| Autor |
Zpráva |
Dania
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 09:48
- Nahlásit
ankaras
už jsem objevila jednu fotku u paní od té kolie
ty jsi pátrač! Ale ayrin to tam moc sluší!!
Včera jsme byli na výletě, tak kdo chcete, mrkněte na rajče
http://aldicek.rajce.idnes.cz/Vylet_na_Krivoklat/
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:16
- Nahlásit
Dania
Čauky, no my tam včera projížděli na motorkách, tak jsem koukala, jestli vás tam náhodou někde nezahlídnu
- to určitě vymyslel Michal
My snad taky někam vyrazíme, protože Peťa včera psal, kam prej teda pojedeme, Ayrina ho asi v sobotu obměkčila
Daimon
Leonkoooo, tak se pochlub s pohárkama. My museli jet fofrem na fotbal , tak jsem tam na vás nemohla zůstat !
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:08
- Nahlásit
ankaras
to určitě vymyslel Michal
nééé, to byl můj nápad a sama jsem se obětovala a prohlásila se dobrovolně za přízrak
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:44
- Nahlásit
ankaras
Ahoj všem, výstava byla super ,moc jsme si to s Ivet užili, pohárky nikomu neukážu,jelikož sem neumím dát foto .
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:48
- Nahlásit
Daimon
Gratulujem všem vítězům
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:33
- Nahlásit
Fajka
Díky moc ,bylo to super, ale víc je baví les. Rozhodně jsme jim to vynahradili v neděli . Chtěli jsme jet na dogtrek co bude v září, ale páníček je v práci, moc mě láká 100 km, ale sama bych to s nima nezvládla .
Nejedete tam někdo? Bude tam kámoška jak ste je potkali minule s těma dětma . Chce běžet 40 km, blázen, já bych neuběhla ani 5 km v kuse .
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:48
- Nahlásit
Daimon
bylo to super, ale víc je baví les. Rozhodně jsme jim to vynahradili v neděli
jo jo to věřím ale tak ten den to přežili a za ten úspěch to stálo
Nejedete tam někdo? Bude tam kámoška jak ste je potkali minule s těma dětma . Chce běžet 40 km, blázen, já bych neuběhla ani 5 km v kuse
no tak to já teda taky ne ale jsou takový blázni
My nejedem určitě, potřebujem před zimou zateplit stěny jinak v zimě zmrznem, takže nás čeká spousta práce
Ale stouvku bych nešla, nemám na to psa ani nohy nám ty MIDi uoplně bohatě stačej
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:10
- Nahlásit
Fajka
No já bych to prostě chtěla zkusit, jestli to zvládneme ,když nedojdem,tak se nic nestane. Ta kámoška má Jettyho, kouka jsem jak jste byli na posledním dogtreku, že byla druhá .
Právě ta mi říkala že poběží těch 40 km, byla za mnou minulí týden.Závidím jí její elán a kondici .
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:23
- Nahlásit
Daimon
No já bych to prostě chtěla zkusit, jestli to zvládneme
jo jo čék má zkusit všecko ale já vím že Fája na to prostě nemá, už její hranici znám.
Ta kámoška má Jettyho, kouka jsem jak jste byli na posledním dogtreku, že byla druhá
jo jo, taky si jí pamatuju a ona nás zdravili jsme se. Je dobrá páč v těch kopcích to bylo fakt náročný a běh musel bejt o to horší
Závidím jí její elán a kondici
jo tak to já taky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:50 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fajka
Díky koukala jsem na na vaše video z coursingu. pokaždé když Fajuš zatočila jsem pomyslela na Ayrin, že ta by se v tu chvíli asi zastavila stalo se vám to ze začátku taky někdy?
Daimon
náhodou výstava v rybníkách byla super i na vycházky po loukách mohla sis tam jít kam si chtěla, moc se mi to líbilo a neboj, v sobotu dáme těch 18 a umřeme stejně
Dania
- jsem překvapená myslela jsem, že to vymyslel Michal, postavil vás tam, posmíval se a fotil a co Béďa? je dobrej?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 15:06 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
AA
Hledá se majitel AA, který čeká v útulku v Praze. Popřemýšlejte jestli si ho třeba nevybavujete z nějakých stránek.
Pes bohužel nemá čip, jen nečitelné tetování.
http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi
- pozn. : tak pejsek je nabídnut k darování, kdyby měl někdo zájem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 16:27
- Nahlásit
Popřemýšlejte jestli si ho třeba nevybavujete
Já jo, to je někdo od Aldíků !!!
Dělám si prdel, pochopitelně...
Koukali jste tu někdo na Polepšovnu mazlíčků? Na ,,Výchově" jsou reakce i dobrý odkaz na podobný pořad.
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 16:33
- Nahlásit
ankaras
....už mám majitele toho psa, ALE O TO VÍC JSEM NASR......Á,protože psa vlastně nechce zpět !
.........JE TO JEDEN Z TĚCH IMPORTŮ....o kterých jsem psala nějakou stranu zpět.
Tohle je další odstrašující příklad :
- nezajištěný majitel v podnájmu.....majiteli pes vadil = štěkal !
- žije sám,takže nemá nikoho dalšího kdo by se o psa postaral
- chovatel toto nezjišťoval ,hlavně že levně prodal=komukoliv.......
Je mi zle !
A to se mě pán zeptal : ,,no a co mám dělat" ?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 17:38
- Nahlásit
AmAkita
Takže to je ten pes ze Slovenska? A on mu utekl a nebo "utekl" tedy?
Potom doplním ty informace a snad se pes brzo dostane do rodiny.
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 17:49
- Nahlásit
worick
No ty seš teda dobrák
ankaras
Béďa v mezích možností v poho
Ale ten pesan je fakt pěknej, chudák.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 17:54 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Dania
No ty seš teda dobrák
- se směješ ale já si říkala, že takovej ocas jsem viděla u Aldíka a Akima
Ale ten pesan je fakt pěknej, chudák.....
- to jo no, tak ale od "super chovatele" k "super pánovi", bych řekla, že až si ho někdo vezme tak bude mít větší šance, že dožije na jednom místě
- Ayrin je nějaká přešlá a hodná tak jsme se fotily
ovšem zjistili jsme, že po první výměně srsti jsme nějaký užší
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 18:01
- Nahlásit
ankaras
.....spíš byl nechán utéci.....a nikdo ho nehledal samozdřejmě !
Majitel byl nemile překvapený, když jsem se ho zeptala zda má TEĎ ZROVNA PSA DOMA ! Odvětil,že žádnýho nemá......no klasika (a před měsícem ještě měl).
Ale později se k němu přiznal.
V každém případě jsem našla inzerát (z 28.8.)kdy ho nabízel k prodeji .
Nyní ho myslím i daruje....nevím, uvidíme tak zítra .
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 19:40
- Nahlásit
ankaras
ovšem zjistili jsme, že po první výměně srsti jsme nějaký užší
a kde jste užší???? To se ti zdá, prostě se změnila, jak přišla o tu "dětskou" srst.......
se směješ ale já si říkala, že takovej ocas jsem viděla u Aldíka a Akima
Aldíkův ocas je stopro doma a Aldík taky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 19:49 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Dania
Aldíkův ocas je stopro doma a Aldík taky
- tak to máte jediný štěstí teda Ayrina dneska zase baští,ale musela jsem jí udělat těstoviny, od té výstavy nechtěla nic vzít do čumáku. Neviděla si to ted v telce? nový druh krysy a má 80 cm a přes kilo váhu To by mě asi trefilo něco takovýho potkat.
Dania, Daimonek
- no koukněte na to, takovej jezevčík přece vůbec nepotřebuje takovej pohárek viď leončo !
AmAkita
spíš byl nechán utéci
- tak to nepochopim, to ho měl radši někomu strčit a ne ho pustit, ještě , že se našel brzo a je aspoň v tom útulku
- dejte mi tedy pak vědět, co na to inuvnouzi
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:04
- Nahlásit
ankaras
Tak to máš pravdu,kdyby na něho spadl,tak by mu ublížil ,ale paní rozhodčí vybrala vždy jen malinkatý pejsky ,asi pro ně měla slabost.
Navíc kdyby někdy něco takovýho vyhrál Daimonek,tak mě klepne pepka a kdo by se pak o ně staral????
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:11
- Nahlásit
Daimon
asi pro ně měla slabost.
- to většina i v Rokycanech jeslti si to pamatuješ
tak mě klepne pepka a kdo by se pak o ně staral?
- tak to máš pravdu a já bych se vám na něj domu jezdila dívat
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:20 - Změnil/a: Daimon
- Nahlásit
ankaras
Mám pro tebe i jednu smutnou zprávu,budu mít AI na inu v nouzi, jen se mi ještě musí ozvat . Bude to pro něho už třetí majitel,teda pokud někoho najde .
Vlastně čtvrtej,jsem špatně počítala.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:35
- Nahlásit
Daimon
Jéééé, koukam, že se ty akity k darování, útulků a tak docela množí. To je někdo z Plzeňska?A copak ten vlčáček?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:46
- Nahlásit
Koukám, že tady proběhlo krytí. Co to je za psa? Ten Akim?
http://www.ciba.estranky.cz/clanky/novinky/nasi-ne jvetsi-novinkou-je-nakryti-nasi-dolci-_
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:47
- Nahlásit
ankaras
NO nikdo nechce,takže zatím nic nevím . Ten AI je jak bydlel kousek od nás a pořád jim utíkal, lidi si ho pletli s Daimonem a vyděšeně mě běhali do krámu,že mi utekl. Jelikož se Daimona tady v okolí bojí, tak mi to dělalo dost problém .Pak si ho vzal kluk....no 45 let, že mu bude hlídat zahradu,ale on se nudil a hrabal díry,tak šel zase o dům dál.Jenže ani tam to není OK, tak se bude zase stěhovat .
Jinak původní majitel,který na něho neměl čas si prý zase pořídil AI štěňátko, asi si myslí že tohle mimčo čas mít bude
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:49
- Nahlásit
Daimon
No, tak to je masakr, ach jo ! Dneska mi psala jedna holčina z Plzně že si chce koupit s přítelem druhýho akitu, mají AI a k němu si chtějí koupit psa AA, tak si myslim, že tam budou mít další problém. Toho ovčáka si hodila na ty ovčáky v nouzi? Já myslela že poblíž tebe bydlí ty lidi s tim bílym psem a žíhanou fenou, jak teď měli štěňata. A ten pes je od koho?
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:54
- Nahlásit
ankaras
Dověděla jsem se to dnes a doufám,že není od nich znám je a bylo by mi pejska líto,ale ten původní je bez PP.
Dávala jsem mu odkaz,tak snad se s nima spojil,rozhodila jsem sítě i jinde a nic .
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 21:08
- Nahlásit
Daimon
Tak mi to potom hoď přes skype a já to dam na inuvnouzi. Musím obepsat ty majitele jestli se podařilo některý udat nebo ne.... Mi řekni kdo si vezme dospělou akitu....
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 21:26
- Nahlásit
ankaras
Tomu psu je 16 měsíců tuším a už si prošel peklem. Je nastejno a Awashim . Je mi ho líto, ale já už další akitu nechci,mám dva a to mě stačí, není jednoduchý zvládat dva.
Teď jdem ven a už je tma ach jo .Zase budem chodit pořád za tmy.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 21:34
- Nahlásit
Daimon
další akitu nechci,
- tak to je jasný, to už si tě nedovedu představit padat , to už by ses možná vznášela
Zase budem chodit pořád za tmy.
- za tmy je to na prd, když to nestíháme, tak za tmy chodíme už jenom tady po ulicích a že jich tady moc neni , pak jdeme kolem lesa a hřbitova a to jdu se staženym zadkem, protože Ayrin u hřbitova pravidelně začne dělat posunky, že tam něco je, že tam něco slyší a nebo se začne krčit, že se bojí tak to víš, to je něco pro mě
|