| Autor |
Zpráva |
Laida
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2009 10:23
- Nahlásit
Zasílám link na fotí z Rožnova - spíše výlet na Radegast - dění dole v táboře jsem nějak zapomínala fotit
http://laida.rajce.idnes.cz/Roznov_2009_8.-9.8/#al bum
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2009 10:58
- Nahlásit
Laida
Jé nazdar, já už se lekla, že jsi na nás zanevřela. Stáhnula jsem si všechny fotky kde jste a kde je Corča s klukama. Když jsem sledovala reakce ostatních akit, tak fakt žasnu, že je tak přístupná, asi má s pejskama od mala dobré zkušenosti Přečetla jsem si o vás něco málo v začátku tohoto od tebe založeného fóra a našla jsem tam mimojiné, že jste si Corču brali už ke dvěma pejskům. To bude určitě i tím, že se naučila s pejsky od mala vycházet a hrát. Na našich psech je to taky poznat. Ono, když si člověk veme malé štěňátko, tak potom venku pořád dává trochu pozor, aby mu cizí větší pes přeci jen něco neudělal. Já se dvěma, ne zrovna malými štěňaty, jsem spíš musela dávat pozor, aby případné kámoše neušlapali oni
Jinak o vás zase tolik nevím(nestíhám číst všechno ) - odkud kam, že se stěhujete? Pozdravujem manžela (a to zase nevím jestli už je to manžel?), je to sympatický kluk, gratuluju , omlouvám se, ale nechytila jsem jméno? Tak mi to, prosím, prosím, trochu osvětli
Fakt mně mrzí, že jste všichni tak dalekoooo
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2009 11:18
- Nahlásit
worick
Zanevřela??? Ani náhodou . Jen toho máme nad hlavu. Stěhujeme se z Litoměřic do Kokořínska nedaleko Doks. Je to tam "díra" a to se nám právě líbí. Hned za rohem mají chovku československých ovčáků a pak už jen konírny a jízdárny. Jen kdyby tam nebyl hlavní tah oblastí. Motorkáři si oblíbili tamní cestu a frčí si to údolím, že se člověk o víkendu ani neslyší .
fakt žasnu, že je tak přístupná - no, nenech se zase plést - vypadala jsem tam možná jako histerka, když jsem vřískala, " Martine, opatrně!!!!!" - možná vám to připadalo nepochopitelné - s ohledem na to, jak se pak Corča šmajchlovala, ale ona má svá období. Je to tak půl roku, kdy vyzívala k hrám a pak se do nic netušících hafíků pustila. Teď zase miluje všechny. (Stejně jak psala Roxi - před dvěma lety byla Arishka taky hravá). Kdyby jí to chtělo zůstat byla bych v nebesích. . A jako štěndo sice mezi psíkama vyrůstala, ale postupem času je taky začala pěkně terorizovat . Ronny se pak naučil hrát si s ní, jen když ona sama přišla, jinak se držel dál.
Taky jsme měli kocoura, když přišla, chtěla si s ním hrát, on prskal a drápal ji do čenichu. Ona mu nikdy neublížila, ale měla jsem strach, aby nepřišla o oko. (Bohužel minulý rok byl otrávený.)...
Máte krásnou smečku, taky jsme uvažovali nad berňáčkem. Sousedka má hned čtyři a Corrýš je pokaždé musí omrknout, když jsem na vychajdu a zpátky. A samojedy tu má taky pán a jezdí s nimi celou zimu na saních.
|
moth
|
# Zasláno: 16 Srp 2009 12:38
- Nahlásit
ahoj, vcera sme boli mrknut na vystave v BA, tak kto ma zaujem moze kuknut zopar foto
http://picasaweb.google.com/mexicanothoorn/Interna tionalDogShowBratislava15082009#
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2009 18:41
- Nahlásit
ahoj všichni, tka užjsem zase tak nějak jako na příjmu
moth
ahoj, koukám na fotky, to posuzovala Marušková Marie? Ta nás měla na krajské v Rokycanech
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2009 21:55 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Laida
Fotky super ! Byli jste se podívat na ty štěnísky u Aobary? Nebo asi ještě ne, co?
Jinak se mi ozvala paní že chce tu šibičku v nabídce - daruji, tak snad to vyjde, ted to nějak domlouvám.
Tak jsem konečně přelouskala forum, za tu dobu, co jsem tady nebyla. Kočka je jediný zvíře, který mě netáhne, nevím vůbec proč , ale ta na fotce od Markét je hezká, hlavně barvička .
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 16:59
- Nahlásit
Zravím všechny,
Tak jsme se vrátili z dovolené. Při vystupování z auta jsme zjistili,že Whisky hárá,takže jsme řešili věci s tím spojené a ohlásit se mám čas až dneska.
Psi se nám vyváleli celkem solidně v borůvkách,takže vypadají jak po bičování. Fakt to vypadá jak jelita. Je teda fakt, že poté, co předváděli v Rožnově by se nám ti, co to viděli snad ani nedivili, ale tvářili se tak provinile,že mají pouze tvrdší režim a řekli jsme jim "ty lumpe,to se nedělá".....
worick
hele,díky za poklonu, to jsi mě teda dostala:-D Akorát já to vidím obráceně:-D
ankaras
Roxana
tak nemáme trenky,ale sáhla jsem do svého historického prádla:-D Vypadá strašně....
moth
díky za rady,dneska jsme obstarali nové krmení,tak uvidíme
Jinak všichni,co jste fotili-fotky super!! Nám jich Iveta nacvakala cca 750,takže nám bude chvíli trvat,než je vybereme a zpracujeme.Kdyby se někdo z vás divil, jak to stihla,tak se jí zeptejte sami,nám s Michalem to hlava nebere. Zvlášť když si člověk uvědomí,že do toho stihla fotit ještě svým foťákem a mazlit se se štěndama......pak po kom je ta Ayrin tak akční...:-D
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 17:36
- Nahlásit
Dania
Počkej, jak obráceně, jako, že je Filipová podobná na tebe , no taky se to tak dá vidět. Já myslela ne úplně, ale spíš typ ženské. Každopádně ty jsi mladší a hezčí. Na některých fotkách jsem si tě zezadu spletla s Ivet
Co vyváděli? Já nic nevím, na fotkách to vidět není, předváděčka vypadá normoš...a máte medaili tak cóóó
svoje sexy krajkové kalhotky jsi použila jako hárací?
Proč hrozně, to musí vypadat spíš ,,zajímavě", hlavně i kolemjdoucí venčící pánové si to užijou
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 17:55
- Nahlásit
Dania
No čau, pošli fotku jak vypadá . Ayrin taky vypadá jak fotbalistka, už sháníme kopačky a asi začne kariéru VYkrůcá si to docela mazácky, nejlepší je, když vyleze na balkon , opře se packama a pozoruje co se děje v ulici v těch trenýrkách
pak po kom je ta Ayrin tak akční.
- jo, už jsem pochopila, že Ayrin nemůžu nic vyčítat
worick
a máte medaili tak cóóó
- MOJE SLOVA !! Medajlička a nic neřešim . Nevyváděli vůbec nic, jenom Whisky si trošku zaskákala a Aldík zabrumlal páníčkovi do ucha, že teda má těch psů dost . Ono v kruhu si myslíš, že to vypadá hůř než to ve skutečnosti vypadá. A že Aldík štěká?? Copak neslyšel svýho taťku?
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 18:13
- Nahlásit
worick
Počkej, jak obráceně, jako, že je Filipová podobná na tebe
nééééé, jako že spíš bych měla vyseknout poklonu já tobě
A plést si mě s Ivetou-ježiš dyť Iveta je poloviční
svoje sexy krajkové kalhotky jsi použila jako hárací?
no nejsou krajkové, nejsou sexy, ale jinak je to úplně přesný
ankaras
worick
a co vyváděli?? Ale nic-jenom když jsem prohlížela fotky Whisky, tak mi to přišlo spíš jako když se koukám na favorita Velké pardubické, styl dohnat a předehnat a Aldo - tak tam jsem spokojená, že je nevyloučili z kruhu, je to naše milé hovádko... Takže je fakt, že celkově jsme šˇastná, že máme ty medailičky
Ayrin vypadá prďácky , Whisky má ránu, až udělám fotku, tak pošlu....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 18:20
- Nahlásit
Dania
Ayrin vypadá prďácky
nooo, doslova Mr. Bombastik
Koukali jste na ty štěndulata z Aobary? TY jsou prďácký! Corýškovci už si vybrali, naše mamka taky a Milan taky . Nenašla jsem od nich vůbec inzeráty na netu, myslím si, že kdyby rozhodili líp sítě, tak se rychle zadaří.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 18:30
- Nahlásit
ankaras
Takhle presne vypadala Charlottka kdyz poprvy harala Ted se to asi fakt zase blizi protoze holky ocuravaji kde co.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 18:30
- Nahlásit
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3989902/AKITA-INU. php
Peta Minami
Já doufam, že to uteče rychle
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 18:48
- Nahlásit
ankaras
já už si taky vybrala Jsou fakt úžasný!! a zase rychle vyrostou....ach jo...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 18:49 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Dania
kterýho?
Hele Dančo, neni to Aldík?
- našla jsem další američanku
http://www.akitabela.estranky.cz/
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 19:13
- Nahlásit
ankaras
ježiš, je to Aldík, ale absolutně netušim, kde se tam vzal Kde jsi to vzala??
A kterýho, No pejska Montyho a fenku Bony
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 19:15
- Nahlásit
Dania
A kterýho, No pejska Montyho a fenku Bony
- smůla Bony mam já a Montyho už má Milan Tu druhou fenečku Corýškovci
Kde jsi to vzala??
- našla jsem to v inzerátech, že se ztratila ta fenka a koukam, co to vedle ní stojí? a on Alďošu
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 19:20
- Nahlásit
ankaras
smůla
tak proč se ptáš,když už nejsou??
Hele, není to ze Svojetic? Mě jinak nenapadá, odkud by to mohlo bejt.....ale dík, uložila jsem si jí.Ten byl maličkej, ke psům čuchal a nevrčel......
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 19:26
- Nahlásit
Dania
Hele, není to ze Svojetic? Mě jinak nenapadá, odkud by to mohlo bejt.....ale dík, uložila jsem si jí.Ten byl maličkej, ke psům čuchal a nevrčel
- určo to ze Svojetic bude, akorát nevim jestli už teda tu fenku našli snad jo. Byl to maličkej prcíček , ale hajzlíkové to byli už když byli maličkatý
a zůstalo jim to, ti si vedle sebe nikdy nelehnou v klidu
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 19:31
- Nahlásit
ankaras
jo, zůstalo hele, já bych chtěla Aldíka za manžela. On ti k Whisky přijde a nečuchne jí k zadku, on jí olíže očička,ouška, pusinku a pak si vedle ní lehne-ten ti je tak sladkej
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 19:33
- Nahlásit
Dania
hele, já bych chtěla Aldíka za manžela
- si Whisky přechází Je to brouček. A jak to zvládají spolu? Když teď mlaďoška hárá? To zahájila v půl roce, Ayrina až v roce.
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 19:35
- Nahlásit
ankaras
no zatím dobrý, pláče po ni Bedřich, už od včerejška. Toho zas olizuje Whisky-pěkná pakárna Ale to víš, že bude za pár dní hůř......
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 19:39
- Nahlásit
Dania
no zatím dobrý, pláče po ni Bedřich, už od včerejška. Toho zas olizuje Whisky-pěkná pakárna
- no vidíš, jak máš solidární hafany
Ale to víš, že bude za pár dní hůř......
- a co pak? proto bych nechtěla právě pejsana a fenku, zase dvě fenky to je asi ras, když se to nepovede dát dohromady
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 19:45
- Nahlásit
ankaras
a co pak?
no pak je oddělíme,ale teď to tak 2 dny ještě není potřeba.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 19:49
- Nahlásit
Dania
no pak je oddělíme,ale teď to tak 2 dny ještě není potřeba.
- jeden se na chvilku přestěhuje? Bude mít dovču? A nebo to půjde nějak u vás? Hlavně bacha na Béďu, to je starej chlípník
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 19:55
- Nahlásit
ankaras
to půjde u nás. Hele, Béďa versus Aldo mě v tuhle chvíli straší nejvíc, nečekala jsem to. Holt si vzpomněl na starý dobrý časy......dědula
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 20:00
- Nahlásit
Dania
Starý chlípníci jsou nejhorší. Když dorazí na obecák pan Karel , kterýmu je 85 a začne mi tam vyprávět, že kdyby si vzal ten prášek, že by to ještě šlo , tak v tu chvíli teda úcta neúcta ke starejm lidem je fuč . Bléééééééééé. Pak odpajdá o těch svých dvou berličkách. Jenže Béďa je proti němu švihák lázeňský . By se vám teď hodil nějakej kotec, viď? JInak misky jsem vám objednala, ještě čekáme na Markét, až písne, kterou chce tu barvu. A kdy vyrazíme na tu vychajdu s tou Brixií? Hlavně teda až doháráme
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 20:13
- Nahlásit
ankaras
kotec by se teda hodil.... A s Brixie-no až doháráme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 20:14
- Nahlásit
ankaras
brý den,prej kříženec akity,ale to nefim..
http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
čauky, jj, vypadá to na AA hodim to tam, díky moc
Dania
Já ti pošlu na mejlíka fotky jak jsem se v sobotu přiopila jdu an to hned.
|