Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:13
- Nahlásit

Roxana
Jenom tu krátkou. Když bude horko tak 10, když ne, tak 18

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:25
- Nahlásit

ankaras
dobrej napad

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:27
- Nahlásit

Roxana
Dobrá, tak kdyby si vyrazila, tak dej určo vědět . Ještě Aldíkovcům musíme dát info a tý holčině s Brixie, ale ta nevim kolik ušlápne, na tu je to moc dlouhý asi ještě.

Dania
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:32
- Nahlásit

ankaras
aldíkovci to sledují A asi by i šli
A neblbni, Brixie je stejně stará jako Whisky:-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:36
- Nahlásit

Dania
A neblbni, Brixie je stejně stará jako Whisky
- tak to je půl roku? Tak to jo No ! Vida ! Tak to bychom mohli vyrazit větší parta. Akorát s tou hospodou to tam hapruje, zase můžeme ukořitstit diplom a mazat do jiný Škoda, že nedávají pohárky

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:39
- Nahlásit

ankaras
my bysme samo sly, ale budem se vracet z HR .. tak nekdy priste
Akorát s tou hospodou to tam hapruje, zase můžeme ukořitstit diplom a mazat do jiný
Škoda, že nedávají pohárky
poharkovej manicku

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:40
- Nahlásit

Roxana
poharkovej manicku
- jsme se s Leončou řechtaly, protože v Holoubkově se jde ten pochod za VYdřiduchem aprý tam budou dávat skleničky , tak že jdeme, že to vypadá jako pohárek

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:46
- Nahlásit

ankaras
vzdyt to rikam, maniacka (ne manicka , viz vyse)

michal1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:58
- Nahlásit

ankaras
na velšíky zapomeň, domácí zvěřinec mi zatím stačí

Dania
aldíkovci to sledují fakt? a že o ničem nevím!

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 12:01
- Nahlásit

michal1
na velšíky zapomeň, domácí zvěřinec mi zatím stačí
- copak já, ale Danča

a že o ničem nevím!
- ty holt nejsi Aldíkovec, ale Michalovec Tak koukam, jestli tě doma tak trochu nevynechávají, co? Srovnej to tam !

Dania
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 12:08
- Nahlásit

michal1
stačí, když to sleduje jeden
ankaras
Srovnej to tam
ty seš taky dobrá duše, co?

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 12:09
- Nahlásit

Dania
ty seš taky dobrá duše, co?
- to ty přece víš

stačí, když to sleduje jeden
- tak, tak, na co víc názorů, stačí jeden

Dania
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 17:39
- Nahlásit

ankaras
tak, tak, na co víc názorů, stačí jeden
no bodejť, stačí jeden, ten správnej

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 07:20 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dobrý ráno !

Tak vám povím, že jsme včera šli s Petrem s Ayrinou na vychajdu, protože když je teď v nejlepšim, tak jsem radši, když jde ještě někdo s náma. A žádnej pes o ní nejevil zájem, maximálně po ní dva hrozně řvali , ale Ayrina se vykrůcala, dělala otočky kolem plotu a pak tak nešťastně koukala, když jsme museli jít dál . Úchylačka jedna ! Dneska mažu na autobus a od vrátek vidim do kotce a ona už stála a koukala k sousedom na BAdíka . Včera jsme vážili a už neni o 4 kg s bráchou, už se brácha začal vzdalovat a jsou o rovných 9 mají takový pěkný čísla, Ayrina 34 a brácha 43 takže jsou vlastně zase nastejno.
Worick
Kolik váží Woriček, nevíš? A vážíte nějak Berču? Ty asi ne vid

Dania
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 10:21
- Nahlásit

ankaras
A žádnej pes o ní nejevil zájem
hele, ty se jí směješ, ale víš, jak z toho musí bejt frustrovaná? Já bych byla v pr*eli

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 10:26
- Nahlásit

Dania
hele, ty se jí směješ, ale víš, jak z toho musí bejt frustrovaná? Já bych byla v pr*eli
- Já vim, chudinka . Věřim tomu, že by i někoho znásilnila, kdyby mohla .
Na inuvnouzi mám zájemkyni o tu šibu a majitelka se neozývá ani mně, ani tý paní. Ta zase ho hrozně chce, tak to jdu zkusit ještě jednou. Ach jo

worick
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 11:57 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
Dania
A žádnej pes o ní nejevil zájem

Jo Danii, to Ivet ještě nemůže chápat, ale taky se dočká... , dojde doba, kdy bude ráda i za to, že si jí všimne pan Karel!

S tím vážením si mi připoměla, že by jsme měli, nóó. Doby kdy jsme vážili v náručí na osobní váze jsou už dávno pryč. Teď vážíme u veta a mezitím u tety ve školní kuchyni, kde mají na chodbě velkou decimálku. Akorát kluci se na to bojí vlézt, tak je to vždycky boj. Jestli se povede, tak zítra zajedem zvážit, nejpozděj příští týden. Hoši jsou pohublí teď oba, ale z vážení Worička mám celkem hrůzu. Teďka jsem jim 2x zase chtěla dopřát, tak dostali syrová žebra (každý tak 3/4 kilový kus), snědli s chutí, jenže to pokračuje tak, že pak zas minimálně 24h nic nejedí Tak nevím jestli dělám dobře, ani jestli jim to nějak zvlášť prospěje (když nejí granule, tak se bojím, že jim něco bude chybět). A Woriček, který má po granulích bobky akorát, měl první den poté průjem a další žluté zrnité hovínko s kousky kostí. Berry teda průjem taky. Vím, že se to takhle moc střídat nemá, ale zase jsem si říkala, že vlk taky nemá pořád to samé, záleží co a jak se povede Krmit jenom masem se u nás asi nedá, protože oni jí fakt snad jenom ta žebra. Zkoušela jsem kde co, nic z toho nechtěli (třeba hovězí kost i s masem), srdce, slepici atd. Naposled předevčírem hrtany. Tvářili se na to divně od začátku (no byl to takový kus krvavého čehosi ), pak to oba zkusili žvýknout, oba vyplivli a odešli zhnuseně pryč.
Danii vy krmíte čím? Nebo teda odpovězte ten, kdo má u vás na starosti stravování, nevím jestli ty či Michal?

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 12:05
- Nahlásit

worick
dojde doba, kdy bude ráda i za to, že si jí všimne pan Karel!
ty si blázen.
To my na té osobce vážíme pořád, máme totiž ještě tu starou s pacičkou, ne digošku aby se to při pohnutí posunulo na úplně jiný čísla . Takže se nejdřív zváží Petr a pak se zváží s Ayrin, protože já jí neunesu. Ne, že bych jí neunesla ale nezvednu jí se svojí výškou ze země . Ayrin taky nějak nebaští, dáváme prostě už jenom večer granule + něco, samotný nemma šanci, už jí je ani nenechávam moc v kotci, poněvadž krmim okolní ptactvo . Lítají na ně a roznáší je všude okolo. Jsem měla tkaovou žravku, piškoty nekousala, rovnou polykala a ted? Piškot si nevezme, vybere si jenom něco. Sušeniny a sem tam něco, třeba od Rinti ty masíčka.

worick
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 12:22
- Nahlásit

ankaras
Tom když chce pejsánkům přilepšit, tak jim na to kydne z plechovky. Mají rádi jenom a pouze Pedigree plechovku štěněcí. Ani taštičku nechtějí. Zkoušela jsem jim ty granule chutit kde čím jiným, naposled někdo radil sádlem - fuj nechtěli, vajíčkem - nechtěli, to už je radši mají samotné. Jogurt, to ani nečichnou. Jediné co snědli - samotný pribiňák.

Dania
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 12:26
- Nahlásit

worick
Danii vy krmíte čím
prosim tě, my jsme byli na BARFu, ale pak měl Aldo problémy-žlutej průjem a hubnul. Po dvou měsících diet jsme skončili na granulích. Nadšená z toho ale nejsem a možná se to pokusíme zase vrátit zpátky.

worick
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:50
- Nahlásit

Dania
No právě, ten průjem mě štve, dobré to není. A ani to na Woričkovi moc hezky nevypadá - ty pos..... rajtky Zajímavé je, že po tom, co konečně za den-dva dotráví to maso, konečně s velkou chutí sní granule a to mi někteří tvrdili, že po tom, co okusí syrové maso, už granule nebude chtít.
Ti vaši plyšoni vypadají právě moc hezky - co jsem koukala na fotkách. Teda dělá to i hezké vybarvení, ale jsou takoví akorát, ani tlustí ani tencí a hezky plyšoví - jako z hračkářství.

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:58
- Nahlásit

Ahoja vespolek
ad krmeni - asi je o me znamo, ze jsem zastance masa, ale nebudu tu delat nejak extremni agitku
takze muj nazor - NEJ je opravdu to syrove maso + kosti + ovocko/zelenina + ev. priloha + ev. doplnky podle potreby psa (chondra, spec. vitaminy)
worick
nezerou ti ani mekky kureci masity kosti, jako jsou treba krky, skelety, hrbety, kridla, atd?
pak se da samozrejme varit (a z toho pak prejit postupne na syrovy)
a ciste krmeni granulema ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:10 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
On to má každej pes jinak. Naše Ayrina třeba nedokázala strávit ani ty mekky kosti, takže musíte asi zkoušet až něco objevíte a nebo fakt zajít k vetovi s woričkem. On má průjem vícekrát do týdne třeba?

Dania
Buďte rádi, že už je Aldo v pohodě. Jinak jestli bude Whisky něco jako Ayrina , tak ted byla na balkoně a proběhl okolo pes chudinka malá, já mylsela, že se jí něco stalo, začala pískat a běhá nahoru a dolu po schodech , tak radši odstraňte Aldíka

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:42
- Nahlásit

ankaras
On to má každej pes jinak
ivet, nechci se dohadovat ale troufam si tvrdit, ze 95% psu v pohode kosti z/travi .. takze jo, beru, ze Ayrin treba zrovna kosti nemuze, ale nezobecnovat, pls

jeste me woricku napadlo k tomu vazeni - ona ta hladka plocha na decimalce psy moc nelaka, da se tam polozit karimatka a klouzavka je pryc

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:00
- Nahlásit

Roxana
- jo, já o krmení radši psát vůbec nebudu, protože to je strašný téma

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:14
- Nahlásit

ankaras
jo, já o krmení radši psát vůbec nebudu, protože to je strašný téma
ale prosim te
maso je sice maso, ale uznavam, ze jsou i jiny moznosti a nejsem z tech, kdo tvrdi, ze granule jsou metla lidstva a kazdej panicek si musi najit tu svoji spravnou cestu pro toho jednoho konkretni pejsana - aby byl v dobry kondici, bez problemu s travenim, zubama a peknou srsti, pak je vse, jak ma byt a jestli je to po granulich, syrovym, nebo varenym, to je preci fuk ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:37
- Nahlásit

Roxana
Jo, tak to souhlasim.
Ayrina to hárání nějak moc prožívá, už usnula v hale. Plakala až usnula . Ariš to taky tak nějak prožívala? Já to vůbec neznam, Alma tohle vůbec nedělala. Jak si vyvolají tu falešku?

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:44
- Nahlásit

ankaras
Jo, tak to souhlasim.
uf
Ayrina to hárání nějak moc prožívá, už usnula v hale. Plakala až usnula
ale prosim te? Ariš to taky tak nějak prožívala? Nn, vubec, skoro jsem ani nevedela, ze se neco deje .. Arish zacala harat taky brzy, na pul roce .. pak harala celkem casto (po cca 4,5 - 5 mes.), tak kolem 2 let se to ustalilo na cca 5,5 - 6 mes. ... s tou faleskou to nijak neovlivnis, jen pokud by byly naznaky, tak nedavat zbytecne moc vody (i kdyz v tomhle horku se to moc neda), pridat pohyb, neprekrmovat, sebrat ev. hracky .. napis treba lence, jak to proziva corry, treba ti da nejakej dobrej "rodinnej" tip

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 16:00
- Nahlásit

Roxana
Se poptam, protože ona brečí i když prej nejsme doma. Jinak je normální, hračky a tak nechce ani vidět, nic jí nechutná, je otrávená, ted ještě byla vyloženě uražená že nesmí na zahradu, tak právě brečela v hale a pak usnula. Už aby to bylo pryč

worick
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 16:48
- Nahlásit

Roxana
Jo, jo, oni na té váze nějakou podložku mají. Spíš se bojí toho, že se to hýbá, že to není stabilní. Ale třeba přes visutou lávku přes vodu, kde sem tam chybí prkno - po troše přemlouvání a podpory přejdou
Slepici jsem zkoušela zatím jenom skelety, co prodávají na jatkách levně pro psy. Nemyslím si vůbec, že by to nemohli ztrávit, myslím si, že pes by snad měl zvíře i s kostma sníst normálně, ale oni to nevím proč nechtějí jíst. Krom těch žeber, ty vypadají, že jí fakt s chutí. Jsou to ty konce, víc chrupek než kostí.
ankaras
Ne, nemívá průjem vůbec, to spíš někdy Berry. Akorát po tom syrovém masu jsem zjistila už 2x, že měl. Já si toho spíš nějak nevšímala - chutnala mu žebra, tak jsem byla ráda, že žere a bobky nějak nehlídala. Ale shodou okolností jsme šli na procházku, tak jsem viděla, že má srajdu.

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání