělo točit! Tak jsem je odsud povybírala a dala povařit - stejný efekt. No, srdíčka taky příště nebrat

worick
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2009 06:52
- Nahlásit

ankaras
Ať vám holky neupadnou nožičky a hlavně ty s tou teplotou , no nevim, po námaze tě to skolí nadobro, alespoň u mně to 100% funguje.

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání