| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 18:20
- Nahlásit
Daimon
Tak mu povídám, ne pes má narozeniny
a co on na to? asi koukal, vid?
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 18:37 - Změnil/a: Daimon
- Nahlásit
ankaras
A víš že ani moc nééé :, chodí sem leta, proto si typoval ten úřad . Zná mě dobře a ví, co pro mě Daimon znamená .
Jinak ten den měl narozky i syn, bylo mu 20 let, ale to skoro nikdo nevěděl . Jsou na fotu taky spolu, ale až odpoledne a to už psy nebavilo pozovat . Teda nebaví je to nikdy, ale prý čeho je moc, toho je příliš . Musel tam Awashiho donést .
Pár fotek ráno, jsme dělali hodinu a půl. Odpoledne přijel kamarád a děsně se divil, co sme tak dlouhou dobu asi nacvičovali , no pak se chtěl s Daimonkem taky vyfotit a pochopil to. Když už ho porazili podruhý, tak to chtěl zabalit a nechtěl se už fotit vůbec . Navíc nechápu, proč máme všude samí zadky a ještě rozmazaně
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 19:54 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Daimon
Chudák synátor Já vás zítra vyfotim, v klidu a uvidíš že i přesto já zvládnu rozmazanou fotku Tak zítra se uvidíme
Zatím ahooooj
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2009 06:52
- Nahlásit
Jsem z toho ,,volajaká zmetená" - Awaši je čí? Je to pěkný psisko, je podobný na Roxaninu Arišku nejsou příbuzní? A taky na Worička, ten se umí taky tak smát Jo a na tom videu - jak hopsá Fajkýš - to přesně dělá taky Worča - je vidět, že tyhle dvě rasy jsou dost blízce příbuzné...Akorát, že on by hupsnul tak dvakrát s očima stále upřenýma k tomu lesu a dým a čára za ním... Venku ho na myšky rozhodně nenachytám
Neošoupejte si nožičky a pěkný den na vychajdu
My v 8h odjíždíme do slovenské Skalice k tetě na vinobraní - ale obírat, ne chlastat! To aby nebyla mýlka...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2009 17:27
- Nahlásit
Ahoj, teď jsem teprve dorazila domu. Bylo to zase super, jenom dneska mě nějak bolí nožičky
worick
Tak se pořádně oberte Awaši a Daimon jsou akity inu a Ariška je Američanka
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2009 19:14
- Nahlásit
ankaras
My dorazili z toho vinobraní ve stejnou dobu jako ty. Bolí mě nějak hlava jak střep - my tam totiž ještě taky 3h sbírali švestky, tak asi z toho předklonu. Jsem taky dost hotová...
Awaši a Daimon jsou akity inu a Ariška je Američanka
Ahááá. Ale neříkej, že by si to poznala takhle podle jedné fotky Nebo to jde? AA se kroutí ocásek do prava a AI do leva? Já je fakt nerozeznám. Nevadí hlavně, že vy se v tom orientujete
Awaši a Daimon jsou teda oba psi Leony Daimon co má nějaký zverimex...? A Awaši je zdravý, jenom Daimonek je ten těžký marod? A lepší se to Daimon?Vím, že jste tu psali, že je to víceméně nevyléčitelné, ale snad se to dá alespoň potlačit? Stopnout?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 12:19
- Nahlásit
worick
Nebo to jde?
- já si myslim, že určo jo, ale je jasný, že když ty dvě plemena neznáš, tak to asi nepoznáš
- tady máš celou rodinu Daimona
Ayrina je moje,to je jasný, zatim jsem jí nedarovala
Laida
Rodinó, koukam, že taky plánujete na jaro štěníky teď se zrovna krylo u Comtes, viděli jste fotky?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 14:55
- Nahlásit
Ahojík všici,
před chvilkou jsme dorazili z coursingu - sme se tam vtírli. Domu jsem šoférovala já, ale jsme živí a zdraví. Huuuuuuuf. To ze mě spadlo. Teď hupky oběd, pánik frčí za dvě hoďky do práce. K večeru se tu objevím, tak doufám, že se tu všici sejdeme a nebudu muset trpět samopsaním.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:06
- Nahlásit
Haloooo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:10
- Nahlásit
Laida
Jsem tady
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:11
- Nahlásit
Daimon
Naprosto srdečně jsem se rozesmála: ne, pes má narozeniny - tak to je u nás to samý
Daimon
ankaras
Takže dobro došli? Co zážitky?
