| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 16:53
- Nahlásit
worick
Naše Ayrin byla třeba nervík, že srandila na výstavě a i na vycházce jak hrozně se těšila tak pak srandila . Teď už to moc nedělá. Ale jinak jak píšeš s tou váhou, tak když jsme přišli k veterináři, tak ona tu váhu nikdy neviděla a jenom jsme se k ní přiblížili už se začala zmítat a tak ani na ní nestoupla a už z ní měla hrůzu, taky nevim proč. Jestli se jim to třeba blýská .
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 17:41
- Nahlásit
ankaras
Naše Ayrin byla třeba nervík, že srandila na výstavě
To mají i psi, jooo? Já myslela, že to je problém můj, či maximálně pár dalších lidí....ale psi - to by mně nenapadlo!
Když jsme jeli za váma do Rožnova, tak to, že mi Tom nemusel 3x někde zastavovat, bylo asi způsobeno tím, že jsem myslela pořád na to, jak tu cestu přežijou kluci a tím jsem odvedla myšlenky od ,,svých" problémů.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 17:48
- Nahlásit
worick
Mají to i psi . V Brně než jsem s ní šla do kruhu se posrala 8x ! A to je chuťovka, jsme si říkali co snědla? Když jsme byli v Bolce tak taky to už mi bylo divný a v Plzni jenom co jsme tam vlezli tak hned to už jsem byla i nasraná že mi to teda jako nebaví uklízet . V Klatovech už byla OK a v Rokycanech taky. Takže u nás to je jako JÉÉ, POJEDEME NA VÝLET? POJEDE? TAK SE Z TOHO PO... . Nechceš jezdit s Ayrin na výlety? Byste byly dvě .
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 19:53
- Nahlásit
worick
hele, Aldík je teď akorát, ale fakt byl hodně vyhublej a ten stres, když to nešlo nahoru, ale dolu a to sežral co mohl, furt by jenom jedl. Děs. Fakt jsme to řešili dlouho.
S Whisky je to úplně o něčem jiném.Ta sežere cokoliv a myslím tím fakt cokoliv a kdykoliv. Jí je úplně jedno,jestli je kolem kravál, davy lidí, ohňostroj....jak má něco v misce, je šťastná
Aldo když byl na syrovým, měl průjem po vařeným.Teď mu přilepšujeme občas kouskem syrového nebo vařeného a nevadí mu nic z toho. Tak si vyber, respektive, chce to asi vysledovat.
ankaras
to víš, že jsme rádi, že je v pohodě, jen mě to přijde líto, že žerou jenom ty granule......Já měla tuhle hlad( nic neobvyklýho ) , ale granule bych nesnědla.
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 20:01
- Nahlásit
ankaras
jéé, Iveto, našla jsem něco pro tebe!!
http://pohary.canis-prosper.cz/8167/sport-forte-po har.html
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 21:02
- Nahlásit
worick
tak kdyz jsou to takovi nezravci tvrdohlavi, tak zkus jako by to byli stenata, tzn. uvarit ryzi, do toho obrany vareny kureci maso a trocha vyvaru (treba z masitych kur. hrbetu nebo skeletu, nevim, jak moc resite krmeni financne, ale tyhle drubezi masovy kosti treba tu v Praze vychazeji v normal lidskym krame hodne dobre), do toho jim pridej nasekany krky, nejakou zeleninu trosku (nechat prejit var mrkev, petrzel, nastrouhat) dtto hovezi nebo i veprovy (nozicky, hlava) .. uvidis, jak se na to budou tvarit .. pokud jim to pojede, tak to zkus, pak je muzes zkusit pomalu prevest komplet na syrovy nebo granule (postupne primichavat do davky, az budou mit jen to jedno) nebo se da prilepsovat i ruznyma "svacinkama" - kase, cottage syr, pribinacek a piskoty atd atd .. jestli te to zajima, zkus se podivat po knizce od Ireny Sehnerovy (nedavno bohuzel zemrela ) me hodne dala
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 21:03
- Nahlásit
Dania
ankaras
Já se z vás pos....!
Teda čumím pro pejsky na kde co, ale že bych jim nakoupila poháry
I dyž to není pro Ayrinu, že jo, ono je to spíš pro Ivet
Ayrince tam radši najdi nafukovacího akitu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 21:12
- Nahlásit
Dania
danco, uz to mam, koupime ivet k jezisku superpohar
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 07:21 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Dania
Roxana
worick
Dobrý ráno, VY TŘI !!!
Jako, že půjdu a koupim si pohárky jo? A vezmu rovnou i pro Leonku? . Tssssssssssssss, to by nebylo ono
Dania
to víš, že jsme rádi, že je v pohodě, jen mě to přijde líto, že žerou jenom ty granule......Já měla tuhle hlad( nic neobvyklýho) , ale granule bych nesnědla.
Vy máte výhodu v tom, že vám zbaští všechno.
nejvíc na to ale vyzrála Ayrin, ta místo sebe poslala jenom paničku. Teď mě napadá, že ani nevím, jaký ohodnocení dostala
- tohle je dobrý, v tu chvíli jsem si fakt představila, jak mě ayrina prostě někam vysílá, že ona nejede a hotovo
- hele a v návštěvce vám píše Eva, že s váma někde byla? ty jo, to mi nějak uteklo
Daimon
Leonkó, kde ty vůbec si?
Daimon
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 08:56
- Nahlásit
ankaras
Ahoj,ahoj všem tady
dřepím v krámu a užíváme si prázdniny ,všichni mají dovču .
Je děsný vedro a mám tím pádem vyřízený psy ,ráno když doběhnem,tak si zalezou a nevím o nich skoro celý den.
Jinak pohárky taky milujem,tak se Ivet nesmějte ,jsme na ně hrdí když nějakej urvem (což je v našem případě dost těžký). Pár jich ale máme a jsou na polišce v krámu a lidi nám je závidí .Brzo si pro jeden pojedem a bude s ouškama ,takovej ještě nemáme.
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:07
- Nahlásit
Roxana
danco, uz to mam, koupime ivet k jezisku superpohar
popravdě, taky mě to napadlo:-D
ankaras
hele a v návštěvce vám píše Eva, že s váma někde byla
no, my jsme pak pokračovali z Rožnova na Peršlák a tam za náma přijeli koncem týdne známí-to znamená i Eva, ale ty si nemyslela tuhle Evu, ty myslíš jinou, ale to já zas nevim kterou
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:34
- Nahlásit
Daimon
Brzo si pro jeden pojedem a bude s ouškama
..že by taky jeden spešl pohár k vánocům?
Jo a máš tam ode mě za chvíli mailíka ( respektive od Michala)
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 09:43
- Nahlásit
Daimon
Brzo si pro jeden pojedem a bude s ouškama
- JOOOOOOOOOOO, už se těšim ! Doufam, že ho taky vybojujeme .
Úchylná na pohárky jsem kvůli tobě ! Člověka úplně nakazíš, si nepamatuješ sen, co jsem ti vyprávěla?
Dania
Tak to myslim jinou, ale vám teda píšou do návštěvky dvě vid?
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:00
- Nahlásit
ankaras
Tak to myslim jinou, ale vám teda píšou do návštěvky dvě vid?
jj, píšou.
Tak Whisky dneska za plotem kňučela, což je divný, jindy vrčí a štěká. Ale přijde mi to dost brzy-5.den.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:02
- Nahlásit
Dania
Tak Whisky dneska za plotem kňučela, což je divný, jindy vrčí a štěká. Ale přijde mi to dost brzy-5.den.....
- mně už divný nepřijde nic . Už mam objednaný ty věci, tak doražte brzo, ukážu vám jak hážu lomeňáky na louce, můžeme to vyzkoušet klidně i víckrát za cestu, neni problém, všechno bude, zařídíme .
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:06
- Nahlásit
ankaras
tak doražte brzo
neříkej dvakrát-že bysme zejtra přijeli s Aldíkem a házeli byste loměňáky i s Michalem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:14
- Nahlásit
Dania
házeli byste loměňáky i s Michalem
- určitě by vám to moc šlo
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:46
- Nahlásit
Dania
dík za mailíka ,jen je to anglicky ,budu muset někoho požádat o překlad,jelikož cize neumím ani koukat .
Odepisuji až teď protože dnes je to tu samej vykecávač
ankaras
copa ty, ty ho máš jistej,ale já se budu zase klepat jestli budu mít jeden pohárek nebo dva a já chci dva,abych měla plnou poličku
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:56
- Nahlásit
Daimon
Musíš na ně tvrdě. Jak se chtějí vykecávat, tak za každý 2 minuty si musí něco nakoupit ještě .
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 11:10
- Nahlásit
ankaras
Tak to by bylo super,utratí dvacku a ještě hodinu kecají nesmysli ,rozhodně mám ale přehled kterej pes se uprd a která kočka má průjem .To k tomu jak jste si psali o hov...... Je to celkem normální,já to slyším denně
Taky choroby lidský i psí znám na zpaměť.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 12:06 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Daimon
aspoň víš VŠECHNO !! Když potřebuju poradit, vim kam mam psát
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 12:27
- Nahlásit
ankaras
teď jsem pochopila ty lomeňáky ,nečetla jsem to pozorně.
Pamatuješ na to jak mě ti mí táhli snad 20 metrů po břiše ,byl to děs,ještě že to bylo v zimě,z toho pásu se prostě neodepneš . Kdyby se to stalo teď v létě,tak jsem jedno živí maso.
Není to zrovna moc bezpečný s nima běhat,proto jsem radši nezkoušela kolo nebo koloběžku anžto by mě mohli zabít a kdo by se pak o ně staral???
Jinak díky za pomoc s kotětem ,doufám že se někdo ozve a to rychle,jinak mi tu zase zůstane
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 12:36
- Nahlásit
Daimon
jeee, ahojka jak se mame??
Pamatuješ na to jak mě ti mí táhli snad 20 metrů po břiše ,byl to děs,ještě že to bylo v zimě
achichi, to zni jako nic moc zazitek, ja kdyz bezkujem, tak Aju z kopce preventivne odepinam
ankaras
myslim, ze jsi postroj vybrala dobre, tak pak napis a posli foto
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 12:54
- Nahlásit
Roxana
ahojky,bylo to z zimě,jak jsme dělali procházku v Plzni,běželi za kámošem tak jsem se taky rozběhla,noha mi spadla do díry a už sem jela,ještě že objekt ke kterýmu běželi byl blízko ,jinak nevím nevím jak bych dopadla.Stejně sem byla jedna velká modřina .
Máme se v rámci možností dobře,až na jednu hnusnou věc co se nám stala
Prvně v jejich životě měli být tak 7 hodin sami,to bych nedopustila,tak tu byl syn.Nějakej hajzl jim otevřel dveře a pustil je ven .Musel to být někdo,kdo ty psy zná,jelikož Daimonek není přátelskej a dost hlídá,nedovolí se k němu přiblížit ani sousedi.Navíc ty dveře neotevře nikdo,kdo neví jak se to dělá.
Před námi je frekventovaná čtyřproudá silnice,psy nesnesem a některý lidi bychom sežrali okamžitě .
Menší zázrak,že se nic nestalo.Pak si syn zapnul kameru,psi byli uvnitř a kouká,dveře otevřený zase
Kdybych věděla kterej hajz to udělal,tak by bylo velký zle.
Naštěstí teď už nic mimořádnýho nebude,tak se nestane že by byli někdy sami
Mám je zvládnutý,ale musím být s nima,takhle jsem byla bezmocná a to mě děsí.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 13:45 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Daimon
FAkt jo? To jsou lidi hovada, to svět neviděl, kdyby tomu člověku tak chtěl Daimon roztrhnout prdel !
Jasně, že se pamatuju a to jsem přišla pozdě, neviděla to a vzpomínam na to pořád . Kdo nebyl, tak tady menší ukázka. Zase si lepší než já, stačila si tam dát ruce, já ne brýle mam pořád křivý, ještě jsem je nikam neodnesla. Nejhorší je, že třeba já vim, že too člověka to hrozně bolí a tak řechtam se jak idiot, tečou mi slzy a pořád se mi to přehrává před očima. Markét to taky zapíchla v Mrákotíně To jsem to držela , teď už jí znam líp, tak bych byla asi přimrtvená , protože vim, že už mě zná tak drobet . Nejhorší jsou ty pocity během pádu, nejdřív ten duševní a v očích děs a pak už víš prostě že padneš a neudržíš to Já takhle jednou padla na lyžích, jela jsem a ted jsem viděla jak se mi spojily špičky v tu chvíli děs v očích neschopná nic udělat, byl to pád dne padla jsem, jela jsem po hlavě dolu, na zádech a jak jsem jela, tak jsem ztratila hůlky, jednu lyži a ještě čepici protože jak jsem jela po těch zádech a hlavě, tak mi jí to stáhlo , po hrozný dálce jsem se konečně zastavila, ted jsem si sedla, lidi koukali jeden němec mi přivezl hůlky, jedna paní tu čepici a petr lyži
Do toho ještě TAmči nakažlivej smích vidim to úplně přesně
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:28
- Nahlásit
ankaras
Nechceš jezdit s Ayrin na výlety? Byste byly dvě - to by sme daleko nedojely ani nedošly
O držkopádech bych taky mohla psát romány. Já se směju tak maximálně sama sobě, vždycky jsem tam sama. Na dlani mám po tom posledním ještě jizvu, třeba se ještě spraví a na dlani je to stejně jedno.
Nestíhám, uklízím a pro fandy - večer je u nás Čechomóóór
Jestli přijde bouřka, tak mi j...e!
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:32
- Nahlásit
ankaras
když na ty fotky koukám,musím se smát .Bolel mě ale celej člověk skoro 14 dní
Za tu dobu co je dva mám jsme zažili neskutečný věci ,ale nejhoší asi bylo,když se kousek před máma zvednul les a bylo to asi tak 15 divokejch prasat .Tak to sem měla opravdu strach a honem vzpomínala co mi říkali myslivci co ke mě chodí nakupovat co se může stát a jak se chovat .Podotýkám, že kluci nebyli na vodítku.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 15:38
- Nahlásit
worick
Dneska má být u vás ještě hezky, tady už to začíná, už kape a prý se to sem žene, ale je to dobře, protože dneska už vzduch vyloženě stál a to jsme tady na vesnicích, nedovedu si představit být třeba v Praze. Už leje, jdu pro Ayrinu.
Daimon
My potkali 4 prasata na 3 metry od nás, v tu chvíli bych neudělala asi nic, naštěstí běželi a vůbec se po nás neotočili, Ayrina v tu chvíli koukala na druhou stranu, Petr jenom zašeptal abych se nehýbala, prasata přeběhla a Ayrin se otočila jako tak jdeme?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 12:36
- Nahlásit
Ahoj, hlásim kříženku šiby
Evidenční číslo: 0065 - jméno Mamina
Plemeno: kříženec
Popis: 3letá fena
Srst: hnědošedá
Velikost: velká
Nalezen: Jeseník, 6.8.2009