Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Laida
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 19:14
- Nahlásit

Jinak výsledky z Bolky jsou už k dispozici zde: http://www.interdogbohemia.com/html/m_vysledky09.h tml

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 19:15 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Laida
Jé, tak to je super, to byl Ayrin brácha Fotku nemáš, viď?

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 19:17
- Nahlásit

ankaras
Myslela jsem si to

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 19:18
- Nahlásit

ankaras
Nemám, otil, ale myslím, že ne. Poprvé si i Corča užila výstavu - žádný nervy. Klídek a vybírání bašty u stánků

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 19:24
- Nahlásit

Laida
Poprvé si i Corča užila výstavu - žádný nervy. Klídek a vybírání bašty u stánků
- tak to věřím tak nás to taky baví a ještě nechat Ayrin doma . Pro nás jsou hezký výstavy krajský, tam o nic nejde, je to většinou v hezkym prostředí a v Rokycanech se lidi nahlásili a vyrazili do lesa na vycházku, pak vylezli z lesa rovnou do kruhu .

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 19:30
- Nahlásit

ankaras
pak vylezli z lesa rovnou do kruhu . tak to je pěkný - to si pesani ani nic neuvědomili . Corrýš teď vychrapuje. Zalezli jsme dnes do lesa a z rohem máme hned potok, tak se vyrochňala. Je to fantazie, když je to takový kousíček a na ochlazení pro ni jak modrý z nebe.

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 19:37
- Nahlásit

Laida
Tak to se kočka má nám tady v lese všechno vyschlo Včera šla Ayrina pěkně zklamaně a pořád se rozhlížela, kdy už narazíme na vodu. Dneska nasadila výraz, že je moc velký horko a jestli bude muset přinést ten hozený míček, tak umře . Teď se válí v obýváku s tátou a rozhazuje úsměvy. První hárání máme za sebou. Díkybohu !! A jak pokračujete se stavbou?

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 19:53
- Nahlásit

ankaras
První hárání máme za sebou. Díkybohu !! - naprosto chápu tvé pocity
bude muset přinést ten hozený míček, tak umře - ona ti to aspoň naznačí šklebem, mě Corča dá jasně najevo, že jsem cvok tím, že můj pokus o hru s míčkem prostě jednoduše ignoruje
A jak pokračujete se stavbou? - tak, naštěstí "nestavíme" jen přestavujeme, poslední dva dny natírám podlahu a největším problémem je uhlídat Corrýška, aby někam nevlítnul - mohli bychom jinak napodobovat Kačky chlupáčka (jen máme hnědou místo zelené)

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 20:23
- Nahlásit

Laida
To Ayrina míčky docela může, ale nejdřív vyzkouší jestli hraje a nebo ne. Když jo, tak si ho odnese na balkon a tam vyhrává do ulice . Ale taky se nezblázní, poběží pro něj 4x a pak se třeba jenom podívá kam doletěl a podívá se na tebe, že už nejde.
- sousedi mají ten samý problém u haskounů, budou kupovat další dva protože dva jim odmítají běhat
Corýšek bude holka pracovitá a holt chce hrozně pomáhat a páníčkové tomu nerozumí
mohli bychom jinak napodobovat Kačky chlupáčka (jen máme hnědou místo zelené)
- teď jsem trochu mimo

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 20:33
- Nahlásit

Laida
tak, naštěstí "nestavíme" jen přestavujeme,
Bych teda řekla že z tý stavby je míň bordelu

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 18:03
- Nahlásit

Roxana
Po dovče se ptám, zatim nic, ještě mi prosím písni na mejlíka jak to bylo přesně to místo a tu cenu.

Jinak máme tady problém se zmijema. V okolních zahradách už byli ušknuti 4 psi, jeden umřel..... . Pán v sousední ulici prej samce rozsekal na několik kusů a samice vzala čáru, někde se tady rozmnožili. Veterinář říkal, že už je to za poslední týden 8. případ, tak doufam, že se naší zahradě vyhnou, protože ta jedna je od nás tak 200 metrů. Prý jsou nějaký velikánský . Toho co umřel vzala přímo do čumáku a prý to bylo rychlý.

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 22:40
- Nahlásit

ankaras
Fuuj nesnasim hady a holky po nich skacou a chteji je lovit. Tak z toho mam taky strach. My chodime vencit k rybnikum a hadu je tu hodne

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 23:38
- Nahlásit

Peta Minami
Ayrin taky hned po všem skáče, slyšela jsem od více lidí že jejich hafana ťafla zmije do čumáku a ustál to v pohodě, ale tenhle to nezvládl

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 09:33
- Nahlásit

ankaras
Po dovče se ptám, zatim nic, ještě mi prosím písni na mejlíka jak to bylo přesně to místo a tu cenu.
cauky, dik, jsi moc hodna, dala jsem to i vedle do tematu:

Na příští týden (5. - 12. 9.) mám zaplacenou chatičku pro 3 + pes v kempu na Istrii (je to kemp, kam se jezdívá z ČR na psí tábory, takže bez problému s místními, jsou tam na psy připravení, plochy na venčení /borov. háj/, psí pláž, sprcha apod. samozřejmostí), je to s vlastní dopravou a jelikož mi vybouchlo auto (aneb pořiďte si japonské auto ), můžu dovče u moře zamávat .. pokud byste o někom věděli, dejte mi prosím vědět!!!

cena se vším všudy (pobyt SO - SO, místní poplatek, pojištění) je za tři osoby celkem 4000,- Kč (jenom pes se platí zvlášť na místě)

více info o místě na: URL

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 15:00
- Nahlásit

Roxana

Tak konečně má ta krasavica nový domov

Ginka našla výborný nový domov neďaleko Kremnice v rodinnom dome, keď si tam zvykne, tak ju pôjdeme aj pozrieť. Zmeny prostredia znášala ťažšie ale veríme že toto bola jej posledná a už nikam nepôjde.

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 10:55
- Nahlásit

Koukám, že klubovky asi pojedou, tak super . Ozvala se mi paní ohledně darování svého štěněte dovezeného z Olexova dvora, že ho musí darovat, nesnesou se jí dva psi.

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 11:27
- Nahlásit

ankaras
Ginka našla výborný nový domov neďaleko Kremnice v rodinnom dome, keď si tam zvykne, tak ju pôjdeme aj pozrieť. Zmeny prostredia znášala ťažšie ale veríme že toto bola jej posledná a už nikam nepôjde.
tak to je super, fenka vypada fakt sympaticky, tak snad bude mit uz klidek a pekny zivobyti.

Koukám, že klubovky asi pojedou
Jo? Mas nejaky novy info?

AmAkita
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 11:30
- Nahlásit

ankaras

.....od Olexu do CZ z podzimního vrhu dorazilo asi 5štěňat ....a ti dva psi pořízení najednou......to jsem nepochopila.
Nedávno ,i volal nějaký pán M.od Prahy , že se mu začínají prát....a očekával návod k použití jak tomu zabránit.
Přitom to nejsou jediní psi v rodině .

...když levně nakoupit , tak klidně ,,na sklad"

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 11:36
- Nahlásit

AmAkita
Tak to bude asi někdo takový, ale tady jde o paní. Pochopila jsem to tak, že paní chce dát to štěně na stránky "inuvnouzi".

šebina
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 12:06
- Nahlásit

AmAkita paní koupila pesany i pro známé,kteří chtěli AA a pak couvli,tak si je chtěla nechat oba ,ale prý jsou na sebe moc zlí

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 12:08
- Nahlásit

šebina
Ahoj , jak se vede? Co Šebinek? Tak to bych nikdy neudělala, že bych někomu přivezla psa, že ho chtěl..... To musela vědět, že to tak dopadne.

šebina
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 12:51
- Nahlásit

ankaras
Ahojky,šebin s námi moc nemluví,trochu míň času,tak jen prochajda a nic moc hraní,tak je naštvaná -sedá kousek dál od nás jak děláme úpravy,jinak se nám vždycky plete pod nohy, ale ještě pár dní a bude hotovo,tak si nás zase užije a vyblbnem se Ayrin hárání dobrý?je to už velká holka zdravím tady všechny

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:07
- Nahlásit

šebina
JJ, dobrý, už odhárala akorát jsme přišly z vycházky, máme ted jít 2x s tůristama 18 km a 21 km a ona se na 4 kilometrech táhne jak smrad, tak jsem na to zvědavá .

Dania
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 18:14
- Nahlásit

velké blahopřání Ivetě a Leoně!!!

....a hoďte sem fotky pohárků

worick
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 19:18
- Nahlásit

Ahojky všem. Co jste vyhrály baby, cooo?

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 19:27 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dania
Aldíkům děkujeme za podporu !! Tahle fotka vystihuje jaký máme super akití kámoše všichni se radujou s bláznem za "POHÁR" .

- pošlu vám pár fotek z mobilu na mejlíka

worick
Ahojky, byli jsme na výstavě a dostaly s Ayrin pohárek za vítěze třídy a pak v závěrečných kruzích se Ayrin umístila na 2. místě - Nejlepší mladá fena Mam obrovskou radost. Fotky někde nashánim, měly by být pak na stránkách a tak.... projedu a dodam. Tady je ale jedna jak to Ayrin moc žere že má pohárky

worick
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2009 07:38
- Nahlásit

ankaras
No totó, vy jste holky šikovné, to my se s klukama taky přidáváme ke gratulantům!

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2009 11:37
- Nahlásit

worick
Děkujeme byli tam i samojeďáci, myslím,že tři . Ayrin už se probudila ale moc života v ní neni , tak vyrazíme na vychajdu protáhnout nožky.

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2009 18:56
- Nahlásit

ankaras
Veeelka gratulace!!! Super fotka s Ayrin, ktera je uplne happy z poharku Pekne na ne hazi bobek....

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2009 19:20
- Nahlásit

Peta Minami
Pekne na ne hazi bobek..
Díky, pěkně z vysoka hází

Dania
- už jsem objevila jednu fotku u paní od té kolie

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání