Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 22:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
Čéče, v pondělí se zastavila u plotu taková bábinka malinká, nahluchlá a že ona je tady vedle z dědiny (cca 6km) a byla si tu kousek za naším na kole na dobromysl. Tipuju tak 80 roků mohla mít. A že takovou zahradu ještě neviděla a jestli by si ji mohla jít projít Tak jsem ji povodila, udělala jí k tomu výklad, vyrýpala, nalámala kytičky a semínka. A bábinka, že jestli by, až zase někdy pojede kolem, na mně mohla zase zavolat a jít se k nám projít, že to je úplný balzám na nervy

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 22:42
- Nahlásit

worick
No, to co posíláš za fotky, to je fakt krása. Vás obdivuju, takovej velkej pozemek a tak pěkně prostě ošetřenej. Tak babča zase dorazí jo? Ještě budeš mít novou kámošku, pak sebou přivede ještě nějaký a budete dělat ten čaj o páté

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 22:59
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
No to je mi jasny, ze pokud se budou chtit rafnout tak si duvod najdou. Treba ze panicka jednu drbe vic nez druhou

Dines
Hele to neni akitama, ale spis asi fenkama. 2 pudlice by se taky praly!

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 08:44
- Nahlásit

Peta Minami
Hele to neni akitama
- to říkají všichni, co mají doma akitu, ale je fakt, že u dvou fen akit nikdy prostě nevíš a nikdy si nemůžeš být ničim jistá, ani u psů, ani u fen - s pěti psy si bude hrát a šestýho nesnese, nebo si bude hrát a najednou zkrat v hlavině a otočí o 100 stupňů, neříkam, že to jsou jenom akity, ale jsou to taky akity

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 17:23
- Nahlásit

ankaras
to je fakt - Charlotte casto rupe v kouli

Dania
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 20:16
- Nahlásit

Ahoj všem,
fotky z výletu za Aldíkovými nevlastními sourozenci (stáří 1 měsíc) najdete na http://aldicek.rajce.idnes.cz/navsteva_v_Liberci/
a malou ochutnávku tady

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 20:32
- Nahlásit

Dania
Ježišííííííííííí, tak letos to jede, jeden štěnísek krásnější než druhej

mazák ! A co malá Bellamy? Neni volná ještě?

Dania
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 20:55
- Nahlásit

ankaras
k poňuchňání jsou všechny
Bellamy - to se neví, záleží na výběru zájemců

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 20:57
- Nahlásit

Dania
No a kterýho máš zamluvenýho? JÁ VIM, JÁ VIM, JE MI TO JASNÝ.

Dania
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 21:02
- Nahlásit

ankaras
já bych brala všechny, ale Michalovi prý tři psi, dvě morčata a jedna želva zatím stačí

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 21:16
- Nahlásit

Dania

já bych brala všechny, ale Michalovi prý tři psi, dvě morčata a jedna želva zatím stačí
tak tomu rozumim, mně jedno telátko, co mě rve po louce po zemi taky stačí , ale jak já bych chtěla zase maličkýho štěníka a až bych ho měla tak bych si říkala - BOŽE, AT UŽ TO VYROSTE A DOSTANE ROZUM . Aldík s Whisky je taky viděli?

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 21:51
- Nahlásit

Dania
ankaras
jééé, tolik plyšoňků, to je lepší než v hračkářství, já chci taky, a chci a chci, blééé
Když to vidím, tak si snad najdu nějakou chovku poblíž a pojedu somrovat, aby mně pustili alespoň chvilku pohrát

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 22:19
- Nahlásit

worick
A nechceš přijet ty do toho Rožnova? uděláte si výlet

worick
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 08:30
- Nahlásit

ankaras
Neboj se, že jsem to hned nenavrhovala...Ale Tom má strach, že kluci narazí na nějakou háravku a bude tartas (ví, co dělá náš Alf) Tak si myslí, že čím pozděj zjistí, že existují háravé feny, tím dýl bude klid. My máme totiž ploty, že kdyby se rozhodl, že zdrhne, tak není pod plotem problém
Včera jsme šli jen k babči a jak mně Worick smýkal na vodítku zleva do prava (podle toho, kde zrovna byl za plotem pes, vyletěl kos nebo chodili slepice)tak jsem si zrovna říkala: nó, tak to by Ankaras teda koukala, jak ,,pěkně" umíme chodit na vodítku! On je fakt jak hyperaktivní děcko...seřveš ho, 10sec. se zklidní a stačí další podmět a jde nanovo.

