| Autor |
Zpráva |
Laida
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 08:20
- Nahlásit
worick
Ahojky, jooo, všici jsme tu spokojení
A s baštou se tu Corča taky zpravila. Taky jsme se radili s Roxanou, jak Barf atd. a nakonec máme miš maš naprosto všeho dohromady . Tedy kuřecí (hovězí) srdíčka nebo játra a další Corča syrová naprosto odmítá, ale rychle převařená si dá moc ráda - jen jednou za čas. Ale co miluje, jsou syrové kuřecí krky a pak skelety. Když jsem jí chtěla dopřát masa - naporcovala jsem kuře, tak mi ho nechtěla. Tak jsem ho opravdu nakouskovala na "sousta" a kosti zbaští hned a maso nechá - prostě ho chce vařené . To samé králík... než jsme všechno vychytali.... ale už víme jak na ni, když zas má své období nežravosti.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 14:11
- Nahlásit
Ahojky, jsme doma šly jsme dneska jenom 10 km a myslím,že všem se to zdálo krátký, takže příští týden zkusíme těch 21 . S odpočinkem někde uprostřed trasy.
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 19:08
- Nahlásit
poháreeeeek!!!
jenom jeden, ale o to cennější, v soutěži o nejlepšího mladého psa výstavy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 02:37
- Nahlásit
ankaras
10 je taková větší vycházka, u 21km už budeš mít asi dobrý pocit, že jsi to zvládla (jako já, když jdem musherkovat, doběhnu a nezdechnu )
Mrkni na berňáky, ať to nemusím přepisovat sem.
michal1
Ty jo, další sběratel pohárů! Dobří jste Gratuluju!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 09:52
- Nahlásit
michal1
Jooooo, jupíjajouuuu!
worick
mrknu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 09:44 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
worick
Ahojky, jestli ti fakt takhle strasne mizerne jedi, a chces je vykrmit (zvlast asi woricek to potrebuje), tak bych pristoupila k osvedcena variante, i kdyz to stoji neco prace a casu .. zkusila bych jim tedy varit, urcite musi byt neco, co maji moc radi .. osvedceny je uvarit cely kure nebo jen stehna, ve vyvaru pak uvarit ryzi + mrkev. Maso pak oberes (nedavej kosti varene!), smichas s ryzi, rozstrouhas do toho trochu mrkve, muzes pridat lzicku nejakeho vitaminoveho preparatu (napr. Roboran atd. .. ) To by snad uz melo zabrat! Fakt jsem jeste asi nevidela psa, ktery by si nedal rict na varene kureci s ryzi .. Takze zaklad mas a pak muzes pridavat nove suroviny podle toho, kterym smerem chces jit - bud treba trochu nasekanych krku nebo hrbetu (syrovych) anebo hrsticku granuli .. no a budes postupne pridavat, az se dostanes na plnou davku bud syroveho nebo granuli ..
EDIT - jeste me napadlo, asi bych byla ale klidnejsi natyvm miste, kdybych nechala udela komplet rozbor krve a profil .. abys vedela, jak jsou na tom pesani s mineralama, vitaminama a hormonama ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 14:20
- Nahlásit
Tak páníček si nám zase utrhl křížovej vaz, tak máme na pár měsíců vychytáno, teda spíš on
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:23
- Nahlásit
ankaras
Cooo? Zase fotbal ?! Ti chlapi jsou prdlí na fest. Když vím, že s tím mám problémy, tak toho nechám. Tom teda s fotbalem skončil hned, aby nemusel na operaci. Teď zas blbne s tenisem, hraje 2x během týdne a někdy sobota i neděle (i v těch děsných vedrech hráli) - tak mu taky už nadávám, že není nejmladší a přehání to, taky mu něco prdne, nebo si vyrobí tenisový loket a bude mít taky dohráno. Chlapi nemají míru
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:30
- Nahlásit
worick
JJ, fotbal, tentokrát si ho úplně utrhl, takže 4 týdny ted bude doma ležet s ortézou, pak týden rehabilitace aby rozhýbal nohu, pak mu udělají operaci, dají mu už umělej vaz a pak bude ležet po operaci Ovšem neboj, s fotbalem prej končí a bude jezdit jenom okruh na přes hubu málo, fakt ! Ale co se budu pořád rozčilovat
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 21:52
- Nahlásit
ankaras
Ha, ha umělý křížový vaz má i našich Alfík! Na veterině to dělají dobře! Už i teta říkala, že pokud bude nějaká marod, tak jde tam - zaplatíš, ale ta péče.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:13
- Nahlásit
worick
Oni nejdřív dostanou umělej a potom čekají na dárce. Dneska to byla noc, jsem vzpruzená jenom se probudim. Celou noc zase nespim a Ayrina v půl sedmý spustila ten její řev, to znamená že někdo je u vrátek, no byl tam kluk, co čekal na tátu až pojedou do práce. Jenže jak Ayrin řvala, tak on nechtěl aby probudila lidi tak ho napadlo že se schová ke vchodovým dveřím, to znamená že vlezl na zahradu. No, tak to byl nápad. Ayrina zesílila o 100%, já musela vylítnout, oblíknout se, pustit kluka domu, jít zařvat na Ayrinu, aby byla ticho a už jsem neusnula. Teď vychrupuju, ale nebude, jdu jí vytáhnout na procházku, já jí dam !!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 19:39
- Nahlásit
Ahoj, v novym časopise Pes přítel člověka je o Radegastu. Jste tam vyfocený u sochy Radegasta, tak si to číslo nenechte utéct.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 16:56
- Nahlásit
Žije tady někdo??
Jsou další štěňata AA
A další fenka k darování, teda k prodeji
Prodam pouze vaznemu a odpovednemu zajemci,nejlepe znalci plemena,krasnou zihanou fenu AA.Fena je dovezena ze Slovenska/export pedigree/ je 11 mesicu stara,vhodna nejen na vystavy,ale take do chovu,je velmi energicka,poslusna,oddana,ale potrebuje nekoho kdo se ji bude vice venovat.Je zvykla na male deti a neni agresivni vuci cizim,venku hlida.Duvody prodeje sdelim.Je ze spojeni EGON Urasaghegyi-/pinto/ x AISHA Mlady dvor/bila/, vnucka Anshee NO Stone Unturned a dalsich znamych psu.Fotky a PP zaslu emailem.Prosim jen vazny zajemci a jen do dobrych rukou!!!Cena jako za papirove stene.
Jméno:
Telefon:
Lokalita:
Cena: Katarina
776361850
Ústí nad Labem
Dohodou
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:16
- Nahlásit
ankaras
.....ale jasně že žijeme , jenom se asi všichni připravují na SVĚTOVKU .......to byl fór , vím asi jen o 8 AA z CZ , zbytek do 139 přihlášených bude překvápko .
ZASE DALŠÍ odrostlá akita (zase ze Slovenska) se UŽ NEHODÍ MAJITELŮM. Ato se s ní hned majitelka chlubila......
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:56
- Nahlásit
AmAkita
Zdravím ,
zbytek do 139 přihlášených bude překvápko
tak to je móc pěkné číslo.
ZASE DALŠÍ odrostlá akita (zase ze Slovenska) se UŽ NEHODÍ MAJITELŮM. Ato se s ní hned majitelka chlubila..
- a není to tedy sourozenec toho psa? Máte o něm nějaké nové zprávy?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:15
- Nahlásit
Ahojte,
ja taky ziju Pripravou na svetovku teda jako ne-e, ale nestezuju si
AmAkita
zbytek do 139 přihlášených bude překvápko
no ja uz neco rozklicovala, takze zhruba tusim, co a koho cekat
ZASE DALŠÍ odrostlá akita (zase ze Slovenska) se UŽ NEHODÍ MAJITELŮM. Ato se s ní hned majitelka chlubila......
Nevadi to treba ani trochu chovateli? Ze se jeho psi prodavaji dal? Nebo je to ten typ - inzerat s vyboldovanym "levne" v kapitalkach a s vykricniky, takze adieu pse, jde mi stejne jen o prachy?
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 15:23
- Nahlásit
Roxana
...dík za případné zaslání NEDOLUŠTĚNÉ KŘÍŽOVKY .....zn.potěší !
ankaras
...sourozenec toho Olexova psa z útulku tato fena není , nicméně ve stejném věku jí nabízejí dál .
Psa si z útulku převzala spolu-majitelka , ale nechat si ho nechce !
Paní navíc přidala ,,perličku" od pana ,,chovatele" , že jim nabízel DALŠÍ SLEVU , KDYŽ SI VEZMOU JEŠTĚ DALŠÍ (třetí) ŠTĚNĚ .....,neb jich ve vrhu měl 11kusů !
Důležité je , že už má NYNÍ NAROZENÝ další početný vrh (a další plánuje) ......máme se na co těšit
P.S.Taky předpokládám ,že to tady čte,.....a .....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 15:25
- Nahlásit
Roxana
Srdce mu to asi nerve. Letos je těch amíčků dost, je to sice super, ale na druhou stranu asi nic dobrýho. A ještě co jsem koukala tak vrhy jsou naplánovaný na jaro 2010. Co vy? Já chci muchlovat !! Teď bude mít štěňuliska Fajka, tak tam budou mít plyšoně na pomazlení.
Ale hrozně se mi líbí ty princezny od Aobary
- kdybych jednoho mazla neměla doma, tak už si pro jednu frčim . Chlapíci už jsou pryč.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 15:29 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
AmAkita
Jste byla se psaním rychlejší. Doufám, že SLEVA nezabere
Psa si z útulku převzala spolu-majitelka , ale nechat si ho nechce !
- JJ, takže zatím nic nového, mně se také nikdo neozval přes inuvnouzi, jenom jsem teď udala 8 měsíčního prcka shiba inu během 20 minut, tak ještě, že alespoň tak,jinak ty lidi nechápu.
Taky předpokládám ,že to tady čte,.....a ...
- jen ať čte
Ještě se chci optat na ty pohledy. Vím, že jste to tady někde házela, ale nemohu to najít. Šlo o vytvoření pohledů z fotek s našima hafanama. Jestli mi sem můžete hodit ten link .
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 15:58
- Nahlásit
ankaras
POHLEDNICE : zarezervovat místo na tiskovém archu je potřeba dostatečně dopředu + hlavně dodat EXKLUZIVNÍ FOTKY k předvýběru .
veškeré kontakty a i v minulosti vydané pohledy (také 7 mých AA) najdete zde
: http://klubsberatelek.wz.cz/
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 16:14 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
AmAkita
Prima, díky moc. Fotografa bychom měli, tak uvidíme jestli se nám taky nějaká pěkná pohlednice povede
- nenašla jsem asi všech sedm, 76,113,114,115,116 a na 117 je kdo? IKE? Já mám doma ještě od Vás společnou se štěňaty a stýčkem Emíčkem
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 16:59 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
AmAkita
...dík za případné zaslání NEDOLUŠTĚNÉ KŘÍŽOVKY .....zn.potěší
a tak ja zas toliko nelustila ale na WDS webu maji seznam prihlasenych, tak kdyz to clovek projede, lehkou predstavu ziska .. myslim, ze se muzem asi tesit na slusnou prehldiku soucasnych chovek, co jsou v kurzu ..
P.S.Taky předpokládám ,že to tady čte,.....a .....
a je mu to kdesi u rekta nebo tak nejak ze jo .. opravdu nemam slov, chudaci feny, chudaci psi, chudaci stenata
ankaras
A ještě co jsem koukala tak vrhy jsou naplánovaný na jaro 2010
jestli se ptas me, co ja na to, tak, ze jsou lidi hovada (predstav si to tucne, v kapitalkach a s vykricnikama), tolik asi muj nazor ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 17:02
- Nahlásit
Roxana
tolik asi muj nazor ...
- ten znam Myslím kdy se můžu těšit na vaše prďolíny
Tak, co ta vycházka? 3.října jdeme zase s tůristama s Leonkou, pak je světovka, pak myslím pořádají putovku AI, tak co 24. října?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 17:09 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
ankaras
no, to bohuzel nevim, zatim to na teseni nevypada ..
Achjo, tak jeste jednou CACIB Ceske Budejovice je opravdu 24. 10., tzn 24. se nejevi moc dobre!
Snad uz je to tak spravne
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 17:13
- Nahlásit
Roxana
24. se jevi velmi dobre!
- to by mohlo být i hezky, zatím je a tady v lese to vypadá dobře Můžeme to vzít přes louky aspoň vyzkoušíme, kdo má 100% přivolání, pevné vodítko a umí padat lepším způsobem než já
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 17:14
- Nahlásit
ankaras
Ivet, oprava, viz vyse
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 17:18
- Nahlásit
Roxana
a 31?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 17:30
- Nahlásit
ankaras
tak to by snad melo jit!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 17:37
- Nahlásit
Roxana
Ono to nějak rychle utíká. V listopadu už by to mohla být čvachta.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 20:19
- Nahlásit
Tady jsou fotky tý akity k darování.
|