worick
Mailíky jsem dostala , až teď četla, hned odepíšu Jináááák, hned byste mě měli doma - krása. Klidfně bych si přistavila třetí vlez za studnu - do oddílu psího koutku
ankaras
Rodinó, koukam, že taky plánujete na jaro štěníky - ze štěňátka huš se nám vyklubala pořádná baba, a aby nebyla nějaká ta potíž s přílišným feminismem, který má za následek u spousty těch úspěšnejch nemít ratoslesti, dáme to radši v pravý čas - pokud tedy Corrýš bude souhlasit
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:16
- Nahlásit
Laida
Dobro došli ovšem paničku chytly nohy protože 14 dní ležela a vzala si pás a jak jí Ayrin táhla z kopce, protože do kopce zásadně netahne a panička brzdila, tak si natáhla šlachy . Už to povoluje, jenom jsem se modlila abych došla, protože to samý se mi stalo jednou, když jsme šli na Ameriku a šla jsem v podřepu v pantoflích o 4 čísla větší a bylo mit o jedno, chtěla jsem jenom umřít . Jinak to bylo fajn. Ayrin na konci šla a pozorovala lidičky a práskla to do sloupu jako ve filmech . Příští sobotu jdeme na Prazdrojský korbel, jenom v Plzni 12 km.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:20
- Nahlásit
ankaras
Příští sobotu jdeme na Prazdrojský korbel - huuuuš babo, tož to si dělej chutě někomu jinýmu - já prostě soboty vodsedím v lavici, jééé to je nuda!!!
tak si natáhla šlachy - to jsi včera nedělala didaktiku gymnastiky - přes den to šlo, ale teď už se hýbou jen prsty na klávesnici ale vím, jaký to je - vůbec ty akity jsou nějaký divný, co? Kopec - a ony místo toho, aby to braly jako vízvu, mrknou okem - "si blázen, jestli si myslíš, že tě potáhnu" a jen co přejdeš vrchol tak si to rozmyslí a jupí, "panička přeci potřebuje trochu povzbudit"
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:31
- Nahlásit
Laida
To teda jo chvílema šla i vedle mě a koukala tak jako jestli bych jí nevynesla, já byla ráda, že jsem to vylezla, slejzali jsme totiž DOBROVOLNĚ k Hromnickýmu jezírku .
huuuuš babo
- to víš, páneček marodí, autí si schoval , tak teď nám dělá osobního řidiče mamka, tak musíme využít tras na plzeňsku a mamky ochoty
pokud tedy Corrýš bude souhlasit
- určitě bude, my se pak přijedeme NĚKOLIKRÁT podívat
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:38
- Nahlásit
Ahoj všem
worick
Díky Daimonkovi máme Awashiho, jsou oba perfektní a s Daimonkem jsem si už dávno domluvila, že to spolu potáhnem moooooc dlouho .
Pochod byl super, jen Ivet s Jardou hudrají, že je bolej nožky a nadávají že ženu moc rychle , čemu se diví??? Venčím dva akity současně, chtějí mi koupit to závaží na nohy, abych jim s Daimonkem neutíkala .
ankaras
Pás je nebezpečnej, na Korbel si ho taky nevezmu a jdu jen já, Jarda je v práci, ale na start dojdem pěšky, je to v Plzni , aspoň nebudem litovat, že je to jen 12 km
Laida
Jinak s tím kopcem.... tak to je pravda
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:48
- Nahlásit
Daimon
jo, dostaneš na každou nohu aspon 5 kilo navíc . Nás tam prej dovezou v sobotu, takže platí a beru si vodítko . Tak až na ty nohy mi ten pás vyhovuje, aspoň můžu fotit, ale jsme z toho Ayrin unavený . Ještě Jardu bolí nohy od palců až k vlasům?
Jinak s tím kopcem.... tak to je pravda
- jak to je pravda, všechno je to pravda škoda, že si neviděla Ayrin a sloup, Jarda se pobavil .
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:54
- Nahlásit
ankaras
my se pak přijedeme NĚKOLIKRÁT podívat - samosebou, klidně se nastěhujte, místa je tu dost
Daimon
koupit to závaží na nohy, - jééé, šak to je dobře, když to někomu pádí, ne? To jsou ale rošťáci!
Co se týče pásu - já tedy hlásím jen kladné - mít Corrýše na 45 km na vodítku a žužlat ho porád v ruce, to bych snad potřebovala železnou rukavici
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:56
- Nahlásit
ankaras
hlásím, že huš jezdím, sice pod dozorem, který si vynucuji, ale jinak o.k.
maminku chválím, hned taková, která by vozila, se všude nenajde
Daimon
ankaras
A závidím dopředu - tady si sice 12 km dám jako vychajdu, ale bez společnosti to není ono
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 19:58 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Laida
mít Corrýše na 45 km na vodítku a žužlat ho porád v ruce, to bych snad potřebovala železnou rukavici
- JJ, souhlas, je to dobrá věc, ale musim říct, že Ayrinu to o hodně víc unaví. Takže my buď pás a nebo stopku My jsme to vlastně objednávali z toho manmatu a fakt spokojenost. Akorát ten popruh mezi nohama mam hrozně dlouhej, musim ho ustříhnout, vypadá to divně .
samosebou, klidně se nastěhujte, místa je tu dost
- neříkej dvakrát . Pánik je v práci?
A závidím dopředu - tady si sice 12 km dám jako vychajdu, ale bez společnosti to není ono
- tady se to taky dá a je to fajn, ale mně se tyhle akce začali líbit, projdeš trasy, co by tě nenapadli a je to o víkendu, vyrážíme brzo ráno a to je fajn. Vy tam nemáte žádnej klub? měl by to být Klub jako od kraje turistů.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 20:02
- Nahlásit
ankaras
nohama mam hrozně dlouhej, musim ho ustříhnout, vypadá to divně - si dokážu představit, ale český šikovný ručičky budou vědět, co s tím
Pánik je v práci? - jo, chudák včera skončil v 8 večer, mě vyzvednul v Úštěku v deset a ulehli jsme v půlnoci a ráno jsem ho zase hnala na coursing. Pak sem mu dala najíst a zase mazal na noční - no, nemá to s náma - babama lehký, ale bez nás by to měl smutný
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 20:04
- Nahlásit
Laida
si dokážu představit, ale český šikovný ručičky budou vědět, co s tím
- no, mamka prej ať si to tak necham, že aspoň pobavim
- a jak se vám běhá? dobrý? závodíte? nebo jenom trénujete?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 20:09
- Nahlásit
ankaras
nestihli jsme vyřešit papíry, takže jsme dnes původně jeli jen na podporu Fajkýškům a nakonec jsme se alespoň vtírli na jeden tréninkovej běh, aby z toho Corča alespoň něco měla
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 20:13 - Změnil/a: Daimon
- Nahlásit
Laida
Jo pás je super, ale myslím že až tak po 20 km, dřív by mě asi zabili, mám dva . Jinak 12 km je trasa, my ujdem víc . A navíc, kde to jde, mám je bez vodítka.
ankaras
Jardu bolí ještě furt všechno a to jsme dneska makali na cvičáku, a pak ještě návštěva přátel.Byl to úžesnej víkend.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 20:16
- Nahlásit
Daimon
my ujdem víc
- MUSÍME číst ten papír
Byl to úžesnej víkend.
- tak to věřim nevíš kolik km bude říkat v práci?
Laida
Tak to jo a Fajka už běhá závody? Já se v tom coursingu nevyznam. V časopisech tam jsou většinou jenom chrtí.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 20:31
- Nahlásit
Daimon
dřív by mě asi zabili, mám dva - tak to jo, to bych pás na dva Corrýše taky nebrala - to je pořád - tady v lese je něco zajímavýho, a támhle taky a tam....
ankaras
Jo, Fajík dneska běžela prvně závody a zvládal bez problému. ŠAk je to holka šikovná.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 20:40
- Nahlásit
Laida
Fajík dneska běžela prvně závody a zvládal bez problému
- tak ona to má v sobě bych řekla, už jenom jak skáče je hrozně mrštná
to je pořád - tady v lese je něco zajímavýho, a támhle taky a tam....
