| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:11
- Nahlásit
worick
tak jak?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 18:01
- Nahlásit
ankaras
toho asi neukecám, brání se zuby-nehty. Schválně si dnes domluvil s mamkou na zítra k obědu rajskou, aby mohl tvrdit, že má domluvený oběd a nemůže nikam jet!
Ale ty si z toho nic nedělej, známých tam budeš mít fůry a jako uvědom si, že my jsme proti tobě dvě ,,staroby", tak by si stejně byla zklamaná jak děcko na Mikuláše co najde v botě uhlí
Hele, ale přemýšlela jsem, jak by jsme se tam vlastně hledali, když na sebe nemáme mobila? Pošlu ti svůj na majlíka a pošli mi taky - uložím si, třeba se někdy zejde. Hlavně si ten výlet všichni užijte Kdy vlastně s Laidou jedete, ještě dnes nebo až zítra?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 18:11
- Nahlásit
worick
Jedeme zítra , ještě ani nevim v kolik kde, musím jim napsat. Pro Corču jsem nabrala dobroty, jedu s ní na zadní sedačce .
že my jsme proti tobě dvě ,,staroby"
dělás si srandu? To já jsem pěknej smrad mezi všema tam, nejdřív mi to přišlo takový divný říkat všem ahoj a teď? Když si to tak projedu, tak jsem všude byla asi nejmenší smraďoch . To je ale škoda takovou dálavu tam k vám to mam, přes 421 km a vy nedorazíte. Zkus ho ještě ukecat nebo mu řekni, že ho prosim . A že má krásnou a překrásnou zahradu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 22:14
- Nahlásit
Ahoj, hlásím, že jsem dorazila teď domu. Ayrin vítala, ale jak zjistila, že jsem jí něco přivezla, hned strčila hlavu do tašek a už jí nechtěla vyndat . Zkusím sem hodit fotky ještě dneska. Aldíkojc foťákem jsem jich prý udělala 800 ale to neni snad ani možný. Pak je sem taky hodí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 22:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ahojky všem akiťákům, se kterýma jsme se v sobotu setkali osobně i těm, se kterýma jsme se taky setkali a nepoznali je
Omlouvám se Aldíkům, že jsem se hned nezorientovala, ale to víte, vy už se mezi sebou většinou znáte, na mně to bylo najednou moc lidí, tváří a pejsků. Ale Danu si zapamatuju, je to krásná ženská, připomíná mi Lenku Filipovou. Roxaně se omlouvám, že jsme neměli na sebe chvilku času (těsně před odjezdem jsem teprve mrkla odkud si a zjistila, že taky z Moravy :up , ale s psiskama je to těžké a nechtěla jsem je nechávat na krku jen Tomovi, když už jsem ho ukvokala ať to se mnou absolvuje (ha, ha, před cestou mi říkal:,,a proč my vlastně jedeme na ty Makyty?" - tím si z legrace zkracuje AmAkity) - a ty jsi byla mimochodem kde? Byla jsi tam v sobotu?
Zvláštní poděkování patří Corýšovým, že nechali Corču pohrát s klukama - tak z celého výletu alespoň měli hezký zážitek Rádi jsme vás všechny osobně poznali a děkujeme všem za milé přivítání a těm co jsme vadili se omlouváme, že nás museli přetrpět (stěžujte si pak u Ankaras, ta to celé spískala ) Byl to fakt hezký zážitek pro nás pro všechny. Dokonce i Tom byl spokojený a to je málokdy a většinu akcí zhodnotí jako:,,tam už ale příště nepůjdem, jo?!" Ještě dnes celý den jsme to probírali - kdo, co, jak, pejsci atd. Jediná vada na kráse byla ta cesta do Rožnova, která je od nás fakt špatná a zpátky jsme chtěli zkusit lepší a jeli přes to Slovensko. Hned v některé té Bečvě jsme předjížděli náklaďák přes ,,zebru" - v tu chvíli po nás od krajnice vystartovala dopravka a jen díky Woričkovi to bylo za 500, jelikož policajt měl v minulosti chovku samojedů! Pak děsné serpentýny (ty by nevadili tak, jako ty náklaďáky v nich) Po dálnici už pak dobré. Kilometr před sjezdem na Nové Mesto n/Váhom (Moth ví) nás vaši skásli o 100Euro za rychlost. Nic nového. Doufám, že vy všichni jste cestovali líp a dorazili v pořádku domů, ověnčení medailema
Ale i tak to bylo dobré, alespoň jsme vyzkoušeli, kolik kluci v autě zvládnou. Zpátky se dokonce Woriček stočil a usnul - a Berry chudák celou cestu stál v koutku, aby měl Worča místo
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 22:27
- Nahlásit
ankaras
Já tady spisuju romány, jednou už se mi to dokonce smazalo a ty mně nakonec předběhneš! Tak jsem ráda, že jsi v poho docestovala.
Tobě velký dík za pozvání a odvahu postavit se realitě tváří v tvář To bylo něco jako ,,schůzka na slepo", s dobrým koncem. Určitě jsme tě rádi poznali osobně - si vážně fajn milá holka - o čemž jsem teda nijak nepochybovala (tento odstavec vůbec doporučuju k přečtení Petrovi...!), protože i Tomovi si se moc líbila (já jsem mu to teda celou dobu říkala, že si milá holka a nebudu si přece dopisovat s nějakou čůzou )Tím myslím po všech stránkách (jako, že mi pak neřekl něco ve smyslu - tak to je pěkná husa...)a hned se mně ptal podle čeho si vlastně Ankaras? Ha, ha, podle čeho jsem já Worick to je jasné (to jsem chtěla jen něco zjistit, narazila jsem na tuto diskuzi a jelikož jsem neměla šajn ,,vo co gou", tak když to po mně chtělo pod čím budu vystupovat, tak si já tele říkala:,,no, chci se zeptat na Worička, tak asi teda Worick )
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 23:01
- Nahlásit
worick
čauky ,
je to krásná ženská, připomíná mi Lenku Filipovou
DAnčoooo
Roxaně se omlouvám, že jsme neměli na sebe chvilku času (těsně před odjezdem jsem teprve mrkla odkud si a zjistila, že taky z Moravy - prosim tě, asi si mrkla po té tmě špatně, protože Markét je z Prahy
stěžujte si pak u Ankaras, ta to celé spískala
- to si neměla říkat, já bych to popřela a řekla, že vůbec nevím, kdo jste byli a co jste tam hledali
Byl to fakt hezký zážitek pro nás pro všechny
- tak, tak, jenom souhlasim, jsem si to užila fakt super i bez hafína
Jinak koukám, že jste měli veselou cestu zpátky , to se Vám docela prodražila, vy jste blázní .
a hned se mně ptal podle čeho si vlastně Ankaras
- to jsem tak jako nemohla přijít na žádnou přezdívku, tak jsem otevřela prohlížeč a tam bylo zrovna něco v novinkách ze světa, že v pohoří ankara.... myslim teda že to bylo pohoří, ted mi to spíš přijde jako stát, když to píšu, ale šlo fakt o pohoří a tak jsem to dala. Měli jste tam býd dneska, to bylo hafínů ! Woriček s Berčou jsou bohový Koukala jsem , že Berča tam měl člověčí slečnu obdivovatelku ! A Woriček zase mě mmt, jdu na ty fotky
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:00
- Nahlásit
Ahojky všem moc ráda jsem vás všechny poznala,jste fajn:biglol esánky nádherný byli všechny ,mám zážitek strašně krásný-tolik pésů AA a ještě i návštěva worickfajn,
..Šebina zalehla a chrápe ještě ted,ani nejí nevadí ,že se Miciny prochází kolem ní-a to jsme neměli tak dalekou cestu jako třeba Aldíkovci,tak pesové odpočívat a vás všechny moc ještě jednou zdravím a někdy zase příště ,,do viděnia,,-----------Moth-zvlášt moc dík za ,víš co viď!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:38
- Nahlásit
šebina
jé, zdravím, tak vy jste šebina - a my seděli vedle vás, ale já to nevěděla Jestli jste ´mi i říkala, tak já jsem nahluchlá a možná jsem přeslechla, to mně mrzí. Tak to vy jste z Moravy - já jsem asi mrkla na váš kontakt místo Roxany a popletla to. A kdybych se podívala víc a viděla, že máte zahradu a taky kočky - určitě by jsme popovídali
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 09:27 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Ahojky,
tez zdravim, vikend byl vybornej!
worick
Jste doma prima ctyrka, to je videt Bylo moc fajn, ze jste dorazili! Jinak ja nejsem z Moravy, jak psala Ivet, tak jsi si me asi spletla opravdu s šebinou
šebina
Taky vas jsem moc rada poznala!
Mam taky nejaky fota, az bude chvile, proberu to a dam na rajce, tak pak poslu odkaz
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 10:10
- Nahlásit
Roxanaworickankaras
AHOJ PESANOVCI-foto na http://sebina.rajce.idnes.cz/z_Klubove_vystavy_Roz nov_2009/
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 11:05
- Nahlásit
Roxana
Jste doma prima ctyrka, to je videt - díky, my jsme ve skutečnosti 6ka, máme ještě dva kočičáky. Než jsme se rozhodli psy si pořídit, tak Tom uvažoval nad tím, že nám to naruší poklidné soužití , teď dělá všechno jenom pro to, aby psi byli v pohodě a spokojení Když jsem řekla, že chci do Rožnova vzít i kluky (protože o ty tam šlo především, já se radši moc neukazuju ), tak mi řekl, že mám mít trochu citu a netáhnout je takový svět, jen aby se ukázali....
Jak jsem už psala, tak než jsme vyjeli, honem jsem si proletěla kdo máte stránky a nějak jsem to zmotala. A tebe jaksi vůbec s tou Prahou nemám (teda neměla jsem) spojenou. Až teď jsem koukla na stránky (konečně ty vaše ) a no, jó, Ariška pózuje před Hradem - to ona je Pražanda a ještě modelka k tomu, to ona se nebude bavit s kdejakým vesnickým buranem a koukám, taky ženicha už má vybraného - fešák, snad se jí taky bude líbit. Ježíš, jak vy to s těma akitama děláte, holky ještě jakž takž, ale kluci - to je nářez, to jsou teda drsoni
A vlastně s lidma se baví nebo ty taky nemusí? Já jsem měla chuť si ji i pohladit, když je takový měkký plyšák, ale za jedno mnou smýkal Woriček a pak taky vypadala - ať jí dáme všichni svátek...Já jsem zvyklá na to veselé vrtění ocáskem a to ty vaše holky nic - teda kromě Corči
Laido - čauky, nezačala se vám teda Corča hárat?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 11:16
- Nahlásit
šebina
hezké fotečky, paráda, hezky vás tam všechny vidím
A nebylo vám na tom výšlapu vedro - teda pesům hlavně? Berča by zdechnul....
A identifukujte se mi tam vy, co jsem je zatím nepoznala, prosííím..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 11:20
- Nahlásit
worick
díky, my jsme ve skutečnosti 6ka, máme ještě dva kočičáky
no nedekuj, to je vase zasluha
kocicaky britaky, jestli si to pamatuju? no, mozna na podzim taky budu jednu mit, ale zatim psss nevim, jak to projde doma a hlavne co Arish, ona kocicky jaksi taksi nejradsi zakousnout
ona je Pražanda a ještě modelka k tomu, to ona se nebude bavit s kdejakým vesnickým buranem
neee, tak to fakt neni Aja je puvodem Ostravacka driv byla jina, byly casy, jeste pred treba dvema rokama, kdy jsem ji nemohla od psa dostat, ale ted uz si hoodne vybira, s kym si pohraje (viz. "borderak" ted na Hradisku, ehm), a i to je velmi zridka ... lidi cizi moc extra nemusi, pohladit se necha, ale ze by to vyhledavala, to ne .. ona je celkem dost zavislacka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 12:22
- Nahlásit
Brý ránko, posílam fotky
http://ankaras.rajce.idnes.cz/Klubova_vystava_AA,_ 8.-9._srpna/ a ještě jdu na ty výsledky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 13:40
- Nahlásit
Roxana
to má michal pěknou botku
a tohle je taky dobrý copak si o vás asi myslí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 14:33
- Nahlásit
ankaras
Pánebobože, než jsem prošla všechny fotky, tak mi málem vypadli oči z důlků ! Díky za focení kluků s Corčou, budeme mít hezkou památku
A taky hezkou fotku tebe s Woričkem, nevím jestli to nemáme pověsit Workovi do boudy
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:33
- Nahlásit
VÝSLEDKY KLUBOVKY
http://www.americka-akita-ayrin.estranky.cz/clanky /vystavy/vysledky-klubove-vystavy-aa-_8_-9_srpna-2 009_
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:34
- Nahlásit
worick
Do boudy prosim tě ne . Jsem ráda, že jsem se vrátila s nosem , viděla si jo? štěnískovi se na rafnutí zalíbil. TEď jsem dodělala ty výsledky a mažu za AYrinou, ta už štěká pod oknem, že teda už je tam moc dlouho a jestli pro ní nepůjdu, že si vybere jinej druh zábavy .
|
moth
|
# Zasláno: 10 Srp 2009 19:56
- Nahlásit
Zdravim vsetkych ucastnikov Radegast-u!!!
Bolo moc fajn, aj ked som mala spociatku obavy, ci to tak bude aj na 10. rocniku, ktoreho sme sa zucastnili Fakt sa velmi tesim a uz kopirujem foto, tak o chvilu hodim link, len prosim ospravedlnte nejake nepodarky, pretoze skutocne nemam cas separovat v ramci tolkych obrazkov, myslim, ze kazdy si tam najde ten svoj
|
moth
|
# Zasláno: 10 Srp 2009 20:44
- Nahlásit
takze 482 fotiek
http://picasaweb.google.com/mexicanothoorn/Radegas tShow09AndOursTrips#5368407693272044114
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 08:25 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fotky z Klubovky na rajceti URL
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 08:45
- Nahlásit
Roxana
Pěkný tak ještě Aldíkovci. Mně se podařilo tam sehnat Plzeňáky s AA , asi to fakt neni lehký, protože oni taky nikoho z PK neznají.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 09:00
- Nahlásit
ankaras
tak ještě Aldíkovci
Jj, pry maji spousty
A pak tam byl jeste nejaky asi profi fotograf, ale ten nevim, od koho byl ..
Mně se podařilo tam sehnat Plzeňáky s AA
no vida, tak to je super, tak hned na dalsi vylet s nama
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 09:10
- Nahlásit
Roxana
To jo, to jim prý říkala Danča a nebyli proti . Holčině jsem dala i odkaz sem na forum, tak možná, že se i ukáže. A taky tam byl Archie, viděla si ho? Já ho musela pomuchlovat , ještě, že se mi paní ozvala, ona přišla se slovy : dobrý den, nejste vy ta od Ayrin je vidět, kdo u nás čí je a pak ho přinesla broučka.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 09:25
- Nahlásit
ankaras
No jasne, ze jsem si stenitka vsimla
nejste vy ta od Ayrin je vidět, kdo u nás čí je
No jasne, to je preci normalni, ze se pejskari poznavaji podle psu ne
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 09:33
- Nahlásit
Roxana
Akorát teda jsem dubová palice a nezeptala jsem se odkud jsou ani na e-mail. Ach jo Ayrin je naprosto bez nálady, nechce ani nic dobrýho, vzala si pár bonbonů a kostičku si šla schovat do haly do rohu za gauč . Je možný, že to je k tomu hárání? Ještě, že mi ten odvoz odřekli, protože by stejně hárala a zjistila bych to až tam.
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 10:23
- Nahlásit
Zdravím všechny čtenáře,....už jsem po víkendu trochu ,,zregenerovala " tělo (spánkový deficit) i mozek (organizační nervóza) a mohu trochu doplnit průběžné info:
- mimo již uvedených linků fotil i pan Částečka (majitel areálu) , Martina Smetanová a pan Sekerka . Od jmenovaných by měl dorazit TOP-výběr během týdne.
-Od Plzně je p.Skleničková , předváděla toho pejska bez kuliček (neposouzen). Mejluju si s ní občas....kdyby někdo postrádal kontakt.
- kontakty (poštovní) naleznete v seznamu všech vystavovatelů
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 10:32
- Nahlásit
AmAkita
Tez zdravim, pokud budete mit chvilku, poslete mi Jirino ten katalog? staci .xls soubor Diky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 10:56
- Nahlásit
AmAkita
Tak ještě další? O ten kontakt bych Vás tedy poprosila. Já tam právě narazila na majitele Brixie (nejlepší dorost), kteří jsou tady také od Plzně. A nevíte odkud jsou majitelé Archieho? Je to štěně od paní Kluskové.
|