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 08:37
- Nahlásit

worick
se zklidní a stačí další podmět a jde nanovo
- to taky známe . Ayrina byla včera nějaká hodná, akorát teď chce být víc s náma, někdy se zase rozhodne, že nás má dost a chce na zahradu, nechce být doma, ale když je na zahradě a usmyslí si, že teda chce být s náma, tak běhá pod okna a štěká jak ďábel a pak utíká ke dveřím do dílny a pak zase pod okno, tak to je jako pro mě znamení, že beruška by ráda mezi nás . Akorát, že ty dveře od dílny trošku poupravila, asi když jsme pro ní nešli delší dobu než si představovala . Naštěstí jsou starý . I se teď docela rozežrala, nevim jestli má někde hodinky ale v 8 večer už podupává u kotce, kde jsem s tou náloží?
Ale Tom má strach, že kluci narazí na nějakou háravku
JO, to nevim jestli tam lidi jezdí s háravkama a jestli tam můžou hafíní. .
Dneska jdu kvůli jedný práci, abych hned někam v tom září nastoupila a hledala si dál. Ale potřebuju hned někam přejít..... Je to bída, ale včera volala mamce kamarádka že její přítel by chtěl, abych dorazila dneska ve dvě tak jsem zvědavá co to bude.

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 09:23
- Nahlásit

Mrkněte "Daimonovi" - Leonce do nabídky na netu, má tam super skládací misky plastový - kapesní

http://www.kralovstvikrmiv.cz/pro-pejsky/ezydog/mi sky/

worick
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 10:23
- Nahlásit

ankaras
ha, ha, tak to jsem ráda, že nemám jen já takového pděsa uštěkaného. Na nás teda do baráku neřve, ani nic nedemoluje (jen v noci kopou ty příkopy na cestě, už je jak tankodrom - ten úsek u baráku), ale když nejdem, tak začne dělat kolečka kolem baráku a chodí a chodí. A nebo řve Berčovi do ksichtu, ať si s ním jde hrát alespoň on. Kdyby jsme měli sousedy, tak už by na nás asi vletěli
Bez psů by mi Tom řekl, že nechápe proč tam teda jako jedeme.
Ještě jsem si vzpoměla, že když jsme kluky okoupali, tak jsem si všimla, že Woriček má seškvařené chlupy na půl zádech. Asi jak jsme grilovali a ležela u krbu slanina na potírání a on si ji chtěl čmajznout, tak ho to ožahlo. Místo lesklých má ty konýšky černé

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 10:30
- Nahlásit

worick
Kdyby jsme měli sousedy, tak už by na nás asi vletěli
- na nás nikdo nevletí, protože sousedi jedni mají 4 haskouny, který řvou a řvou a druhý sousedi jich mají 5 , tak jsme chtěli už plemeno neuřvaný, protože malamutka taky pořád houkala a houkala a když se jí nelíbilo, tak houkala apořád jenže ono si nevybereš, protože nejdřív naučili ayrin štěkat a ted snad i výt . Naše zase hlídá, takže když přijde někdo cizí a stojí u vrátek, tak štěká a štěká a štěká, nikdo si tam nemůžeme nic vyčítat. Tam neni zahrada bez psa, takže je to dobrý. Jenom druhý sousedi těch našich co mají haskouny jsou z nich docela hotový. Přistěhovali se totiž z bytovky a já sedim na zahradě, haskouni spustili a ta ženská na ně začala řvá a tleskala - "JOOOO, DO TOHOOO, NO VY JSET ÚŽASNÝ" a když stichli, tak ona - "NO JO, TO BYLO FAKT DOBRÝ, JSTE FAKT DOBRÝ" bylo to pěkně trapný. Jednou si je natáčela i na diktafon .

worick
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:10
- Nahlásit

ankaras
Jéžíši to fakt nepochopím, jak si může někdo myslet, že pes nebude štěkat a hlavně - když na něho bude přes plot pokřikovat viz ta prdlá sousedka. Nesnáším lidi, co se přistěhujou do nějakého stavu a teď začnou dělat šrumec, aby se to kvůli nim začalo všechno řešit a měnit. Podobní jsou moji tcháni. Odjakživa bydlí u sil, to znamená, že se žněma tam náklaďáky naváží obilí. Ale když chodili do práce a nebyli celé dny doma, tak jim to nějak nevadilo. Teď v důchodě jim vadili auta, vysokozdvižný vozík co tam drandí a lidi co tam v šest ráno mluví atd. A začali si taky stěžovat všude možně. Nakonec už jsem nevydržela a seřvala jsem je, ať si laskavě uvědomí, že to tak bylo odjakživa a pokud jim to vadí, tak ať jdou na bytovku a neotravujou všechny kolem. Tak to máš taky dobrý, teda i Ayrinka, že má tolik ,,kámošů" okolo. Ale když spustí všichni, to musí být teda šrumec . To je jako když jde někdo kolem potoka se psem na cvičák. Tak ze všech zahrad letí psi k plotu a řev po celém půl kilometru. Woriček řve na psy spíš jen když jdeme venku. Když jde kolem našeho tak štěkne, letí k plotu a zvědavě pokukuje a vrtí ocáskem - aby šel pejsek pokecat. Když jde člověk kolem, tak štěkne někdy taky, ale spíš jen tak jde, paralelně s ním. A když stojí u branky, tak Worča ani muk, jen vrtí ocáskem. Jinak štěká na každého kdo vleze k nám, ale to vypadá spíš tak, že s ním ,,vykládá". Tak poštěkává i na nás. No, jinak mluvit neumí, tak co má dělat, že jo?! Berry štěkne taky jen když slyší někoho na druhé straně pozemku a letí tam, ale to už většinou taky jen kontroluje a neštěká. Má tak hluboký hlas, že ho to samého spíš děsí

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:13 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
JJ, malamutka nám taky pořád vyprávěla a houkala, celý dny vím o čem mluvíš. A neboj, sousedka už to nedělá, poněvadž mají stafordku, která taky nějak "nehoví" ostatním takže ted musí držet pusu a krok jako my všichni v ulici.

Akity
Lidiii, mně se povedlo najít další stránky američanů !

URL

moth
# Zasláno: 6 Srp 2009 13:19
- Nahlásit

ankaras
si predstav, si sikulka

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:05
- Nahlásit

moth
si predstav, si sikulka
- jakto?

Prosim Vás, jak je to s bramborama, myslim syrovýma Si takhle sedíme s mamkou v obýváku a Ayrin se přinesla a sebou si táhla bramboru, zalehla a dala se do ní, tak se ptam mamky jestli psi vůbec smí brambory takhle a ani jedna jsme nevěděla, jenom mamka pronesla že otrávit se po tom neotráví, maximálně se pos.... od brambory teda odešla za chvíli, ale tak mě to napadlo

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 18:12
- Nahlásit

ankaras
cauky, tak myslim, ze se syrovou bramborou toho psi organismus moc nenadela, do granuli se ale docela davaji, pry jsou min alergizujici nez obiloviny .. granule, kterymi obcasne krime my, jsou FM Potato and Chicken With Blueberries
kdyztak je zkus dat i Ayrin, pokud je nezravka, tohle jsou fakt snad jedine, ktere mi Arish zere s chuti ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 18:18
- Nahlásit

Roxana
No, granulky ! To bylo poslední dva dny téma to ti písnu . Brambora je vyhozená, Ayrin už o ní nemá zájem. Předevčírem měla srágoru, tak nedostala nic přes ně a koukala co jako dostane??? a viděla že nesu jenom suchý a chvíli tak koukala a stála, já jí zametala kotec, otočim se a palousila je . Dneska je miska prázdná, takže nechuť ještě nemá, ale už se vašim holčinám začíná podobat, už netrhá s piškotama i ruce, už si bere pomalu, otočí se s nim a nejlíp ještě odejde do klidu ŽE BY? ŽE BY?