- jo a nejvíc zajímavý je to pořád na straně, aby tě táhla na stranu a ty si to vyvažovala zpátky a za chvíli už si měla nerva hodim pak odkaz na fotky. Další sobotu jich už moc nebude, to jdeme bez Jardy to se zakecáme a zase sejdeme z cesty ,to nám fakt jde
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 22:33
- Nahlásit
ankaras
Čéče, z tebe je hotový turista! Ani nemluv, z toho brždění z kopce mně pekelně bolí nohy vždycky. A to u nás není prakticky jediná vychajda, kde by se z kopce nešlo Zrovna v pátek jsme ještě k večeru šlapali k lesu (i s Tomem) a místní,,figurka" prdlý Kašpar, na nás začal pokřikovat že:,,tam na Pahrby nechoďte, tam se oběsila Eva Vrbovčanová a ona tam po klekání straší!" Vlezeme do lesa, už bylo dost šero a Woriček stále tahající najednou začne jít u nohy, tak jsme na něho:,,co Wori, co se šouráš, vidíš Evu či co?!" No, dělali jsme si prdel, spoléhajíc na to, že na nás snad nějaká nejukne
Laida
Klidně bych si přistavila třetí vlez za studnu - do oddílu psího koutku - klidně přijeďte - kluci mají dvojdomek a stejně je volný, neb leží venku na cestě. Tam v poho vlezeš, já tam s nima taky párkrát ležela
Co se týče pásu - já tedy hlásím jen kladné - mít Corrýše na 45 km na vodítku a žužlat ho porád v ruce, to bych snad potřebovala železnou rukavici - přesné, taky souhlas, z vodítka už mám i tak,,jednu ruku dlouhou" - nejmíň o 5cm!
Mám sice taky dva, ale berňák si to peláší na volno vedle nás, takže do chvíle než mi vletí pod nohy, je to dobré. I s tím kopcem je to se samojedem podobné - do mírného táhne, ale velký - na to kašle a šlape vedle mě. Horší ta klesání, to když zabere, než to dobrzdím, letím 20m luftem. Mít dva jako Daimon, tak je rozhodně dávno po mně. Díky Ankaras za fotky, konečně vidím i Daimonkovi Taková hezká rodinka jste a ještě jsem tu neviděla jedinou vaši fotku...až tuto. A psiska vypadají oba dobře, paráda. Jsou taky kámoši jako ti naši? Teda většinu času, občas jsou taky ,,ve při"
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 22:43 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
worick
Laida
Daimon
No jo ženský, ale mně Ayrina nechce tahnout jsem si jí to odnaučila a teď jí to musim naučit. Z kopce to ale chápe
Cestou z pochodu jsme se ještě stavěli u známých, mají 4 měsíční leonbergřici fakt mazlina
a tady jsou nějaký ty fotky - http://ankaras.rajce.idnes.cz/Tremosenska_padesatk a,_3.10.2009/#
Kamarádce dneska umřela fenka 13,5 let. Mají ještě jednu a ta tady celej den dneska brečela. Chvíli prý počkají a koupí jí kámošku
Tady je odkaz na dálkové pochody ve všech krajích - http://www.dalkovepochody.cz/
a tady klub českých turistů, ve sloupci nalevo jsou vypsané akce http://www.klubturistu.cz/?oid=2
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 11:48
- Nahlásit
ankaras
Kamarádce dneska umřela fenka 13,5 let. Mají ještě jednu a ta tady celej den dneska brečela. Chvíli prý počkají a koupí jí kámošku
To jsou smutné zprávy, chjo. Mně se vždycky vybaví vzpomínky na všechny kočky a psy, kteří už nám umřeli či už se domů nevrátili... Kdyby se tak tomuhle dalo vyhnout
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 12:00
- Nahlásit
worick
To jo byly s naší Almou stejně staré a Faty jí přežila ještě o rok a něco. To je zase paráda, když s tim hafanem jsou 13 let . No a kdy se uvidíme my? Tady plánujeme vychajdy a ty nic. Budeme se muset někde srazit.
|