worick
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 18:24
- Nahlásit

ankaras
Roxana
Nevím jestli to ještě platí (ono se nějak všechno pak časem vyvrací), ale v nějakém psím časáku jsem četla od Veta, že brambory se psu dávat nemají, ale ne že by mu škodili, ale že psí organismus neumí brambory strávit, tak to ním jen bez užitku projede. Jako že, když mu dáme maso s braborem jako přílohou, tak to je na prd a bude pak o hladu.
Ankaras, zapoměla jsem se zeptat, proč ty tam vlastně končíš? Byla jsi jen záskok za nějakou těhuli, či co? Jak to místo? Dopadlo to nějak? Teď je na hledání práce fakt ale blbá doba - ta nejhorší co pamatuju. Za náma taky pořád někdo chodí, jestli Tom neví o místě takovém a makovém. Bohužel, většina spíš propouští a ruší co může.

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 18:28
- Nahlásit

worick
Ono to asi platí o vařených bramborách.
JJ, přesně tak, těhule se vrací, bojí se, že by jí ten čtvrtej rok třeba nepodrželi . To místo nic, tam nejdu. Já ti to napíšu do mejlíka kdyžtak . Jako práce by to byla moc fajn, ale .....

worick
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 18:36
- Nahlásit

ankaras
nóó, to jsem jedno ucho, napiš.

AmAkita
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 19:45
- Nahlásit

KLUBOVKA SE BLÍŽÍ !
......v katalogu je 56 AA , i když díky hárání se už tři feny omluvily !

to ...worick
HÁRAVKA BY TAM BÝT ŽÁDNÁ NEMĚLA !
dokonce je to přímo zakázané ve výstavním řádu.

....to BRAMBORY...jsou výborné dietetické krmivo....ovšem POUZE PO TEPELNÉ ÚPRAVĚ=VAŘENÉ !
Pes neumí štěpit ten škrob a ZE SYROVÉHO se pos...re

worick
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 22:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

AmAkita
Nó vidíš, já říkala, že to tak nějak s těma bramborama je, akorát nám musel někdo fundovaně dovysvětlit teda jak.
HÁRAVKA BY TAM BÝT ŽÁDNÁ NEMĚLA ! - dík za info, zkusím to znovu nadhodit, ale znáte chlapy. Jak si postaví hlavu, tak pak těžko ustoupí i když mu jde o prd a vymýšlí výmluvy proč to nejde atd.
Tak to se ti Ankaras, asi pos....z té brambory, to nic nebude. Worka před 3 dny sežral kočce myš (přes to, že jsem mu říkala, ať ji fuj, nežere :smirk, pak nežral celý den a já nevěděla, co má zas za problém. Další den jsem ji ráno našla vyblitou před barákem. No, nesedla mu , dyť jsem mu to říkala Dietetické se těch našich nežravek netýká. Někde na fóru jsem četla jak radili nežravému psisku krupici s jablíčkem, oslazenou medem. Tak já honem, že to zkusím. Ani do toho nepárli. Snažila jsem se jim to vnutit, ať alespoň ochutnají, omazala jsem jim tím čunice a nic. Berry si ji alespoň olíznul. Worča otevřel tak jsem mu tam trochu pleskla a flusnul mi to do klína. No nic, budu se zase pídit po dalších tipech. I když teď to není s tím jídlem až tak tragické, půl denní dávky do nich nacpu skoro vždycky. Koupila jsem acany v malých baleních a testujem, která jim bude chutnat nejvíc. Zatím máme favorita žlutý pytlík - to je tuším jehněčí a něco?, tak té už jsem vzala 13kg, aby byla zásoba a přimýchávám ty ostatní.

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 23:03
- Nahlásit

worick
tak to nevadí, ukousla si kousek a jestli se posere, tak já to zase seberu
Koukej doma Tomáše přemluvit !!!! Ať se vidíme !! To nám přece musí vyjít. Ted jsme přišli z kola, jdu se umejt a spát

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání